Aaaaa annenlerle komsu muyuz yoksaaaaaakizilaya yakinlar miii tamam canimmm haberlesirisss o zaman opuyorum fistigini da seni de guzel anne
Ohh masallah size canimmmhayirli yolculuk olsun iyi tatiller dikkat edin yollarda kendinizeee :13:
Canim sıkma canini sen uzulunce yawrunda hisseder annesi insallah ilaclar ise yarar ds bi an ewwel atlatirsin canimm cok gecmis olsunn
Sizin de bayraminiz mubarek olsun ailecek canimm
kızlarr sizlere bişi danısıcam benim hala ağzımda tat yok gebeliğin basından beri.yediklerimden tat alamıyorum buda iştahımı kapatıo szdede böyle bir durum var mı
günaydınlar.. şöyle evde oturmak okul olmadan iyi geldi valla ya.. merdiven çıkıp inmekten yorulmuştum artık.. bazen diyorum şimdiden yoruluyoruz daha da ağırlaşınca nasıl dayanıcaz allah yardımcımız olsun. herkese güzel bir arefe günü ve mutlu bir bayram diliyorum arkadaşlar. pazartesi günü oğluşumu gördüm 456 gram olmuş herşey iyi görünüyor dedi doktor inşallah herşey yolunda gider
Anladım canım beğendiğimiz modeller aynıCanım sizin için park yatak daha uygun gibi o halde.Ama heves ediyoruz gerçektende. Ben bu linktekinin düz beyazını aldım canım Belis Ece Krem Standart Kk Bio Dolapl Bebek Odas Takm (TR 340B) - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk:
lökosit kaçtı hatırlayamadım canım, kağıt elime geçince okur buraya yazarım, arabada şuan. evet yaa bol su içmem lazım artık dahada dikkat edicem kurtulmak istiyorumm..canım lökosit kaç çıktı ? ordan anlaşılıyor benimde yüksek çıkmıştı 10-15 ti adam taş düşürüyorsun demek bu demişti.
Karpuz ye aç karnına ye her sabah ve gün içinde ye bol su iç bol idrara çık bunun ilacı bu çok geçmiş olsun
bende hiçbir belirti yok canım doktora söylüyorum bende idrar yolu enfeksiyonu var diye hatta dün giderken önceki sonuçlarıda götürdüm direk değerlere kendi baksın diye, onlarda tahlil istiyorlar ve yine enfeksiyon çıkıyor, hatta dahada yükselmiş çıktı.. inş sende kalmamıştır canım ama ne olur ne olmaz doktoruna bidaha gittiğinde hatırlat derim, öyle kolay geçen bişey değil ve sonuçları çok tehlikeli olabiliyor..canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun enfeksiyondan da erken doğum falan olmaz benim başlarda az enfeksiyonum vardı toz kullandım sanırım geçti bir daha takibe almadılar... sendeki şikayetler nelerdi ki?? acaba bende de var da farkında değilim diye korkuyorum:26:
Anladım canım beğendiğimiz modeller aynısen bebefix sitesinden mi sipariş verdin peki yoksa Ümraniye'deki mağazasından mı aldın canım?
sanırım bizde bu takımı alacağız birazdan belis satan bayiden yakından görmeye gideceğiz
bu arada bebek arabası alan var mı aranızda kzlar?
bugün biz beğendik görümcem de hediye aldı canım
Kraftbaby.com -
Anladım canım beğendiğimiz modeller aynısen bebefix sitesinden mi sipariş verdin peki yoksa Ümraniye'deki mağazasından mı aldın canım?
sanırım bizde bu takımı alacağız birazdan belis satan bayiden yakından görmeye gideceğiz
bu arada bebek arabası alan var mı aranızda kzlar?
Selam kızlar bayramınızı şimdiden kutuluyorum herkese hayırlı bayramlar :) ebebek siparişim geldi 1-2 şey canımısıktı sadece
1. si dr. brown biberonları cam sandım meğer plastikmiş ona üzüldüm
2. si lanolin göğüs kremi aldım silinmeden emziriliyor diye uygun geldi fiyatı 2 kutu aldım eşimde akşam gelınce tarihine bak dedi bir baktım ocak 2013moralim bozuldu.
3. sü lohusa şerbeti nasıl olduğunu ben bilmiyordum toz sandım ondan almıştım meper şu pastanelerde vitrine konan kıpkırmızı kalıp şeker şeklinde olan şeymiş :) buzluğa attım 2014 e kadar yazıyor ama başka nasıl saklayabilirm ki?
4. sü bu önemsizde göğüs pedlerimin kutusundan çıkmış parçalanmış kutusu bende poşete koydum.
5. side emzirme önlüğü almıştım bebekler gözükmesin diye takıyorsun hani 20 tl di 12 miş unodada dr. brownda 34 e aldım 32 miş + 2 biberon ağzı hediyeydi bu kadar şimdilik bunlar çok önemli değil ama baştakilere üzüldüm
öpüyorum hepinizi :)
Kızlar 6 ayımız bitmek üzere ve 9 kilo aldım. 55 ile hamile kalmıştım, şimdi 64 oldum. Bazıları sadece 2 kilo almış hangisi normal anlamadım gitti. Bu ayda bebek zaten yaklaşık 800 gr. Bunun plasenta ağırlığı, göğüs ağırlığı nerde? Ben çok fazla mide bulantısı da yaşamadım ama aşerme de yok. Sadece normal öğünlerimi yiyorum. Ara öğünlerde de meyve ve süt. Böyle olmasına rağmen 9 kilo aldım. Hamileyim diye önüme geleni yemiyorum, çok canım istese bile az yiyorum. Okuldan eve yürüyerek geliyorum, yarım saat yürümüş oluyorum. Sizde durum nasıl? 9 kilo çok mu sizce?
Bence başlangıç kilon düşük olduğu için aldığın kilo cok normal.kilolara ister istemez takılıyoruz ama sonrasında verilir bence, bebeklerimiz iyi olsun yeter tatlım
travel sistemlere baktık çok ağır kullanışsız geldi bize. bizde ayrı ayrı almaya karar verdik. ana kucağı olarakta bu modeli aldık taksitli 470 tl tuttu ikisi. travel sistemden çok daha uygun ve kullanışlı.Eki Görüntüle 539402
Bizde bugün belis bayisine gidip yakından gördük canım.Fiyatları nettekiyle aynı hatta kullandığımız kredi kartına peşin fiyatına 3 ay erteleme ve 10 taksit yaptılar.Kurulum ve montajda onlara ait.Biz Belis dove şifonyer ile Angola'nın dümen karyolasını aldık.Şükür bu dertte bitti bizim için çilek ve doğtaşın tek karyolasına vereceğim paraya hem karyola hem şifonyer almış oldumCanım ben netten aldım dünde elime ulaştı ama kurulumu henüz yapamadık.simdilik bı sıkıntı yok ürünlerde tam kurulsun resim atarım.ben Ümraniye de olduğunu bilmiyordum canım
Gidip görüp almak elbette daha iyi :)
Canım ben netten aldım dünde elime ulaştı ama kurulumu henüz yapamadık.simdilik bı sıkıntı yok ürünlerde tam kurulsun resim atarım.ben Ümraniye de olduğunu bilmiyordum canım
Gidip görüp almak elbette daha iyi :)
Canım ürünlerden memnun degilsen direk iade et sorun yaratıyorlar.ben hasır beşik almıştım eksik geldi ve de hatalı. Mail attım ve 5 dakikada geri dondüler iade ettim ve başka ürünler aldım.
canım nasıl iade ettin kargo ile uğraşmak gerek ama değilmi nasıl olacak mail attım ama tatile geçtiler sanırım.
Yani en çok canımı sıkan Lanolin kremler, biberonlar birde gönderdikleri katalokda ekim ayı emzirme önlüğü 16 tl 20 tl sitesinde onuda söyledim bakalım ne diyecekler.
Selam kızlar bayramınızı şimdiden kutuluyorum herkese hayırlı bayramlar :) ebebek siparişim geldi 1-2 şey canımısıktı sadece
1. si dr. brown biberonları cam sandım meğer plastikmiş ona üzüldüm
2. si lanolin göğüs kremi aldım silinmeden emziriliyor diye uygun geldi fiyatı 2 kutu aldım eşimde akşam gelınce tarihine bak dedi bir baktım ocak 2013moralim bozuldu.
3. sü lohusa şerbeti nasıl olduğunu ben bilmiyordum toz sandım ondan almıştım meper şu pastanelerde vitrine konan kıpkırmızı kalıp şeker şeklinde olan şeymiş :) buzluğa attım 2014 e kadar yazıyor ama başka nasıl saklayabilirm ki?
4. sü bu önemsizde göğüs pedlerimin kutusundan çıkmış parçalanmış kutusu bende poşete koydum.
5. side emzirme önlüğü almıştım bebekler gözükmesin diye takıyorsun hani 20 tl di 12 miş unodada dr. brownda 34 e aldım 32 miş + 2 biberon ağzı hediyeydi bu kadar şimdilik bunlar çok önemli değil ama baştakilere üzüldüm
öpüyorum hepinizi :)
canım sana erkek mi demişlerdi önce yoksa kıza alışacağım demişsin:26:
ben sağlık ocağında yaptırdım canım ara ya da uğra sor derim
bu arada ben de chicco dan almak istiyorum hangisini aldın kaça aldın resmi varsa yükler misin
ben bir tane beğenmiştim çikodan ama sallanma özelliği yokmuş sanırım burdan eda söylemişti:26:
Hoşgeldin Azul, herşeyin hazır ne güzel okuyunca ben kendim tamamladım gibi sevindim valla:) Güle güle kullanın. Şeker yüklemesi keşke sağlık ocağında yapılsa, bizim burda yapılmıyor. Özeller ya da devlet hast.yapıyor
Hoşgeldin canımm:) Bebeğinde sağlıklı şükür :) Şeker testini de atlattın mı tamamdır.
İşleri de eksikleri de kolaylamışsın daha ne olsun.Artık bebeklerimizin büyüyüp gelmesinde :)
Bize doktor ilk erkek demişti kız dediğinde sonraki kontrolde bi afallamıştık.Ama geçici bişey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?