Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk kara haberi ben verdim bu listeden değil mi.arkasıda geldi maalesef.inşallah bundan sonra bi daha hiç olumsuz haber gelmez

cnm benim senle alakalı değil... ben çok gerildimm hatta kendi sonucumu da su perisi yazsın diye ona bıraktımm olumsuz hissediyorum ..bu gün boyunca okuldada hep kafam karışık gezdimm...içimi rahatlatıcı şeyler yazan arkadaşlara çok teşekküürler...inşşş hakkımız da hayırlısı olur.

cnm aşılaman hayırlı olsun ama sen daha şimdiden karalar bağlamışsın olurmu hiç kesin tutmucak demek..niye kötü düşünüyorsunki hiçbelli olmaz tutacağı varsada tutmaz kötü düşündüğün için yapma böyle iyi düşün iyi şeyler olsun umudunu kaybetme lütfen..

arkadaşlar malesef benimde olmadı aşılama sonuç negatif kendimi hazırlamıştım aslıında hissediyordum olmucağını ama ilki tutunca belki buseferde olur diye bir umudum vardı ama bugün o umutta bitti hayırlısını dilemekten başka çare yok elden bişey gelmiyor allah herşeyin en iyisini ve en doğru zamanı bilir dimi ben artık aşılama düşünmüyorum tüpbebek için başlıcam

çok çok geçmiş olsun sahr.inşallah bi dahaki sefere olur.

cnm ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah tüp bebek için dualarını,dualarımızı kabul eder inşallah..

Canım benim sana bişeyler yazmak istedim ama ne yazsam bilmiyorum.. Aynı gün başlayan heyecanı, gün gün beraber yaşadık. İnşallah senin sonucun olumlu olur da hep birlikte seviniriz... Ben çok inanıyorum, hepimizin bebeği olacak inş..

Çok üzüldüm. Ben de dün öğrendim olumsuz sonucu. Ama dediğin gibi Allah hakkımızda herşeyin en hayırlısını bilir.. Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda...

canım tam anlamadım.Doktorun yanlıs söylemis yada sen yanlıs anlamıssın.Asılamanın yüzdesi normal iliskiye göre biraz daha yüksek olması lazım.Normal iliskiden düsük olsaydı kimse asılama yaptırmaz normal denerdi.

Valla ben de anlamadım ama eminim öyle söylediğine.. Yıkıldım resmen ; napalım artık kısmet ; beklemekten başka yapacak bişeyim yok maalesef.

Benim doktorum da aşılamanın normal ilişkiye göre gebelik şansını % 2-3 daha arttırdığını söylemişti.. Olsun, o kadar da olsa arttırıyor olması önemli..

1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:

kızlar olumsuz haberleri yazmak beni çok üzüyo yaa

Aynı gün olmuş aşılamamız, inşallah güzel haberler alırız.
Bu yüze konusuna gelince, %20-25 ikisi de sağlıklı olan çiftler için geçerli ihtimal. Senin durumun nedir bilmiyorum ama rutinde bizim problemlerimiz olduğu için o yüzdeyi yakalama şansımız zaten yok. Aşılama ile %15 olan şans bizim için yüksek bir şans yani.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Benim yarın dr. yumurta geliştirmek için olan iğnemi yazacak ama benim merak ettiğim birşey var.
Gonal f mi?
puregon mu?
menogon mu?
Bu iğnelerin arasındaki fark nedir?Hangisi daha iyi?:44:

Benim yarın dr. yumurta geliştirmek için olan iğnemi yazacak ama benim merak ettiğim birşey var.
Gonal f mi?
puregon mu?
menogon mu?
Bu iğnelerin arasındaki fark nedir?Hangisi daha iyi?:44:

Bence gonal f ve purugon bende bu ay repronex menegonun bir degisigiymis kullanacam
doktor bana gonal f vermedi cunku kuvvetli cogul gebelik riski digerlerine gore yuksek dedi kendimde diyabet sorunu oldugu icin almadim benim arkadas iki ay ustu ustune aldi puregonu simdi ikizlere hamile

bunlarin icine benide ekle bende bu ayin yani 20 subat yine asilama yapiyom insallah rabbim hepimize yardimci olur

Son düzenleme:
canım bence sen 15i bekleme zaten 12 gün geçmiş bir an önce yaptır şu kan testni...belirtiler tam
hayırlısı olsun tabi allah tez vakkitte nasip etsin inşallah

yanıtın için çok teşekkürler...aslında beklemek çok zor ama test yapmaktan da korkuyorum. Akşam üzeri iş yerinden size yazdıktan bir süre sonra ağrım geçti. iyice kafam karıştı yarın 13. gün. kendimi oyalamkta zorlanıyorum. eşimle de paylaşamıyorum. akşam eşim çalışıyosu ve ben kendimi sinemaya attım, arka arkaya iki film... biraz unuttum, eve gelirken farkettim ki ağrım kalmamış. ümitlenmekten de korkuyorum. dün geceki ve bütün gün ki sancımı düşünüce regl olacakmışım gibi yarını öbür günü de atlatırsam ümitleneceğim. çünkü doktor 14. gün regl olmazsan test yaptır demişti. İnşallah olumlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…