Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selam kızlar bende aynı cansu123 gibi aşılamanın 13. günü kanda baktırdım sonuç 0.466 çıktı doktorum erken baktırmışsın dedi.tabi baya yıkıldım ama progestanım bitti normal adet tarihim 2 gün geçti aceba geç döllenme mi olmuştur çünkü aşılamadan sonra 2 kez birliktelik oldu o zaman mı tutmuştur aceba çünkü bende pko var biraz geç çatlama oluyor bir daha test yaptırmaya korkuyorum lütfen bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim...

kızlar merhaba 3 gündür yatıyordum dün kalktım ne kadar etkisi var yatmanın bilmiyorum ama yattım yinede . kendimi iyi hissediyorum öyle aşırı ağrım sancım falan yok normal mi acaba ne dersiniz...

canım morelini bozma adet olana kadar bekle derim inşllah bebeğin seninledir aminnn Hemde ikizdir Inşallahh

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 16 Şubatta aşılamam yapıldı normalde yarın adet günüm ama bende aşırı derecede sancı var heran olmuş gibi hissediyorum bakıyorum bişiy yok bu stres insanı deli ediyor Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlısını versin inşallah

kızlar bi kür varmış başka bi topikte duydum 2 kişi onunla hamile kalmış adetinin 2 günü başlayıp 12 gün yiyormuşsun yumoş çogaltıyormuş hamile kalmaya yardımcıymış ben denicem adetimi bekliyorum aşılama olanlar inş sizin tutar gerek kalmazda tutmayanlar için sylüyorum

megan nasılsın?aşılaman yapıldı mı nasıl geçti?canın yandı mı?inşallah tutat ve bebeğini kucağına alırsın canım.benim de aşılama cuma günü olacak.belki bu ay beraber hamile kalırız

ne yenecek onu yazmamışsın bir de ne kadar tabi

selam kızlar bende aynı cansu123 gibi aşılamanın 13. günü kanda baktırdım sonuç 0.466 çıktı doktorum erken baktırmışsın dedi.tabi baya yıkıldım ama progestanım bitti normal adet tarihim 2 gün geçti aceba geç döllenme mi olmuştur çünkü aşılamadan sonra 2 kez birliktelik oldu o zaman mı tutmuştur aceba çünkü bende pko var biraz geç çatlama oluyor bir daha test yaptırmaya korkuyorum lütfen bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim...

merhaba kızlar asılamanın ustunden bır hafta gectı goguslerım felan hıc sısmedı herzamankı gıbıler hassaslıkta yok.ne zaman baslıyor acaba gogus hassasıyetı bılıyormusunuz.bıde cok yatmaktanmı bılmıyorum popolarım cok fena agrımaya basladı bugun.boyle seyler yasayan varmı

Merhaba kızlar ;

Size olumlu ve mutlu haberler vermeyi çok istiyordum. Hem kendim adına hemde sizlere de umut olması adına. Bugun test yaptıacaktım, ama gerek kalmadı dun adet oldum malesef. Tutmadı yani , kısmet başka bir aya inşallah. Bugun doktora gittim, bu ay bekleyip gelecek ay tedaviye devam edeceğiz , Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah.

offf off yine ben, dün ben iğneyi nası yapıcam diye yaygara yaparken iğneleri alamadık bile bu gonal niye bulunmuyo eczanelerde bukadar kullanılan bişey, hayır bulunmuyorsa niye bunu veriyorlar bir gün sonra başlasam yada bu akşam 1-2 saat geç yapsam sorun olurmu acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…