günaydınlar bi kaç sorum olacak ben devlet memuruyum ama sözleşmeliyim 38. haftam 10 şubata geliyo 3 hafta kalıncaya kadar çalışır raporu alacaktım ama ne zaman almam gerekiyo . bide sözleşmeliyim ve ücretsiz izin kullanabiliyommu .doğum izni 6 AY OLACAKMI BİLGİSİ OLAN
maşallah bebeğinehastane süpermiş valla. burda(istanbul) bir doğum o kadar ve aldıkları topuk kanından bile ekstra ücret alıyorlar yani fotoğraf ve süslemeyi saymıyorum bile. gözünü sevdiğim izmir her şey daha uygun..
canım benim de 154 çıkmıştı doktor sınırda dedi. ben de endişelendim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama doktor yüksek demedi sınırda dedi (ki benim dr. çokkkk pimpirikli bir adam, anlamadım niye öyle dedi:26:)
Günaydın arkadaşlar kimsecikler gelmemiş bugün.
Dün tetenoz aşımın 2.ni oldum pek bir sıkıntı yok kolumda.Hemşire istersem 5 doza tamamlayacaklarını söyledi ömür boyu koruma oluyormuş.
Günaydın kızlar, caglacım hadi bunu da atlattın ne güzel benm de 12sinde olacak,bugün de öğleden sonra şeker sonuçlarımı alıp dr.göstercm.İki işi de halledince muayenelerden başka bişe kalmıyor galiba:)
Kızlar benm 2-3 gündür canım çok yanıyor ilk önemsemedim size sormadım ama dün berbattı.Kızım karnıma doğru tekmeliyor genelde ama bikaç gündür özellikle akşamları karnımın iç tarafını tekmeliyor çook fena ağrım oluyor o vurunca. Sanki bağırsağım organlarıma geliyor tekmeler gibi.Bazen de dik duruyomuş da kasıklarıma vuruyormuş gibi. Sizde de oluyor mu bu,süt içtim hareket ettim önünü dönsün sırtıma doğru tekmelemesin diye ama düzelmedi. Şimdi de normal tepikliyor bu tarafa dönmüş hanfendi:) Gece niye öle acaba yaa,eşimin de komiğine gidiyor ben zıplayınca ama acımı anlamıyor
tetanozun 2sinide oldum ben hiç bi yan etki yapmadı şükür :))
bana demedi sankim öle 5e filan tamamlayalım diye
tamamlasakmı ne
tetanozun 2sinide oldum ben hiç bi yan etki yapmadı şükür :))
bana demedi sankim öle 5e filan tamamlayalım diye
tamamlasakmı ne
günaydın kızlar
ne güzel bebişlerinizin resimlerini koymuşsunuz
benim kızım net görünmüyo bu kadar çünkü karın yağ dokum çok sertmiş(( o yüzden görünmeyebilirmiş net olarak
belki de doktorun aleti çok gelişmiş olmadığı için öyledir bilemiyorum
şeker konusunda yazdığıma pek kimse cevap vermemiş
diyet yapıyorum bakalım ne olacak
bu arada bebişlerinizin kilo alımını arttırmak için yediğiniz özel şeyler var mı
yazdıklarınıza bakıyorum da benim miniğim sizinkilere göre baya minik((
üzülüyorum bunları okuyunca
Kızlar hastane cıkısını aldınız mı aziz bebenın bıtane hastaner cıkısı var 20 parca tabıkı dıgerlerıne gore daha pahalı:) 134 tl, ama ıcınde sankı 2 takım varmıs gıbı herseyı var yanı ıkı takım alınacagına boyle 20 lı set alınabılır dıye dusundum, sızler ne aldınız
Aziz Bebe 20li Kz Hastane k(5043) - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Kızlar hastane cıkısını aldınız mı aziz bebenın bıtane hastaner cıkısı var 20 parca tabıkı dıgerlerıne gore daha pahalı:) 134 tl, ama ıcınde sankı 2 takım varmıs gıbı herseyı var yanı ıkı takım alınacagına boyle 20 lı set alınabılır dıye dusundum, sızler ne aldınız
Aziz Bebe 20li Kz Hastane k(5043) - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
çok güzelmiş böyle büyük bir takım almak lazım benceKızlar hastane cıkısını aldınız mı aziz bebenın bıtane hastaner cıkısı var 20 parca tabıkı dıgerlerıne gore daha pahalı:) 134 tl, ama ıcınde sankı 2 takım varmıs gıbı herseyı var yanı ıkı takım alınacagına boyle 20 lı set alınabılır dıye dusundum, sızler ne aldınız
Bebeğin aşıları için geleceksin nasılsa dedi.2.dozdan 6ay sonra yapılacakmış 3.doz diğer ikiside bir yıl arayla olacakmış.Aslında yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum.
Kızlar asıl sormam gerekeni unutmuşum dün ve bugünde sabah akşam karın ağrım tutuyor sanki adet sancısı bunedir 6. aya giriyorum henüz sizdede varmı korkmaya başladım yatağa girip battaniyelere sarınarak rahatlıyorum :18:
Kız çocuklarda göğüs uçları kararmazmış kızı olacak hanımlar sizde durum nasıl merak ettim :)
Günaydın kızlar, caglacım hadi bunu da atlattın ne güzel benm de 12sinde olacak,bugün de öğleden sonra şeker sonuçlarımı alıp dr.göstercm.İki işi de halledince muayenelerden başka bişe kalmıyor galiba:)
Kızlar benm 2-3 gündür canım çok yanıyor ilk önemsemedim size sormadım ama dün berbattı.Kızım karnıma doğru tekmeliyor genelde ama bikaç gündür özellikle akşamları karnımın iç tarafını tekmeliyor çook fena ağrım oluyor o vurunca. Sanki bağırsağım organlarıma geliyor tekmeler gibi.Bazen de dik duruyomuş da kasıklarıma vuruyormuş gibi. Sizde de oluyor mu bu,süt içtim hareket ettim önünü dönsün sırtıma doğru tekmelemesin diye ama düzelmedi. Şimdi de normal tepikliyor bu tarafa dönmüş hanfendi:) Gece niye öle acaba yaa,eşimin de komiğine gidiyor ben zıplayınca ama acımı anlamıyor
canım asla üzülmemelisin.her bebeğin gelişimi kendine özel ve sağlıklı olması çönemli.4 kilo doğan asla 3 kilo doğandan sağlıklı yada iyi demek değil.sağlıklı olsun bi sınırın üstünde olsun yeter,doğuncada alır kilosunu.sen şimdi keyfini çıkar,bişey olsa doktorun söyler zaten.bizlerle kıyaslama doktorun bilir ona güven canım.
Kizlaar ve sonunda Istanbul'a, evime ve esime kavustum
Ay Ay ay ben yokken neler konusulmus, neler yazilmis.
Geldigimden beri oku, oku anca bitirdim :)
Üc haftadir Almanya'da ailemin yanindaydim, gelirken beni yolcu eden komsularimiz bissürü bebek giyisileri hediye ettiler, saolsunlar neredeyse sayelerinde hic
bi eksigimiz kalmadi
Cumartesi geldim ve dün renkli dobler icin randevumuz vardi. Bebegimizi gördük, 23+5, 639 gr, iyi dedi doktor. kalbine, kemiklerine vs. bakti ve hersey yolundaymis
cok sükür. 3D görüntüsündede iki elini basinin altina koymus yan yatiyormus gibi poz verdi, cok hostu
Ben sanirim her konuda sizden geri gidiyorum. Seker yüklememi 2-3 hafta sonra yapicakmis doktor. Ama özel muaynehane oldugu icin 14 tlymis. Tetanoz asimi saglik ocaginda
13 kasimda olucam ilkini, yani hemen hemen 25. haftalik olucam.
Yalniz kafami karistiran doktorun benden bi kac hormon testi felan istemesi. Hersey normal olmasina ragmen her gittigimde birsey istemesi ve hepsinin de cok pahali olmasi
biraz moralimizi bozuyor. Zaten 72 tl muayne ücreti ödoyorum ( bu arada renkli doblör icin ekstra bi ücret alinmadi?:44: hayret ) mesela simdi TSh ve F14 diye iki yer isaretlemis
ikisi toplam 70 tl tutuyor ayrica bide TiT diye bi yer isaretlemis ve seker yüklemesiyle birlikte hepsi beraber 150 tl tutuyormus. Bunlari baska yerde yaptirma imkanim yok mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?