- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
aşılamanı nerde yaptırıyosun,doktorundan memnun musun?
sana özelden msj attım
mesajına cevap veremiyorum mesaj yazmam için biraz daha yorum yazmam lazımmış :) ama yazdığına sevindim cnm :)
:) bende senın hastahane ve doktoru merak ettım:)
kızlar bende biraz önce kontrolden geldim maşallah yumurtalarım o kadar çokki3 tanesini takip edicekmişiz doktor aşılama için çok iyi bir çiftsiniz dedi hiç tüp bebeğe gerek duymayız dedi..muhtemelen olursa haftaya bugün aşılamanı yaparız dedi ayy çok heyecanlıyım yaa
hadi canm inşallah tutar bizlerede umut olursun bende biraz havalar ısınsın düşünüyorum devlet hastanesi mi yoksa özelde mi yaptırıcan
inşallah canım yaa çok heyecanlıyım valla..özelde yaptırıyorum cnm devlet hastanesinede gittim ama 6 ay tedavi verdiler bizde daha fazla beklemek istemediğimiz için özele yaptırıcam..
hadi yaa e muhtemelen bizim de o kadar sürer ben fakültede yaptırcaktm peki ortalama ne kadar tutuyo
valla ilaçlar dahil 1700-1750 tutuyo cnm bikaç yere daha sorduk buna yakın fiyatlar aldık..
canm cok soru sordum biliyorum ama aşılama için erkekte sperm ve hareket ne kadar olması gerekiyo cok fazla bilgim yok bana yardımcı olurmusun
olurmu öyle şey sor aklına ne geliyorsa seve seve cevaplarım cnm..aşılama için erkekteki sperm sayısı önemli ama o kadar yüksek olmasına gerek yok..ileri hareketlinin iyi olması lazım sonuçta iyi spermleri alıyolar aşılama için hareketli olanları yani daha kolay döllenme olsun diye..diğer yavaş hareketlilerle zaman kaybetmemek için cnm..
Allah razı olsun :) hareket % kac olmalı minimum
hareketin %25 olması gerekiyo diye biliyorum morfolojininde %2olması iyidir..aslında 4 ve yukarısı olması lazım ama 2de olur diye doktorlar sayıya ve hareketliliğe bakarak..
o zaman bizim daha cok yol katetmemiz lazım cünkü hareketli bizde düşükşimdi eşimin sonuclarına baktım morfoloji yazmıyo
kızlar bende biraz önce kontrolden geldim maşallah yumurtalarım o kadar çokki3 tanesini takip edicekmişiz doktor aşılama için çok iyi bir çiftsiniz dedi hiç tüp bebeğe gerek duymayız dedi..muhtemelen olursa haftaya bugün aşılamanı yaparız dedi ayy çok heyecanlıyım yaa
cnm hareketli ne kadar düşük..dedim ya aşılamada iyi spermleri hareketli olanları alıyolar diye illaki vardır içinde mutlaka iyileri kötü düşünme bence..doktorunla konuştunmu bu konuyu
ne kadar güzel bir haber.inşallah herşley hep istediğin gibi olur.
doktorum bu konu üzerinde hiç durmadı ki benim ilk gittiğimde tek prolaktinim yüksek cıkmıstı ilaçla düzeldi sonrada klomen verdi çatlatma iğnesi için ama olmadı benim zaten umudum yoktu eşimden dolayıtekrardan cok sağol canm
amin cnm sağol inşallahh..allah hepimize bebek versin..
bende ilk klomen kullandım ama yumurtalar istenilen mm gelmediği için çatlatma iğnesi bile olamadım..doktor aşılama dedi zaten bizde öyle düşünüyoduk..sen sakın umudunu yitirme elbet olucak pes etme sakın..aşılama için başladınızmı tedaviye peki yoksa eşin tedavimi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?