Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi canm inşallah tutar bizlerede umut olursun bende biraz havalar ısınsın düşünüyorum devlet hastanesi mi yoksa özelde mi yaptırıcan

hadi canm inşallah tutar bizlerede umut olursun bende biraz havalar ısınsın düşünüyorum devlet hastanesi mi yoksa özelde mi yaptırıcan

inşallah canım yaa çok heyecanlıyım valla..özelde yaptırıyorum cnm devlet hastanesinede gittim ama 6 ay tedavi verdiler bizde daha fazla beklemek istemediğimiz için özele yaptırıcam..

canm cok soru sordum biliyorum ama aşılama için erkekte sperm ve hareket ne kadar olması gerekiyo cok fazla bilgim yok bana yardımcı olurmusun

olurmu öyle şey sor aklına ne geliyorsa seve seve cevaplarım cnm..aşılama için erkekteki sperm sayısı önemli ama o kadar yüksek olmasına gerek yok..ileri hareketlinin iyi olması lazım sonuçta iyi spermleri alıyolar aşılama için hareketli olanları yani daha kolay döllenme olsun diye..diğer yavaş hareketlilerle zaman kaybetmemek için cnm..

Allah razı olsun :) hareket % kac olmalı minimum

o zaman bizim daha cok yol katetmemiz lazım cünkü hareketli bizde düşük şimdi eşimin sonuclarına baktım morfoloji yazmıyo

cnm hareketli ne kadar düşük..dedim ya aşılamada iyi spermleri hareketli olanları alıyolar diye illaki vardır içinde mutlaka iyileri kötü düşünme bence..doktorunla konuştunmu bu konuyu

ne kadar güzel bir haber.inşallah herşley hep istediğin gibi olur.

cnm hareketli ne kadar düşük..dedim ya aşılamada iyi spermleri hareketli olanları alıyolar diye illaki vardır içinde mutlaka iyileri kötü düşünme bence..doktorunla konuştunmu bu konuyu

doktorum bu konu üzerinde hiç durmadı ki benim ilk gittiğimde tek prolaktinim yüksek cıkmıstı ilaçla düzeldi sonrada klomen verdi çatlatma iğnesi için ama olmadı benim zaten umudum yoktu eşimden dolayı tekrardan cok sağol canm

bende ilk klomen kullandım ama yumurtalar istenilen mm gelmediği için çatlatma iğnesi bile olamadım..doktor aşılama dedi zaten bizde öyle düşünüyoduk..sen sakın umudunu yitirme elbet olucak pes etme sakın..aşılama için başladınızmı tedaviye peki yoksa eşin tedavimi oluyo

hiç pes etmeye niyetim yok canm:)) ama bizim anneliğimizin cok farklı olucanı düşünüyorum sadece evlat sahibi olabilmek adına çok çaba sarfediyoruz eşimle yarın ürolojiye gidicez bakalım ne diycekler hemen sonrasında aşılamaya başlarız.Aslında benim yumurtalarım cok iydi 5 tane olmuştu doktor tutarsa ikiz olma ihtimali yüksek demişti kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…