Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
merhaba kızlar hepinize sendromsuz pazartesiler dilerim :)
size danışmak istediğim benm karar veremediğim bir konu var..bebek odası konusunda iki seçenek arasında gidip geliorum birisi büyüyen yataklı bebek odasımı alsam yoksa çok para vermeden normal bir bebek odası takımımı alsam bilemedim.normal bir bebek odası takımını kaç aşına kadar kullanabilir acaba yada büyüen yataklısını kaç yaşına kadar kullanabilir? siz ne düşünüosunuz bilmek istiyorum.birde göğüs pompası fiyatlarına baktım dün medelaydı sanırım öyle bir markanınkini almış arkadaşım çokda memnunmuş ama fiyatını sordum dün neredeyse 400 tl civarında bana çok fazla geldi açıkcası.siz aldınımı otomatik gögüs pompası?

Kızlar hepinize günaydın,
Keyifli bir hafta olsun hepimize.

Migrenin,baş dönmem hat safhada oldukça da halsiz hissediyorum kendimi Eşimde hastaydı neyseki bana geçmeden atlattı.Geceleri özellikle karnımın alt kısmı oldukça can yakıyor.Artık ağırlaşıyor sanırım kızlar Haftasonu da sınavım var güzel atlatırım inşallah.
Haftasonu havuzluhana gittik ve son alışverişimizi yaptık.Belli başlı şeyler uyguna geliyor gerisi hep piyasayla aynı.Artık etiketlerini kesip yıkama ve ütüleme vakti :)

Canım gene de doktorunu danış derim.Belki başka birşey alerji yapmıştır.

Gidiyorum kızlar 100 gr yüklemeye gidiyorum bitsin bugün :18:

Işılayım güzel sonuçlarla gel tatlım

Ceyzim günaydın,
Aynı durumdayız tatlım anca yemek yapabildm Gitgide ağırlaşıyoruz ondandır.Kötü düşünme tatlım.Bak kızışında tekmelemiş

Günaydın 6 aylık doğum izninden bilgisi olan varmı

32+0 de başlıyor canım.

Bizim tercihimiz büyümeyen karyoladan yanaydı.Bu tarz karyolaları 2-3 yaşına kadar kullanabiliyorsun.Sonrasında kızımın isteğine göre yatak alırız diye düşünüyoruz.Göğüs pompası LLansinoh 150 gibi birşey olmalı ve memnun olanlar da var, istersen araştır canım.

Herkese güzel günler kızlar,

Yeni haftamız sağlıklı,güzel ve sorunsuz geçer umarım,

Test yaptıran arkadaşlar umarım güzel sonuçlar alırsınız,

Bebek odası çantası alanlara da hepsi hayırlı olsun,mutlu günlerde kullanmak nasip olur inş.,

Biz de iyiyiz çok şükür,tekme ve yumruk yemeye devammm...

Son düzenleme:
ağrılı bi pazartesiye hoşbulduk:)dün gebe 1 saat bile uyuyamadım.sağdan sola dönerken bile canım acıyo,kasık ağrısı,mide yanması yok yok:)bakalım doğuma kadar napcaz

Selam kızlar çok şükür 11,30 da tüm 100 gr kan vermelerim bitti heryerimi delik deşik ettiler ilk 1 saat fena yaptı şeker sonra iyiydi peşine hiçbişey yemeden pazara gittim akıllı ben en son pazarda birden tansiyon düştü sanırım elim ayağım titremeye başladı kız arkadaşımda sağolsun yanımda tüm poşetlerimi taşıyor ödü patladı arabaya kadar nasıl yürüdük bilmiyorum sonra mandalin kraker yedim biraz toparladım eve geldik şimdi açlık şekerim 103 tü tek onu söyledilerki bu bile çok geldi bana 81 di 2,5 ay önce bebek şimdi yükleme sonucu çıkacak ama hastaneye arabayla gidebiliyorum üşeniyorum açıkçası birdaha oraya gitmeye çarşamba eşimle gidip alayım diyorum sonuçlar korkutuyor ne kadar geç alsam o kadar iyi sanki tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler. Belfüm Ceyzcim canım çok geçmiş olsun hepinize

Çok güzel olmuş canım.Çok ferah ve sade güzel günlerde kullansın prensesin
canım bayıldım çok tatlı olmuş:) bende kararsızım nasıl bişey alacağım konusunda açıkcası ama görünce örnek alabilirm sanırım :)güle güle kullansın prenses:)

Haftasonu bızde kontroldeydık:) 1170 gr olmus bebıs, seker yuklemesı gerek yok demıstı doktroum yasımdan dolayı ama ıcımde kalmasın dıye yaptırdım bakalaım sımdı sonucunu alacagım:)

Edaacım cevaplayan olmuştur gerçi 32.haftadan itibaren alınıyor.

canım açlık 83 tokluk 125 yanlış okumuyorsam.yani çok iyi çıkmış sınırın altında. hadi bunu da atlattık sıra da nst ve çatı muayeneleri bekliyor bizi galiba:)

Geçmiş olsun canım, bende 100 lük ten 3 gün sonra kan vermem verekti, kan alıcak damar kalmamıştı elimin üstünden aldılar. Çok zor gerçekten. Sonuçlarını telefonlada alabilirsin canım, ona göre doktorunla telefonla konusursun. Gerekli olursa o seni yönlendirir, geç kalmamış olursun. İnşallah iyi çıkar, ben yarı aç yaşıyorum resmen.

tatlım tabi herkes farklı düşünür göreceli ama ben de fikrimi söliyim. Büyüyen beşik ve dolabını aldım, kullanmadım daha ama gidip gelip seviyorum valla:) Allah nasip ederse en geç kızım okula başlayınca kardeş düşünüyoruz. ablası beşiğin büyümüş halinde yatar,kardeşine de aynı odanın büyümeyen beşiğinden alırız takım olur diye düşündük. ufaklık da büyüyünce beşikleri çıkarıp farklı şeyler alırız. tabi şu da var ben uygun fiyatlı aldım 490dı, pahalı olsa başka bişeler alırdım park yatak vs gibi.

Göğüs pompası ark.ım medela mini elektrikli kullanıyor,çok memnun. Ondan alacam cnm ben de,150-160civarı diye biliyorum. Ama iznim bitince mi alırım doğumdan önce mi bilemiyorum

slm kızlar nasılsınız
geçen hafta sağlık ocağına gittim açlık ve tokluk şekerime baktılar benimkide yüksekti daha önce
açlık 74e tokluk 145 e düşmüş
yaptığım diyet işe yaramış çok sevindik
inşallah yüksek çıkan diğer arkadaşlarında düşer benim gibi

sonuclarım cıktı ama cok ıyı dııl doktorum muayenede suanda henuz donus yapmadı ama

Glukoz; 0.Dakika (OGTT)'' 94 70 - 100 mg/dl
Glukoz; 60.Dakika (OGTT)'' 177 mg/dl
Glukoz; 120.Dakika (OGTT)'' 138 mg/dl

sonuclarım seker testı sonucu bu sekılde bırde kan ve ıdrar tahlılı sonuclarım

Her sahada 7-8 lökosit , 10-12 eritrosit , 1-2 hylen silendir ve 10-15 epitel görüldü
Hemoglobin
Hematokrit düşük cıktı.

Lökosit (WBC)
Nötrofil oranı (NEUT%)''

yuksek cıktı...

Iyi haftalar kizlar,
dün hamile olan bir arkadasimi ziyarete gittim, esimin arkadasinin hanimi, cok samimi degiliz ama kendisine sahsen hayran kaldim dün
Kendisi Ocak Annelerinden 23 yasinda, ikinci bebegine hamile, birincisini 18 yasinda dogurmus.
Size dün aramizda gecen bir konusmayi aktarmak istiyorum:

Ben: Eee kiz az kaldi valla, korkuyormusun?

O: Yoo ne korkucam ki, kimin icinde kalmis cocuk, gelince catir catir dogururum valla

Ben: :44: hic mi korkmuyorsun? Doktoruna felan cok güveniyorsun herhalde

O: Belli basli bi Doktorum yok ki, canim kime isterse ona gidiyorum. Bazen Devlet hastanesine bazen özele, degisik degisik yerlere.

Ben: Ee peki takibini yapan doktorun yok mu? Yani dogumu nerde yapicaksin peki?

O: Yoo ne gerek var, cocuk tekmeledigi sürece bi sorun yok. Zaten cok sIk gitmiyorum, iki ayda bir gidiyorum doktora, hangisine gidersem bakiyor. Sonucta hepsi doktor degil mi? Dogum sancim basladiginda da o an en yakin hastane nerdeyse oraya giderim. Zaten dogum aninda doktorun ne önemi var, o an Allahla senin arana kimse giremiyor valla.

Ben: Ama ben o kadar herseyi kafama takiyorum, herseyimi doktora soruyorum bide ayrica internette takildigim bi forum var orada kizlar var onlarla paylasiyoruz felan, acaba biz mi kafayi cok takiyoruz?

O: Valla benim internetim felan yok, gelince bi sekilde cikiyor o cocuk, hic kafaya takamam. Zaten dogumdan sonra doktorunla isin bitio, bi kac saat icin onca para bayamam.

Kizlar yorum yapmiyorum

Son düzenleme:
Selamlar güzel annişler :)

Dün kızımın odasını aldık sonunda içim çook rahatladı. Sadece alışverişim kaldı benim ve kızımın eksiklerini de 2 hafta sonra Havuzlu Han dan alıcaz.
Belis Mobilya'nın Doğa bebek odasını çok beğeniyordum. Dün gittik yakından da gördük. Hatta babam da geldi bizimle kalitesine bakmak için, oldukça da beğendi. Hemen aldık. Aldığım bebek odasının resmi aşağıda, odasını hazırlayınca resimlerini çekip paylaşıcam sizinle Sormak istediğiniz sorular varsa severek yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…