- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
kızlar arkadaş paylaşmış mem ucu yaraları için
ayva çekirdeği gerçekten mucizeymiş
çekirdekleri biraz suya koyuyoruz ve onlar jel halini alıyor sonra onu sürüyoruz
ama buna doğumdan önce başla dediler bana
bir de ayvalar tam çıksa alacağım da
canım ben de tahinin üzerinde yağ oluyor ya,onu çok faydalı diye duymuştum göğüs yaraları için:dyara mı oluştu sende yoksa emzirme dönemi için tedbir mi:)
Teşekkürler canım benimde her saat başı kan gelmiyor donmuş diye başka yerimi deldiler. Hastane devletti nasıl öğreneceğimki? canımGeçmiş olsun canım, bende 100 lük ten 3 gün sonra kan vermem verekti, kan alıcak damar kalmamıştı elimin üstünden aldılar. Çok zor gerçekten. Sonuçlarını telefonlada alabilirsin canım, ona göre doktorunla telefonla konusursun. Gerekli olursa o seni yönlendirir, geç kalmamış olursun. İnşallah iyi çıkar, ben yarı aç yaşıyorum resmen.
Iyi haftalar kizlar,
dün hamile olan bir arkadasimi ziyarete gittim, esimin arkadasinin hanimi, cok samimi degiliz ama kendisine sahsen hayran kaldim dün
Kendisi Ocak Annelerinden 23 yasinda, ikinci bebegine hamile, birincisini 18 yasinda dogurmus.
Size dün aramizda gecen bir konusmayi aktarmak istiyorum:
Ben: Eee kiz az kaldi valla, korkuyormusun?
O: Yoo ne korkucam ki, kimin icinde kalmis cocuk, gelince catir catir dogururum valla
Ben: :44: hic mi korkmuyorsun? Doktoruna felan cok güveniyorsun herhalde
O: Belli basli bi Doktorum yok ki, canim kime isterse ona gidiyorum. Bazen Devlet hastanesine bazen özele, degisik degisik yerlere.
Ben:Ee peki takibini yapan doktorun yok mu? Yani dogumu nerde yapicaksin peki?
O: Yoo ne gerek var, cocuk tekmeledigi sürece bi sorun yok. Zaten cok sIk gitmiyorum, iki ayda bir gidiyorum doktora, hangisine gidersem bakiyor. Sonucta hepsi doktor degil mi? Dogum sancim basladiginda da o an en yakin hastane nerdeyse oraya giderim. Zaten dogum aninda doktorun ne önemi var, o an Allahla senin arana kimse giremiyor valla.
Ben: Ama ben o kadar herseyi kafama takiyorum, herseyimi doktora soruyorum bide ayrica internette takildigim bi forum var orada kizlar var onlarla paylasiyoruz felan, acaba biz mi kafayi cok takiyoruz?
O: Valla benim internetim felan yok, gelince bi sekilde cikiyor o cocuk, hic kafaya takamam. Zaten dogumdan sonra doktorunla isin bitio, bi kac saat icin onca para bayamam.
Kizlar yorum yapmiyorum
çekirdekleri biraz suya koyuyoruz ve onlar jel halini alıyor sonra onu sürüyoruz
[kızlaaar sizce hangisi?
Belis Standart Boncuk Bebek Odas Takm - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
yada
Doğa Bebek Odası Takımı / Maxi | Bebek Odamız
sizce hangisi daha kullanışlı olur? daha az para verip 3-4 yaşından sonra başka bi yatakmı almalı yoksa büyüyen yatak alıp 6-7 yaşına kadarmı kullanmalı? karar veremedim
merhaba kızlar hepinize sendromsuz pazartesiler dilerim :)
size danışmak istediğim benm karar veremediğim bir konu var..bebek odası konusunda iki seçenek arasında gidip geliorum birisi büyüyen yataklı bebek odasımı alsam yoksa çok para vermeden normal bir bebek odası takımımı alsam bilemedim.normal bir bebek odası takımını kaç aşına kadar kullanabilir acaba yada büyüen yataklısını kaç yaşına kadar kullanabilir? siz ne düşünüosunuz bilmek istiyorum.birde göğüs pompası fiyatlarına baktım dün medelaydı sanırım öyle bir markanınkini almış arkadaşım çokda memnunmuş ama fiyatını sordum dün neredeyse 400 tl civarında bana çok fazla geldi açıkcası.siz aldınımı otomatik gögüs pompası?
evet canım ya benimde dikkatimi cekti denemek lazım dogumdan cok yaralardan korkuyorum ben nedense simdiden düstüm derdine gül suyuna koyacakmısız sanırım bi deneyelim sonuclrı görelim canım
kızlar ben oda yapmıyorum.yatak odası için sizce bu nasıl??
BabyTech - Yeni Uyku TeknolojisiEki Görüntüle 561377 Eki Görüntüle 561377
hadi yaaa
ozaman düzgün büyükbeden düküşsin olan kilotlardan alayım bariii
buarada şekerini yüklenmişsin umarım güzel çıkar canım geçmiiş olsun
hasta olanlar geçmiş olsun dikkat edelim biraz daha dicem ama eminim ki herkes dikkat ediyor geldi mi de geliyor hastalık işte
kızlar cuma günü ben kotnrole ondan önce de hastaneye çalışabilir raporu almaya gideceğim aama şimdi kafam karıştı ben cuma günü 31+3 olacağım verir mi doktor çalışır raporunu
3 gün için süründürmesin benıı
Mide yanmasına beyaz dondurmanın iyi geldiğini okumuştum bir deneyin derim.
Geçmiş olsun dikkat et kendine temizliği falan umursama dinlenmene bak.
Kızlar birkaç gündür çok ciddi kasık ağrım var. Özellikle yatmışsam ve kalkıyorsam hissediyorum, bacaklarımı yataktan ya da koltuktan kaldırırken bile canım yanıo. Sonra da ayaklarımın üstüne zar zor basabiliyorum. Biraç adm sonra açılıyorum gerçi.. Ama uykudan kalkıyorsam fln çok fena. Kasık ağrısı derken tam vajinamın sağ tarafı ve bacağımın en iç kısmını kastetmeye çalışıyorum. Karın ağrısı gibi değil.. Doktora haftaya gidicem ama mail atıp sorayım önceden diyorum. Sizlerin bilgisi var mı? Açıkçası ilk hissettiğimde önemsemedim her gün başka bi tarafım ağrıo nasılsa diye.. Ama devam edince tedirgin oldum..
Canım ,abimin eşi çok yararlandı bundan bak tarif edeyim.canım ben tam anlayamadım ayva çekirdeklerini gül suyundamı bekletiyoruz..yoksa normal sudamı..
Canım ,abimin eşi çok yararlandı bundan bak tarif edeyim.
Ayva çekirdeği ve etrafında biraz ayvanın etide olsun cok az suda kaynat,mesala 2 ayvadan elde ettiğin orta çekirdekli kısmını bir çay bardağı suyla kaynat iyice,şerbet kıvamına geliyo zaten,sonra soguyunca sür göğüs uçlarına ok.
dondurma ha güzel öneri :) ama seker cikti canim bende. sekersiz süt soda ve sakiz iyi gelio diye duydum o an hangisi varsa onla telafi etmeye calisiyorum
bu olay bendede var canim tam tarif ettigin gibi. cevabi alinca bilgilendirirsen sevinirim :)
bu arada seker cikmisti bende doktorum aradi bugünyarin hastaneye terapiye git dedi bakalim ne olcak.
hamile kilodu icin rahat degil diyen arkadaslar olmus sanirim, o kumasin yada lastigin sertliginden falan mi ki. ben bi kac ay önce esimin zoruyla c&a dan aldim bi kutu hamile kilodu icinden 3 tane cikti. bide normal aldim ayni markanin. suan o kadar rahat ettim ki o hamile camasariyla diger camasirlarimi giymez oldum yikayip yikayip bunlari giyiyorum. normal camasirlarimi pek giymez oldum acikcasi. markadan kaynaklanan bi durum olabilir belki.
Kızlar birkaç gündür çok ciddi kasık ağrım var. Özellikle yatmışsam ve kalkıyorsam hissediyorum, bacaklarımı yataktan ya da koltuktan kaldırırken bile canım yanıo. Sonra da ayaklarımın üstüne zar zor basabiliyorum. Biraç adm sonra açılıyorum gerçi.. Ama uykudan kalkıyorsam fln çok fena. Kasık ağrısı derken tam vajinamın sağ tarafı ve bacağımın en iç kısmını kastetmeye çalışıyorum. Karın ağrısı gibi değil.. Doktora haftaya gidicem ama mail atıp sorayım önceden diyorum. Sizlerin bilgisi var mı? Açıkçası ilk hissettiğimde önemsemedim her gün başka bi tarafım ağrıo nasılsa diye.. Ama devam edince tedirgin oldum..
Iyi haftalar kizlar,
dün hamile olan bir arkadasimi ziyarete gittim, esimin arkadasinin hanimi, cok samimi degiliz ama kendisine sahsen hayran kaldim dün
Kendisi Ocak Annelerinden 23 yasinda, ikinci bebegine hamile, birincisini 18 yasinda dogurmus.
Size dün aramizda gecen bir konusmayi aktarmak istiyorum:
Ben: Eee kiz az kaldi valla, korkuyormusun?
O: Yoo ne korkucam ki, kimin icinde kalmis cocuk, gelince catir catir dogururum valla
Ben: :44: hic mi korkmuyorsun? Doktoruna felan cok güveniyorsun herhalde
O: Belli basli bi Doktorum yok ki, canim kime isterse ona gidiyorum. Bazen Devlet hastanesine bazen özele, degisik degisik yerlere.
Ben:Ee peki takibini yapan doktorun yok mu? Yani dogumu nerde yapicaksin peki?
O: Yoo ne gerek var, cocuk tekmeledigi sürece bi sorun yok. Zaten cok sIk gitmiyorum, iki ayda bir gidiyorum doktora, hangisine gidersem bakiyor. Sonucta hepsi doktor degil mi? Dogum sancim basladiginda da o an en yakin hastane nerdeyse oraya giderim. Zaten dogum aninda doktorun ne önemi var, o an Allahla senin arana kimse giremiyor valla.
Ben: Ama ben o kadar herseyi kafama takiyorum, herseyimi doktora soruyorum bide ayrica internette takildigim bi forum var orada kizlar var onlarla paylasiyoruz felan, acaba biz mi kafayi cok takiyoruz?
O: Valla benim internetim felan yok, gelince bi sekilde cikiyor o cocuk, hic kafaya takamam. Zaten dogumdan sonra doktorunla isin bitio, bi kac saat icin onca para bayamam.
Kizlar yorum yapmiyorum
Canım bu kaç aya kadar kullanılabiliyor? Benim tahminim 6 ay fln oldu resme bakınca ama gözüm yanılıyor da olabilir. Eğer tahminim doğruysa bunu sonra ne şekilde saklayabileceğini de düşün bence. Çünkü portatif birşey gibi görünmüyor, seni de sonra zor durumda bırakmasın yer açısından. Bir de maddi tarafı var işin tai :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?