Kızlar asıl sormam gerekeni unutmuşum dün ve bugünde sabah akşam karın ağrım tutuyor sanki adet sancısı bunedir 6. aya giriyorum henüz sizdede varmı korkmaya başladım yatağa girip battaniyelere sarınarak rahatlıyorum :18:
Kız çocuklarda göğüs uçları kararmazmış kızı olacak hanımlar sizde durum nasıl merak ettim :)
Belfücüm maşallah kızuşuna yaa bizde alıyoruz ama bu kadar netine henüz rastlamadık bizde bunun siyah beyazını veriyor doktor bakalım belki bu hafta daha net olur 25 +5 olacak inşallah oğluşum
:)
Çeyz canım ben 1 litre süt için demiyorum zatensütün çocuğa kilo aldırdığını söylüyorum soran arkadaşlara bende 1 bardak anca içiyorum linkte zaten kilo aldıran besinler vardı.
Şekeri yüksek çıkan arkadaşlara geçmiş olsun benim 187 çıktı biliyorsunuz bir gün öncesi kayın validemde çok yedik tıka basa çatladım onunda etkisi vardır ben diete başladım sabahları sütle nesfit yiyorum böylelikle sütde aradan çıkıyor 1,5 saatte bir bişey yiyorum mesela elma ve 1 dilim peynir yiyorum arada süt ürünleri ile yemek meyvanın şekerinin azalmasını sağlıyormuş öğlen gene hafif bişey mesela tonbalık yicem sonra arada kuruyemiş yiyorum mesela fındık - badem şamfıstık gibi mandalin yiyorum arada akşamda örneğin taze fasulye etli salata yoğurt soğan (şekeri düşürürmüş) ekmek 1 dilim kpek 3-4 günde 2kg gitti inanırmısınız kızlar 8 kg idim 6 kg fazla şuan en çok doktordan en azından kgdan fırça yemiycem birde
Leslie ile 3 mil var Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube kızlar bu kadın mucice dün denedim yarım saat yürüttü beni inşallah yapmaya çalışacağım
Bu arada şam fıstık yiyorum bu ara her akşam ve bir yerde bronşiti öksürüğü keser diye okudum farkında değilim göğsümdeki gıcık öksürüğü hakkaten atmış tavsiye ederim öksürüğünüz bronşitiniz varsa
canım kraftın pr001 modelini aldımseni okuyunca ben de gidip baktım,normalde de hep dikkat ediyordum ama daha olmaz diye çok bakmıyordum,biz genetik olarak çatlıyoruz normalde ama ben bir şey göremedim,bi çizgi vardı o da çamaşır izi muhtemelen:26:
Bir de şu kilolar başka yere gitmedi durumunu ben anlamıyorum,çocuğun ağırlığı ortada,suyu plasenta vs taş çatlasın 5 kilo ee geri kalanlar?:44:bu denklemi çözemedim ben henüz,açıklaması varsa aydınlanmak istiyorum belki moral olur bana da biraz.Yalnız bugün primanın cd'si vardı onu dinlerken şunu öğrendim,vücut süt yapmak için yağ depoluyormuş.
Maşallah nasıl büyüyor miniklerimiz günden günesağlıkla kullansın inşallah oğluşun,hangi park yatağı aldınız?ölçüleri nasıl?ben de araştırma safhasındayım şu an,daha 1-2 ay sonra alırız sanırım.
Günaydın Kızlar,
Herkese Güzel haftalar.
Ctesi doktor günümüzdü, neyseki kızım sağlıklı26+3 de kilosu 1007 gram 2-3 gün önden gidiyor şimdilik.75gr şeker yüklemesi yapıldı ve neyseki çıkmadı gebelik şekeri.
Ama doktorum aldığım kiloyu fazla buldu.Bu ay daha dikkatli olmam gerek.Tatlı kaçmamalı.
Bu da kızımdan bi kare :)
Eki Görüntüle 545731
Merhaba canım,gunaydin guzel hamisler, geceleri karin agrisi yasayaniniz varmi benim gibi
Merhaba canım,
Benim gece dönerken karnıma kramp giriyor resmen, canım çok acıyorbiraz masaj yapınca geçiyor ama çok korkuyorum öyle olunca :18:
çok çok teşekkür ederim canımmAllah saglik versin guselim bak masallah esinde moral takviye ile destekcinmis bosver catlaklari bebisine ve kendi sagligina odaklan annesii
Aminn tatlimmm insallah kuzucuklarimiza saglikla kavusalim hayirlisiyla aminnn :nazar
Ohh masallah annesi tosun pasanacicilerinide saglikla kullansin insallah yawrucun
canım sırf greyfurt suyunu bilmiyorumkızlar selam nasılsınız bakalım ancak vakit buldukça giriyorum önce geçmişi okuyorum ancak gelebiliyorum sonlara :)
bugün benim kasıklarımda çok batma oldu biraz bakındım ama fazla bişiy bulamadım gerçi bikaç arkadaşımızda bazı günlerde yaşamış bu batmaları bide karnımı açtım baknıyodum öyle bizimki kıpır kıpr ay bi baktım ki karnımın dışından hareketlerini görebildim allahım ne muhteşem bir duygu :)))
bu arada hamilelikte greyfurt suyu hakkında ne biliyorsunuz kızlar
cnm tırnaklamadan avuç içinde kaşı benimde kaşınıyokızlar 2 gündür karnım feci kaşınıyor, bol bol kremliyorum ama yok krem bile etki etmiyor. doğuma kadar yarım dünya olmazsam iyiminik oğlumda büyüyor gerçi ,yer dar gelmesin oğluma varsın ben yarım dünya olayım ama kaşıntı fena
kız ve erkek çocukta farkedermi bilmiyorum ama koyulaşma sebebini bebeklerin dikkatini daha çok çekmesi olarak biliyorum emzirme için...benimkiler koyuydu bi fark göremedim.sancım çok çok nadir yok gibiKızlar asıl sormam gerekeni unutmuşum dün ve bugünde sabah akşam karın ağrım tutuyor sanki adet sancısı bunedir 6. aya giriyorum henüz sizdede varmı korkmaya başladım yatağa girip battaniyelere sarınarak rahatlıyorum :18:
Kız çocuklarda göğüs uçları kararmazmış kızı olacak hanımlar sizde durum nasıl merak ettim :)
seni okuyunca ben de gidip baktım,normalde de hep dikkat ediyordum ama daha olmaz diye çok bakmıyordum,biz genetik olarak çatlıyoruz normalde ama ben bir şey göremedim,bi çizgi vardı o da çamaşır izi muhtemelen:26:
Bir de şu kilolar başka yere gitmedi durumunu ben anlamıyorum,çocuğun ağırlığı ortada,suyu plasenta vs taş çatlasın 5 kilo ee geri kalanlar?:44:bu denklemi çözemedim ben henüz,açıklaması varsa aydınlanmak istiyorum belki moral olur bana da biraz.Yalnız bugün primanın cd'si vardı onu dinlerken şunu öğrendim,vücut süt yapmak için yağ depoluyormuş.
Benimde Doktorum Çok Kilo Aldığımı Söyledi Senin Doğum Bneden Önce Olacak Şuana kadar kaç kilo aldın?
maşallah bebeğine canım,iyi günlerinizde kullanın cicilerinizi
ayyy yerim ben bunu ayoll :)))) kuzucuk bu kuzucukbelfücüm maşallah kızına..mışıl mışıl uyuyor. bebeğimi bayadır göremiyorum,bu bana kocaman geldi :))) bende bebişimi düşündüm bak şimdi,acaba tipi nasıl ,kime benziyor :)) zaten bu haftalarda alınan 3 boyutlu görüntü doğumdaki görüntüsüne baya benziyor. arkadaşımın ultrason görüntüsünü görmüştüm,aynısını doğurdu :))) bizde haftaya gidicez,renklide çektircez. inş. benim yavrucumda böyle güzel pozlar verir annesine
kızlar 2 gündür karnım feci kaşınıyor, bol bol kremliyorum ama yok krem bile etki etmiyor. doğuma kadar yarım dünya olmazsam iyiminik oğlumda büyüyor gerçi ,yer dar gelmesin oğluma varsın ben yarım dünya olayım ama kaşıntı fena
Belfücüm maşallah kızuşuna yaa bizde alıyoruz ama bu kadar netine henüz rastlamadık bizde bunun siyah beyazını veriyor doktor bakalım belki bu hafta daha net olur 25 +5 olacak inşallah oğluşum
:)
Çeyz canım ben 1 litre süt için demiyorum zatensütün çocuğa kilo aldırdığını söylüyorum soran arkadaşlara bende 1 bardak anca içiyorum linkte zaten kilo aldıran besinler vardı.
Şekeri yüksek çıkan arkadaşlara geçmiş olsun benim 187 çıktı biliyorsunuz bir gün öncesi kayın validemde çok yedik tıka basa çatladım onunda etkisi vardır ben diete başladım sabahları sütle nesfit yiyorum böylelikle sütde aradan çıkıyor 1,5 saatte bir bişey yiyorum mesela elma ve 1 dilim peynir yiyorum arada süt ürünleri ile yemek meyvanın şekerinin azalmasını sağlıyormuş öğlen gene hafif bişey mesela tonbalık yicem sonra arada kuruyemiş yiyorum mesela fındık - badem şamfıstık gibi mandalin yiyorum arada akşamda örneğin taze fasulye etli salata yoğurt soğan (şekeri düşürürmüş) ekmek 1 dilim kpek 3-4 günde 2kg gitti inanırmısınız kızlar 8 kg idim 6 kg fazla şuan en çok doktordan en azından kgdan fırça yemiycem birde
Leslie ile 3 mil var Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube kızlar bu kadın mucice dün denedim yarım saat yürüttü beni inşallah yapmaya çalışacağım
Bu arada şam fıstık yiyorum bu ara her akşam ve bir yerde bronşiti öksürüğü keser diye okudum farkında değilim göğsümdeki gıcık öksürüğü hakkaten atmış tavsiye ederim öksürüğünüz bronşitiniz varsa
Kızlar asıl sormam gerekeni unutmuşum dün ve bugünde sabah akşam karın ağrım tutuyor sanki adet sancısı bunedir 6. aya giriyorum henüz sizdede varmı korkmaya başladım yatağa girip battaniyelere sarınarak rahatlıyorum :18:
canım kraftın pr001 modelini aldım
70x110
aynısının 60x120si de var ama 70cm enden çok güzel içinmde rahatça oyun oynayabilir inan koca yatak oldu
41 kere maşşalah kızınaa
o zaman bu da benım oğlumdan kare
kordonu kafasındaydı:))))Eki Görüntüle 545814
kordonu kafasından atmak için sallamıştı doktor biraz o nedenle kafası bi garip çıkmış:))
slm kızlar nasılsınız...burada biçok arkadaşa mide yanmaları ağrıları için öneride bulunmuştum bu konudan muzdarip biri olarak ama artık beni hiç bişi kesmiyo özelllikle akşamları çok fenayım otururken bile boğazıma kadar resmen yanıyorum yatarken daha berbat uyuyamıyorum.ağzıma acı su geliyo sürekli.kızım hep göbek deliğimin midemin oradan hareket ediyor çok yukarda gibi geliyor bana sizde durumlar nasıl...sanırım mideme çok baskı yaptığından böyle oldum diye düşünüyorum ülserim ve gastritim vardı ama reflü yoktu sanırım reflü oluştu bende...gavisgon alıyorum ama faydası yok((
cnm tırnaklamadan avuç içinde kaşı benimde kaşınıyo
kız ve erkek çocukta farkedermi bilmiyorum ama koyulaşma sebebini bebeklerin dikkatini daha çok çekmesi olarak biliyorum emzirme için...benimkiler koyuydu bi fark göremedim.sancım çok çok nadir yok gibi
bu arada belfü ve hepberaber maşallah bebiişlerinize:)
belfü, hepberaber maşaallah subhanallah bebiklerinize çokkk tatlılar Allahım nazarlardan korusunben daha bebikimi hiç 3 boyutlu göremedim, kalan sürede göreceğimide sanmıyorum (burda 3 boyut teknolojiside yok ) burda bazen çıkarken elimize ultrason fotosu veriyorlar ama neresi baş, neresi gövde asla anlaşılmıyor doğduğunda süpriz olacak artık
yaa kıslar ben çatlamaya başlayınca bu durumu dahada önemsemeye başladım, şimdi kremi sürünce streçledim karnımıama yanlardan toplanıyor fena kaşındırıyor... hiç kullanışlı olmadı yanii. siz sürdüğünüz kremlerin elbiselerinize bulaşmasını nasıl önlüyorsunuz, daha pratik bir yol bulan varmıı:26: ben kremi sürüp üzerine giyinince hiç bi işe yaramıyormuş gibi geliyor, üstelik çatlamayada başlayınca iyice böyle düşündüm. hepsi giysilere geçiyor sanki
:)) Kesinlikle anlattığın gibi bir ağrı canım :)aynen ya dönerken birkramp giriyor kasığım yırtıldı sanıyorum bağrıyorum eşimde yazık zıplıyor ne yapabilirm aşkım söyle diye dolanıyor :)
canım kraftın pr001 modelini aldım
70x110
aynısının 60x120si de var ama 70cm enden çok güzel içinmde rahatça oyun oynayabilir inan koca yatak oldu
41 kere maşşalah kızınaa
o zaman bu da benım oğlumdan kare
kordonu kafasındaydı:))))Eki Görüntüle 545814
kordonu kafasından atmak için sallamıştı doktor biraz o nedenle kafası bi garip çıkmış:))
tam 1 yıllık evliyim ve evlenmemden 1 gün sonra göreve başladım. polisim. evlendikten ve göreve başladıktan sonra 4 ay içinde tam 19 kilo aldım. 85 kilo ile hamile kaldım ve 1.67 oyundayım. tam 6 aylık hamileyim. yaş 28. henüz toplamda 2-3 kilo arası aldım. 50 lik şeker testinde 170; 100lük şeker testinde de 220 şekerim çıktı.doktor diyet yaparsan bir sıkıntı yaşamazsın ama yapmazsan hem senin için hem bebeğin için risk olabilir dedi. kepek ekmeği yiceksin ve tatlı ve hamur işinden uzak duracaksın dedi.kızlar gerçekten beyaz unu az katılmış gerçek kepek ekmeği alırsanız karınınız 1 dilimle doyuruyor. bayağıda tok tutuyor. tavsiye ederim. ilk 21 haftada 2 kilo vermiştim 22ve23. haftada 4-5 kilo kadar alınca bunalıma girmeye başlamıştım ama şimdi 26+2 yiz3 haftadır kilo alımım durdu.kesinlikle bayaz ekmeği kesip gerçek kepek alın.zaten onlar bayatlamıyor.alın 2 tane 1 hafta götürüyor.çokta sıkıntı yapmayın. bende birde kabızlık var.doktorum tuz-sirke ve turşu yasak dedi bu yüzden. benim işim çok stresli. ev işleride yorucu eşimde hiç anlamaz, kendisini fazla sıkıntıya da sokmaz. yani hamilelikle birlikte psikolojim biraz alt üst oldu.psikoloğa gitmeye başladım. psikologla sohbet ederken kabizlık ve ishalin psikolojik sebeblerden olabileceğini söylemişti. alışverişe çıktığımda vitrinleri dolaşmaya başladığımda aniden tuvaletim geliyor.koca 1 hafta evimde tuvalete çıkamazken haftanın 1 günü 1 saat işten ve evden uzakta kalınca hamen tuvalete koşuyorum. açılımını siz yapın.nolursa olsun moralinizi yüksek tutun. kimsenin bebeklerinizi üzmesine izin vermeyin
kızlar bir şey soracağım
şimdi lohusa gecelik pijama takımı alacağız ya
bunların bedeni nasıl oalcak?
yani normal kendi bedenimizide mı alacağız:26:
Benm de bacak ağrım çok olmuyor nadiren oluyor ama uyku sorunu yaşıyorum.Sağa sola dönerken ağrım oluyor,akşamları çok gergin oluyor karnım. Bir de uykuya hemen dalamıyorum,gece sık sık kalkıyorum ve haliyle sabah da uyanamıyorum.Normal ama hepsi yaşayacaz bebişler için. Yan yattığımda üzerine yatmaktan korkuyorum hepsinden önemlisi,Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?