kızlarr hamileliğimin 26. haftasındayım 2 gündür vucudumda inanılmaz bi kaşıntı ortaya çıktı..dayanılmaz bşey..özellikle bacaklarım pıtır pıtır,kızarıkk..karnım,sırtımm kolllarım heryerim kaşınıyor..sabah lierac sürüyorum gece bebe yagı çatlak olmasın diye..acaba onlardanmı oldu dedim ama sırtım ve kollarımdada olunca değildir dedim..aynı sorunu yaşayan varmı acaba..hamilelikte olurmuş sanırım ama korktum ynede
Gidiyorum kızlar 100 gr yüklemeye gidiyorum bitsin bugün :18:
İyi haftalar kızlar, sayfalar ne çok ilerlemiş dün hepsini büyük bi zevkle okudum:) Çanta olarak benm de kafamda net bişe yok,paylaştığınız linkler çok güzel,kendim görerek almayı düşünüyorum ama bakalım.
Kızlar ya çok zor günler başladı snki,dün feci baş ağrım vardı,kolumu kaldırmaya bile üşendim,yemek dışında ne temizlik yaptım ne de başka bir iş. bugün de felaket sırt ağrım var ve hep başım dönüyor. WC ye giderken gözüm karardı. Allah korusun kötü bişey olmasın bunlar. Kızım gerçi bikaç kez tekmeledi işe geldiğimden beri ama tırstım.Keşke evde olup uyusam...
ısılaycım güzel sonuçlar alırsın inş.
Günaydın 6 aylık doğum izninden bilgisi olan varmı
günaydın kızlarrr
çoktandır yazamadım ama takip etmeye çalışıyorum.. ışılaycım umarım sonuçlar çok iyi çıkar, dualarım seninle..
çanta konusunda verilen link çok iyiymiş ben araştırmaya başlamadığım için internetten almadım ama kendimi de zor tuttum.
kızlar bir şey soracağım biz doğum izni hakkını 31+0 da mı, 32+0 da mı elde edeceğiz?
merhaba kızlar hepinize sendromsuz pazartesiler dilerim :)
size danışmak istediğim benm karar veremediğim bir konu var..bebek odası konusunda iki seçenek arasında gidip geliorum birisi büyüyen yataklı bebek odasımı alsam yoksa çok para vermeden normal bir bebek odası takımımı alsam bilemedim.normal bir bebek odası takımını kaç aşına kadar kullanabilir acaba yada büyüen yataklısını kaç yaşına kadar kullanabilir? siz ne düşünüosunuz bilmek istiyorum.birde göğüs pompası fiyatlarına baktım dün medelaydı sanırım öyle bir markanınkini almış arkadaşım çokda memnunmuş ama fiyatını sordum dün neredeyse 400 tl civarında bana çok fazla geldi açıkcası.siz aldınımı otomatik gögüs pompası?
Anneler selam,
Kızımın odasının resimlerini ancak ekleyebiliyorum. Tabi bitmemiş dağınık bi halde beklemede şu an ama bişiler çıktı ortaya şimdilik..
Herkese iyi haftasonları :)
Eki Görüntüle 559775 Eki Görüntüle 559777 Eki Görüntüle 559776 Eki Görüntüle 559778
canım bayıldım çok tatlı olmuş:) bende kararsızım nasıl bişey alacağım konusunda açıkcası ama görünce örnek alabilirm sanırım :)güle güle kullansın prenses:)Çok güzel olmuş canım.Çok ferah ve sade güzel günlerde kullansın prensesin
günaydın kızlarrr
çoktandır yazamadım ama takip etmeye çalışıyorum.. ışılaycım umarım sonuçlar çok iyi çıkar, dualarım seninle..
çanta konusunda verilen link çok iyiymiş ben araştırmaya başlamadığım için internetten almadım ama kendimi de zor tuttum.
kızlar bir şey soracağım biz doğum izni hakkını 31+0 da mı, 32+0 da mı elde edeceğiz?
Merhaba kızlar,
Bugun 50 gram şeker yüklememizi yaptırdık, Sonuclar aşağıdaki şekilde temiz çıktı inşallah:))
Açlık Kan Şekeri 83 mg/dL 74-106
Glukoz Tolerans Testi 125 mg/dL <145-
Selam kızlar çok şükür 11,30 da tüm 100 gr kan vermelerim bitti heryerimi delik deşik ettiler ilk 1 saat fena yaptı şeker sonra iyiydi peşine hiçbişey yemeden pazara gittim akıllı ben en son pazarda birden tansiyon düştü sanırım elim ayağım titremeye başladı kız arkadaşımda sağolsun yanımda tüm poşetlerimi taşıyor ödü patladı arabaya kadar nasıl yürüdük bilmiyorum sonra mandalin kraker yedim biraz toparladım eve geldik şimdi açlık şekerim 103 tü tek onu söyledilerki bu bile çok geldi bana 81 di 2,5 ay önce bebek şimdi yükleme sonucu çıkacak ama hastaneye arabayla gidebiliyorum üşeniyorum açıkçası birdaha oraya gitmeye çarşamba eşimle gidip alayım diyorum sonuçlar korkutuyor ne kadar geç alsam o kadar iyi sanki tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler. Belfüm Ceyzcim canım çok geçmiş olsun hepinize
merhaba kızlar hepinize sendromsuz pazartesiler dilerim :)
size danışmak istediğim benm karar veremediğim bir konu var..bebek odası konusunda iki seçenek arasında gidip geliorum birisi büyüyen yataklı bebek odasımı alsam yoksa çok para vermeden normal bir bebek odası takımımı alsam bilemedim.normal bir bebek odası takımını kaç aşına kadar kullanabilir acaba yada büyüen yataklısını kaç yaşına kadar kullanabilir? siz ne düşünüosunuz bilmek istiyorum.birde göğüs pompası fiyatlarına baktım dün medelaydı sanırım öyle bir markanınkini almış arkadaşım çokda memnunmuş ama fiyatını sordum dün neredeyse 400 tl civarında bana çok fazla geldi açıkcası.siz aldınımı otomatik gögüs pompası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?