Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Tatlım bizimkiler kızılayın karşı tarafında kalıyorlar,oldukça yakınsınız alsında:)
Bende sizi öpüyorum kuzucum.Keyifli bayramlarlar canımm miniğinle

kızlarr sizlere bişi danısıcam benim hala ağzımda tat yok gebeliğin basından beri.yediklerimden tat alamıyorum buda iştahımı kapatıo szdede böyle bir durum var mı

Hamilelik boyunca hiç iştahım kapalı olmadı canım:) Hele son zamanlarda doymakta güçlük çekiyorum

Günaydın canım,
Sana da iyi bayramlar

Anladım canım beğendiğimiz modeller aynı sen bebefix sitesinden mi sipariş verdin peki yoksa Ümraniye'deki mağazasından mı aldın canım?
sanırım bizde bu takımı alacağız birazdan belis satan bayiden yakından görmeye gideceğiz

bu arada bebek arabası alan var mı aranızda kzlar?

lökosit kaçtı hatırlayamadım canım, kağıt elime geçince okur buraya yazarım, arabada şuan. evet yaa bol su içmem lazım artık dahada dikkat edicem kurtulmak istiyorumm..

bende hiçbir belirti yok canım doktora söylüyorum bende idrar yolu enfeksiyonu var diye hatta dün giderken önceki sonuçlarıda götürdüm direk değerlere kendi baksın diye, onlarda tahlil istiyorlar ve yine enfeksiyon çıkıyor, hatta dahada yükselmiş çıktı.. inş sende kalmamıştır canım ama ne olur ne olmaz doktoruna bidaha gittiğinde hatırlat derim, öyle kolay geçen bişey değil ve sonuçları çok tehlikeli olabiliyor..

Selam kızlar bayramınızı şimdiden kutuluyorum herkese hayırlı bayramlar :) ebebek siparişim geldi 1-2 şey canımısıktı sadece

1. si dr. brown biberonları cam sandım meğer plastikmiş ona üzüldüm

2. si lanolin göğüs kremi aldım silinmeden emziriliyor diye uygun geldi fiyatı 2 kutu aldım eşimde akşam gelınce tarihine bak dedi bir baktım ocak 2013 moralim bozuldu.

3. sü lohusa şerbeti nasıl olduğunu ben bilmiyordum toz sandım ondan almıştım meper şu pastanelerde vitrine konan kıpkırmızı kalıp şeker şeklinde olan şeymiş :) buzluğa attım 2014 e kadar yazıyor ama başka nasıl saklayabilirm ki?

4. sü bu önemsizde göğüs pedlerimin kutusundan çıkmış parçalanmış kutusu bende poşete koydum.

5. side emzirme önlüğü almıştım bebekler gözükmesin diye takıyorsun hani 20 tl di 12 miş unodada dr. brownda 34 e aldım 32 miş + 2 biberon ağzı hediyeydi bu kadar şimdilik bunlar çok önemli değil ama baştakilere üzüldüm

öpüyorum hepinizi :)

bugün biz beğendik görümcem de hediye aldı canım
Kraftbaby.com -

çok şeker güle güle kullanın canım.. bunda ana kucağı da var mı ?

travel sistemlere baktık çok ağır kullanışsız geldi bize. bizde ayrı ayrı almaya karar verdik. ana kucağı olarakta bu modeli aldık taksitli 470 tl tuttu ikisi. travel sistemden çok daha uygun ve kullanışlı.

Kızlar 6 ayımız bitmek üzere ve 9 kilo aldım. 55 ile hamile kalmıştım, şimdi 64 oldum. Bazıları sadece 2 kilo almış hangisi normal anlamadım gitti. Bu ayda bebek zaten yaklaşık 800 gr. Bunun plasenta ağırlığı, göğüs ağırlığı nerde? Ben çok fazla mide bulantısı da yaşamadım ama aşerme de yok. Sadece normal öğünlerimi yiyorum. Ara öğünlerde de meyve ve süt. Böyle olmasına rağmen 9 kilo aldım. Hamileyim diye önüme geleni yemiyorum, çok canım istese bile az yiyorum. Okuldan eve yürüyerek geliyorum, yarım saat yürümüş oluyorum. Sizde durum nasıl? 9 kilo çok mu sizce?

Bu arada herkese iyi bayramlar, iyi tatiller. Biz gidemedik bu bayram. İkimizin de ailesi farklı yerlerde. Yol uzun göze alamadık, evimizde geçireceğiz bayramı.

ben de hamileliğime 59 kilo ile başlamıştım şuan 68 kiloyum ben de 9 kilo aldım. ilk üç ay düşük tehlikesinden dolayı sürekli yattım ve 3-4 kiloyu ilk 3 ayda aldım. iştahım çok açık ama sonuçta iki canlıyız.

6 ayda 2 kilo alınması bana hiç sağlıklı gelmiyor. belki 9 kilo da biraz fazladır ama, 2 kilo da çok az herkese sağlıklı doğumlar ama kiloyu hiç dert etmiyorum nasılsa verilir yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun

bu bayramda biz de gidemedik maalesef hiç bayram gibi gelmiyor o yüzden...

Canım ben netten aldım dünde elime ulaştı ama kurulumu henüz yapamadık.simdilik bı sıkıntı yok ürünlerde tam kurulsun resim atarım.ben Ümraniye de olduğunu bilmiyordum canım
Gidip görüp almak elbette daha iyi :)

Canım ürünlerden memnun degilsen direk iade et sorun yaratıyorlar.ben hasır beşik almıştım eksik geldi ve de hatalı. Mail attım ve 5 dakikada geri dondüler iade ettim ve başka ürünler aldım.

Bizde bugün belis bayisine gidip yakından gördük canım.Fiyatları nettekiyle aynı hatta kullandığımız kredi kartına peşin fiyatına 3 ay erteleme ve 10 taksit yaptılar.Kurulum ve montajda onlara ait.Biz Belis dove şifonyer ile Angola'nın dümen karyolasını aldık.Şükür bu dertte bitti bizim için çilek ve doğtaşın tek karyolasına vereceğim paraya hem karyola hem şifonyer almış oldum

Aaa gögüc ucu kremi bende iki paket aldim ama tarihine bakmadim. Bende ebebekten ama Lansinoh markasi. Suanda yurtdisinda oldugum icin de bakamiyorum, merak ettim vak simdi.

Yok canım kız gibi demişlerdi ama ben hep erkek gibi hissediyodum,

Tabi farketmez sağlıklı olsun da,hani kızım ya da oğlum demek çok garip geliyo dilimiz alışık değil ya,alışcaz artık zamanla,

Resmi yok beşiğin ama chicco magazından almıştım ama markası kraft mış,ben de eve gelince farkettim,

325 tl,kırmızı deniz çapaları var üstünde,sallanma aparatını altına takınca elinle sallıyosun otomatik değil yani,

Ben elektrikli olsun istemedim zaten,

Fiyatta baya indirim yapıyolar,ben başka şeyler de aldım 60-70 tl indirim yaptılar peşin alınca haberin olsun yani...

Herkese iyi bayramlar...

Hoşbulduk canım sağol,inş. sen de en kısa sürede güzelce hazırlar güle güle kullanırsınız bebişle,

Sağlık ocağında yaptırdım ben ücretsiz...bayramdan sonra alıcam sonuçları...

Hepinize hayırlı bayramlar...

Hoşbulduk canım,çok şükür şeker yüklemesini de yaptırdım bi sorun yok Allaha şükür,

Bir tek arabası kaldı onu unutmuşum,baktım beğendim de önümüzdeki ay alırım diye onu eledim kafadan,

Ben hep erkekmiş gibi hissediyodum ne bileyim annenin içine doğar derler ya,ama yanılmışım kızmış,

Olsun hayırlı sağlıklı olsun da farketmez,dilimizi alıştırıcaz artık kızım oğlum demeye anne oluyoruz...

Hayırlı mutlu bayramlar...

Guzel anneler ve minisleri,
Hepinizin bayramini kutluyorum. Seneye bayramda kismetse bebislerimizin de bizimle olacagini bilmek cok guzel bir duygu :)
Cok cok opuyorum!

tüm annelerin ve meleklerinin bayramını kutluyor, hepinizi öpüyorum kıslarr bundan sonraki bayramlarımızı meleklerimizle huzur içinde kutlarız inşşş. bizde bayrama memlekete gidemedik, aynen banada bayram gibi gelmiyor.. amaann gitsek ortalık çok karışacaktı kayınvalideler anneler ee malum bayram olduğu için iki tarafında akrabalar, tatilimizde az 6 gün, hiç deymeyecekti yani.. böyle garip kuşlar gibi oturmayı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…