Ben merdiven kullanamıyorum çünkü çıkarken çok nefes nefese kalıyorum zorlanıyorum hatta bununla ilgili test falan yapıldı, inerken de başım dönüyor düşmekten korktuğum için mümkün olduğunca merdiven kullanmıyorum.
herkese günaydınlar...
2 gün önce sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum. bir dahaki aşım 1 ay sonra. 2 gecedir uyuyamadım kolumun ağrısından. valla ikinci iğneden korkmaya başladım şimdidenbu arada hamile kalır kalmaz sağlık ocağına kaydımı yaptırmışım. bu gidişimde tekrar kontrol ettiler. tam 5 kilo almışım. hemşire çokmu kustun dedi,hayır 1 hafta kustum sadece dedim. çok iyi kilo almışsın dedi. inşallah doğuma kadarda böyle devam ederim. fakat artık çok çabuk acıkıyorum. sizde durumlar nasıl ? meyveyle ,cevizle durumu idare edeyim diyorum ama oda pek tutmucak gibi beni :)))
çatlaklar için birşey kullanmaya başladınız mı kızlar ?
bebe yağı kullanmayı düşünüyorum. bu aylarda başlamak gerek artık.
günaydınlar
sevdalinka ben de dün yaptırdım ilk dozu tetanoz aşısının ama benim pek ağrım olmadı ama hemşire yapabilir ağrı demişti
ben baştan beri 1,5 kilo falan almışım bebeğimin gelişimi iyiymiş ama benim aldığım kilo bu üstelik benim öyle ilk aylarda bulantım kusmam falan da olmadı
bende dün oldum tetanoz aşısını ağrı felan olmadı çok şüküreşimde oldu bu arada
bebe yağı aldım ben hemde 2 şişedaha 2 kere kullandım sıcaklarda süremedim bunaldım ama bundan sonra sürerim eşiminde dikkatini çekmiş neden kullanmıyorsun die kızdı dün akşam
ohh ne güzel valla hiç kilo almamışsın sen yaa.. boyum 1.72,biraz kiloyu kaldırır ama çok kilo almakta istemiyorum ben. biliyorsunuz günümüzde çocuklar güzel,bakımlı anneleri olsun istiyorlar
ağrın olmaması süper.. peki eşin neden vuruldu ? onu anlayamadım :44:
oda dokuz doğuracak yaşaka şaka Aşı 5 doz vurulunca ömür boyu tetanozdan koruyacağı için her insana vurulabilir miş eşimde yıllar yıllar önce 1 kere vurulmuş tabi devamlı aralıklarla dozu tamamlanmadığı için aşının geçerliliği olmamış o yüzden vuruldu saten hemşirede vuralım isterseniz dedi eşim dikkatlidir bu konularda
bu arada kardeşlerimde hamileliklerinde vurulmuşlardı öldülerdi ağrılarındanbana diolardı abla sen çok nazlısın nasıl ağrıyla başedeceksin Rabbime şükür iyiyim şu an birde onlar sezeryan oldular yine bana sen normal yapamazsın diolar dediklerinin hep tersi çıkıyor anaaaaaaa bide normal doğuruyormuşum
bebe yağı aldım ben hemde 2 şişedaha 2 kere kullandım sıcaklarda süremedim bunaldım ama bundan sonra sürerim eşiminde dikkatini çekmiş neden kullanmıyorsun die kızdı dün akşam
hahahhaha hadi inşallah istediğin gibi olur. ama Allah biliyor eğer bir aksilik olmazsa ben normal doğum istiyrum. hemde uyuşmadan. şöyle çatır çatır doğurayım diyorumbakalım ne çıkıcak bahtımıza
ben yeni yeni kullanma ihtiyacı hissettim.karnımın gerildiğini hisediyorum artık.biz sürelimde çatlayacaksa çatlar zaten
çatlaklar için birşey kullanmaya başladınız mı kızlar ?
bebe yağı kullanmayı düşünüyorum. bu aylarda başlamak gerek artık.
meraba arkadaşlar anca internete girebildim bebeğimde bende iyiyim
meraba arkadaşlar anca internete girebildim bebeğimde bende iyiyim
Bebek yagini dusta kullaniyorum ben durulanmadan once sonra az su tutup cikiyorum o yag bunalticiligi olmuyo
çokşükür canım maşalah size
kızlar çok mutluyum yaaa neden diyeceksiniz
28inde detaylı vardı randevu aldım
ilk aradığımda 230 dediler
bugün randevu için aradağımda doktorumun yönlendirdiğini söyleyince 180 dedilerr50 tl kardayımm
bu arada maşalah büyüyoruz farkında mısınız??20 li haftalar geldi ilerliyor çok şükür
haftaya perşembe tetanoz olacağım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?