- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.921
erken olmuş bence.iki gün sonra gene baktır[/QUOTE
CANIM DOKTORUNLE GÖRÜŞTÜNMÜ O NE DİYOR.ARTIK İYİ SONUÇLAR GÖRMEK İSTİYRUM BURDA(( BENİMDE BUGÜN 12.GÜNÜM BEN CUMA GÜNÜ KAN VERMEYE GİDİCEM İNŞALLAH SONUCUM POZİTİF ÇIKAR BEBEĞİM BENİMLEDİR VE SENİKİDE İNŞALLAH GEÇ DÖLLENMİŞTİR VE HAMİLESİNDİR CANIM ŞUANA KADAR 1 KİŞİ LİSTEDEN HAMİLE BU BENİ ÇOK ÜZÜYO HER GÜNÜ GELENDEN İYİ HABERLER BEKLİYORUM
kızlar merhaba 3 gündür yatıyordum dün kalktım ne kadar etkisi var yatmanın bilmiyorum ama yattım yinede . kendimi iyi hissediyorum öyle aşırı ağrım sancım falan yok normal mi acaba ne dersiniz...[/QUOT
canım bence fazla yatma yani ani hareketlerden felan sakın fazla ayakta kalma ama benim tanıdıgım tüp bebek yaptırmıştı birinde hep yattı hiç kalkmadı tutmadı diğerinde arada bi yürüyüş yaptı kısa tabi ne bilim biraz hareket etti tuttu hemde ikiz birde kızlar biliosunuzdur ama benim doktorum maydonoz pırasa çikolata (az olabilir) nar greyfurt yeme dedi yani hamilelikte değil aşılama sürecince tabi bide bol su iç dedi
selam kızlar bende aynı cansu123 gibi aşılamanın 13. Günü kanda baktırdım sonuç 0.466 çıktı doktorum erken baktırmışsın dedi.tabi baya yıkıldım ama progestanım bitti normal adet tarihim 2 gün geçti aceba geç döllenme mi olmuştur çünkü aşılamadan sonra 2 kez birliktelik oldu o zaman mı tutmuştur aceba çünkü bende pko var biraz geç çatlama oluyor bir daha test yaptırmaya korkuyorum lütfen bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim...
kızlar merhaba 3 gündür yatıyordum dün kalktım ne kadar etkisi var yatmanın bilmiyorum ama yattım yinede . kendimi iyi hissediyorum öyle aşırı ağrım sancım falan yok normal mi acaba ne dersiniz...[/QUOT
canım bence fazla yatma yani ani hareketlerden felan sakın fazla ayakta kalma ama benim tanıdıgım tüp bebek yaptırmıştı birinde hep yattı hiç kalkmadı tutmadı diğerinde arada bi yürüyüş yaptı kısa tabi ne bilim biraz hareket etti tuttu hemde ikiz birde kızlar biliosunuzdur ama benim doktorum maydonoz pırasa çikolata (az olabilir) nar greyfurt yeme dedi yani hamilelikte değil aşılama sürecince tabi bide bol su iç dedi
CANIM BEN CUMARTESİ AŞILAMA YAPTIRDIM EVE GELDİM 20DK DOLANDIM SONRA YATTIM .PAZAR GÜNÜ YEMEK FALAN YAPTIM ÇOK AZ YATTIM PAZARTESİDE İŞE GELDİM :) YATMA İLE TUTUYORSA BENİMKİ TUTMADI O ZAMANNE AŞILAMA YAPILIRKEN CANIM ACIDI NE SONRA SANCIM OLDU BUGÜN 14.GÜNÜM SADECE GÖGÜSLERİM ŞİŞTİ BİDE BEL AĞRIM VAR 3-4 GÜNDÜR .İNŞALLAH TUTMUŞTUR AMİNNN DUA EDİN NE OLUR
CANIM BEN CUMARTESİ AŞILAMA YAPTIRDIM EVE GELDİM 20DK DOLANDIM SONRA YATTIM .PAZAR GÜNÜ YEMEK FALAN YAPTIM ÇOK AZ YATTIM PAZARTESİDE İŞE GELDİM :) YATMA İLE TUTUYORSA BENİMKİ TUTMADI O ZAMANNE AŞILAMA YAPILIRKEN CANIM ACIDI NE SONRA SANCIM OLDU BUGÜN 14.GÜNÜM SADECE GÖGÜSLERİM ŞİŞTİ BİDE BEL AĞRIM VAR 3-4 GÜNDÜR .İNŞALLAH TUTMUŞTUR AMİNNN DUA EDİN NE OLUR
ya bence yatmayla felan olmuyor agır bişe yapma yeter hem kendini sıkma hemde üzülme moral önemliii
bugün 14. günün kan testi yaptırmadın mı??
kızlar bi kür varmış başka bi topikte duydum 2 kişi onunla hamile kalmış adetinin 2 günü başlayıp 12 gün yiyormuşsun yumoş çogaltıyormuş hamile kalmaya yardımcıymış ben denicem adetimi bekliyorum aşılama olanlar inş sizin tutar gerek kalmazda tutmayanlar için sylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?