Canım ,abimin eşi çok yararlandı bundan bak tarif edeyim.
Ayva çekirdeği ve etrafında biraz ayvanın etide olsun cok az suda kaynat,mesala 2 ayvadan elde ettiğin orta çekirdekli kısmını bir çay bardağı suyla kaynat iyice,şerbet kıvamına geliyo zaten,sonra soguyunca sür göğüs uçlarına ok.
Kızlar birkaç gündür çok ciddi kasık ağrım var. Özellikle yatmışsam ve kalkıyorsam hissediyorum, bacaklarımı yataktan ya da koltuktan kaldırırken bile canım yanıo. Sonra da ayaklarımın üstüne zar zor basabiliyorum. Biraç adm sonra açılıyorum gerçi.. Ama uykudan kalkıyorsam fln çok fena. Kasık ağrısı derken tam vajinamın sağ tarafı ve bacağımın en iç kısmını kastetmeye çalışıyorum. Karın ağrısı gibi değil.. Doktora haftaya gidicem ama mail atıp sorayım önceden diyorum. Sizlerin bilgisi var mı? Açıkçası ilk hissettiğimde önemsemedim her gün başka bi tarafım ağrıo nasılsa diye.. Ama devam edince tedirgin oldum..
iyi geceler arkadaşlar.
24Eylülde adet olduktan sonra 5kasımda adet oldum. Adetim 12.günü gecikmeli olarak geldi ve normal seyrinde idi. Ancak adetimden 2gün önce sol kasık ağrısı ve akıntıda artma yaşadım adetim olunca herşey eskiye döndü normalim ama aklıma takıldığı için 2gün önce miratech gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti buna rağmen hala gebelik mümkün müdür ?
Kızlar birkaç gündür çok ciddi kasık ağrım var. Özellikle yatmışsam ve kalkıyorsam hissediyorum, bacaklarımı yataktan ya da koltuktan kaldırırken bile canım yanıo. Sonra da ayaklarımın üstüne zar zor basabiliyorum. Biraç adm sonra açılıyorum gerçi.. Ama uykudan kalkıyorsam fln çok fena. Kasık ağrısı derken tam vajinamın sağ tarafı ve bacağımın en iç kısmını kastetmeye çalışıyorum. Karın ağrısı gibi değil.. Doktora haftaya gidicem ama mail atıp sorayım önceden diyorum. Sizlerin bilgisi var mı? Açıkçası ilk hissettiğimde önemsemedim her gün başka bi tarafım ağrıo nasılsa diye.. Ama devam edince tedirgin oldum..
Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakalım bugun? Biz işyerindeyiz oglumla, biraz uyku mahmurlugumuz var
Kızlar arkadaşım böyle bir ürün kullanıyor ve çok memnun dün bende siparşi verdim.
Eki Görüntüle 561604
Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakalım bugun? Biz işyerindeyiz oglumla, biraz uyku mahmurlugumuz var
günaydın park yatak alan varmı
Caglacım internetten mi aldın,link var mı.Özelliklerini merak ettim de bakayım varsa.
ben belis boncuk bebek odasını aldım.beşik almak bana daha mantıklı geldi. büyüyünce bazalı yatağa geçerim diye düşündüm çünkü eşyam çok tabi bi de çocuğun eşyaları olacak, büyüyün beşiklerde sanırım altta çekmece oluyor pek eşya sığmaz gibi geldi
ben belis boncuk bebek odasını aldım.beşik almak bana daha mantıklı geldi. büyüyünce bazalı yatağa geçerim diye düşündüm çünkü eşyam çok tabi bi de çocuğun eşyaları olacak, büyüyün beşiklerde sanırım altta çekmece oluyor pek eşya sığmaz gibi geldi
bence düz renkli olan ilerleyen zamanlarda beğendiği karakterleri dolap stickerları ile renklendirebilirsin ve sonra mobilyaya zarar vermeden değiştirirsin.diğeri mavi ve sıkılınca değiştirmek zor maddi açıdan bizde kısmetse Meltem * alıcaz bu hafta ama dolabı 4 kapılı seçicem daha sonra eşyaları yetmiyo deniyo 6-7 belkide daha uzun yaşına kadar düşünüyorum ozamanın kıyafet montlarını felan düşünürsek.dolap kapaklarını ve canımız sıkılınca dolap kulplarıyla canlılık katmayı düşünüyoruz.annemler bana ilkokula başlayacakken almışlardı genç odası hala annemde odamda sapasağlam duruyo gittikçe oğlum bile kalıcak inş.
Canım geçmiş olsun ben de normal olduğunu düşünüyorum ama doktoruna danış bence de muayeneden önce, bize de haber ver olur mu. Kızlar bu arada kabızlık yaşayan var mı, tedavi olarak ne iyi gelir. Son 3 haftadır 2 kere işkenceyle çıkabildim ve kanamalı olarak geldi.Wcde oturdum dün,ağladım ağrısından.Psikolojikmi bilmiyorum bebişim de aşağı inmiş gibi sanki o zorlamadan dolayı. cmt dr.a soracam ama daha 3 gün var.
Melekcim Allah gönlüne göre versin inş. en yakın zamanda güzel haberler alırsın.Belirtiler vs bazen yanıltıcı olabiliyor ama sen sorunu yanlış yerde sordun canım sanki, hamilelik belirtileri gibi bir sayfada sorsan daha çok yardımı dokunan çıkabilir.
canım ben normal bebek odası hatta park yatak fln tavsiye ederim.Çünkü çocuklar biraz büyüdüklerinde özellikle başkalarından görerek yataklarını beğenmemeye odalarında yatmamak için mazeret sunmaya başlıyorlar.Eltim büyüyen yataklardan aldı ve çocuk 4 yaşına geldiğinde dolapları indirerek kullanmayı düşündüler ama ne mümkün..Bjk li yatak isterim yoksa odamda yatmam diye tehditler almaya başladılar..gerçi biraz çocuğun yetiştirilmesi ya da yapısıyla da ilgili ama bizimkilerin nasıl olacağını bilemeyiz..kullanabildiği kadar kullansın sonra günün modasına uygun genç odası alırsınız..bu arada ben oda yapmıyorum.
ayva var da ekmek ayvası değil burdakiler daha almışken yiyim diyorum daTeşekkürler canım benimde her saat başı kan gelmiyor donmuş diye başka yerimi deldiler. Hastane devletti nasıl öğreneceğimki? canım
Canım o ilk doğumu yaptığı için rahat davranıyor biliyor artık ne zaman ne olacağını, mesela ben de düşünüyorum şimdi birçok şeyi öğrendim kendi doktoruma o kadar para bayılıyorum ama diyorumki hangi hastaneye gitsem sezeryana alır yeterki bebek sağlam olsun sende sıkıntı olmasın kim doğurmamışki yani hakkaten :)
canım ayva ne zamandır varda ben bişey merak ettim ne zaman başlamalı bu sürme işine acaba?
gül suyunu bilmiyordumevet canım ya benimde dikkatimi cekti denemek lazım dogumdan cok yaralardan korkuyorum ben nedense simdiden düstüm derdine gül suyuna koyacakmısız sanırım bi deneyelim sonuclrı görelim canım
canım 26+1 27.haftadasın demek zatenMaşallah annesi siz kocaman olmuşsunuz.devlet hastanesinden mi alınıyor çalışabilir raporu yoksa sağlık ocağı veriyor mu?sağlık ocağı beni hep olduğumdan bir hafta önde gösteriyor,26+1e 27 haftalık diyor,o da işime gelmez açıkçası,sömestre geliyor 37.haftam
Kızlar bu arada baby max'ın pusetlerine baktım 4.9 kg,çok hafif,fonksiyonları da iyi gibi,kraftın yan ürünüymüş galiba.Sizce nasıl?
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri
pierre cardinden baktığımız 14 kgdı
Canim benim gecmis olsun aman dikkat et canim. Benimde ilk aylardaki bulanti sorunum basladi sanki buara dedigin gibi artik cok zor zamanlarimiz basladi amaaa ayni zamanda meleklerimize kavusmamiza da cok az kaldi Allah'in izniyle insallah saglikla :))İyi haftalar kızlar, sayfalar ne çok ilerlemiş dün hepsini büyük bi zevkle okudum:) Çanta olarak benm de kafamda net bişe yok,paylaştığınız linkler çok güzel,kendim görerek almayı düşünüyorum ama bakalım.
Kızlar ya çok zor günler başladı snki,dün feci baş ağrım vardı,kolumu kaldırmaya bile üşendim,yemek dışında ne temizlik yaptım ne de başka bir iş. bugün de felaket sırt ağrım var ve hep başım dönüyor. WC ye giderken gözüm karardı. Allah korusun kötü bişey olmasın bunlar. Kızım gerçi bikaç kez tekmeledi işe geldiğimden beri ama tırstım.Keşke evde olup uyusam...
ısılaycım güzel sonuçlar alırsın inş.
Canim bizde cok kararsiz kaldik, senin cekincelerin bizde de vardi hatta cok begendigimiz gemici odasi bizim odamiza sigmadigi icin kucuk besik ve dolapla takim yapmayi dusunduk amaaa sonra icimize sinen buyuyen besikli bi takim aldik canim :)) insallah sizde icinize sinen bi oda alirsiniz :))merhaba kızlar hepinize sendromsuz pazartesiler dilerim :)
size danışmak istediğim benm karar veremediğim bir konu var..bebek odası konusunda iki seçenek arasında gidip geliorum birisi büyüyen yataklı bebek odasımı alsam yoksa çok para vermeden normal bir bebek odası takımımı alsam bilemedim.normal bir bebek odası takımını kaç aşına kadar kullanabilir acaba yada büyüen yataklısını kaç yaşına kadar kullanabilir? siz ne düşünüosunuz bilmek istiyorum.birde göğüs pompası fiyatlarına baktım dün medelaydı sanırım öyle bir markanınkini almış arkadaşım çokda memnunmuş ama fiyatını sordum dün neredeyse 400 tl civarında bana çok fazla geldi açıkcası.siz aldınımı otomatik gögüs pompası?
Kızlar hepinize günaydın,
Keyifli bir hafta olsun hepimize.
Migrenin,baş dönmem hat safhada oldukça da halsiz hissediyorum kendimiEşimde hastaydı neyseki bana geçmeden atlattı.Geceleri özellikle karnımın alt kısmı oldukça can yakıyor.Artık ağırlaşıyor sanırım kızlar Haftasonu da sınavım var güzel atlatırım inşallah.
Haftasonu havuzluhana gittik ve son alışverişimizi yaptık.Belli başlı şeyler uyguna geliyor gerisi hep piyasayla aynı.Artık etiketlerini kesip yıkama ve ütüleme vakti :)
Canim gecmis olsun.. Insallah sonuclarin da guzel cikar :))Selam kızlar çok şükür 11,30 da tüm 100 gr kan vermelerim bitti heryerimi delik deşik ettiler ilk 1 saat fena yaptı şeker sonra iyiydi peşine hiçbişey yemeden pazara gittim akıllı ben en son pazarda birden tansiyon düştü sanırım elim ayağım titremeye başladı kız arkadaşımda sağolsun yanımda tüm poşetlerimi taşıyor ödü patladı arabaya kadar nasıl yürüdük bilmiyorum sonra mandalin kraker yedim biraz toparladım eve geldik şimdi açlık şekerim 103 tü tek onu söyledilerki bu bile çok geldi bana 81 di 2,5 ay önce bebek şimdi yükleme sonucu çıkacak ama hastaneye arabayla gidebiliyorum üşeniyorum açıkçası birdaha oraya gitmeye çarşamba eşimle gidip alayım diyorum sonuçlar korkutuyor ne kadar geç alsam o kadar iyi sanki tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler. Belfüm Ceyzcim canım çok geçmiş olsun hepinize
Tesekkur ederis canimm :)) bu arada nende gectigimiz hafta ayse onerin seminerine gtmistim orda da havuc rendesini emzirdikten sonra uclara kompres yaparsak agriyi ve iltihabi azaltacagini soyledi ayse oner..HAYAL ALANIM: meme başı çatlağını önlemenin yolları
Kızlar doğumdan sonra başımıza gelmes inşallah ama okumakta fayda var.
hadi gozun aydin canim saglikli gunlerde kullansin minigin :))Selamlar güzel annişler :)
Dün kızımın odasını aldık sonunda içim çook rahatladı. Sadece alışverişim kaldı benim ve kızımın eksiklerini de 2 hafta sonra Havuzlu Han dan alıcaz.
Belis Mobilya'nın Doğa bebek odasını çok beğeniyordum. Dün gittik yakından da gördük. Hatta babam da geldi bizimle kalitesine bakmak için, oldukça da beğendi. Hemen aldık. Aldığım bebek odasının resmi aşağıda, odasını hazırlayınca resimlerini çekip paylaşıcam sizinleSormak istediğiniz sorular varsa severek yardımcı olurum
ayva var da ekmek ayvası değil burdakiler daha almışken yiyim diyorum datıkıyor diğerii
gül suyunu bilmiyordum
doğrudan gülsuyunun içine mi atacağız çekirdekleri
ben normal su diye duydum
canım 26+1 27.haftadasın demek zaten
sağlık ocağı olmuyor hasatenede çalışan kadın doğum doktorunun raporu geçiyor ben doktoruma sorum
benım ki muayenehane doktoru o da veremiyor
hastane şart ama özel de olur devlet de olur
Günaydın kızlarr,
Bugün sağlık ocağı günümüzdü.Kızımın güpgüplerini duydum :) Kan verdim.Sonuçlar perşembe ye artık.
Earwen canım ben yarın pazardan alıp önce normal suyla bir deneyeceğim bakalım
buaralar başlanırsa daha iyiymiş
bir de çekirdeği direkt suyun içine atıyoruz olduğu gibi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?