Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar arkadaş paylaşmış mem ucu yaraları için
ayva çekirdeği gerçekten mucizeymiş
çekirdekleri biraz suya koyuyoruz ve onlar jel halini alıyor sonra onu sürüyoruz
ama buna doğumdan önce başla dediler bana
bir de ayvalar tam çıksa alacağım da

canım ben de tahinin üzerinde yağ oluyor ya,onu çok faydalı diye duymuştum göğüs yaraları için:d yara mı oluştu sende yoksa emzirme dönemi için tedbir mi:)

canım ben de tahinin üzerinde yağ oluyor ya,onu çok faydalı diye duymuştum göğüs yaraları için:d yara mı oluştu sende yoksa emzirme dönemi için tedbir mi:)

tedbir için dediler canım
bak tahının yağını bilmiyordum o da denenebilir
ay daha neler öğreneceğiz

Teşekkürler canım benimde her saat başı kan gelmiyor donmuş diye başka yerimi deldiler. Hastane devletti nasıl öğreneceğimki? canım

Canım o ilk doğumu yaptığı için rahat davranıyor biliyor artık ne zaman ne olacağını, mesela ben de düşünüyorum şimdi birçok şeyi öğrendim kendi doktoruma o kadar para bayılıyorum ama diyorumki hangi hastaneye gitsem sezeryana alır yeterki bebek sağlam olsun sende sıkıntı olmasın kim doğurmamışki yani hakkaten :)

canım ayva ne zamandır varda ben bişey merak ettim ne zaman başlamalı bu sürme işine acaba?

evet canım ya benimde dikkatimi cekti denemek lazım dogumdan cok yaralardan korkuyorum ben nedense simdiden düstüm derdine gül suyuna koyacakmısız sanırım bi deneyelim sonuclrı görelim canım

bence düz renkli olan ilerleyen zamanlarda beğendiği karakterleri dolap stickerları ile renklendirebilirsin ve sonra mobilyaya zarar vermeden değiştirirsin.diğeri mavi ve sıkılınca değiştirmek zor maddi açıdan bizde kısmetse Meltem   alıcaz bu hafta ama dolabı 4 kapılı seçicem daha sonra eşyaları yetmiyo deniyo 6-7 belkide daha uzun yaşına kadar düşünüyorum ozamanın kıyafet montlarını felan düşünürsek.dolap kapaklarını ve canımız sıkılınca dolap kulplarıyla canlılık katmayı düşünüyoruz.annemler bana ilkokula başlayacakken almışlardı genç odası hala annemde odamda sapasağlam duruyo gittikçe oğlum bile kalıcak inş.

canım ben normal bebek odası hatta park yatak fln tavsiye ederim.Çünkü çocuklar biraz büyüdüklerinde özellikle başkalarından görerek yataklarını beğenmemeye odalarında yatmamak için mazeret sunmaya başlıyorlar.Eltim büyüyen yataklardan aldı ve çocuk 4 yaşına geldiğinde dolapları indirerek kullanmayı düşündüler ama ne mümkün..Bjk li yatak isterim yoksa odamda yatmam diye tehditler almaya başladılar..gerçi biraz çocuğun yetiştirilmesi ya da yapısıyla da ilgili ama bizimkilerin nasıl olacağını bilemeyiz..kullanabildiği kadar kullansın sonra günün modasına uygun genç odası alırsınız..bu arada ben oda yapmıyorum.

evet canım ya benimde dikkatimi cekti denemek lazım dogumdan cok yaralardan korkuyorum ben nedense simdiden düstüm derdine gül suyuna koyacakmısız sanırım bi deneyelim sonuclrı görelim canım

canım ben tam anlayamadım ayva çekirdeklerini gül suyundamı bekletiyoruz..yoksa normal sudamı..

Canım bu kaç aya kadar kullanılabiliyor? Benim tahminim 6 ay fln oldu resme bakınca ama gözüm yanılıyor da olabilir. Eğer tahminim doğruysa bunu sonra ne şekilde saklayabileceğini de düşün bence. Çünkü portatif birşey gibi görünmüyor, seni de sonra zor durumda bırakmasın yer açısından. Bir de maddi tarafı var işin tai :)

Kızlar birkaç gündür çok ciddi kasık ağrım var. Özellikle yatmışsam ve kalkıyorsam hissediyorum, bacaklarımı yataktan ya da koltuktan kaldırırken bile canım yanıo. Sonra da ayaklarımın üstüne zar zor basabiliyorum. Biraç adm sonra açılıyorum gerçi.. Ama uykudan kalkıyorsam fln çok fena. Kasık ağrısı derken tam vajinamın sağ tarafı ve bacağımın en iç kısmını kastetmeye çalışıyorum. Karın ağrısı gibi değil.. Doktora haftaya gidicem ama mail atıp sorayım önceden diyorum. Sizlerin bilgisi var mı? Açıkçası ilk hissettiğimde önemsemedim her gün başka bi tarafım ağrıo nasılsa diye.. Ama devam edince tedirgin oldum..

Maşallah annesi siz kocaman olmuşsunuz. devlet hastanesinden mi alınıyor çalışabilir raporu yoksa sağlık ocağı veriyor mu?sağlık ocağı beni hep olduğumdan bir hafta önde gösteriyor,26+1e 27 haftalık diyor,o da işime gelmez açıkçası,sömestre geliyor 37.haftam

Kızlar bu arada baby max'ın pusetlerine baktım 4.9 kg,çok hafif,fonksiyonları da iyi gibi,kraftın yan ürünüymüş galiba.Sizce nasıl?
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri
pierre cardinden baktığımız 14 kgdı

Mide yanmasına beyaz dondurmanın iyi geldiğini okumuştum bir deneyin derim.

Geçmiş olsun dikkat et kendine temizliği falan umursama dinlenmene bak.

dondurma ha güzel öneri :) ama seker cikti canim bende. sekersiz süt soda ve sakiz iyi gelio diye duydum o an hangisi varsa onla telafi etmeye calisiyorum

bu olay bendede var canim tam tarif ettigin gibi. cevabi alinca bilgilendirirsen sevinirim :)

bu arada seker cikmisti bende doktorum aradi bugün yarin hastaneye terapiye git dedi bakalim ne olcak.

hamile kilodu icin rahat degil diyen arkadaslar olmus sanirim, o kumasin yada lastigin sertliginden falan mi ki. ben bi kac ay önce esimin zoruyla c&a dan aldim bi kutu hamile kilodu icinden 3 tane cikti. bide normal aldim ayni markanin. suan o kadar rahat ettim ki o hamile camasariyla diger camasirlarimi giymez oldum yikayip yikayip bunlari giyiyorum. normal camasirlarimi pek giymez oldum acikcasi. markadan kaynaklanan bi durum olabilir belki.

canım ben tam anlayamadım ayva çekirdeklerini gül suyundamı bekletiyoruz..yoksa normal sudamı..
Canım ,abimin eşi çok yararlandı bundan bak tarif edeyim.
Ayva çekirdeği ve etrafında biraz ayvanın etide olsun cok az suda kaynat,mesala 2 ayvadan elde ettiğin orta çekirdekli kısmını bir çay bardağı suyla kaynat iyice,şerbet kıvamına geliyo zaten,sonra soguyunca sür göğüs uçlarına ok.

Canım ama ne zaman kullanılmaya başlanıyor doğumdan ne kadar önce???

Gaviskon şurup muhallebi gibi ya mideye iyi geliyor dondurma ve muhallebide o yüzden mideyi rahatlatıyor ama dondurmayı eritip yiyin arkadaşlar. Ben pazardan aldım kilot yaramadı bana canım arkadaşlar denesin kimseyi yanıltmak istemem.

tedirgin olma canım aynı şikayetler bende de var druma geçen hafta sordum çok normal bu haftalarda olağan sıkıntılar dedi. :))

aynen bende yorum yapamıyorum. okadarıda fazla.belki ilk olduğu için biz çok evham yapıyoruzdur tamam ama bu rahatlık olam,olmamalı. biz tedbirimizi alıcaz elbet sonrası yaradana kalmış.daha sonra şunu yapmadığın için çocuk böyle olmuş dendiğinde tüm suçu günahı sevabı bizim olacak.nedemek belli doktor yok falan. ben şimdi 2. bir doktora gitmeye başladım.değiştirmek istiyorum ilkinden memnun değilim. çocuğun gelişimini öğrenebilmek için şu haftada kaç gr dı, troit şeker kaç çıktı.o sonuçlarınızı bana getirebilirmsiniz diye adam bana bisürü şey sordu.takip için. bence bu kardeşin yaptığı rahattlıktan ziyade cahillik derim.

canım aslında içi genis ve derin 1-1.5 yasına kadar kullanılıyor.zaten ben biraz büyütünce ablam ıkıncıye nıyetlenecek.onun mobılyalı olanla degıs tokus edıcez.Allahtan ıkı tane ablam var da azicik tecrübe sahibiyim.zaten çoğu eksiğimizi birbirimizden tamamlıyoruz o yüzden çok mAsrafımiz yok.beşiğimiz de 400 lira.

iyi geceler arkadaşlar.

24Eylülde adet olduktan sonra 5kasımda adet oldum. Adetim 12.günü gecikmeli olarak geldi ve normal seyrinde idi. Ancak adetimden 2gün önce sol kasık ağrısı ve akıntıda artma yaşadım adetim olunca herşey eskiye döndü normalim ama aklıma takıldığı için 2gün önce miratech gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti buna rağmen hala gebelik mümkün müdür ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…