- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.901
kizlar baska bilen arkadaslarda cevaplayabilir mi?
canım bende 13. gün yaptırmıştım benimde öyle bişe çıkmıştı ve tutmadı doktorumda tutmamış o zaman dedi ama yinede adetini bekle biliyosun adet kesin belirti
adetimi bekleyeceğim cnm.. bebeğim tutunmuşsa benimle zaten... hafta sonuna kadar gelmesse bir idrar testi yaparım..
inşallah olur olmazsada üzme kendini inşallah bu ay olmazsa bi dahakii ay rabbim anne olmak isteyen herkeze evlat nasip eder üzülmeee
canım merhaba.sen bana ısrarla hamilesin diyosun ama ben hasta olmak üzereyim karnım kasıklarım feci ağrıyor :))) aynı her ayki adet belirtilerim yani.ben bundan sonra başka aşılama yaptırmayacağım.nisanda tüp bebeğe geçiyorum canım.bizim sorunumuz sperm,yani aşılamayla çözemeyeceğiz anlaşıldı :)) güzel haberleriniz,i bekliyorum hepiniziiin.
kızlar sonucum o.1 çıkmış.bugün aşılamanın 13. günü sizce erkenmi yaptırdım.. değerim yükselirmi.. adetim 2 gün gecikti.. çok mutsuzumm..
Herkese merhaba.Benim aşılamam yarın saat 11 de yapılacak sabah 8 de hastanede olucaz 11 de yıkama işlemi bitmiş olacak ve aşılamam yapılacak.:18:Nolur dua edin iyi geçsin ve tutsun
Merhaba kızlar ;
12 şubatta gece tam 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum , 14 şubat öğlen 12de de aşılama yapıldı. Sizce yarın kan testi yaptırsam mı ; doktor test yaptırmak için herhangi bir gün vermedi. bugün 14. günüm.
Kizlar bir sorum olacak arkadasım klomen kullanmıs bu ay ilk kez yumurtlama günündede yani ovulasyon testi pozitif cikmis. Bu Yumurtanın çatladığını göstermez mi? o günde iliskiye girmis neyse adeti 3 gün gecikmis idrar testi yapmıs negatif dayanamayıp kan testi yapmıs o da negatif çıkmıs.Ama adet olacak gibi hissim yok adetimde düzenli gecikmezdi diyor?Sizce neden ilaç mı etkiledi yoksa kan testinin yanılma payı varmı hani geç döllenme falan ben anlamadım cevaplarınızı bekliyorum kızlar.kizlar ovulasyon testi pozitif çıkmıs yumurtanın çatladığını gösterir mi
günaydın canım.gün saymak çok zor değil mi. bu kaçıncı aşılamandı.inşallah sonucun pozitif olur.
çooookk umutluydum.... bu sefer olacaktı... o kadar çok hayalim vardı ki bu aya dair. minik elleri, pamuk yüzü hep benimleydi sanki... Ali yada Emine(kayınvalidem ve kayınpederimin isimleri) ne farkederki, dünya tatlısı olacaktı birkere.....geceleri konuşurdum onunla, bebeğim bu sefer tutun bize. babana en güzel sevgililer günü hediyemizi verelim derdim.. çok hayel kurduk ama olmadı.... olmadı malesef... ağlıyorum ama isyan etmiyorum... allah bizede bir evlat verecek, zamanı var biliyorum... rabbime gözyaşlarımla dua ediyorum... bizde anne olmak istiyoruz, dualarımızı kabul et allahım...
benim de çarşamba 10.30 da aşılamam. bu gece de 22.30 da iğnem.bu sefer hayırlısıyla pozitif sonuçlar alalım inş. senin kaçıncı aşılaman onurumsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?