Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

anammmm
aslında bi yerde iyi olur doğum sonrası bebişimizle geçireceğimiz süre artmış olur
ama tabi son hazırlıklar da içimizde kalabilir ayy bilmiorum öyküm yaaa, şimdi böyle diyorum ama son zamanlardaki ağırlık durumumuz da çok etkili olacak kararımızda, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımmm aminn

bizim patronumun bu konularda anlayışlıydı ve istediğim zaman işe başlayabileceğimi söylemişti 8 ay kendim baktım kızıma:) yaz mevsimiydi benim doğumum bence sen kışın karda soğukta yollarda perişan olma

Merhaba güzel Şubat anneleri, hayırlı Cuma'larımız olsun...

E-bebek'ten kızıma Arzum'un ateş ölçerini aldım indirimdeydi 59.90'a aldım, inşallah iyidir. Bir de Prima bezler indirimdeydi 2 paket de yenidoğan bez aldım, yarın gelicek. Çoook mutluyum kızçeme bişiler alınca daha çok seviniyorum vallahi

merhebe arkadaslar bende dün doktora gittim kontrole bebeğimi 2 hafta daha büyük ölçtü doğumu ilk basta 7 marttı sonra 28 subat,22 subat derken simdi 12 subat görünüyo .kilosuda 1 kiloyu gecmiş boyuda uzun cıkıyo adet tarihime göre suan 25i haftaya girdim ama doktorlar büyük olduğunu söylüyo.sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim .bebeğim obez olacak diye korkmaya basladım bu kezde :)

iyi günlerde kullansın prensesin sevocancıımmmm

oyy maşallah kuzuna hiç korkma annesi dr.unuz sağlıklı diyosa sağlıklıdır Allahın izniyle

Masallah canım benimkide buyuk gidiyo,ama sen şekerine bi baktır.opm

aynen öyle canım:)elini koyuyo eşim konuşuyo konuşuyo,yok.o gidiyo biraz sonra tekmelemeye başlıyo arka arkaya ama bilinçlice ben konuşurken değil,istediği zaman.inşallah bişi yoktur:)

Masallah canım benimkide buyuk gidiyo,ama sen şekerine bi baktır.opm

gulalp cim benm de ilk gittiğimde 19şubattı, düşe düşe 7şubata kadar indi.Şeker yüklemem de iyi çok şükür. Gelişimleri iyi olsun da erken doğsunlar varsın çoğu kişinin öne çekiyor doğum tarihleri genelde:)

Benim doktorum niye hiç dogum tarihinden bahsetmiyor yahu:)

canım verdiği usg cıktısında yazıyor zaten.benim hamileliğim sıkıntılıydı biraz doktor dün özellikle söyledi küçük mü acaba diye sormus bende 2 hafta büyük ölçtüğünü söyledim:)benim bebeğin keseside erken göründü,kalp atısıda erken duyuldu.galiba son adetimde gebeydim.üstüne görmüş olabilirim.

bugün doktor randevümüz vardı.Akşamdan beni heyecan basıyor çok meraklanıyorum onu görmek için bizim kerata 20.haftasından beri yüzünü saklıyor nitekim bugünde göremedik ama doktorumuz gelişiminin 3-4 gün önde olduğunu söyledi kilosuda 1400 gr olmuş çok mutlu oldum yüzünü göstermemesini de önemsemedim o dakikadan sonra sağlıklı olduğunu biliyorum ya o yetti kan değerlerimde en başından beri yüksekti hatta doktorum Türk kadınına ayrıkı olduğumu söylemiştikan değerlerime baktı 13 çıktı kan ilacımı kesti bugün itibariyle ındireckt coombs testinide 32. haftada yapacağını söyledi.Haftada bir balık yediğim için de omega 3 yazdı

Son düzenleme:

Evet canım aksilik çıkmazsa doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyoruz. Doğumdan sonra daha çok ihtiyacımız olacak. Umarım dayanabiliriz.

Selam kızlar yürüyüşümü yaptım duşumu aldım ohh rahatladım sefam olsun tabi ben masus yapıyoruum böyle kızlar sizde gaza gelin diye yapamayanlar bana kızmasın :)

bence bebiş geriden gelmediği sürece sevin 1 kiloyu geçmiş maşallah erken doğumu düşündükçe ben biran evvel kilo alsın diyorum :)

canım senin doğum tarihin adet tarihine göre bellidir zaten bebeğin kilosu gününde gidiyorsa eğer doktor doğum tarihinden birdaha bahsetmiyordur benim gününde gidiyor diye ben sormuyor tarih belli zaten.

Canım bende kartalda oturuyorum benım hastanemde acıbademde,esımde karsıda umarım rahatlıkla hastaneye gıdebılırız:) artık taksı falan bısekılde gıdıces:)

slmm annişler ve bebişlerr... nasılsınız bakalımm. iyi görünüyorsunuz çokk şükür.. bu çocuk parası için biz başvuru yapıyormuyuz acaba yoksa otomatik yatacakmıki maaşlarımıza?? kesin başvurmamız gerekiyordur, birsürü evrak felan

Slm kızlar
yarın oğluşumu görmeye gitcez o kadar mutluyum ki mutluluktan uyuyamadığımız çocukluk günlerim geliyo aklıma.Uzun zamandır yaşamamıştım bu duyguyu,rabbim herkese tattırsın ve bize de sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Dün unnado crazy babyden kargom geldi.Kesinlikle size crazy baby ürünlerini önerebilirim.Çok kaliteli ve güzeller.
hepinize iyi haftasonları diliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…