- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.881
Benimki de yaklaşık 24 saat diyebiliriz.Ama bence şöyle yumurtaların belli bir olgunluğa gelmişse eğer o saati beklemek doğru değil.Çünkü her an çatlayabilirler.Bir de şu açıdan bakarsak sperm yaklaşık 36 saat yumurta ise yaklaşık sadece 24 süresi olan hücreler.Bu sebeple spermin mumuoooşlarımızdan önce orada olup beklemesi gereeeeek diyerek aşılama yüzünden psikopata bağlamış bir hasta karşınızda...:!:
eğer kist varsa hiçmi adet olmaz yoksa gecikirmi doktor haftaya tekrar kan testi istemis ama negatif çikmissa haftaya pozitif olurmu bilmiyorum hayırlısı
Merhaba kızlar ;
12 şubatta gece tam 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum , 14 şubat öğlen 12de de aşılama yapıldı. Sizce yarın kan testi yaptırsam mı ; doktor test yaptırmak için herhangi bir gün vermedi. bugün 14. günüm.
evet zaten yumurtamın biri çatlaktıdoktorumu çok seviyorum zaten yardımcı doçent..ve çok anlayışlı
vardır onun bi bildiği
varsa çıkar cnm tam vktidir 15.gün kan testi için çünkü genellikle ovulasyondan 14. gün sonra gelir adet
[ı][/ı]
yaaa ben biliyordum biliyordum.kesinlikle vaaar doktorlarımızın bildiği ve en önemlisi jinekoloji dalında master derecesine geldiiiiik.
şaka bir yana benim yumurtalarımda patlama büyüklüğüne gelmişlerdi zaten.biri 18-21 diye hatlrlıyorum.
ya kızlar bişi dicam aşılama yaptıran arkadaşlar benim cuma aşılama yapılcak ama en az 3 gün perhiz ööncesinde dedi doktor eee o zaman en verimli günler gitmiyomuyani 12. ve 13. günde önemli yani yapsak ihtimal çoğalmaz mı)sizinde mi öle oldu?
ya kızlar bişi dicam aşılama yaptıran arkadaşlar benim cuma aşılama yapılcak ama en az 3 gün perhiz ööncesinde dedi doktor eee o zaman en verimli günler gitmiyomuyani 12. Ve 13. Günde önemli yani yapsak ihtimal çoğalmaz mı)sizinde mi öle oldu?
canım sen de cuma günü aşılama yaptiriyorsun.benim de aşılama günüm cuma.inşallah birbirimize güzel haberler veririz.bugün kontrolüm vardı ve doktorum da bize perhiz önerdi. Aşılamaya kadar yok yani
selam kızlar yarın şehirdışına çıkıcam o yüzden nete girmem biraz zor bulduğum ilk fırsatta giricem aklım hep sizde olucak..sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah pozitif sonuçlar alırsınız dualarım sizinle :)
selam kızlar yarın şehirdışına çıkıcam o yüzden nete girmem biraz zor bulduğum ilk fırsatta giricem aklım hep sizde olucak..sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah pozitif sonuçlar alırsınız dualarım sizinle :)
İyi yolculuklar canım.Bol enerji topla gel :)
kizlar bir sorum olacak arkadasım klomen kullanmıs bu ay ilk kez yumurtlama günündede iliskiye girmis neyse adeti 3 gün gecikmis idrar testi yapmıs negatif dayanamayıp kan testi yapmıs o da negatif çıkmıs.Ama adet olacak gibi hissim yok adetimde düzenli gecikmezdi diyor?Sizce neden ilaç mı etkiledi yoksa kan testinin yanılma payı varmı hani geç döllenme falan ben anlamadım cevaplarınızı bekliyorum kızlar.
belkide gec dollenme olabilir yanliz ilaclarinda rolu var normalde ovidrelle klomen benim adetimi 10 gun geciktirdi beklesin insallahda hamile kalir pozitif elbetteki yumurtanin catladigini gosterir benim arkadas adetine 4gun kala hamile kalmis belkide gec dollenme olacaktir insallah hamiledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?