- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür.
Selviyi hür bir halde yücelten,
kederi de sevinç haline sokabilir. MEVLANA
BU BANA KENDİMİ İİİ HİSSETTİRDİ HEREKESE İİİ HİSSETTİRRİR İNŞŞ.
ben ayın 7 sinde aşılama için iğne olmaya başladım ayın 13de kont gittim devam dedi 17mm olmuş yumuşlar yarın tekrar gidicem sizce benim aşılamam ne zaman yapılır(((((((((
günaydın kızlar nasılsınız bugün..bugününüz inşallah dünden daha güzel geçer :)
su peris sanada günaydın.nasılsın bugün herhengi bir belirtin varmı.
Merhaba MCAN84, özelden mesaj gönderemiyorum. Mesajların ve ilgin için çok teşekkür ederim. Çok iyi kalpli bir insansın. Umarım Allah senden razı olsun ve gönlüne göre olanı sana versin. Sevgiler..
büyük ihtimalle 20 veya 21 şubatta aşılaman olur.adetinin 14. 15 .gününe yapılıyor çünkü
aşılama sırasında embriyolog olan doktor eşimin spermlerini bir tüpte bana gösterdi üstünde adım yazıyodu yani işlem yapılmadan bütün herşeyi anlatıp gösterdiler bana kan ile bişey yapılmadı..yapılmak istenseydi de ben istermiydim o kadarınıda bilemem..ama çok garip bir durum bu..
Kızlar reglınızın 9, gunu ortalama kaç mm de ıdı yumurtalarınız..benımkıler ufak kalmıs..belkı asılamam ıptal edılıcek
arkadaşlar meraba.eğer kabul ederseniz bi teklifim olcak.biz başka bi topikte arkadaşlarla dua günü diye bişey düzenlemiştik.adet tarihine göre bi arkadaşımız liste yapmıştı.o listeye göre hepimiz o gün adı yazılı olan arkadaşımıza dua ediyorduk.bilen kuran okuyup bilmeyen de kendi içinden nasıl geçiyorsa öle dua ediyordu.ve arkadaşlar dua günümüzden önce 2 - 3 ayda bir hamile çıkan topikten dua günü başladıktan sonra ayda 2 - 3 tane hamiş çıkmaya başladı.biz de şok oluyoduk ve sadece şunu diyebildik ' duanın gücü '.peygamber efendimizin 'Herşiyi Allah' tan isteyiniz.ayakkabı bağınızı bile ' hadisinden ve 'Bir kimse kardeşine gıyabında dua ettiği zaman, başında görevli bir melek:
‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin,’ diye dua eder”
[ Ebu Davud, Vitr, 29 (No: 1534)]
bilgisinden hareketle böyle bir uygulama yapalım mı ne dersiniz?günde en fazla 15 dk mızı alır.şu verdiğimiz çabaların çektiğimiz sıkıntıların yanında 15 dk ne ki !!!!
galiba yarın test günün.inşallah güzel haberini yazarsın.kaçıncı aşılamandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?