ben çatlak kremi olarak hep chiccoyu ''mama donna'' kullandım ama pek etkili değilmiş anlaşılan... bu çatlaklar iyice belirmeye başlayınca dün eczaneden badem yağı aldım, bakalım ona devam edicem. badem yağı kullanan var mı aranızda kızlarbirde bu badem yağının sanki bir acısı birde tatlısı oluyordu eskiden hafızamda kalmış, ama dün eczanede söyleyince yok canım acı tatlı diye bişi yok sadece badem yağı var dedi eczacı.. bende peki bu badem yağını ne için alıyorlar çatlak için alıyorlar mı dedim yooo sadece saçları güçlendirmek için alıyorlar dedi ama yinede aldım
ben çatlak kremi olarak hep chiccoyu ''mama donna'' kullandım ama pek etkili değilmiş anlaşılan... bu çatlaklar iyice belirmeye başlayınca dün eczaneden badem yağı aldım, bakalım ona devam edicem. badem yağı kullanan var mı aranızda kızlarbirde bu badem yağının sanki bir acısı birde tatlısı oluyordu eskiden hafızamda kalmış, ama dün eczanede söyleyince yok canım acı tatlı diye bişi yok sadece badem yağı var dedi eczacı.. bende peki bu badem yağını ne için alıyorlar çatlak için alıyorlar mı dedim yooo sadece saçları güçlendirmek için alıyorlar dedi ama yinede aldım
Kızlar bu aralar adet olucam gibi hafif sancım var bu normalmiydi.Kafam karıştı iyice sanki biryerlerde okudum ama kafa gitti(
badem yağı tüylenme yapar diyorlar evet ama ben kakao yağını bulamadım yaa, netten alıyım bari.. ya son 2,5 ay sürcem sadece yinede tüylenme yaparmıkiii bir bilgin var mı canımtatlım dikkat et tüylenme yapar badem yağı kakao yağı iyi diyorlar birde mustela oluşan çatlakları giderici kremi var ama pahalı ben başından beri lierac kullanıyorum bademyağını ben ojelerimi çıkartıkdan sonra tırnakların cilasını aldığı için aseton mahvediyor badem yağı sürerim biryerde okumuştum
Bende epidural normal düşünüyorum tatlım.Ama ne zaman konuşmak gerek bilmiyorum.Gene de 32.haftamda sorsam mı acaba diyorum.
Doğru hatırlamışsın canım.İki türü var tatlı badem yağını alın derler genelde.Ama badem yağı tüylenme yapar.Kakao yağını öneriyorlar genelde.Lierac kullanıyorum şimdilik bişey yok gibi.
Sonra ne olur bilmiyorum.
öyle bir aktar bulsam altını üstüne getirecem ama bu şehirde aktar yok... kakao yağı sert mi oluyor yani kullanması zor mu oluyoCanim genelde her aktarcida, kozmetik ürünleri satilan magazalarda ben hep tatli badem yaginla karsilastim. Hatta bende aldim bi sise tatli badem yagi bir sise kakao yagi. Hatta satici bana bir brosür verdi, orda hangi yagin neye ise yaradigi yaziyordu ve tatli badem yagi icin özellikle hamilelik catlaklarina iyi geldigi yaziyordu. Ben ikisini karistirarak kullandim uzun süre. Ama kakao yagi sert oldugu icin ve kullanmadan önce eritmek gerektigi icin zor geldi.
doktorum lierac önerdi onu kullanıyorum arada banyo sonrası bebe yağı, zeytinyağı, badem yağı karıştırıp sürüyorum. daha çatlak yok.
badem yağı tüylenme yapar diyorlar evet ama ben kakao yağını bulamadım yaa, netten alıyım bari.. ya son 2,5 ay sürcem sadece yinede tüylenme yaparmıkiii bir bilgin var mı canım
32. haftada sor tabi canım, en azından biraz önden bilgi almış oluruz. ayyy ben nasıl bir yerde yaşıyorum yaa burdaki eczacıların bile durumu böyleyse... bende ben mi yanlış hatırlıyorum iki türlü badem yağı olması lazım diyorumvalla benim şuan aldığım yağda badem yağı yazıyor acı mı tatlı mı meçhul kakao yağıda bulamadım malesef
öyle bir aktar bulsam altını üstüne getirecem ama bu şehirde aktar yok... kakao yağı sert mi oluyor yani kullanması zor mu oluyonetten alıyım diyordum, kullanılamıyorsa almıyım bari
peki badem yağı tüylenme yapmadımı canım
Canım dr.un hangi hastanedeydi,istanbulda mı yeri. Bizim hastanede olsa ekstra ücret vermeden resim alabilecektim.Aradığım tam da senin doktorun gibi biri,yani muayene olup saklamak için renkli foto da versin istiyorum.çok mu şey istiyorum4D diye de geçiyor bildiğim. Benim doktorumda var 2 seferdir oğluşumun fotografını basıyor.Her seferinde de normal ultrason görüntülerini cd de veriyor.
Kasılmalar,ağrı vs normal canım dert etme braxton muydu neydi ismi:dKızlar bu aralar adet olucam gibi hafif sancım var bu normalmiydi.Kafam karıştı iyice sanki biryerlerde okudum ama kafa gitti(
merhaba kızlar nasıl gidiyor? benim fena değil tek sıkıntım yapmak zorunda olduğum şeker diyetim
bebişimin artık adını öğrendiğini düşünüyorum rüya ismini düşünüyor ve o isimle seslenip seviyoruz o da tekmelerle yumruklarla karşılık veriyorayrıca ablasının adını ve sesini de tanıyor çünkü ona da tepki veriyor
hala 3 kilo almış durumdayım
kasılmalarımı biraz sancılı yaşıyorum sanırım ikinci hamileliklerde böyle olurmuş yine de kontrolde doktoruma söyleyeceğim
Canım badem yağı azda olsa yapacaktır saçları beslesin çıkartsın diye kullanılıyorsa yapar yani boşver sen onu liearac yada mustela al 1 tane yeter sana zaten
liearac alıyım o zaman mustelayıda bulamam burda kesin. çok sağol canım benim...
Canım dr.un hangi hastanedeydi,istanbulda mı yeri. Bizim hastanede olsa ekstra ücret vermeden resim alabilecektim.Aradığım tam da senin doktorun gibi biri,yani muayene olup saklamak için renkli foto da versin istiyorum.çok mu şey istiyorum
Kasılmalar,ağrı vs normal canım dert etme braxton muydu neydi ismi:d
Maşallah prensese.Ablası da dört gözle bekliyordur kardeşini ne güzelöyküm nasıl başardın 3 kiloyu ben 9 kilo aldım ama bıdıklarımızın canı sağolsun
Canım dr.un hangi hastanedeydi,istanbulda mı yeri. Bizim hastanede olsa ekstra ücret vermeden resim alabilecektim.Aradığım tam da senin doktorun gibi biri,yani muayene olup saklamak için renkli foto da versin istiyorum.çok mu şey istiyorum
http://www.unnado.com/kampanyalar/detay/MzYxNw--
mustela fiyatları sipariş için
Lierac | Lierac rnleri | Phytolastil atlak Jeli ve Ampl | DermoEczanem - Online Dermokozmetik Sat
lierac var burdada canım
canım benimde oluyor bazen ayaklarım üşüyünce falan ayaklarını sıcak tut
badem yağı tüylenme yapar diyorlar evet ama ben kakao yağını bulamadım yaa, netten alıyım bari.. ya son 2,5 ay sürcem sadece yinede tüylenme yaparmıkiii bir bilgin var mı canım
32. haftada sor tabi canım, en azından biraz önden bilgi almış oluruz. ayyy ben nasıl bir yerde yaşıyorum yaa burdaki eczacıların bile durumu böyleyse... bende ben mi yanlış hatırlıyorum iki türlü badem yağı olması lazım diyorumvalla benim şuan aldığım yağda badem yağı yazıyor acı mı tatlı mı meçhul kakao yağıda bulamadım malesef
öyle bir aktar bulsam altını üstüne getirecem ama bu şehirde aktar yok... kakao yağı sert mi oluyor yani kullanması zor mu oluyonetten alıyım diyordum, kullanılamıyorsa almıyım bari
selam kızlar
ben hamileliğimin başından beri kako yağı kullanıyorum ama pek faydası olduğunu söyleyemiycem badem yağıda denedim
her türlü çatlaklarım var yani anlayacağınız
bence çatlayacağınız varsa ne sürerseniz sürün çatlıyo
tamamen yapıyla alakalı bi durum bu
merhaba kızlar nasıl gidiyor? benim fena değil tek sıkıntım yapmak zorunda olduğum şeker diyetim
bebişimin artık adını öğrendiğini düşünüyorum rüya ismini düşünüyor ve o isimle seslenip seviyoruz o da tekmelerle yumruklarla karşılık veriyorayrıca ablasının adını ve sesini de tanıyor çünkü ona da tepki veriyor
hala 3 kilo almış durumdayım
kasılmalarımı biraz sancılı yaşıyorum sanırım ikinci hamileliklerde böyle olurmuş yine de kontrolde doktoruma söyleyeceğim
Kasılmalar,ağrı vs normal canım dert etme braxton muydu neydi ismi:d
Maşallah prensese.Ablası da dört gözle bekliyordur kardeşini ne güzelöyküm nasıl başardın 3 kiloyu ben 9 kilo aldım ama bıdıklarımızın canı sağolsun
Kuzucum burdan istediğin birşey varsa alır yollarım sana.İstemen yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?