Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
meraba arkadaşlar anca internete girebildim bebeğimde bende iyiyim
geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
kızlar birşey sorucam benim gibi 2.bebişini bekleyenler bebişlerin araları 5yıl dan fazla değilse tetenoz aşısını bir sefer yapıyorlarmış sağlık ocağından öyle dediler sizin bi malumatınız var mı

tetanozu dun vuruldum ben omuza yakın yerden dış taraftan vurdularbende sizin gibi korkuyordum etrafımdakileri duydukca ama bana bişey olmadı çok şükür hissetmiorum hiç bir şey

kızlar bende 3 gün önce tetanoz aşısını oldum ama ne şişme ne ağrı hiçbirşey olmadı şimdi kafam karıştı tek ben miyim hiçbir ağrısı olmayan, yoksa başka var mı?? acaba bana yanlış aşımı yapıldııı :26:

canım benım de her seferinde birkaç gün önden gidiyor
ilk muyanemde geç döllenme olduğu için 15 şubattı doğum ama en son 8 şubat çıktı
bakalım u sefer ne çıkacak
ben de 30 ağustosta gitmiştim 1 ay olacak
gerçekten hareketleri duymasak çok panik olurdum ben de
Allah'a şükür
yarın 21.haftama gireceğim

yaa sormayın kızlar şu kürtaj yasasının onaylanmasını, daha doğrusu meclisin açılmasını bende dört gözle bekliyordum ama artık pek umudum kalmadı, şuan gündem o kadar yoğunki görüşüp karara bağlamaları gereken o kadar acil şeyler varki kürtaj yasası onaylanıp uygulamaya geçene kadar bizim işimiz biter çoktan gibi

bende de olmadı evet insan şüpheye düşüyor acaba mı die ama yanlışlık olmaması lazım bünye den sanırım

bende de olmadı evet insan şüpheye düşüyor acaba mı die ama yanlışlık olmaması lazım bünye den sanırım

ohh beee içim rahatladı. yaa bu hamilelikte bi gereksiz evhamlı mı oluyoruz nedir yaa herşeyi kafama takıyorum yolunda gitmeyen bişeyler mi var diyee yani şu 5 aya yakın hamileliğimde düşünmediğim olumsuzluk yoktur herhaldee :18:

insan ister istemez daha dikkatli evhamlı oluyorbirde benim eşimde dun benle beraber tetanoz aşısı vuruldu ondada ağrı olmadı devamlı soruyorum ağrın varmı die

selamlar bende 2. bebeğimi bekliyorum ve bernim 9 yaş ara olucak aralarında ben ilk hamileliğimde 2003 te 3 aşı 2005 te 1 aşı 2010 da 1 aşı oldum toplam 5 doz oluyor ve bir daha olmam gerekmediği söylendi. sanırım 5 doz tamamlayınca yetiyor.

canım belki biraz gecikir ama bize yetişir diye düşünmek istiyorumm
sonuçta daha en son nerde kosova'da mı 5 çocuk dediler
yani gündemden düşmedik hala

Kizlar bende cok erken basladi hareketlerini hafif hafif hissetmem. Cogunuzdan daha kücük olmasina ragmen benimki, nerdeyse sizin kadar hissediyorum.

Valla bende ne kadar korksamda normal dogum istiyorum ama özele gittigim icin, herkes özelin doktorlari genelde sezeryanci oluyor diyorlar. Daha konusmadim ama benim doktor dogum konusunu hic acmiyor, daha erken diyor, ücreti bile söylemedi. Ya sezeryan derse? :18: Onun acisi cok daha fenaymis. En azindan dogumda bi kac saat sadece cekiyorsun diyorlar.

Ceyzcim detayli ultrasona sevindim kardasin super :)) benim oglusta hep onden gidiodu ama artik normal sureye dondu sanirim zamanla oturuyo

canım kimisi 15 dakikda doğuruyor
kimisi örnek benım komşum 13 saat sancı çekiyor
ben 2 ablam da sezeryan olduu ve doktor çok öenmli sezeryanda ve 2 gün içinde ayaklandılar tabi daha dikkatli olmak lazım
ama normal doğumda da bazaen açılmaya beklemeden cart diye alttan kesiyorlar örnek başka bir komşum
ben kısmetse sezeryan isteyeceğim
çünkü kendime hiç güvenmiyorum
ve iinsan neyi yapıp neyi yapamayacağını biliyor
riske atmayacağım

bende sezeryan istiyorum diğerini yapamam çünkibizim bir tanıdıkda hamile 2 ayı kaldı onun doktoruan demiş sezeryan istiyorum normal kesinlikle yapamam diehayırlısı olsun hakkımızda

Ya aslinda bende hic ama hic kendime güvenmiyorum normal dogum konusunda. Ayrica tesadüf o ki, benim doktorum da Anadolu yakasinin en iyi Sezeryan yapan doktoruymus. Bircok tanidigim onda sezeryan yapti ve dedigin gibi herkes kivranirken biz dolasiyorduk diyorlar. Ama ne bileyim, normal dogumdan yanayim yinede. Ama o yirtilmalari, kesmeleri dikisleri duydukcada bi acayip oluyorum. Agri esigi o kadar düsük bir insanim ki En iyisi doktoruma birakmak, bakalim o ne dicek:26:

bende sezeryan istiyorum diğerini yapamam çünkibizim bir tanıdıkda hamile 2 ayı kaldı onun doktoruan demiş sezeryan istiyorum normal kesinlikle yapamam diehayırlısı olsun hakkımızda

valla ben de yapamam
yapanları da takdiir ediyorum
ama artık normal yapanlarda iğneli oluyor gerçi çoğu
ama ben sancı ne zman gelecek uykuda mı tuvalette mı yolda mı o stresi yaşayamam
7 aylık olunca kısmetse konuşacağım doktorumla

canım doktor tabi ki gebenin durumuna göre bir şey diyecek
belki normal doğum daha iyidir
ama sonuçta sancıyı doktorun ya da başkası çekmeyecek
yapabilirim diyorsan düşünme zaten

katılıyorum sanahayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…