Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme belkide hiç beklemediğin bir anda kendiliğinden hamile kalırsın şans yani birazda..allah en kısa zamanda dualarını kabul etsin cnm..aşılama yapılmıyo diye bize yazmamazlık yapma bizimde desteğe ihtiyacımız var..

merhabalar ;

ben de bugün maalesef regli oldum. ve bu ay aşılama olacak. ama nedense umutlarım tükendi gibi artık direk tüp bebeğe geçmek istiyorum ama doktorum çok erken diyor.

sakın umudunu kaybetme.o umut ayakta tutuyor hepimizi.inşallah aşılamanın sonucunda yüzün güler.

inşallah doğal yollardan hamile kalırsın.biraz ara vermek,unutmaya çalışmak iyi gelecektir.bu aradada biraz para biriktirmeyi denersiniz hem.bu arada senden tam olarak ne kadar istemişlerdi aşılama için.

olabilir bi tanem. doğada şifa bol :) ben kocaeli kaplıcayı zor bulurum, ama rahim filmi çektirdiğimde herhangi bi sıkınıt çıkmamıştı. doktorum bana gonaphene falan önermedi, sebebini bilemicem. ama dediğim gibi şuan çok güzel cevap aldım gonal f den. umarım 8 yumurtadan 4-5 tanesi ideal boyuta ulaşır çatır çatır çatlar yarın yine kontrolüm var bakalım yarın ne diycekler

inlalah olumlu şeylert duyarsın.bize neler olup bittiğini yaz mutlaka

yazarım canım mutlaka, sizlerde mutlaka gelişmeleri yazın, kiminki ne kadar gelişmiş merak ederim ben şimdi inşllah bu şubat ayı bereketli olur, bolca hamile haberleri alırız

son günlerdir hiç uyku girmiyor gözüme, akşamları çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum sabahlarda uyanamıyorum. sanırım bu aşılamaya çok umut bağladım ve aşırı heyecan yaptım.

CİMCİME senin adına üzüldüm kredi çıkmadığına. ama buda belki işaretdir, ne bilim belki kendiliğinden olacak, inşllah doğal yolla hamile kalırsın güzelim. ben 4 yıl bekledim ama olmadı, inşallah senin olur bunu yürekden diliyorum

günaydınlar...bende aynı dertten muzdaribim gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum stresten sanırım...

günaydınlar...bende aynı dertten muzdaribim gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum stresten sanırım...

kızlar bende aynı dertten müzdaribim geceleri uyuyamıyorum sabahlarıda kalkmak istemiyorum uyumak istiyorum..acaba ilaçlardan mı kaynaklanıyo yoksa kendimizi şartladığımız içinmi oluyo

kızlar bende biraz önce kontrolden geldim maşallah yumurtalarım o kadar çokki 3 tanesini takip edicekmişiz doktor aşılama için çok iyi bir çiftsiniz dedi hiç tüp bebeğe gerek duymayız dedi..muhtemelen olursa haftaya bugün aşılamanı yaparız dedi ayy çok heyecanlıyım yaa

hadı ınsallah ne guzel haberler bunlar...reglının kacıncı gunu ortalama asılama yapıcaklar..benım ızın problemım var

bızde bu ay vergı ayı o yuzden eger 14 15 gun yaparlarsa falan problem olmazda..bırde sen sordunmu evde dınlenmek gerekmıymıs..

muhasebecimisin sen vergi ayı deyince merak ettim..ben muhasebeciyim çünkü :) inşallah 14-15. günerde yaparlar sana..sormadım evde dinlenmek gerekirmi diye cumartesi tekrar kontrole gidicem sorarım o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…