Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canim genelde her aktarcida, kozmetik ürünleri satilan magazalarda ben hep tatli badem yaginla karsilastim. Hatta bende aldim bi sise tatli badem yagi bir sise kakao yagi. Hatta satici bana bir brosür verdi, orda hangi yagin neye ise yaradigi yaziyordu ve tatli badem yagi icin özellikle hamilelik catlaklarina iyi geldigi yaziyordu. Ben ikisini karistirarak kullandim uzun süre. Ama kakao yagi sert oldugu icin ve kullanmadan önce eritmek gerektigi icin zor geldi.

doktorum lierac önerdi onu kullanıyorum arada banyo sonrası bebe yağı, zeytinyağı, badem yağı karıştırıp sürüyorum. daha çatlak yok.

badem yağı tüylenme yapar diyorlar evet ama ben kakao yağını bulamadım yaa, netten alıyım bari.. ya son 2,5 ay sürcem sadece yinede tüylenme yaparmıkiii bir bilgin var mı canım

32. haftada sor tabi canım, en azından biraz önden bilgi almış oluruz. ayyy ben nasıl bir yerde yaşıyorum yaa burdaki eczacıların bile durumu böyleyse... bende ben mi yanlış hatırlıyorum iki türlü badem yağı olması lazım diyorum valla benim şuan aldığım yağda badem yağı yazıyor acı mı tatlı mı meçhul kakao yağıda bulamadım malesef

öyle bir aktar bulsam altını üstüne getirecem ama bu şehirde aktar yok... kakao yağı sert mi oluyor yani kullanması zor mu oluyo netten alıyım diyordum, kullanılamıyorsa almıyım bari

doktorum lierac önerdi onu kullanıyorum arada banyo sonrası bebe yağı, zeytinyağı, badem yağı karıştırıp sürüyorum. daha çatlak yok.

peki badem yağı tüylenme yapmadımı canım

selam kızlar
ben hamileliğimin başından beri kako yağı kullanıyorum ama pek faydası olduğunu söyleyemiycem badem yağıda denedim
her türlü çatlaklarım var yani anlayacağınız
bence çatlayacağınız varsa ne sürerseniz sürün çatlıyo
tamamen yapıyla alakalı bi durum bu

Canım badem yağı azda olsa yapacaktır saçları beslesin çıkartsın diye kullanılıyorsa yapar yani boşver sen onu liearac yada mustela al 1 tane yeter sana zaten

merhaba kızlar nasıl gidiyor? benim fena değil tek sıkıntım yapmak zorunda olduğum şeker diyetim

bebişimin artık adını öğrendiğini düşünüyorum rüya ismini düşünüyor ve o isimle seslenip seviyoruz o da tekmelerle yumruklarla karşılık veriyor ayrıca ablasının adını ve sesini de tanıyor çünkü ona da tepki veriyor

hala 3 kilo almış durumdayım
kasılmalarımı biraz sancılı yaşıyorum sanırım ikinci hamileliklerde böyle olurmuş yine de kontrolde doktoruma söyleyeceğim

4D diye de geçiyor bildiğim. Benim doktorumda var 2 seferdir oğluşumun fotografını basıyor.Her seferinde de normal ultrason görüntülerini cd de veriyor.
Canım dr.un hangi hastanedeydi,istanbulda mı yeri. Bizim hastanede olsa ekstra ücret vermeden resim alabilecektim.Aradığım tam da senin doktorun gibi biri,yani muayene olup saklamak için renkli foto da versin istiyorum.çok mu şey istiyorum

Kızlar bu aralar adet olucam gibi hafif sancım var bu normalmiydi.Kafam karıştı iyice sanki biryerlerde okudum ama kafa gitti(
Kasılmalar,ağrı vs normal canım dert etme braxton muydu neydi ismi:d

Maşallah prensese.Ablası da dört gözle bekliyordur kardeşini ne güzel öyküm nasıl başardın 3 kiloyu ben 9 kilo aldım ama bıdıklarımızın canı sağolsun

Badem yagi sain kullanmayin kizlar ben kullandim ve gobegimde kıl cikmaya basladi sinir oldum. Derhal biraktim kullanmayi. Suan kakao yağı ve susam yağıni karistirip kullaniyorum. Allaha sukur hic catlagim yok şu an 29. Haftayi doldurdum. Gerci ne surerseniz sürün catlayacaksa mutlaka catliyomus yapcak bisey yok aslinda. Bizim elimizden gelecek tek sey gerginligini azaltmak oluyomus. Gerek yok bence pahali urunler almaya..

Epeydir bakamıyorum bilgisayara, sayfalar ilerlemiş:) Okumak zaman aldı epey. Annem yanımdaydı 1 haftadır dün gitti. Cumartesi günü de kayınvalidem gelecek. Alışverişe başlayacağız artık oğlum için. Geçen cuma doktora gittik en son kan uyuşmazlığı testim negatif çıktı. İğne doğumda yapılacak yalnız. Doktorum "bebeğin kanı negatifse 7. ayda iğne yapmak boşuna oluyor" dedi. Oğlum için de nohut kadar burnu var dedi:)) Bu aralar yine mide bulantısı başladı. 3 gündür her sabah kusuyorum. Akşamları da çok kötü uyku bastırıyor, gözlerimi açamıyorum. Sabah bacak ağrısı ile uyanıyorum ve gün boyu sırtım, belim, bacaklarım ağrıyor. Okulda merdiven inip çıkmak yoruyor, bundan sonra daha da zor olacak belli şimdiden. Sabah 6' da kalkıyorum, çok zor uyanıyorum. Hafta sonu da dinlenemiyorum, sabahın 5'inde acıkıyorum, kalkıp bişeyler atıştırınca da uykum açılıyor uyuyamıyorum. 7 aralıkta 32. haftam doluyor, izin konusunu görüşeceğiz doktorumla. Herhangi bir risk durumu olmazsa son 3 haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum ama gözüm korkuyor bir yandan da. Siz ne düşünüyorsunuz izin konusunda? Herkese iyi akşamlar...

Merhaba, benim su aralar sirtimda agrilar basladi. Hayatimi olumsuz etkiliyor. Benimle ayni sıkıntılari yasayan var mi?

evet canım ablamız çok sabırsız ve istekli kilo için özel birşey yapmıyorum bünye meselesi sanırım büyük kızımda da toplam 9 kilo almıştım bir de şimdi şeker diyetindeyim;
şeker ve beyaz un olmayınca zaten kilo da olmuyor

Doktorum özelde ve ankarada

canım benimde oluyor bazen ayaklarım üşüyünce falan ayaklarını sıcak tut

Sağol canım benimm

Kuzucum burdan istediğin birşey varsa alır yollarım sana.İstemen yeter:)

Durun ne yazık ki öyle.Çatlayacağımız varsa çatlıcaz ama gene de elden ne geliyorsa yapıyoruz :)

Diyet sağlıklı beslenmeyi de sağlıyor ama kuzu bence sıkıntı yapma.Kilon da çok çok iyi valla.Maşallah akıllı kızına :)

Sağol ceyzimm

merhaba 26 haftalık hamileyim daha bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim ne zaman dotora gidicek olsam saklanıyor :) benim için en güzel yanı babamı 3 yıl önce kaybetmiştim doğum tarihi onun doğum tarihine denk geliyor olması tbi bebiş acele ederse bilemicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…