- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
ilk kara haberi ben verdim bu listeden değil mi.arkasıda geldi maalesef.inşallah bundan sonra bi daha hiç olumsuz haber gelmez
Bugün saat 12 civarında aşılamam yapıldı.. Doktor normal ilişkide şans % 20-25 ken aşılama ile % 18 dediğinde zaten az olan umudum daha da azaldı ; bu ay olmazsa önümüzdeki ay normal yollardan deniycem. Yani ben hiç bişey anlamadım bu işlemden ; kesin olmayacak benim ki
arkadaşlar malesef benimde olmadı aşılama sonuç negatif kendimi hazırlamıştım aslıında hissediyordum olmucağını ama ilki tutunca belki buseferde olur diye bir umudum vardı ama bugün o umutta bitti hayırlısını dilemekten başka çare yok elden bişey gelmiyor allah herşeyin en iyisini ve en doğru zamanı bilir dimi ben artık aşılama düşünmüyorum tüpbebek için başlıcam
arkadaşlar malesef benimde olmadı aşılama sonuç negatif kendimi hazırlamıştım aslıında hissediyordum olmucağını ama ilki tutunca belki buseferde olur diye bir umudum vardı ama bugün o umutta bitti hayırlısını dilemekten başka çare yok elden bişey gelmiyor allah herşeyin en iyisini ve en doğru zamanı bilir dimi ben artık aşılama düşünmüyorum tüpbebek için başlıcam
cnm benim senle alakalı değil... ben çok gerildimm hatta kendi sonucumu da su perisi yazsın diye ona bıraktımm olumsuz hissediyorum ..bu gün boyunca okuldada hep kafam karışık gezdimm...içimi rahatlatıcı şeyler yazan arkadaşlara çok teşekküürler...inşşş hakkımız da hayırlısı olur.
Bugün saat 12 civarında aşılamam yapıldı.. Doktor normal ilişkide şans % 20-25 ken aşılama ile % 18 dediğinde zaten az olan umudum daha da azaldı ; bu ay olmazsa önümüzdeki ay normal yollardan deniycem. Yani ben hiç bişey anlamadım bu işlemden ; kesin olmayacak benim ki
canım tam anlamadım.Doktorun yanlıs söylemis yada sen yanlıs anlamıssın.Asılamanın yüzdesi normal iliskiye göre biraz daha yüksek olması lazım.Normal iliskiden düsük olsaydı kimse asılama yaptırmaz normal denerdi.
aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah olumlu sonuçlanır güzel haberlerini verirsin bize..
ne kadar stres olmuşundur Allah bilir.inşallah bu kadar sıkıntıya değerde hamile kalırsın.
Benim yarın dr. yumurta geliştirmek için olan iğnemi yazacak ama benim merak ettiğim birşey var.
Gonal f mi?
puregon mu?
menogon mu?
Bu iğnelerin arasındaki fark nedir?Hangisi daha iyi?:44:
1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:
kızlar olumsuz haberleri yazmak beni çok üzüyo yaa
canım bence sen 15i bekleme zaten 12 gün geçmiş bir an önce yaptır şu kan testni...belirtiler tam
hayırlısı olsun tabi allah tez vakkitte nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?