butık bebeden sıparıslerım gelmıs:)
selam kızlar :)
dün kontrolüm vardı.
şeker yüklemesi oldum bir sorun yok şükür 88 çıktı şekerim..
de kızlar sadece kafamı karıştıran konu son adet tarihine göre 24 haftalık olması gereken bebeğim doktor her kontrolde gelişimi baya ilerde diyo..
dün bebeğimin kilosu 1050 gramdı..
çokmu fazla kızlar sizin bebeğin kiloları nasıl :44:
doktora göre 27. hafta bitecek bu hafta diyo ama aslında 24 haftalık benim bebeğimm ..
ben şimdi dogum tarihini gelişimine göremi hesaplamalıyım kafam karıştı :=)))
bu arada kızlar dün bebeğimi çok net gördüm ağzı burnu yan profil resmi tıpkı eşime benziyooo
slm canım benimde doktorum bana aynısını diyo 12 gün ilerden gidiyodu benimde şuan 24 haftalığım ama 26 dan gidiyo nerdeyse benimde o konuda aklım karışık mesela doğumum şubat 11 ama 31 ocapğa çekti hangisini sayıcam anlamdım normal günümümü yoksaa doktorun dediğinimi şaşırdım benimde iri bir bebek diyo kilosuda önden gidiyo :26::26:
aynen benimde 7 şubat ama doktor 24 ocaga çekti doktor :)
tosuncuk diyelim biz
bilemiyorum canım ama aklım karışık ne zamanı sayacağmızı hayırlısı sağlıklısı olsundaa ama günde az değil hani 2 hafta nerden baksak ben gittiğimde sorucam doktora hngi tarihi sayıcağımı birde benim asıl adet tarihim 23 nisan ama çok geç döllenme dedi 7 mayıstan saydı acaba diyorum geç değldide normalmiydi yada 7 mayıs değilde işte 26-27 nisan falanmı acaba:26:
geç döllenmeyi bebeğin kalp atışını geç duyduğu için demiştir canım bencede sen son adet tarihini say standart olduğu gib,i
merhaba arkadaşlar..sizlere danışmak istediğim bi konu var..canım çok sıkıldı.dün doktorum bebeğinin gövdesi başı ve ayaklarına göre küçük kalmış dedi..beslenmene dikkat et dedi.bebeğim 390 gr.sizce ne yapmalıyım..23.haftama giriorum.sizin bu haftada bebeklerinz kaç grmdı.şimdiden tesekkürler.
Canim ben yarin calismiyorum ve evim taaaa idealtepede cok ters normalde uskudar o yuzden gidemices su durumdaBenim Kızımın adı Afra olacak :)
Adlarıyla uzun sağlıklı yaşasın tüm minikler.
Canım sizin için park yatak daha uygun gibi o halde.Ama heves ediyoruz gerçektende. Ben bu linktekinin düz beyazını aldım canım Belis Ece Krem Standart Kk Bio Dolapl Bebek Odas Takm (TR 340B) - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Ceyzim çok güzel her iki isimde :) Maşallah kuzuşuna
Canım sen uygun olduğun günü söyle gidelim.29 ekim son gün
Guzel gunlerde kullansin melegin canimm...
evett zaman geçtikçe onun tam bir bebek şekline geldiğini düşününce insan daha çok heyecanlanıyor..
birde gece uyuyorken korkuyorum üstüne yatacam bacagını biyerinin üzerine yatcam diye korkuyorum
çünkü yan yatınca en alttan vuruyor :))
bu arada haftasonu bebişe yeni kıyafetler aldım..
tulum aldım 4 tane daha çok tatlılar :)
sonra göbeği düşmeden önce giyinmesi kolay olur diye önden bağlı zıbın takımı aldım 2 takım olmuş oldu
mama kaşıgı su kabı gibi ufak şeylerde aldım :)
Gecmis olsun canim. Bana da direk 100 mg yukleme yaptilar tadi gercekten igrenc bide uc saat bekliosun uc kere kan veriosun azicik eziyetli ama saglik olsun yeter ki kuzularimiz saglikli olsunmerhaba nasılsınız hanımlar?
1 haftadır ev taşımayla,yerleşmeyle uğraşıyorum giremedim
cumartesi şeker yüklemesi yaptırdım ve malesef yüksek çıktı
diyet yapıyorum hayatımdan beyaz şeker,beyaz ekmek,tatlı,karbonhidrat,şekerli meyveler ne varsa çıkardım 10 gün sonra tekrar yapılacak ilk yükleme 50gr şekerle yapılmıştı ikinci 100le yapılacakmış ve 3 saat falan sürecek o şekerli suyu içmek de çok zordiyetle düzelmezse endokronolojiye göndermemiz gerekecek insülin için dedi doktor üstelik kilo da almadım baştan beri aldığım toplam kilo 2,5 ve doktorum çok iyi dedi genelde çok kilo alanlarda çıkıyormuş şeker yaştan dolayı mı yüksek çıktı dedim doktor yaşı suçlamayalım diğer tüm testlerin normal dedi galiba metabolizmam yavaş günde 40-45 dakika yürü dedi ama bu havalarda yürüyemem ki ben;alerjim var
Selam güzel annelere meleklerine kızlar ebebek bana pahalı gelirdi ama bir girdim çıkamdım 3 saattir havuzlu handa sandım kendimi alışveriş yaptım
Dr. Brown soranlar burda 2. ye % 50 indirim var haberınız olsun. 1 Tane oyun halısı aldım o ucuz bu gerekli derken 400 tl harcamış anam dedim ne almışımki :)
3 biberon aldım detarjan yumuşatıcı cam rende diş fırça macun ıslak mendil emzirme önlüğü, anne sütü artıran çay humana, emzirme südyeni,diş kaşıyı, temizleme pamuğu vs.... 6taksitle aldım bakalım kargoya hemen verılıyormuş unnıda gibi değil yarın gelirmi acaba
Canim ben yarin calismiyorum ve evim taaaa idealtepede cok ters normalde uskudar o yuzden gidemices su durumdasen bur
larda mi oturuyosun canimm ??
Guzel gunlerde kullansin melegin canimm...
Gecmis olsun canim. Bana da direk 100 mg yukleme yaptilar tadi gercekten igrenc bide uc saat bekliosun uc kere kan veriosun azicik eziyetli ama saglik olsun yeter ki kuzularimiz saglikli olsunbuarada hayirli olsun canim yeni eviniz
Iyi gunlerde kuansin melegin canimmm
iyi akşamlar kızlar
sonunda şeker sonuçlarımı aldım
açlık 74 tokluk 118 çıkmış
hemşire çok güzel dedi
kendi doktoruma da göstereceğim
oğlumun da kalbini dinledim maşallah
yarın yola çıkacağız
hepinize mutlu sağlıklı bol tekmeli bayramlar
çok sevindim canım peki sınır kaç olmalıymış bende kesin çıkacak tatlı yemeden duramıyorum yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?