Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

nezaman başlamak lazım acaba sürmeye?

Canım geçmiş olsun ben de normal olduğunu düşünüyorum ama doktoruna danış bence de muayeneden önce, bize de haber ver olur mu. Kızlar bu arada kabızlık yaşayan var mı, tedavi olarak ne iyi gelir. Son 3 haftadır 2 kere işkenceyle çıkabildim ve kanamalı olarak geldi.Wcde oturdum dün,ağladım ağrısından.Psikolojikmi bilmiyorum bebişim de aşağı inmiş gibi sanki o zorlamadan dolayı. cmt dr.a soracam ama daha 3 gün var.

Melekcim Allah gönlüne göre versin inş. en yakın zamanda güzel haberler alırsın.Belirtiler vs bazen yanıltıcı olabiliyor ama sen sorunu yanlış yerde sordun canım sanki, hamilelik belirtileri gibi bir sayfada sorsan daha çok yardımı dokunan çıkabilir.

Günaydın kızlar,

Nasılsınız bakalım bugun? Biz işyerindeyiz oglumla, biraz uyku mahmurlugumuz var

canım yaklaşık 2 haftadır aynı sorun var,yataktan yorgun kalkıp sonradan açılıyorum.hatta bugün ağrısız uyandım bebek iyimi acaba diye tereddüt ettim düşün:)artık böyle napalım,bi de iş var sonuna kadar bakalım nasıl götürücez:)

Kızlar arkadaşım böyle bir ürün kullanıyor ve çok memnun dün bende siparşi verdim.
Eki Görüntüle 561604

Caglacım internetten mi aldın,link var mı.Özelliklerini merak ettim de bakayım varsa.

Günaydın kızlar,

Nasılsınız bakalım bugun? Biz işyerindeyiz oglumla, biraz uyku mahmurlugumuz var

Günaydın oğluşlarımızı kıziçelerimizi de çalıştırıyoruz valla Arasıra iş arkadaşlarıma çift maaş hakediyorum ben diyorum gülüyorlar.

canım bende boncuk alıcam sanırım.bugün eşim vericek siparişini.nasıl memnunmusun peki? içine sindimi senin?

canım aslında beyaz olanın şöyle bir artısıda olabilir ilerde ikinci bebek kız olursa aksesuarlarla flnda kız odası yapılabilir yani.bende eşime anlatmaya çalıştım ama hesapta daha az para verip kar ediceğini sanıyo ama haberi yok iki iş yapıcak e çocuk onu maksimum 3 yaşına kdr kullanabilecek mecbur bi oda hada almak zorunda kalıcak.bunu onada anlattım ama amaan sonra yine alırıs onun zevkine göre dedi.bende artık bişi demiyorum açıkcası.ama meltem de çok güselmiş.güle güle kullansın oğluşun :)

brcylmz:doğru söylüosun canım ya çocuklar büyüünce beğenmez oluyolar arkadaşlarından gördüklerini istemeye başlıyolar.ilerde zaten değiştices

canım maalesef o kabızlık olayından bende çok çektim..eşim kullandığım demir hapından olduğunu söyledi(ferrum ford) doktoruma sorduğumda doğru demir hapı yapar dedi şimdi demir hapımı bir gün arayla alıyorum.doktorum bi şurup bi bişi verdi acayip iyi geldi şimdi çok rahat çıkıorum adı 'Duphalac' tadı flnda çok iyi ballı bişi zaten.sen yinede doktoruna sor ama bana çok iyi geldi.benim bide bağsurum flnda var yani aynı kanamalar ağrılar bende de oluodu şimdi çok şükür geçti.

ayva var da ekmek ayvası değil burdakiler daha almışken yiyim diyorum datıkıyor diğerii
evet canım ya benimde dikkatimi cekti denemek lazım dogumdan cok yaralardan korkuyorum ben nedense simdiden düstüm derdine gül suyuna koyacakmısız sanırım bi deneyelim sonuclrı görelim canım
gül suyunu bilmiyordum
doğrudan gülsuyunun içine mi atacağız çekirdekleri
ben normal su diye duydum

canım 26+1 27.haftadasın demek zaten
sağlık ocağı olmuyor hasatenede çalışan kadın doğum doktorunun raporu geçiyor ben doktoruma sorum
benım ki muayenehane doktoru o da veremiyor
hastane şart ama özel de olur devlet de olur

Canim benim gecmis olsun aman dikkat et canim. Benimde ilk aylardaki bulanti sorunum basladi sanki buara dedigin gibi artik cok zor zamanlarimiz basladi amaaa ayni zamanda meleklerimize kavusmamiza da cok az kaldi Allah'in izniyle insallah saglikla :))

Canim bizde cok kararsiz kaldik, senin cekincelerin bizde de vardi hatta cok begendigimiz gemici odasi bizim odamiza sigmadigi icin kucuk besik ve dolapla takim yapmayi dusunduk amaaa sonra icimize sinen buyuyen besikli bi takim aldik canim :)) insallah sizde icinize sinen bi oda alirsiniz :))

Oncelikle cok gecmis olsun canimm Allah sifa versin insallah.. Cicilerini guzel saglikli gunlerde giysin kuzucugun annesi desene is en keyifli kismi gelmis hayirlisiyla :))

Canim gecmis olsun.. Insallah sonuclarin da guzel cikar :))

HAYAL ALANIM: meme başı çatlağını önlemenin yolları

Kızlar doğumdan sonra başımıza gelmes inşallah ama okumakta fayda var.
Tesekkur ederis canimm :)) bu arada nende gectigimiz hafta ayse onerin seminerine gtmistim orda da havuc rendesini emzirdikten sonra uclara kompres yaparsak agriyi ve iltihabi azaltacagini soyledi ayse oner..

hadi gozun aydin canim saglikli gunlerde kullansin minigin :))

Günaydın kızlarr,

Bugün sağlık ocağı günümüzdü.Kızımın güpgüplerini duydum :) Kan verdim.Sonuçlar perşembe ye artık.

canım bi arkadasın yolladıgı linkte gül suyuna yazıyordu ama baska bi arkadasta normal su demiş kafam karıstı benimde bide buaralar baslamak gerek diyo herkes

Günaydın kızlarr,

Bugün sağlık ocağı günümüzdü.Kızımın güpgüplerini duydum :) Kan verdim.Sonuçlar perşembe ye artık.

merhaba canım maşallah kızına
ne için kan vermiştin rutin mi?
ben de sağlı ocağından gedim biraz önce
idrar tahlili verdim yine 5-6 tane lökosit çıktı ama doktor çok normal dedi
cuma da zaten kendi doktoruma gideceğim
gel cuma gell
büyüdü mü oğlum kaç kilo kaç cm olsu sağlıklı mı çok meraktayım:18:
bir de sezeryan için gün verecek:18:

Earwen canım ben yarın pazardan alıp önce normal suyla bir deneyeceğim bakalım
buaralar başlanırsa daha iyiymiş
bir de çekirdeği direkt suyun içine atıyoruz olduğu gibi dimi

Earwen canım ben yarın pazardan alıp önce normal suyla bir deneyeceğim bakalım
buaralar başlanırsa daha iyiymiş
bir de çekirdeği direkt suyun içine atıyoruz olduğu gibi dimi

hadi sen bi dene bende deniyim h.sonu normal suyla dneyelim basta :) suyun içine atıp 10dk kaynaticakmısız jel gibi oluyomus kıvamı.. yarın denedikten sonra haber ver merak ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…