Günaydın kızlar. ceyzcim o sırt ağrısı bendede ilk defa dün akşam oldu. bütün gün masa başında olduğumuz için sanırım. akşam biraz yürüyüş yaptım ama banamısın demedi. gecede zor bir gece geçirdim. sırt ağrısından sağa sola dönerken zorluk yaşadım. ama sabah bişeyim yoktu,güne iyi başladım :))) giderek ağırlaştıkça bunlarda artacak sanırım.
Merhabalar,
ayrıntılı ultrasondan donduk, çok şükür bebişim , ogluşum çok saglıklıymış, hareketliydi bu sefer oglum, elleri ayakları hareket halindeydi:)))
470 gram olmuş, bir de 19 persental yazıyor kagıtta ne demek bilen var mı?
İyi akşamlar şubat anneleri..bende sizler gibi şubat annesi olacağım inşallah bugün 25.haftamızı doldurduk.Bu topiğin sessiz takipçilerindendimbebeğimizin yatacağı yer için kafayı yemek üzerindeyim işin içinden çıkamıyorum eşim park yatak almak istiyor ama benim nedense hiç içime sinmedi bu park yataklar çok renkli güvenli gelmiyor bide.Ben karyola alalım diyorum ama bunun içinde iyi bişey almak mı yoksa ucuz bişey almak mı mantıklı bilemiyorum.Çilek,doğtaş ve belisin karyolalarına baktım en çok beğendiğim doğtaşın oldu.doğtaşın karyolası DOĞTAŞ - Birdy Bebek Odası
çileğin karyolası Çilek > Baby Dream Bebek Karyolası
belis karyola https://www.bebefix.com/Belis-Dove-Besik-TR-4714_41587.html#0
sizce hangisi mantıklı?
Gunaydin kadinlar kulubunun guzel anneleri ve melekleri onumuzde uzuunnnca bi tatil var saglikla guzel vakitler geciririz insallah
Belki gezmelere gidersiniz diye bugunden bayramimiz kutlu olsun insallah bi dahaki bayrama kuzucugumuz ve esimizle birlikte saglikla oluruz amiiinnn
Ahh ben yerim seni kim bilir nasil yakisacak prensesine tütüsü masallah canim
Odasinda saglikla buyusun insallah fotolari bekliosss
Masallah kuzuna annesi
Gule gule guzel gunlerde kullansin kuzucun cicilerini canim sana da cok gecmis olsunn
Yaaa keskem keskem dun gorseymisimm altunizadede calisiyorum bende gelirdimm ne gusel hem tanismis olurduk hemde meleklerimize ciciler bakardikcanim yeri tam neresi bu ogle arasinda giderim cok isim cikmazsa kismetse sen neler aldin bakalim kuzuna annesi
Günaydın kızlar. ceyzcim o sırt ağrısı bendede ilk defa dün akşam oldu. bütün gün masa başında olduğumuz için sanırım. akşam biraz yürüyüş yaptım ama banamısın demedi. gecede zor bir gece geçirdim. sırt ağrısından sağa sola dönerken zorluk yaşadım. ama sabah bişeyim yoktu,güne iyi başladım :))) giderek ağırlaştıkça bunlarda artacak sanırım.
muce selam Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi canım. Ben de park yatağı takım yapamam diye büyüyen beşik ve dolap olarak takım alacağım. Sen sadece beşik olarak mı düşünüyordun,yoksa oda olarak mı? Doğtaşın odasını ben de çok beğendim en sondaki beyaz beşik de hem uygunmuş hem de her şeye uydurabilirsin. Belis dışındakiler biraz pahalı geldi benm kendi düşüncem tabi ama o kadar harcama yapmazdım sanırım
amin canım teşekkür ederim.Kiracıyız ve evimiz 2+1 bebek odası yapacak yerimiz yok yaniben sadece karyola ve şifonyer almayı düşünüyorum odamıza.belisin karyolasını beğendim fakat suntalem diyor o yüzden içime sinmedi belisin mdf lake olanları ise çilek ve doğtaşınkine fiyat olarak çok yakın.
Hoş bulduk canım,Hoşgeldin canım,
Bizde eşimle park yatağa bir türlü ısınamadık bu sebeple standart oda hazırlığındayız.Ayrıca yatak odası için ahşap sallanır bir beşik 4-5ay kullanabileceği şekilde.
Ben senin gösterdiklerinin arasından Belişin modelinin takımını aldım henüz elime ulaşmadı büyük ihtimalle bayram sebebiyle kasım başını bulacaktır.Eğer belişi düşünürsen fikir edinmek için az daha bekle ben sana bilgi vereyim canım.
kızlar gunaydın
bebişlerinizn isimleri bellimi
benimki almina olucak inşallah:)
muce selam Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi canım. Ben de park yatağı takım yapamam diye büyüyen beşik ve dolap olarak takım alacağım. Sen sadece beşik olarak mı düşünüyordun,yoksa oda olarak mı? Doğtaşın odasını ben de çok beğendim en sondaki beyaz beşik de hem uygunmuş hem de her şeye uydurabilirsin. Belis dışındakiler biraz pahalı geldi benm kendi düşüncem tabi ama o kadar harcama yapmazdım sanırım
amin canım teşekkür ederim.Kiracıyız ve evimiz 2+1 bebek odası yapacak yerimiz yok yaniben sadece karyola ve şifonyer almayı düşünüyorum odamıza.belisin karyolasını beğendim fakat suntalem diyor o yüzden içime sinmedi belisin mdf lake olanları ise çilek ve doğtaşınkine fiyat olarak çok yakın.
Anladım canım, seyahat durumları sık oluyorsa aslında eşin haklı olabilir.Bir araştırma yap canım belki hoşuna giden içine sinen park yatak olur. Olmazsa da yorumlara göre beşik tercihi yaparsın.
kızlar gunaydın
Günaydın güzel anneler :)
Canım maşallah oğluşuna :)) Persental nedir bilmiyorum tatlımBilen arkadaşlar vardır belki.
Hoşgeldin canım,
Bizde eşimle park yatağa bir türlü ısınamadık bu sebeple standart oda hazırlığındayız.Ayrıca yatak odası için ahşap sallanır bir beşik 4-5ay kullanabileceği şekilde.
Ben senin gösterdiklerinin arasından Belişin modelinin takımını aldım henüz elime ulaşmadı büyük ihtimalle bayram sebebiyle kasım başını bulacaktır.Eğer belişi düşünürsen fikir edinmek için az daha bekle ben sana bilgi vereyim canım.
Canım seninde eşinle miniğinle bayramını şimdiden kutlarım.Keyifli ağız tadıyla geçen bir bayram olsun.Bi daha ki bayrama miniklerimizle inşallah :)) Ay düşünmesi bile şahane.
Canım sen iste gene gideriz beraber dediğin gibi tanışırız da ne güzel olur :) Yeri Üsküdar belediyesinin orada. Balık pazarını geçtikten sonra havuzlu bir ara var.
Birde bebedor ve Dr.Brows ürünlerinden pek kalmamış sadece prima bezler mevcut ben dün akşam 4 paket aldım canım.
Günaydın sevdam
Daha da zorlayacak miniklerimiz bizi büyüdükçe.Benim de karnımın altı ağrıyor gün içerisinde heralde büyümeden kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Merhabalar,
ayrıntılı ultrasondan donduk, çok şükür bebişim , ogluşum çok saglıklıymış, hareketliydi bu sefer oglum, elleri ayakları hareket halindeydi:)))
470 gram olmuş, bir de 19 persental yazıyor kagıtta ne demek bilen var mı?
kececi senin yazını alıntı yapıp cevap yazmayı unuttum:) ne komiğim yaa. Benim kıziçem de eğer son aylar değişmezse Mina ya da Aymir olacak inş.
kızlar gunaydın
merhaba arkadaşlar..sizlere danışmak istediğim bi konu var..canım çok sıkıldı.dün doktorum bebeğinin gövdesi başı ve ayaklarına göre küçük kalmış dedi..beslenmene dikkat et dedi.bebeğim 390 gr.sizce ne yapmalıyım..23.haftama giriorum.sizin bu haftada bebeklerinz kaç grmdı.şimdiden tesekkürler.
selam kızlar :)
dün kontrolüm vardı.
şeker yüklemesi oldum bir sorun yok şükür 88 çıktı şekerim..
de kızlar sadece kafamı karıştıran konu son adet tarihine göre 24 haftalık olması gereken bebeğim doktor her kontrolde gelişimi baya ilerde diyo..
dün bebeğimin kilosu 1050 gramdı..
çokmu fazla kızlar sizin bebeğin kiloları nasıl :44:
doktora göre 27. hafta bitecek bu hafta diyo ama aslında 24 haftalık benim bebeğimm ..
ben şimdi dogum tarihini gelişimine göremi hesaplamalıyım kafam karıştı :=)))
bu arada kızlar dün bebeğimi çok net gördüm ağzı burnu yan profil resmi tıpkı eşime benziyooo
kızlar gunaydın
Hoş bulduk canım,
Biz eşimle öğretmeniz yazın memleketlere gidiyoruz bu sebeple eşime daha kullanışlı geldi katlayıp götürürüz diye park beşik düşünüyor.Ama ilk olduğundan mıdır nedir benim hayalimde beyaz cibinlikli bi bebek karyolası vardı.
Belisin hangi modelini aldın canım sen?Bilgi verirsen sevinirim..
kececi senin yazını alıntı yapıp cevap yazmayı unuttum:) ne komiğim yaa. Benim kıziçem de eğer son aylar değişmezse Mina ya da Aymir olacak inş.
Aminnn tatlimmmm insallah
Hmmm gitmiim o zaman hic sonra belki beraber gideris
dün kontrolüm vardı.
de kızlar sadece kafamı karıştıran konu son adet tarihine göre 24 haftalık olması gereken bebeğim doktor her kontrolde gelişimi baya ilerde diyo..
doktora göre 27. hafta bitecek bu hafta diyo ama aslında 24 haftalık benim bebeğimm ..
bu arada kızlar dün bebeğimi çok net gördüm ağzı burnu yan profil resmi tıpkı eşime benziyooo
ismiyle yaşasın canım. benim erkeğimin adıda KORAY
canım bol bol ceviz ,balık,badem,yumurta ye süt iç. lifli gıdayla beslen. meyve falan bol tüket. benim doktorum öyle demişti. benim bebeğim 22+3 te 500 gr dı.canını sıkma,yakında zaten baya bi kilo alıcaz,tabi onlarda alıcak :)
maşallah bebeğine canım
darısı detaylıya girecek diğer arkadaşlara.. bazen doktordan doktorada haftalıklar değişiyor. yani kullandıkları cihaza göre. gerçi benim bebekte 2 hafta önden gidiyor.bende normal doğum tarihinden 10 gün önce bekliyorum gelmesini. bu arada en son baktığımızda kafa yapısı aynen benimde eşime benziyordu. bir dahaki ay renkliye giricem bende :)) artık iyice bellidir eli yüzü kuzucukların
Gözün aydın canım bunu da sağlıkla atlatmışsınız
Demekki senin bebeğin biraz iri olacak , gelişimi de çok iyi maşallah
Önden giden bebeklerin gelişimlerini erken tamamladıkları için erken gelme olasılıkları olabiliyor.
saolun kızlar evet eli yüzü dahada belirgin artık:)
dudakları böyle dolgun dolgundu bebişin oda aynı babası
artık gittikçe zamanımız azalıyor düşünsenize 3 ayımız kaldı nerdeyse
Zaman geçtikçe daha da heyecan basıyor :))
Bakalım neler yaşayacağız miniklerimizle.Düşünsenize daha neler yaşadığımızı paylaşacağız, birbirimize yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz:)
merhaba arkadaşlar..sizlere danışmak istediğim bi konu var..canım çok sıkıldı.dün doktorum bebeğinin gövdesi başı ve ayaklarına göre küçük kalmış dedi..beslenmene dikkat et dedi.bebeğim 390 gr.sizce ne yapmalıyım..23.haftama giriorum.sizin bu haftada bebeklerinz kaç grmdı.şimdiden tesekkürler.
dün kontrolüm vardı.
evett zaman geçtikçe onun tam bir bebek şekline geldiğini düşününce insan daha çok heyecanlanıyor..
birde gece uyuyorken korkuyorum üstüne yatacam bacagını biyerinin üzerine yatcam diye korkuyorum
çünkü yan yatınca en alttan vuruyor :))
bu arada haftasonu bebişe yeni kıyafetler aldım..
tulum aldım 4 tane daha çok tatlılar :)
sonra göbeği düşmeden önce giyinmesi kolay olur diye önden bağlı zıbın takımı aldım 2 takım olmuş oldu
mama kaşıgı su kabı gibi ufak şeylerde aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?