Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Allah korusun, eğer kendini iyi hissetmiyorsan zaten hiç gerek yok. Benim doktorum egzersiz anlamında önermişti, dediğin gibi hissetsem ben de kesinlikle kullanmam. Zaten bir tek işyerinde kullanıyorum. Evimiz 5. katta, fazla iddialı bir hareket olur benim için :)

bende dün oldum tetanoz aşısını ağrı felan olmadı çok şüküreşimde oldu bu arada

çatlaklar için birşey kullanmaya başladınız mı kızlar ?
bebe yağı kullanmayı düşünüyorum. bu aylarda başlamak gerek artık.

bebe yağı aldım ben hemde 2 şişedaha 2 kere kullandım sıcaklarda süremedim bunaldım ama bundan sonra sürerim eşiminde dikkatini çekmiş neden kullanmıyorsun die kızdı dün akşam

ohh ne güzel valla hiç kilo almamışsın sen yaa.. boyum 1.72,biraz kiloyu kaldırır ama çok kilo almakta istemiyorum ben. biliyorsunuz günümüzde çocuklar güzel,bakımlı anneleri olsun istiyorlar

bende dün oldum tetanoz aşısını ağrı felan olmadı çok şüküreşimde oldu bu arada

ağrın olmaması süper.. peki eşin neden vuruldu ? onu anlayamadım :44:

bebe yağı aldım ben hemde 2 şişedaha 2 kere kullandım sıcaklarda süremedim bunaldım ama bundan sonra sürerim eşiminde dikkatini çekmiş neden kullanmıyorsun die kızdı dün akşam

hakket bende devamlı süremiyorum bebe yağını. sıcaktı havalar ,birde o vıcık vıcık.. sadece kaşıntı oldumu sürüyorum şimdilik..

oda dokuz doğuracak ya şaka şakaAşı 5 doz vurulunca ömür boyu tetanozdan koruyacağı için her insana vurulabilir mişeşimde yıllar yıllar önce 1 kere vurulmuş tabi devamlı aralıklarla dozu tamamlanmadığı için aşının geçerliliği olmamış o yüzden vuruldu saten hemşirede vuralım isterseniz dedieşim dikkatlidir bu konularda

bu arada kardeşlerimde hamileliklerinde vurulmuşlardı öldülerdi ağrılarındanbana diolardı abla sen çok nazlısın nasıl ağrıyla başedeceksinRabbime şükür iyiyim şu anbirde onlar sezeryan oldular yine bana sen normal yapamazsın diolar dediklerinin hep tersi çıkıyor anaaaaaaa bide normal doğuruyormuşum

Son düzenleme:

hahahhaha hadi inşallah istediğin gibi olur. ama Allah biliyor eğer bir aksilik olmazsa ben normal doğum istiyrum. hemde uyuşmadan. şöyle çatır çatır doğurayım diyorum bakalım ne çıkıcak bahtımıza

ben yeni yeni kullanma ihtiyacı hissettim.karnımın gerildiğini hisediyorum artık.biz sürelimde çatlayacaksa çatlar zaten

kız Allah iyiliğini versinannemde der bize bir çatır çatır doğuramadınız dieama ben sezeryan istiyorum şimdilik niyetim öylekısmet tabi

cnm ben babydream hamilelik yağı vardı onu aldım 2 kutu. losyonuda var ama ben yağ aldım fiyatıda uygun 8 tl bişiydi...kullanıyorum memnunum..bencede başlamak gerek artık

Kızlar tetanoz aşısı kolun iç kısmına mı vuruluyor,yoksa okullarda yapıldığı gibikolun dış kısmına omuza yakın yere mi vuruluyor. Şahsen ben tırsmaya başladım,iğneyle aram yok da.

Bu arada ben de şiddetle normal doğumdan yanayım,kolay doğumu olan kişi adına çok sevindim,allah analı babalı büyütsün,darısı bizlere inş.bi avazda kurtuluruz. Ben de çok hareketliyim,inş. doğumuma yansır.İşyerimizde wcye giderken bile baya merdiven inip çıkılıyor,evde de öle.Onun dışında eve gidip gelirken yokuş yürüyorum 10-15 dk kadar. E evdeki işler de malum:) Bakalım nasip:)

Çatlaklarla ilgili konuşulmuş,ben de -2 ay olacak sanırsam- baya bi önce başladım kullanmaya. Johnsons baby kullanıyorum mor olandan. Her akşam sürüyorum,dr kremlere çok para vermeye gerek yok bol su iç ve hep nemli tut dedi. Karnımda göğüslerimde damarlar filan çok belirginleşti,o kısımlar son aylarda çatlamaz inş. :))

meraba arkadaşlar anca internete girebildim bebeğimde bende iyiyim

İlkokul hepimiz çok merak ettik seni ya çok şükür iyisin. Eşin pişman olmadı mı,nasıl aranız şimdi. Allah tekrar yaşatmasın

ben çatlak için Lierac die bir krem aldım kullanan arkadaşlarımın çatlakları olmamış.Hepsi buradadan sipariş vermiştim ama şimdi bazı sitelerde 3 tanesi baya bir indirimli.

Selam güzel anneler :)

Gene döktürmüşsünüz maşallah :)) Yarın sabahtan benimde tetanoz aşım var.Tırsıyorum

Bebeyağı bende kullanıyorum ama devam edemeyince (çünkü çok yağlı rahatsız ediyor beni ) lierac aldım hemen emiliyor.Kremlerle olcak iş değil ama gene de elimizden geleni yapalım biz.

meraba arkadaşlar anca internete girebildim bebeğimde bende iyiyim

çokşükür canım maşalah size

kızlar çok mutluyum yaaa neden diyeceksiniz
28inde detaylı vardı randevu aldım
ilk aradığımda 230 dediler
bugün randevu için aradağımda doktorumun yönlendirdiğini söyleyince 180 dedilerr50 tl kardayımm

bu arada maşalah büyüyoruz farkında mısınız??20 li haftalar geldi ilerliyor çok şükür
haftaya perşembe tetanoz olacağım ben de

Bebek yagini dusta kullaniyorum ben durulanmadan once sonra az su tutup cikiyorum o yag bunalticiligi olmuyo

ben de duştan sonra kurulanmadan sürüyorum sabah akşam içine bir de badem yapı koydum
arada da kremim var onu sürüyorum

Evet ya şaka maka büyüyoruz:)) 20.haftam bitecek benim,göbişler de kocaman oldu. Bugünleri de gördük:)
benim hangi gün detaylı hangi gün tetanoz yaptıracağım belli değil daha yaa. Cumartesi dr.gittiğimde belli olck. 5 haftadır gitmiyorum valla iyi dayandım bu sefer.Harektlerini hissetmesem hep merak ederdim ama çok şükür yolunda gibi. Her gittiğimde kızımın haftası ileri atıyordu,bu seferkinde 20 olması gerekirken 21 ya da 22 haftalık demesin dr:) sizde oluyor mu böyle haftalar ileri atıyor mu muayene olduğunuzda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…