Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Anladım canım,teşekkür ederim bilgi verdiğin için,

Hayırlısı bakalım şurda 2-3 ayımız kaldı,mecbur dayanıcaz artık,bebişler sağlıklı olsun da...

Son düzenleme:
Kızlar dün bebişim beni çok üzdü Tam anlamıyla babacı beni hiiiç takmıyor. Normalde gündüz hep tepik yiyorum akşamları da karnımda kayar,bir yere toplanır nadiren de tekme atar.Huylarını ezberledim yani:) Dün eşim geç geldi annemle oturuyodum ben de, annem saatlerce eli karnımda, konuştu durdu torunuyla,ben de öyle. bi kerecik tekmelesin diye ne diller döktük tık yok. 10 gibi eşim geldi,onun sesini duyar duymaz öyle kudurduki şok olduk. Ya hiç dikkat etmemiştim ama ona aşırı tepkiler veriyor. Ben hiç önemli değilim

CeYz, aynen! Ben konuşunca kıpırdıyorsa bile hemen duruyor, eşim konuşurken fıkır fıkır yine.
Nasıl sinirleniyorum anlatamam! :))
Eşime diyorum ki bak koy elini, sapıttı seninki yine; koyuyor hiçbişi yok.. Ben konuşuyorum bişiler diyorum, yine tık yok, sonunda sen konuş biraz diyorum, sesleniyor fln eşim hoop bizimki başlıyor yine pırpırpır..
Bi çıksın ben ona neler yapıcammmm

Luflemm şimdi baktım uyku setlerinde genelde 2 parça yan koruma gönderiyorlar.
Aslında bir taraf zaten duvar tarafında olacağından tek tarafı çevrelemekte yeterli olacaktır diye düşünüyorum tatlım.

hanımlar siz yürüyüş yapıyomusunuz?ben 1 saatlik öğle molalarımda hep tempolu yürümeye gayret ediyorum.bugün de abarttım herhalde bilen bilir bomontiden harbiyenin sonuna kadar tempolu yürüdüm aralıksız ve döndüm.ama ne dönüş,belim ayrı,baldırlarım ayrı ağrıyo:)abarttım herhalde ama napıyım kilo almaya moralim bozuluyo biraz yediklerimi eritiyorum inşallah:)yakında yolda doğurcam galiba:)

Babacı olacakları kesin kızlar:)) Aslında düşünsenize tüm mucizevi olayları biz yaşıyoruz bebeğimizle alakalı eşlerimiz çok dışar da kalıyorlar.Biz ilk andan itibaren bebeğimizle heranı yaşıyoruz.Onlarsa kucaklarına almadan bilemiyorlar.Bu kadarcık kuzularımız düşkün olsun varsın.Doğum sonrası da bize çok bağlı kuzucuklar olacaklar.

Canım yürümek her zaman iyidir ama limiti nedir bilmiyorum.Doktoruna gene de danış derim :) Çokta yüklenme kendine.

Ayy kızlar siz şanslısınız aslında,benimki de hep hopluyo zıplıyo karnımda,

Babası seslenince ya da elini koyunca duruyo,üç-beş kez hissetmiştir anca tekmelemesini yani o kadar...

Son düzenleme:

belfücüm aynen.. eşim odayı kurduktan sonra biraz daha heyecanlı, daha bir farkında bundan sonra 3 kişi olacağımızın :) ama dediğin gibi ne olursa olsun bizim gibi hissetmelerini beklemek hayalcilik olur :)

Luflemm şimdi baktım uyku setlerinde genelde 2 parça yan koruma gönderiyorlar.
Aslında bir taraf zaten duvar tarafında olacağından tek tarafı çevrelemekte yeterli olacaktır diye düşünüyorum tatlım.

belfücan, aldım bile limangodan çok sağol hayatım :)
40 TL fiyat bana iyi geldi :)

cnm hayırlı olsun mobilyaların bizde ikea istiyoruz baktık karar verdik internetten getirtelim dedik yatak ve şifonyer var begendigimiz pax dolap yok nasıl gidip alıcaz bilmiyorum konyadayız sen hangi modelleri begendin fotoları varsa eklermisin fikir olur şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullansın bebegin :)

Son düzenleme:

şifacı, biz Botne dolap, Hemnes şifonyer ve Stuva karyola aldık.
Resimlerini de ekleyebilirim görmek isteyenler olursa..

Aynen benim oglus da babasi yokken hep tepikliyo anneyi oynuyo anneyle ama babası dokundu mu sus pus duruveriyo.. :) yirim ben onu...

Canım siz de güle güle kullanın inşallah güzel günlerde.. ölçü konusu sıkıntılı ama bugün Funnababy'ye mail attım dedim sitenizde 60*120 yok, onlarda siparişinize yazarsanız sizin için o ebatta üretir göndeririz dediler.. Bence fiyatları çok çok yüksek, ben bugün belfü sayesinde limango'dan aldım bişiler :)

Gün doğmadan neler doğar, belki siz de bebişinizin şansıyla başka bir eve geçersiniz, o zaman oda yaparsınız. Kısmet bu işler, belli mi olur :)

Bir dr. arkadaş pompa yerine elle sağmayı tavsiye etti şimdilik o yüzden almadım. Çapada onu tavsiye ediyorlarmış.

Ben Lansinoh marka pompa aldım, e-bebekte indirimdeyken.
Yalnız bu manuel pompa olayını anlamadım açıkçası, çünkü hiç tavsiye eden duymamıştım. Ayrıca hastane tipi pompa diye birşey var, kiralanabilen. O zaman hiçbir hastane o tip pompa kullanmazdı diye düşünüyorum. Yine de tabiki pompa olayı kesinlikle doğumdan sonraki durum değerlendirilerek de çözülebilir. Çok çok aciller listesine koymuyorum ben de.. Emzirmede sıkıntı yoksa, ve anne genelde evde olacaksa ihtiyaç duyulmayabilir bile..

bnm aşağı döndü
2gün önce kontrolümüz vardı
başı aşağıdaydı
kaburgamı gıdıklayan minik dokunuşlar ayaklarıymış
henüz canımı acıtan bi hareketi olmadı
çok hoşuma gidiyo hareket etmesi,onu hissetmek

başkalarına bakma ağzı olan konuşuyo
herkesin hamileliği bir değil sonuçta
banada aa kilo almışın aa şişmişin aa adını efe koyma ne o öyle filanlar
hepsini sallayıp geçiyorum

çok şükür cinsellik konusunda sıkıntımız yok
bi ara haftada 1-2 ye düştük,sora dedim hiç yaklaşmıyon bişimi var
yok korkuyorum bebeğe sana bişi olucak diye,karnın büyümeye başladı dedi
merak etme bnm ağrım sızım yok çok şükür,o andada bişi olursa zaten sölerim sana dedim
biraz konuştuk ve rahatladı,düzeldik
ama 3hafta ayrıyız eğitime gitti kocam
pofff çok özledim ya,geceleri yalnız uyumak çok zor geliyo,ağlıyorum bi uyumadan önce

canım gözün aydın diyeyim o zaman :) İnşallah senin sıpa bir daha dönmez, doğuma kadar kalır öylece :)
Benimki içerde ne yapıyorsa, gece yataktayken bile tam göğüs kafesimin ortasında bi yerlere kramplar giriyor.
Ama tabiki oturup tekmelerini izlemek paha biçilemez :)

Şu konuşanları da dinlememek lazım evet.. haklısın.

Canım kaburganda acı vs olmuyor dimi? ben hiç doktora sormadım nasıl duruyor diye ama tahmin ediyorum genelde. sanırım o pozisyona geçemedik hala:). 1 aralıkta dr.dan da bilgi alayım:)
Çevremdeki konuşan sayısı benm de arttı,tanımadıklarım bile wc de filan görünce göbeğimi gördükleri için direk sorulara yorumlara başlıyorlar.Güzel yorumlar da oluyor ama ilk doğum olduğu için Allah kurtarsın çok zor vs diyolar ya fıttırıyorum. takmamak lazım ama işte,sallıyorum ben de.

belfücüm aynen.. eşim odayı kurduktan sonra biraz daha heyecanlı, daha bir farkında bundan sonra 3 kişi olacağımızın :) ama dediğin gibi ne olursa olsun bizim gibi hissetmelerini beklemek hayalcilik olur :)

Kesinlikle ne kadar bebişlerle alakalı birşeyler yapsalar o kadar bağlanıyorlar :) Ama biz en baştan bağlıyız kuzularımıza :)) Oyy tüm kuzuları yerim valla.

belfücan, aldım bile limangodan çok sağol hayatım :)
40 TL fiyat bana iyi geldi :)

Güzel günler kullansın miniğin canım

saol canım :) inş kalır öyle
kocam soruyo napıyo diye, bu kontrolümüzde yoktu yanımızda
amuda kalkmış artık dedim güldü

yok canım henüz bi acı yada rahatsızlık olmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…