Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

canım maşallah bebeğine
benımm bebeğim de sanki bana zayıf geliyor en son 21+5 te 400 gr dı şimdi ne oldu bilmiyorum
enfeksiyonun da inşallah geçer
kendini strese sokma doktrunun ded,klerini yap
geçmiş olsun

Gözün aydın tatlım:)
Size de miniğinle keyifli bayramlar

çok sevindim canım peki sınır kaç olmalıymış bende kesin çıkacak tatlı yemeden duramıyorum yaa (

Canım yüklemeden önce alınan değer en yüksek 95, yükleme sonrası ise 140 sınır.

Maşallah miniğine canım
Hemen canını sıkma canım benim.Önümüzde uzun zaman var.Hayırlısıyla kurtulursun inşallah enfeksiyondan.

çok sağol canım
darısı başınıza inşallah
bu arada butikbebe siparişlerim geldi
ençok isteyerek aldığım tulumun şapkası gönderilmemiş
bir badiyi beyaz sipariş etmiştim sarı gelmiş
2 tane ayaksız alt almıştım o da ayaklı geldi
neden böyle oldu kii
neyse napalım
şapka için aradım amaben dedim bunıu özellikle almıştım diye
biz size döneceğiz dediler ama hikaye maksat şikayet etmek

ozaman benimkide normalmi? off bilmiyorum moralim çok bozuk..ama teşekkür ederim canım.Allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah..

Ben sorun yaşamadım Faturasını felan atma canım direk geri yolla kargo onlara ait olarak.
Sonuçta sorun onlardan kaynaklı.Düzeltip geri yollarlar.Mail at şikayetini öyle de bildir.

Kızlar ben yarın da buralardayım ama şimdiden hepinizin bayramını kutlarım.
Bebeklerinizle , ailenizle sağlıklı huzurlu bir bayram olsun

biz 4-5 damla kadar limon sıktık doktorumuzun tavsiyesi ile. sonuçları etkillemiyormuş. limon sıkınca o şerbet gibi tadı gidiyor tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar..bı sorum olucak ben 24+4 gunluk hamıleyım ve detaylı ultrasyon cektırmedım..bıldınız avrupa yakasında devlet hastanesı cektıren var mı acaba...

merhaba arkadaşlar..bı sorum olucak ben 24+4 gunluk hamıleyım ve detaylı ultrasyon cektırmedım..bıldınız avrupa yakasında devlet hastanesı cektıren var mı acaba...

Devlette detaylı çekerlermi bilmiyorum ama Kanuni Sultan Süleyman Kadın doğum hastanesi çekerlermi? bilmiyorum, tarama testine görede çekıyor olailirler ama burada yazan arkadaşlardan en ucuz olan İlgi Hastanesiydi (özel) 120 TL demişti. 200 e yaptıran var, ben 250'ye yaptırdım.

canım lökosit kaç çıktı ? ordan anlaşılıyor benimde yüksek çıkmıştı 10-15 ti adam taş düşürüyorsun demek bu demişti.

Karpuz ye aç karnına ye her sabah ve gün içinde ye bol su iç bol idrara çık bunun ilacı bu çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun enfeksiyondan da erken doğum falan olmaz benim başlarda az enfeksiyonum vardı toz kullandım sanırım geçti bir daha takibe almadılar... sendeki şikayetler nelerdi ki?? acaba bende de var da farkında değilim diye korkuyorum:26:

Ben sorun yaşamadım Faturasını felan atma canım direk geri yolla kargo onlara ait olarak.
Sonuçta sorun onlardan kaynaklı.Düzeltip geri yollarlar.Mail at şikayetini öyle de bildir.

valla canım açıkçası uğraşmam altla badiye üzülmedeim de şapkaya üzüldüm
neyse bakalım dönecekler mi geri
neyse sağlık olsun

Aaaaa annenlerle komsu muyuz yoksaaaaaa kizilaya yakinlar miii tamam canimmm haberlesirisss o zaman opuyorum fistigini da seni de guzel anne

Ohh masallah size canimmm hayirli yolculuk olsun iyi tatiller dikkat edin yollarda kendinizeee :13:

Canim sıkma canini sen uzulunce yawrunda hisseder annesi insallah ilaclar ise yarar ds bi an ewwel atlatirsin canimm cok gecmis olsunn

Kızlar ben yarın da buralardayım ama şimdiden hepinizin bayramını kutlarım.
Bebeklerinizle , ailenizle sağlıklı huzurlu bir bayram olsun

Sizin de bayraminiz mubarek olsun ailecek canimm

kızlarr sizlere bişi danısıcam benim hala ağzımda tat yok gebeliğin basından beri.yediklerimden tat alamıyorum buda iştahımı kapatıo szdede böyle bir durum var mı

kızlarr sizlere bişi danısıcam benim hala ağzımda tat yok gebeliğin basından beri.yediklerimden tat alamıyorum buda iştahımı kapatıo szdede böyle bir durum var mı

hamileliğin başından beri iştahım her geçen gün arttı bulantım falan da olmadı habire yiyorum ben

günaydınlar.. şöyle evde oturmak okul olmadan iyi geldi valla ya.. merdiven çıkıp inmekten yorulmuştum artık.. bazen diyorum şimdiden yoruluyoruz daha da ağırlaşınca nasıl dayanıcaz allah yardımcımız olsun. herkese güzel bir arefe günü ve mutlu bir bayram diliyorum arkadaşlar. pazartesi günü oğluşumu gördüm 456 gram olmuş herşey iyi görünüyor dedi doktor inşallah herşey yolunda gider

geçmiş olsun canım. maşallah bebeğine bence hiç stres yapma artık enfeksiyonların çaresi bulunuyo en kısa sürede geçer inşallah.

doktora gidip bebeşlerimizi görmek için can atıyoruz doktorların ağzından çıkıcak lafları can kulağıyla dinliyoruz ve en ufak şeyleri bile öyle takıyoruz ki kafamıza hem kendimizi hem bebişimizi strese sokuyoruz canım. sen yediklerine dikkat et inşallah herşey düzelir. ya da çok kafana takıldıysa başka bir doktorada görün . seninle doğum tarihimiz aynı görünüyor beb pazartesii en son gittim 456 gr dedi. üstelik her bebek farklı kilodas doğuyor daha çok erken bence asıl son haftalarda kilo alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…