Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

beni de ekleyebilrisiniz. 2 şubatta aşılama yapıldı...

Benim yarın dr. yumurta geliştirmek için olan iğnemi yazacak ama benim merak ettiğim birşey var.
Gonal f mi?
puregon mu?
menogon mu?
Bu iğnelerin arasındaki fark nedir?Hangisi daha iyi?:44:

canım bu herkese göre değişiyor.ama galiba aşama aşama bunlar bende gonal f işe yaramayınca menogona geçtim.ilk aşılama sürecine başlamadan doktorum puregon vermekten bahsetti bana ama elimde menogon olunca onları kullandık.bu defa herhalde puregona terfi ederim.

Valla ben de anlamadım ama eminim öyle söylediğine.. Yıkıldım resmen ; napalım artık kısmet ; beklemekten başka yapacak bişeyim yok maalesef.

slm lar bende sana katılıyorum cnm bizdede doktorun raporunu gördük %8-10 yazmışş hatta eşimle baktık kaldık kağıda böle bi ihtimal için niye yapılırki bu bizde analamadık

kızlar bu arada listeye bakınca senem -c var 20 ocakta yapılmış aşılaması sonucunu bilen var mı .

esubcum gnydn cnm... benim aşılamamı adetin 12.günde yaptı adet günümde 20 sini buluyo 5 gün daha var baştan size göre 15 i diye takip ettim hepp...ama benim dışımda herkesin 15.günde yapılmış sanırım herkes 15 gün yada 15 günden az bi sürede adet oldu...klomen birazda öteliyo benim adetimi..yani iyice gerecek

benim aşılamamada adetin 14.günü yapılmıştı.ama bu sonucu etkilemez diye düşünüyorum.yani aşılamadan 14 gün sonra sonucun belli olur.inşallah Allah gönlüne göre verir bebisho

benim aşılamamada adetin 14.günü yapılmıştı.ama bu sonucu etkilemez diye düşünüyorum.yani aşılamadan 14 gün sonra sonucun belli olur.inşallah Allah gönlüne göre verir bebisho

amin cnm hepimizee tez zamanda nasip etsin Allah.sancılar giriyo karnıma pazar gününe kadar umutlanmicam

Günaydın kızlarrrr,
Bugun çok güzel bir gün olur inşallah, bugun test yapacak arkadaşların sonuçları pozitif çıkar, aşılama yaptıranların bebeişleri de güzel güzel tutunur rahmine inşallahh. Allah yardımcımız olsun , bol bol dua edelim :)

1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:
22-xaylax:20.02.2012 SONUÇ:
23-sudemsudem:02.02.2012 SONUÇ:

ben ayın 7 sinde aşılama için iğne olmaya başladım ayın 13de kont gittim devam dedi 17mm olmuş yumuşlar yarın tekrar gidicem sizce benim aşılamam ne zaman yapılır (((((((((

ben ayın 7 sinde aşılama için iğne olmaya başladım ayın 13de kont gittim devam dedi 17mm olmuş yumuşlar yarın tekrar gidicem sizce benim aşılamam ne zaman yapılır (((((((((

cumaya yapılır sanırım...benim 17-18 dedikten 2 gün sonra yapmıştı hayırlı olur inşşş aşılaman

arkadaşlar meraba.eğer kabul ederseniz bi teklifim olcak.biz başka bi topikte arkadaşlarla dua günü diye bişey düzenlemiştik.adet tarihine göre bi arkadaşımız liste yapmıştı.o listeye göre hepimiz o gün adı yazılı olan arkadaşımıza dua ediyorduk.bilen kuran okuyup bilmeyen de kendi içinden nasıl geçiyorsa öle dua ediyordu.ve arkadaşlar dua günümüzden önce 2 - 3 ayda bir hamile çıkan topikten dua günü başladıktan sonra ayda 2 - 3 tane hamiş çıkmaya başladı.biz de şok oluyoduk ve sadece şunu diyebildik ' duanın gücü '.peygamber efendimizin 'Herşiyi Allah' tan isteyiniz.ayakkabı bağınızı bile ' hadisinden ve 'Bir kimse kardeşine gıyabında dua ettiği zaman, başında görevli bir melek:
‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin,’ diye dua eder”
[ Ebu Davud, Vitr, 29 (No: 1534)]
bilgisinden hareketle böyle bir uygulama yapalım mı ne dersiniz?günde en fazla 15 dk mızı alır.şu verdiğimiz çabaların çektiğimiz sıkıntıların yanında 15 dk ne ki !!!!

günaydın kızlar nasılsınız bugün..bugününüz inşallah dünden daha güzel geçer :)

Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür.
Selviyi hür bir halde yücelten,
kederi de sevinç haline sokabilir. MEVLANA

BU BANA KENDİMİ İİİ HİSSETTİRDİ HEREKESE İİİ HİSSETTİRRİR İNŞŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…