- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.081
kızlar merhaba bende yeni katıldım gelecek ay aşılama yaptıracam tecrübelerinize ihtiyacım var pko hastayıyım 1,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık geçen ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay olmadı gelecek ayda aşılama dediler
canım hoşgeldin öncelikle.bende pko luyum.iğne ilaç tedavim işe yaramayınca aşılamaya başladım ilk aşılamam negatifti.martta ikincisi olacak.aşılama işlemi son derece kısa ve acısız bir işlem.korkulacak hiçbir şey yok.eğer merak ettiğin şeyler olursa sor yardımcı olmaya çalışırız.
canım hoşgeldin öncelikle.bende pko luyum.iğne ilaç tedavim işe yaramayınca aşılamaya başladım ilk aşılamam negatifti.martta ikincisi olacak.aşılama işlemi son derece kısa ve acısız bir işlem.korkulacak hiçbir şey yok.eğer merak ettiğin şeyler olursa sor yardımcı olmaya çalışırız.
tabiki sen ve eşininki canım. adetin 2.günü tedavi başlıyor. iğnelerle yumurtalar büyütülüyor. sonra çatlatma iğnesi. sonra da senin yumurtaların toplanıyor. yumurta toplama günü eşinden sperm alıyorlar. dışarda embriyo haline getirip 3. günü transfer eddiyorlar. 12. günü de testle sonuç belli oluyorkizlar asılamaların sonucu hep negatif yaÜzülmeyin demekten baska birsey diyemiyorum bu arada sormak istediğim bir konu var tüp bebek yönteminde sizin le esinizin yumurta ve sepermlerimi dölleniyor yoksa baskasının spermi veya yumurtasıyla mı???????????
kizlar asılamaların sonucu hep negatif yaÜzülmeyin demekten baska birsey diyemiyorum bu arada sormak istediğim bir konu var tüp bebek yönteminde sizin le esinizin yumurta ve sepermlerimi dölleniyor yoksa baskasının spermi veya yumurtasıyla mı???????????
tabiki sen ve eşininki canım. adetin 2.günü tedavi başlıyor. iğnelerle yumurtalar büyütülüyor. sonra çatlatma iğnesi. sonra da senin yumurtaların toplanıyor. yumurta toplama günü eşinden sperm alıyorlar. dışarda embriyo haline getirip 3. günü transfer eddiyorlar. 12. günü de testle sonuç belli oluyorkizlar asılamaların sonucu hep negatif yaÜzülmeyin demekten baska birsey diyemiyorum bu arada sormak istediğim bir konu var tüp bebek yönteminde sizin le esinizin yumurta ve sepermlerimi dölleniyor yoksa baskasının spermi veya yumurtasıyla mı???????????
kizlar asılamaların sonucu hep negatif yaÜzülmeyin demekten baska birsey diyemiyorum bu arada sormak istediğim bir konu var tüp bebek yönteminde sizin le esinizin yumurta ve sepermlerimi dölleniyor yoksa baskasının spermi veya yumurtasıyla mı???????????
hoşgeldin aramıza nurus.inşallah güzel sonucunu yazarsın buraya.kaç kez aşılama yaptırıp geçtin tüp bebeğe
tabiki sen ve eşininki canım. adetin 2.günü tedavi başlıyor. iğnelerle yumurtalar büyütülüyor. sonra çatlatma iğnesi. sonra da senin yumurtaların toplanıyor. yumurta toplama günü eşinden sperm alıyorlar. dışarda embriyo haline getirip 3. günü transfer eddiyorlar. 12. günü de testle sonuç belli oluyor
bende aynı şeyi söylücektim aşılama bu iğne vurulduktan 36 saat sonra yapılıyo niye öyle dedi doktoru bende anlamadım valla..
ay canım çok sağol ilgin için benim kafama takılan tek şey 1 ay ilaç tedavisinden hemen sonra aşılama demesi kafamı bulandırdı bendeki sorun dahamı büykki aşılama dedi diye
kızlar aşılama tutmuyor diye bişey yok dedimya nasip işi biraz. ben ilk aşılamada tutan da çok gördüm. bu işler tamamen moral . sakın moralinizi bozmayın. bu ay yaptırıp tutan arkadaşım var
kesinlikle her şey nasip meselesi.bugün senin kaçıncı günün peki.sonucun ne zaman belli olacak
aslında senin için biraz erken olmuş ama bence daha iyi.çünkü ilaçlar pahalı ve bi yerden sonra rapor hakkın bitiyor.doktorun kısa yoldan gitmek istemiş boş yere maddi manevi kaybın olmaz.eğer aklına yatmıyorsa farklı bir doktora daha görün
canım birde ben üniversite hastansinde tedavi görüyorum orda ücretsiz oluyor diye biliyorum öyle demi.aslında başka doktorda geçiyor kafamdan ama aşılamayı da hazır bir deneyim ondan sonra özel e gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?