valla ben yatıp kalkıp dua edeyim 30 lira muayene ücreti ile 4 boyutlu renkli dev ekranda görüyoruz bebeğimizi cd leri fotoları ile.sadece prof.a gittik sorunlar olunca o 250 idi bize cok gelmişti bide :) gayet iyiymiş o zaman
cnm bende Chicco-Lite-Way-Puset düşünüyorum ma 319-TL çoğu yerde bana bu daha kullanışlı geldi.
canım seninle doğum tarihimiz aynı görünüyo :) allah kızını size bağışlasın maşallah.benimde oğlum olacak.kız olsaydı isim Elis Bade olacaktı da erkek olunca isim düşünmekte zorlanıyoruz.eşim demir istiyo ama soyadımız demirci bana tuhaf geldi yani demir demirci :) o yüzden kararsızım.
canım 80 tl bedava İstanbul'da 250 ye yaptırdım ben 150'den aşağıda yok zaten
kızlar yaa omega 3 kullanıyormusunuz, ben şimdiye kadar kullanmadım. şimdide bu aklıma takıldı, yanlış mı yapıyorum diyeillaki her ay bir sorunu takıcam kafama... bana tavsiye edebileceğiniz omega 3 var mı gerçekten iyi olan, doktorunuzun tavsiye ettiği ve çok pahalı olmayann
Canımcım ben 3 aydan itibaren omega3 balık yağı kullanıyorum ve doktorum doğum arkadaşım olduğunu söyledi bana benim doktorum en iyisinin Solgar 700 olduğunu ecanede aynı şekilde söyledi
Solgar Türkiye - Vitaminler - Besin destekleri - Herbs - Sağlıklı yaşam - Solgar
kullanacaksan bunu kullan en kaliteli ve en güvenilir marka bu
tmm canım öyle diyorsan ben bunu alıyım. peki bu sitedeki fiyatı nasıl uygun mu. uygun diyorsan direkt alıyım ama değil diyorsan eczanelerden bakıyım birde solgar 700 e
kızlar yaa omega 3 kullanıyormusunuz, ben şimdiye kadar kullanmadım. şimdide bu aklıma takıldı, yanlış mı yapıyorum diyeillaki her ay bir sorunu takıcam kafama... bana tavsiye edebileceğiniz omega 3 var mı gerçekten iyi olan, doktorunuzun tavsiye ettiği ve çok pahalı olmayann
bende hiç omega 3 kullanmadım bulantılarım vardı o sırada doktor haftada 2 gün balık yiyeceksin dediğinde kokusundan yiyemeyebilirim demiştim o da öyle omega 3 yazmıştı ama kullanmak nasip olmadı memlekette unuttumben de hiç omega 3 kullanmadım ceviz, balık, ıspanak falan idare etmeye çalışıyorum bana pek ama yeterliymiş gibi gelmiyor...ben de isteyeceğim, çok mu geç kaldık acaba:26::26:
kızlar kürtaj yasasının komisyonda olduğunu nerden öğrendiniz.ben nette aradım bulamadım..
kızlar kürtaj yasasının komisyonda olduğunu nerden öğrendiniz.ben nette aradım bulamadım..
ben de hiç omega 3 kullanmadım ceviz, balık, ıspanak falan idare etmeye çalışıyorum bana pek ama yeterliymiş gibi gelmiyor...ben de isteyeceğim, çok mu geç kaldık acaba:26::26:
teklif 8 ekimde komisyona gelmiş.3 tane komisyon ki bunlardan 1 i esas komisyon diğer 2 si ise tali komisyon.kanuna göre komisyona gelen teklif 45 gün içerisinde sonuca bağlanarak meclis gündemine sunulmak üzere meclise gönderilir.buda demektir ki en geç kasımın sonu gibi meclis gündemine gelir .meclistede eğerki kabul edilirse kanunlaşır.süreç böyle işleycek arkadaşlar.
bu da teklifin şuandaki durumunu gösteren link http://www.tbmm.gov.tr/develop/o...i?kanunlar_sira_no=111776
eğitimhaneden bulduğum yazı..
ayrıca karşı komşum kalsiyum olarak 'calcimax'ı kullandığımı görünce bunu boşuna kullanma bu hiçbir işe yaramıyor sen git eczaneye 'calcium sandoz c vitamini' al dedi :26:
inşallah kabul edilir yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?