- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
hadi sen bi dene bende deniyim h.sonu normal suyla dneyelim basta :) suyun içine atıp 10dk kaynaticakmısız jel gibi oluyomus kıvamı.. yarın denedikten sonra haber ver merak ederim :)
kaynatıyoruz haaa abooo ben salak gibi içine atıp bekletecektim
diyoru dururken nasıl jele dönüşür diyeee
brcylmz:doğru söylüosun canım ya çocuklar büyüünce beğenmez oluyolar arkadaşlarından gördüklerini istemeye başlıyolar.ilerde zaten değiştices
canım maalesef o kabızlık olayından bende çok çektim..eşim kullandığım demir hapından olduğunu söyledi(ferrum ford) doktoruma sorduğumda doğru demir hapı yapar dedi şimdi demir hapımı bir gün arayla alıyorum.doktorum bi şurup bi bişi verdi acayip iyi geldi şimdi çok rahat çıkıorum adı 'Duphalac' tadı flnda çok iyi ballı bişi zaten.sen yinede doktoruna sor ama bana çok iyi geldi.benim bide bağsurum flnda var yani aynı kanamalar ağrılar bende de oluodu şimdi çok şükür geçti.
Günaydın kızlarr,
Bugün sağlık ocağı günümüzdü.Kızımın güpgüplerini duydum :) Kan verdim.Sonuçlar perşembe ye artık.
canım aslında beyaz olanın şöyle bir artısıda olabilir ilerde ikinci bebek kız olursa aksesuarlarla flnda kız odası yapılabilir yani.bende eşime anlatmaya çalıştım ama hesapta daha az para verip kar ediceğini sanıyo ama haberi yok iki iş yapıcak e çocuk onu maksimum 3 yaşına kdr kullanabilecek mecbur bi oda hada almak zorunda kalıcak.bunu onada anlattım ama amaan sonra yine alırıs onun zevkine göre dedi.bende artık bişi demiyorum açıkcası.ama meltem de çok güselmiş.güle güle kullansın oğluşun :)
hadi sen bi dene bende deniyim h.sonu normal suyla dneyelim basta :) suyun içine atıp 10dk kaynaticakmısız jel gibi oluyomus kıvamı.. yarın denedikten sonra haber ver merak ederim :)
kaynatıyoruz haaa abooo ben salak gibi içine atıp bekletecektim
diyoru dururken nasıl jele dönüşür diyeee
merhaba canım maşallah kızına
ne için kan vermiştin rutin mi?
ben de sağlı ocağından gedim biraz önce
idrar tahlili verdim yine 5-6 tane lökosit çıktı ama doktor çok normal dedi
cuma da zaten kendi doktoruma gideceğim
gel cuma gell
büyüdü mü oğlum kaç kilo kaç cm olsu sağlıklı mı çok meraktayım:18:
bir de sezeryan için gün verecek:18:
Earwen canım ben yarın pazardan alıp önce normal suyla bir deneyeceğim bakalım
buaralar başlanırsa daha iyiymiş
bir de çekirdeği direkt suyun içine atıyoruz olduğu gibi dimi
Canım Allah razı olsun ya ilaç adı da vermişsin,yazdım kağıda mutlaka sorucam doktora. ben de önceden ferrum fort içiyordum,koyu renk yapıyordu ama kabız olmuyordum böyle. 3 hafta önce de kan değerim düşük diye Gynoferon diye bir kan ilacı verdi.Sen söyleyince dikkat ettim de gerçekten onu içtiğimden beri sorun yaşıyorum.kesinlikle o ilaç yaptı
belfüm selam, inş. sonuçların iyi çıkar. beni de dün sağlık ocağından hemşire aradı çok heyecanlandım çünkü aile hekimimi adrese yakın yere almıştım,ilk defa arıyorlar. ilgilenilmek güzel şeymiş:) yarın sabah gidicem, kan, tansiyon kalp ritmi vs rutin takip yapılacakmış. kan değerime bakılmasına çok seviniyorum inş. yükselmiştir.
Kaynatmadan da oluyor :)) ben denemiştim geçen sene
slm kızlar nasılsınız
bizde aldık bebeğimizin bebek odasını
Eki Görüntüle 562913
bizim bebek odamızda bu
bir hafta kadar sonra yeni aldığımız evimize geçicez o zaman kurulcak inşallah
eşyalarımızı yerleştirmek için sabırsızlanıyoruuum
güle güle kullanın cnm odanızı
bizimkide böle
beyaz renk bide büyümeyen beşik
parmaklıkları dalgalı kndden desenli
ne güzel bi heyecandır yarabbim Nazar
slm kızlar nasılsınız
bizde aldık bebeğimizin bebek odasını
Eki Görüntüle 562913
bizim bebek odamızda bu
bir hafta kadar sonra yeni aldığımız evimize geçicez o zaman kurulcak inşallah
eşyalarımızı yerleştirmek için sabırsızlanıyoruuum
Ben bunu yerim yaaa biblo gibiiii :)İzlerken mest oldum:) allah bize de göstersin o günleri hayırlısıyla
Thalasso Bain Bebe par Sonia Rochel - YouTube!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?