Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
biz de bebişimle bayramınızı kutluyoruz... biraz buruk bir bayram oldu ama sağlık olsun anneannemiz dedemiz 2-3 ay sonra nasıl olsa gelecek... biz de onları bekliyoruz

slm kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum sevdikleriyle aileleriyle bu bayramı kutlayanlar kıymetini bilin..gurbette kimsesiz bayram geçirmek çok zor. bayram kelimesini duymaya tahammül edemiyorum sıradan bir günmüş gibi davranıyorum.eşimde geceye gitti evde tek başımayım şimdi.bikaç gündür giremiyordum geçmişi okudum alışveriş yapan arkadaşlar güle güle kullansınlar cicilerini. bu arada bizde şeker yüklemesine gittik biraz sonucu alınca kafam karıştı ama dr. herşeyin normal olduğunu söyledi.bebişimzde gayet sağlıklıymış çok şükürbir ay sonra kontrole gidecez bakalım
oohh ne güzel herşeyini tamamlamışsın dert ediyordun hep bunu halletmişsin.güle güle sağlıkla kullanın inş cnm...farkettim yokluğunu merak ettim seni ama güzel şeylerle uğraşmışsın sen
Kızlar ben çıkıyorum , herkese iyi akşamlar.

Üsküdar Rossmana gidiyorum. Prima bebek bezleri 20,90.
Bebedor ve Dr.Brows ürünlerinin 2.si %50 indirimliymiş.
Gitme imkanı olanlar 29 ekim son gün.
ben bu mağazayı çok seviyorum ankaraya gidince uğramıştım bende hamile yağı aldım oradan şimdi ankarada olsaydım bende giderdim

güzel çıkmış sonucun gözün aydın cnm ...bende salı günü gittim 24 haftalık ve 650 gram dedi benimkide buradaki hafta kilo oranlarını duyunca az geldi bana...moralim bozuldu açıkçası...8 şubat sat a göre doğum bir iki gün öne yada geriye oynuyo sadece ultrasondada...dr. gayet iyi olduğunu söyledi bebeğin durumununda umarım kilosu normaldir
çok geçmiş olsun cnm umarım atlatırsın sorunsuz bir şekilde
kızlar isimlere karar verdinizmii
biz eşimle çok kararsızız eşimdi şimdi şubatta olursa cemre(cemre şubatta düştüğü için :)) ocakta olursa zeynep diyo ama daha ben onaylamadım düşünüyorum değerlendiriyorum isimleri
cnm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir...bebeğininde maşallahı var dikka et kendine
cnm bana da 2 kilo çok normal gelmiyor...bende 55 ile hamile kaldım şuan 59.5-60 arasında oynuyor..dr ne diyor kilo durumuna bi de boyun uzunsa gayet zayıf hamile kalmış oluyorsun .çokta sorun diil bence 9 kilobu durumda. bide doğumdan sonra arkadaşımın 12 kilo birden gitmiş...emzirmekte kilo verdiriyor ayrıca

Merhaba kızlar, hepinizin bayramını kutlarım, forumu neredeyse hamile kaldığımdan beri takip ediyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yeni üye oldum :) bir kaç tane sorum olacak sizlere. Şu anda kaç haftalık hamile olduğumu tam bilmiyorum çünkü yaz tatilinde konyada gitmiştim doktora o yaklaşık doğum tarihimi 21 şubat olarak söylemişti, şimdi bursadayım burada gittim doktora bebeğin çok daha büyük olduğunu söyledi yaklaşık iki hafta hangisini dikkate alacağımı bilmiyorum açıkçası, neye göre söylüyorlar bebeğin kaç haftalık olduğunu yada doğum tarihini anlayamadım. Birde buradaki doktor devlet hastanesindeki ayrıntılı ultrason istedi, ayrıntılı ultrason bu kadar önemli mi yaptırmalı mıyım sizce? Bursa merkezi tam bilmiyorum bana çok zor geliyor şimdi bursaya gidip hastane yada doktor aramak gözümde büyüyor, birde Allah korusun sorun varsa anne karnında tedavi yapılmadığı için şu an yaptırmak bana mantıklı gelmiyor. Sorun çıkarsa zaten sorunlu bebeği birde hamileyken strese sokmak gibi geliyor, doktorlar her zaman riskleri tam göremeyebiliyorlar malesef, sağlıklı bebeğe bile birsürü sorun çıkarabiliyorlar

cnm hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişinde sağlıkla kucağına alırsın inş. sanırım ultrasonla boyuna kilosuna göre hafta belirtiyor dr.lar...ama ben son adet tarihime göre hesap yapıp bunu dikkatte alıyorum..ben detaylı yaptırmadım ama yaptırmayı çok isterdim bulunduğum şehirde yok baya yol gitmem gerektiğinden yaptıramadım

Kizlaaar Hepinizin Bayrami Mübarek olsun. Bir daha ki Bayramda insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza almis oluruz :)

Iyi ki varsiniz, hepinizi öpüyoruuum

hoşbuldum canım. cevap verdiğin için teşekkürler, benimde yol gitmem gerekiyo ilçedeyim burda ne özel hastane var ne de doktor, aslında ayrıntılıyı bu yüzdende istemiyorum bende. son adet tarihimi net hatırlamıyorum ben doğum tarihim biraz sürpriz olacak sanırım :)

valla evet 2 kilo ya da hiç kilo almayanlara bende şaşırıyorum bi şekilde her hafta kilo değişiyor bende5-6 kilo aldım. daha da alıcaz bebek bundan sonra daha hızlı büyüycek napalım sağlıklı olsunlar da. inşallah doğumdan sonra veririz.

detaylı ultrasona girme yazılarını okudum bu sitelerden genelde bizde okulda 2 arkadaş hamileyiz onun doktoru da istemiş yaptırdı bi sorun çıkmamış ama mesela kalbi falan incelerken ayrıntılı ultrason bile olsa ancak %60-65 görebiliyoruz hiçbir sorun yoktur ya da olmaz diyemiyoruz demişler. benim doktorum benden ayrıntılı ultrason istemedi bende çok üstüne düşmedim o nedenle . sonuçta herşey yazıldığı gibi oluyor sanırım kaderde ne varsa o. sitenin birinde okumuştum ayrıntılıya da girdiği halde bebeğinin ayaklarının sorunlu olduğunu anlamamışlar mesela .o yüzden dualarımız bebişlerimizle olsun ve iyi şeyler düşünelim iyiliklerle karşılaşalım diyorum ben. sevgiler

rica ederim ne demek elimizden geldiğince bilgimiz elverdiğince bu topikte herkes birbirine yardımcı olur seviyorum burayı bu yüzden...bende ilçedeyimde merkezdede yok bizim...başka şehirede gitmek güvenlik nedeniyle sıkıntı bu sıralar o yüzden gidemedim cnm...arkadaşında dediği gibi detaylıda çözüm diil bazen, Allah korusun bebişlerimizi içini ferah tut sen...

siteyi bende çok sevdim soru sorar sormaz cevap yazıldı :) gurbette olunca insan bazen neyi nasıl yapması gerektiği konusunda zor karar veriyo, yanımızda destekçi olmayınca sanırım.. inş hepimizin sağlıklı bebekleri olur ve çocuklu aile olarak mutlu şekilde yaşarı :)

canım öncelikle hoşgeldin aramıza.:13: ultrasonda bebeğin kafa çapına göre kaç haftalık olduğunu belirliyorlar. ama bu senin beslenmene, çocuğun gelişimine göre zaman içinde farklılaşabiliyor. yani benim bebeğim 1-2 hafta önden gidiyormuş ama çocuğun gelişimi yavaşlarsa bu değişir. son adet tarihini net hatırlamıyormuşsun galiba ama doktorunu değiştirmezsen o sana birkaç ultrasondan sonra net bir tarih verebilir. (biraz karışık yazdım galiba:26:)

detaylı ultrasona gelince tercih meselesi. bir problem çıksa (Allah korusun) bu çocuğun hayatına son vermeyi düşünmezsiniz heralde. o yüzden imkanları zorlamanın anlamı yok. Amam şartların müsaitse aklında soru işareti kalmaması açısından gidebilirsin tabi. Neyse çok takma kafana Rabbim bebişlerimizi ve bizleri korusun güzel düşün güzel olsun

hoşbuldum canım :) benimde bebeğime baya büyük dedi ama o kadar büyük olamaz gibi geliyor bana, artık o doktora giderim heralde hep, birde doğumu kendi memleketimde yapmayı planlıyorum nasıl olacak bilmiyorum. Burası küçük bi ilçe hastanede çok kötü hijyen diye birşey yok malesef...

çocukta herhangi bir sıkıntı çıksa bile hiç sonlandırmayı düşünmedim düşünmemde zaten, inş sağlıklıdır bebeklerimiz :) biraz keyfi geliyo ayrıntılı ultrason yaptırmak bana, kadınların merakından dolayı gelişmiş bir test gibi :)

iyi bayramlar canım. evet bayramda gurbette olmak fecii bişey gerçekten, annen banan orda garip sen burda garipsin offf Allahım sabır versin biz gibi gurbette olanlara ne diyeyim
evet canım çok şükür bebeğimin herşeyini tamamlamış oldum cidden çok kafama takılıyordu bu durum.. yokluğumu farketmişsin, çok mutlu oldum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. hepimiz bu güzel heveslerle aldığımız cicileri en güzel günlerde kullanırız inş...

Lütfen bu yazacaklarımı yanlış anlama ama, kadınların merakından dolayı gelişmiş bir test de ne demek? Böyle birşey mümkün mü zaten Allah aşkına? Detaylı ultrasonda sen bebeğin ağzına burnuna bakıp agucuk gugucuk mu yapılıyor sanıyorsun arkadaşım? Bu görüntüleme tamamen bebeğin organ fonksiyonları ile ilgili. Bebek doğduktan sonra anlaşılmayabilecek rahatsızlıkları tespit edebiliyor bu görüntüleme. KK'nın geçmiş topiklerinden bunun örneklerine sıkça rastlayabilirsin. Yoksa inan kimse burda keyfinden 150-350 TL arası para bayılmaya meraklı değil. Sen doktorların gebelerin keyfine göre test icat ettiklerini düşünüyorsan hiç bir doktora güvenme, evinde doğumunu yap o zaman bence.
Ben de asla sonlandırmayı düşünmedim, ama bir sorun varsa bilmek ve eğer önlemini alabileceksem kendimi ona göre ayarlamak benim gerek kendim gerekse bebeğim için sorumluluğum diye dşünüyorum.
Biraz sert oldu belki ama neyin neden yapıldığını araştıralım önce. Burada yazdıklarımızla yeri geliyor konu hakkında hiçbir fikri olmayan arkadaşları iyi/kötü yönlendirmiş oluyoruz.

nasılsınız kızlar
hani demiştim ya butikbebe şapkayı göndermemiş tulumun diye aynı gün aramıştım tam 2 gün sonra yani arife günü bir kargo minicik bir paket
ayyyy bi baktım şapka gelmiş çok mutlu oldum
gerçekten tebrik ettim butikbebyi
eşim de dedi demek ki sağlam site alışverişe devamm
bu arada park yatak baktık KRAFT ın bir modelini çok beğendik ama bu kadar mı kötü bir renk olur yaa
eşim internette var modelleri oradan da alabiliriz dedi
şimdi araştırmaya giriyorum

sizler nasılsınız
umarım herkes iyidir
dikkat edin kendinize
tam hastalık havası aman diyim:18:

:) niye bu kadar ciddiye aldın anlamadım. Kadınların merakından çıkmıştır gibi birşey demedim ki sanki öyle gibi geliyor dedim, üniversite mezunu biriyim bilimsel çalışmalara tabiki inanıyorum, kimseye de yaptırmayın demem merak eden yine yaptırır benim için sorun değil, sırf meraktan bile yaptıralabilir daha doğrusu, bu bir eksiklik ya da aşağı bir durum değil ki :) meraktan yaptırnanıda ayıplamam hor görmem tercih meselesi, yazdıklarımın hepsini okusaydın samimiyetimi anlardın... yazdıklarının sert olmasını hiç yanlış anlamam senin böyle düşünmen beni ne üzer ne de kızdırır gülüp geçerim ancak

canım yalniz değlsin
ben de 50 kilo ile hamile kaldım şuan 58.5-59 gidiyorum
arkadaşların dediğin gibi düşük kilo ile daha fazla kilo alınabiliyormuş
sağlık olsun vereceğiz nasılsa azimle

çok sağol canım
gittim geldim bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…