- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
ARKADAŞLARIMMM !! bi problem çıktı bizim aşılama işi yattı(( eşimle doğru düzgün tekrar oturup konuştuk bu akşam maddi imkanlardan dolayı olmuyor kredi çekecektik biz ama kredimiz çıkmıyor ( banka onaylamıyor bir kaç tane kredi borcumuzdan dolayı neyse sağlık olsun ben vazgeçtim zaten çok tereddüt ediyordum.yaş iş bizimkisi artık.kredi olayından sonra istekte kaçtı zaten istemiyorum hiçbişey, sperm sayımızla normal yoldan hamile kalabilirmişim böyle devam edeceğiz biraz daha.öpüyorum hepinizi ALLAH hepimizin yardımcısı olsun dualarım sizinle ...
merhabalar ;
ben de bugün maalesef regli oldum. ve bu ay aşılama olacak. ama nedense umutlarım tükendi gibi artık direk tüp bebeğe geçmek istiyorum ama doktorum çok erken diyor.
ARKADAŞLARIMMM !! bi problem çıktı bizim aşılama işi yattı(( eşimle doğru düzgün tekrar oturup konuştuk bu akşam maddi imkanlardan dolayı olmuyor kredi çekecektik biz ama kredimiz çıkmıyor ( banka onaylamıyor bir kaç tane kredi borcumuzdan dolayı neyse sağlık olsun ben vazgeçtim zaten çok tereddüt ediyordum.yaş iş bizimkisi artık.kredi olayından sonra istekte kaçtı zaten istemiyorum hiçbişey, sperm sayımızla normal yoldan hamile kalabilirmişim böyle devam edeceğiz biraz daha.öpüyorum hepinizi ALLAH hepimizin yardımcısı olsun dualarım sizinle ...
Canım,bende de yumurta gelişmeme sorunu vardı.Bende gonaphene diye bir ilaç kullanmıştım. Adetimin 3.günü başlıyordum 5 gün sabah akşam içiyordum sonra 13.gün yumurta kontrolüne gidiyordum.Bu ilaca benin vücudum çok iyi cevap vermişti. Bir de bilmiyorum ilgilimidir ben Bursa 'da yaşıyorum buranın kaplıcaları malum. Adetim biter bitmez gün aşırı kaplıcaya gidip küveti doldurup içinde oturuyordum.Sıcak su yumurtaların gelişimi için faydalı diye duymuştum. Bir de tüplerin içinide temizliyormuş.Ben gitmeye başladıktan sonra,ayıptır söylemesi sümüksü tuhaf bir kütle gelmişti alt tarafımdan.Belkide tüplerim yeterince açık değildi.O na faydası olmuşta olabilir. Kaplıca olmasa da ,Olsa iyi olur tabi de sıcak küvete girip otursan belki sana da faydası olur.Tez zamanda hayırlısıyla hamile kalmanı yürekten diliyorum canım.
olabilir bi tanem. doğada şifa bol :) ben kocaeli kaplıcayı zor bulurum, ama rahim filmi çektirdiğimde herhangi bi sıkınıt çıkmamıştı. doktorum bana gonaphene falan önermedi, sebebini bilemicem. ama dediğim gibi şuan çok güzel cevap aldım gonal f den. umarım 8 yumurtadan 4-5 tanesi ideal boyuta ulaşır çatır çatır çatlaryarın yine kontrolüm var bakalım yarın ne diycekler
yazarım canım mutlaka, sizlerde mutlaka gelişmeleri yazın, kiminki ne kadar gelişmiş merak ederim ben şimdiinşllah bu şubat ayı bereketli olur, bolca hamile haberleri alırız
son günlerdir hiç uyku girmiyor gözüme, akşamları çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum sabahlarda uyanamıyorum. sanırım bu aşılamaya çok umut bağladım ve aşırı heyecan yaptım.
CİMCİME senin adına üzüldüm kredi çıkmadığına. ama buda belki işaretdir, ne bilim belki kendiliğinden olacak, inşllah doğal yolla hamile kalırsın güzelim. ben 4 yıl bekledim ama olmadı, inşallah senin olur bunu yürekden diliyorum
günaydınlar...bende aynı dertten muzdaribim gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum stresten sanırım...
yazarım canım mutlaka, sizlerde mutlaka gelişmeleri yazın, kiminki ne kadar gelişmiş merak ederim ben şimdiinşllah bu şubat ayı bereketli olur, bolca hamile haberleri alırız
son günlerdir hiç uyku girmiyor gözüme, akşamları çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum sabahlarda uyanamıyorum. sanırım bu aşılamaya çok umut bağladım ve aşırı heyecan yaptım.
CİMCİME senin adına üzüldüm kredi çıkmadığına. ama buda belki işaretdir, ne bilim belki kendiliğinden olacak, inşllah doğal yolla hamile kalırsın güzelim. ben 4 yıl bekledim ama olmadı, inşallah senin olur bunu yürekden diliyorum
kızlar bende biraz önce kontrolden geldim maşallah yumurtalarım o kadar çokki3 tanesini takip edicekmişiz doktor aşılama için çok iyi bir çiftsiniz dedi hiç tüp bebeğe gerek duymayız dedi..muhtemelen olursa haftaya bugün aşılamanı yaparız dedi ayy çok heyecanlıyım yaa
hadı ınsallah ne guzel haberler bunlar...reglının kacıncı gunu ortalama asılama yapıcaklar..benım ızın problemım var
15 yada 16. günü yapılcak sanırım..inşallah tutar çok umutluyum :) senin neden izin problemin var vermiyolarmı?
bızde bu ay vergı ayı o yuzden eger 14 15 gun yaparlarsa falan problem olmazda..bırde sen sordunmu evde dınlenmek gerekmıymıs..
muhasebecimisin sen vergi ayı deyince merak ettim..ben muhasebeciyim çünkü :) inşallah 14-15. günerde yaparlar sana..sormadım evde dinlenmek gerekirmi diye cumartesi tekrar kontrole gidicem sorarım o zaman..
maalesef muhasebe
sende mi nefret ediyosun bende nefret ediyorum :) forumda okuduğum kadarıyla aşılama yaptıranlara doktorları normal hayatınıza devam edebilirsiniz diyolarmış benim doktor ne der bilmem..
hangı ıldesın sen.
istanbul sen hangi ildesin
bende istanbuldayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?