- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:
3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ :
6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:
10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:
11-damla beyza:31.01.2012 SONUÇ:
12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ:
14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:
15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ:
16-Aysemeng77:3.aşılama 16.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:
18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:
19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:
21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:
kızlar olumsuz haberleri yazmak beni çok üzüyo yaa
beni de ekleyebilrisiniz. 2 şubatta aşılama yapıldı...
İnşallah canım benim, Önümüzdekş ay da senin güzel haberlerini alırız inşallahhhh
Valla ben de anlamadım ama eminim öyle söylediğine.. Yıkıldım resmen ; napalım artık kısmet ; beklemekten başka yapacak bişeyim yok maalesef.
Benim yarın dr. yumurta geliştirmek için olan iğnemi yazacak ama benim merak ettiğim birşey var.
Gonal f mi?
puregon mu?
menogon mu?
Bu iğnelerin arasındaki fark nedir?Hangisi daha iyi?:44:
Valla ben de anlamadım ama eminim öyle söylediğine.. Yıkıldım resmen ; napalım artık kısmet ; beklemekten başka yapacak bişeyim yok maalesef.
Canım benim sana bişeyler yazmak istedim ama ne yazsam bilmiyorum.. Aynı gün başlayan heyecanı, gün gün beraber yaşadık. İnşallah senin sonucun olumlu olur da hep birlikte seviniriz... Ben çok inanıyorum, hepimizin bebeği olacak inş..
esubcum gnydn cnm... benim aşılamamı adetin 12.günde yaptı adet günümde 20 sini buluyo 5 gün daha var baştan size göre 15 i diye takip ettim hepp...ama benim dışımda herkesin 15.günde yapılmış sanırım herkes 15 gün yada 15 günden az bi sürede adet oldu...klomen birazda öteliyo benim adetimi..yani iyice gerecek
benim aşılamamada adetin 14.günü yapılmıştı.ama bu sonucu etkilemez diye düşünüyorum.yani aşılamadan 14 gün sonra sonucun belli olur.inşallah Allah gönlüne göre verir bebisho
amin cnm hepimizee tez zamanda nasip etsin Allah.sancılar giriyo karnıma pazar gününe kadar umutlanmicam
günaydın kızlarrrr,
bugun çok güzel bir gün olur inşallah, bugun test yapacak arkadaşların sonuçları pozitif çıkar, aşılama yaptıranların bebeişleri de güzel güzel tutunur rahmine inşallahh. Allah yardımcımız olsun , bol bol dua edelim :)
Günaydın kızlarrrr,
Bugun çok güzel bir gün olur inşallah, bugun test yapacak arkadaşların sonuçları pozitif çıkar, aşılama yaptıranların bebeişleri de güzel güzel tutunur rahmine inşallahh. Allah yardımcımız olsun , bol bol dua edelim :)
canım bu herkese göre değişiyor.ama galiba aşama aşama bunlar bende gonal f işe yaramayınca menogona geçtim.ilk aşılama sürecine başlamadan doktorum puregon vermekten bahsetti bana ama elimde menogon olunca onları kullandık.bu defa herhalde puregona terfi ederim.
ben ayın 7 sinde aşılama için iğne olmaya başladım ayın 13de kont gittim devam dedi 17mm olmuş yumuşlar yarın tekrar gidicem sizce benim aşılamam ne zaman yapılır(((((((((
günaydın kızlar nasılsınız bugün..bugününüz inşallah dünden daha güzel geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?