Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet zaten yumurtamın biri çatlaktı doktorumu çok seviyorum zaten yardımcı doçent..ve çok anlayışlı
vardır onun bi bildiği

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ;

12 şubatta gece tam 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum , 14 şubat öğlen 12de de aşılama yapıldı. Sizce yarın kan testi yaptırsam mı ; doktor test yaptırmak için herhangi bir gün vermedi. bugün 14. günüm.

eğer kist varsa hiçmi adet olmaz yoksa gecikirmi doktor haftaya tekrar kan testi istemis ama negatif çikmissa haftaya pozitif olurmu bilmiyorum hayırlısı

mucizeler rabbimin işi ...kesinlikle olur olmaz demek yanlış...kist klomende bazen oluyor adeti biraz gecikir sadece sonra eğer pcoslu değilse adetiyle atar kistinibüyük bi sıkıntı oluşturmaz...ama ovul.takibini ihmal etmemek lazım yumurtlayıcı iğne ve ilaçlarda...doktora gitsin o en güzelii..dediğim sadece bi ihtimal tıpkı hamile olması gibi..

varsa çıkar cnm tam vktidir 15.gün kan testi için çünkü genellikle ovulasyondan 14. gün sonra gelir adet

evet zaten yumurtamın biri çatlaktı doktorumu çok seviyorum zaten yardımcı doçent..ve çok anlayışlı
vardır onun bi bildiği

Yaaa ben biliyordum biliyordum.Kesinlikle vaaar doktorlarımızın bildiği ve en önemlisi jinekoloji dalında master derecesine geldiiiiik.

Şaka bir yana benim yumurtalarımda patlama büyüklüğüne gelmişlerdi zaten.Biri 18-21 diye hatlrlıyorum.

varsa çıkar cnm tam vktidir 15.gün kan testi için çünkü genellikle ovulasyondan 14. gün sonra gelir adet

Benimde klomen ve ovitrelle tedavisi süresince hep 14. günü adetim olurdu ama ; bu sefer gecikti sanırım. Ama benim hiç ümidim yok testte negatifi görmeyi hiç istemiyorum. Belirtinin 'b' si yok . Gerçi korkunun ecele faydası yok.

bnmkilerde 18 idi ...bakalım cumaya belli olur artık hayırlısıyla umarım olur 3. Aşılamaya gerek kalmadan ...
Ve güzel haberler alalım nşallah .....
Hayırlı geceler kızlar...

ya kızlar bişi dicam aşılama yaptıran arkadaşlar benim cuma aşılama yapılcak ama en az 3 gün perhiz ööncesinde dedi doktor eee o zaman en verimli günler gitmiyomuyani 12. ve 13. günde önemli yani yapsak ihtimal çoğalmaz mı)sizinde mi öle oldu?

eşinin aşılama için vereceği spermin daha kaliteli olması için yapılan bir uygulama hep böyle olur zaten.

canım sen de cuma günü aşılama yaptiriyorsun.benim de aşılama günüm cuma.inşallah birbirimize güzel haberler veririz.bugün kontrolüm vardı ve doktorum da bize perhiz önerdi. Aşılamaya kadar yok yani

canım sen de cuma günü aşılama yaptiriyorsun.benim de aşılama günüm cuma.inşallah birbirimize güzel haberler veririz.bugün kontrolüm vardı ve doktorum da bize perhiz önerdi. Aşılamaya kadar yok yani

inşallah canım yaaaa.benim de aklıma takıldı öle.sanki o geçen günler ziyan olcakmış gibi :)))

selam kızlar yarın şehirdışına çıkıcam o yüzden nete girmem biraz zor bulduğum ilk fırsatta giricem aklım hep sizde olucak..sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah pozitif sonuçlar alırsınız dualarım sizinle :)

Kizlar bir sorum olacak arkadasım klomen kullanmıs bu ay ilk kez yumurtlama günündede yani ovulasyon testi pozitif cikmis. Bu Yumurtanın çatladığını göstermez mi? o günde iliskiye girmis neyse adeti 3 gün gecikmis idrar testi yapmıs negatif dayanamayıp kan testi yapmıs o da negatif çıkmıs.Ama adet olacak gibi hissim yok adetimde düzenli gecikmezdi diyor?Sizce neden ilaç mı etkiledi yoksa kan testinin yanılma payı varmı hani geç döllenme falan ben anlamadım cevaplarınızı bekliyorum kızlar.kizlar ovulasyon testi pozitif çıkmıs yumurtanın çatladığını gösterir mi

belkide gec dollenme olabilir yanliz ilaclarinda rolu var normalde ovidrelle klomen benim adetimi 10 gun geciktirdi beklesin insallahda hamile kalir pozitif elbetteki yumurtanin catladigini gosterir benim arkadas adetine 4gun kala hamile kalmis belkide gec dollenme olacaktir insallah hamiledir

insallah canım çok sağol cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…