- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.061
merhaba hanımlar ben de bu aşılama yaptıracaağım. iğnelere başladım bile. allah hepimize buradan güzel haberler vermeyi nasip etsin. bir şey soracağım iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz? ben kendim yapmak istiyorum ama hiç cesaretim yok
bana doktorum 2 tane vurulucaksın dedı..ıkı kutu pregnly vurulucam ben..
korkma ya bende çok korkuyodum ama korkacak bişey olmadığını gördüm çok küçük bi iğne zaten iğnenin derine girdiğini hissetmiyosun bile ben göbekten vuruyorum kendime ben dr a sormuştum sağlık ocağında vurulabilirmiyim diye o da olur ama küçük bir iğne sende yaparsın dedi ve gösterdi nasıl yapılacağını hatta dr a şunu sormayı unutmuştum aklımda hep soru işareti kalmıştı iğneyi açken mi tok karnına mı vurulacam diye ama fark etmiyormuş.
inş. becerebilirim ya. iğneleri aynı saatte kullanmamız gerekiyor ya ben ilk iğneyi dün 15.00 da yaptırdım. bu gün 1 saat erken yaptırsam bundan sonra da hep 14.00da yaptırsam sorun olur mu acaba?
ne dersnz?
doktorum sabah 9da burda ol dedi .. ama 830 gibi gitmeyi dusunuyorum... sperm islemi icin :) okudugum topiclerde 2 saat surer diyorlar hemsirede oyle demisti 2 en fazla 3 saat diye .. bakalım ...kendini nasıl hissdiyorsun ? aynı tarihte olan sadece ikimiziz sanırım :)))
sen sanslısın bana gore ahh keske bende pregln bulsaydım 2 gun once coook aradım nerdeyse 40 ezcaneyle gorustum ama yoktu..
benım diger gebeliklerimde pregln sayesinde gebe kalmıstım.. ama ovitreellayı da kullananlar okuyunca icim rahatladı etkiliymis buda ama insallahh umdugum gibi olur:)vucudum preglne tekpı verdı ınsallah bunada verir :) he bu arada ovitrelle hazır enfektor sadece hemsire karnıma vurdu bi kutu..digerini dedigin gibi 2 kutu olmustum 5000likten
hayırlı olsun canım sonunda sende aramıza katılcan inşallah..pazartesi olmaz artık sana :)
ikimizede aynı iğneler vuruldu ikimşzede cumartesi 9:00 da gel dedi ama sen iğneni sabah 6 da yatrırdın ben akşam 23:00 da ben senden 7 saat önce yaptırdım neden acaba((
açın kollarınızı ben gelıyorum
doktorumda pazartesıne kadar heyecandan uyuyamazsın sen dedı
merhaba arkadaşlar...öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun ben de daha önce aşılama yaptırmıştım ama maalesef tutmadı. şimdi tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım...bu arada ben sivastan yazıyorum
hoşgeldin nurus tüp bebeğin hayırlı olsun inşallah bu sefer tutar güzel haberler alırsın
Kızlar ıptal olması söz konusu olan asılamam pazartesı yapılıcak..yumurtalarım buyumus..yarın gece bende 1 de ıgnemı vurulucam...
ayrıca herkese hayırlı cumalar..ıyılık meleklerı hep yanımızda olsun.
Şimdi hastaneden geliyorum.Test sonucum malesef negatif.Dün akşamdan beri içim kıpır kıpırdı.İçimden bir ses hep pozitif dedi.Çok umutlanmıştım.Dr. negatif dediği an yıkıldım resmen.Çok üzgünüm.....
Şimdi hastaneden geliyorum.Test sonucum malesef negatif.Dün akşamdan beri içim kıpır kıpırdı.İçimden bir ses hep pozitif dedi.Çok umutlanmıştım.Dr. negatif dediği an yıkıldım resmen.Çok üzgünüm.....
merhaba arkadaşlar...öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun ben de daha önce aşılama yaptırmıştım ama maalesef tutmadı. şimdi tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım...bu arada ben sivastan yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?