Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşgeldin hayırlısıyla aşılamanı yaptırırsın inş..ben iğnelerimin hepsini kendim yaptım hiç korkulacak bişey yok ucu çok ince zaten..

bana doktorum 2 tane vurulucaksın dedı..ıkı kutu pregnly vurulucam ben..

sen sanslısın bana gore ahh keske bende pregln bulsaydım 2 gun once coook aradım nerdeyse 40 ezcaneyle gorustum ama yoktu..
benım diger gebeliklerimde pregln sayesinde gebe kalmıstım.. ama ovitreellayı da kullananlar okuyunca icim rahatladı etkiliymis buda ama insallahh umdugum gibi olur:) vucudum preglne tekpı verdı ınsallah bunada verir :) he bu arada ovitrelle hazır enfektor sadece hemsire karnıma vurdu bi kutu..digerini dedigin gibi 2 kutu olmustum 5000likten

inş. becerebilirim ya. iğneleri aynı saatte kullanmamız gerekiyor ya ben ilk iğneyi dün 15.00 da yaptırdım. bu gün 1 saat erken yaptırsam bundan sonra da hep 14.00da yaptırsam sorun olur mu acaba?

ne dersnz?

inş. becerebilirim ya. iğneleri aynı saatte kullanmamız gerekiyor ya ben ilk iğneyi dün 15.00 da yaptırdım. bu gün 1 saat erken yaptırsam bundan sonra da hep 14.00da yaptırsam sorun olur mu acaba?

ne dersnz?

bişey olmaz bende ilk iğnemi 11.30da vuruldum sondan sonrakileri saat 14te vurulmuştum..ama ilk iğneden sonra hep aynı saatte vurul iğneyi..

ikimizede aynı iğneler vuruldu ikimşzede cumartesi 9:00 da gel dedi ama sen iğneni sabah 6 da yatrırdın ben akşam 23:00 da ben senden 7 saat önce yaptırdım neden acaba ((

ya aynı ıgneler sakın oyle dusunme tamam mı...ben uc ay once almıstım lazım olur dıye dolapta tutuyodum..ovıtrelle ıle de kalırsın sonucta aynı ıcerık var ıcınde...pregnly daha uygun oldugu ıcın pıyasada bulmak zor oluyor..yoksa etkınlıgınden degıl..aynı folık asıt gıbı folbıol de uygun dıye pıyasada bulamıyosun..

merhaba arkadaşlar...öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun ben de daha önce aşılama yaptırmıştım ama maalesef tutmadı. şimdi tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım...bu arada ben sivastan yazıyorum

ikimizede aynı iğneler vuruldu ikimşzede cumartesi 9:00 da gel dedi ama sen iğneni sabah 6 da yatrırdın ben akşam 23:00 da ben senden 7 saat önce yaptırdım neden acaba ((

bende aynı şeyi söylücektim aşılama bu iğne vurulduktan 36 saat sonra yapılıyo niye öyle dedi doktoru bende anlamadım valla..

hoşgeldin nurus tüp bebeğin hayırlı olsun inşallah bu sefer tutar güzel haberler alırsın

bişey sorcam arkadaşlar....yazıları okumak için sürekli sayfa yenilemek mi gerekiyor ben öyle yapıorum yoksa yazı felan gelmiyor

Şimdi hastaneden geliyorum.Test sonucum malesef negatif.Dün akşamdan beri içim kıpır kıpırdı.İçimden bir ses hep pozitif dedi.Çok umutlanmıştım.Dr. negatif dediği an yıkıldım resmen.Çok üzgünüm.....

ferayycım çok sevindim canım.inşallah bi sorun yaşamadan yapılır aşılaman

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah yardımcın olsun diyecek bişey bulamıyorum

üzülme dicem ama mümkün olmadığını biliyorum ama yine de her şeyin sonu değil...en azından bişeylere imkanımız var hiç imkan olmadan yaşamak daha zordur eminim

hestia gerçekten çok üzüldüm canım.inşallah bi dahaki sefere olur

kızlar merhaba bende yeni katıldım gelecek ay aşılama yaptıracam tecrübelerinize ihtiyacım var pko hastayıyım 1,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık geçen ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay olmadı gelecek ayda aşılama dediler

hoşgeldin aramıza nurus.inşallah güzel sonucunu yazarsın buraya.kaç kez aşılama yaptırıp geçtin tüp bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…