Aaa çok şaşırtıcı :) Bana da o haftalarda %70 kız demişti ben o kadar inanmısım ki bugün erkek deseydi şok olurdum :))
Kesinlikle öyle canım.. İlk zamanlarda benim düşük tehlikem vardı çok korkmuştum, hala da bende kaldı o korku, kontrollere gittiğimde filan tansiyonum çıkıyordu şimdi tansiyon problemini atlattım kendimi güzel şeyler olacak diye telkin ediyorumBizde şok olduk eşimle.Sonradan sevindik kızıma :)Kendi alıştırmak kötü bişey valla.
Evlat evlattır hayırlı olsunda gerisi boş canım.
Kesinlikle öyle canım.. İlk zamanlarda benim düşük tehlikem vardı çok korkmuştum, hala da bende kaldı o korku, kontrollere gittiğimde filan tansiyonum çıkıyordu şimdi tansiyon problemini atlattım kendimi güzel şeyler olacak diye telkin ediyorumO yüzden eli ayağı düzgün olsun da kız erkek hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun...
Teşekkür ederim canım sağolasın... Siz karar verdiniz mi isime ? Ben erkek olsaydı Ege koyacaktım, çok seviyorum bu isimi de :)
Aynen canım.Zor dönemler atlatmış.Bir daha Allah göstermesin.Sağlıkla gelsin bebeklerimiz:))
Bu arada ilkokul arkadaşımızdan hala haber yok.Nasıl oldu acaba doktora gidebildimiHaber alan var mı kızlar ?
Aynen ya ben de çok merak ediyorum inş. kötü bişey olmamıştır Allah korusun
kızlar size bişey soracagm benim rahmime bıcak saplanıyor sizin de oluyor mu yani alttan bıcak saplanıyor sanki yaa
İnşallah iyidir.Allah onu ve bebeğini korusun kötülüklerden  Umarım en kısa zamanda haberdar eder bizi.
Benim de oluyor.Hatta az evvel tekrarlandı.Kitaplarda yazana göre normal şeyler.Ama gene tedirgin oluyorsan doktoruna danış canım.
Bu sıralar benim kız çok hareketli ve artık ani hareketleriyle canımı yakıyor.Sonralarda ne tekmeler atıcaklar kimbilir.
(null)
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim:)))
Aslında böyle şeyler için erken oldugunu dusunuyordum ama puset fiyatları yuksek, taksitle 5. ayda falan almak mantıklı geldi bana. Siz ne dersiniz?
güle güle kullansın bebişin, çok faydalı bir açıklama oldu, biz arabayı almıştık gerçi ama almayanlar kesinlikle dikkate almalı diye düşünüyorum hangi rengini aldın merak ettim.
Bilgiler çok güzel olmuş,eline sağlık. Nobleri de çok beğendim neden vazgeçmiştin canım? Bir de e-bebekte 500TL,mağazadakinin fiyat durumu nasıldı?
Inanmicaksin ama EGE olacak kismetse insallah
Bana ole oldu ya yuzde 80 kiz dedi sonra 1 ay sonra oglan oldugunu ogrendim sok oldum resmen :)) Ama simdi cok alistim oglusuma
Aaaaa inanmıyorummmÇok sevindim ismiyle büyüsün inşallah Ege Paşa :)
kızlar günaydın 8eylülde kontrolüm vardı ogluşumuz olucak o günden beri ara ara kıpırtılar hissediyordum .4 gündür hiç bişey hissetmiyrm tedirgin olmamaya calısıyrm ama okadar konuşmama ragmen hiç bişey yoknapayım sizce kendimmi abartıyorum normalmi?
Günaydın canım genelde ev işi filan yapınca ve sonrasında uzanınca çok fena hareketleniyor benimki:) Sen de bir dene istersen,üzme kendini Allahın izniyle iyidir oğluşun.
kızlar günaydın 8eylülde kontrolüm vardı ogluşumuz olucak o günden beri ara ara kıpırtılar hissediyordum .4 gündür hiç bişey hissetmiyrm tedirgin olmamaya calısıyrm ama okadar konuşmama ragmen hiç bişey yoknapayım sizce kendimmi abartıyorum normalmi?
Oluyor demek ki böyle şeyler, kuzucuklar oynuyor bizimle :) Allah bağışlasın...
Canım tatlı bir şeyler yedikten sonra uzanıp hissetmeyi dene,yine de hissedemiyorsan en yakındaki sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle.20 haftayı geçmişsiniz sanırım,sesi duyulur.Olumsuz bir durum olduğunu sanmıyorum ama işte biz biraz hassas davranıyoruz bu konuda,sanırım senin de ilk bebeğin=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?