Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Maşallah oğluşuna,bebeklerden böyle güzel haberleri duymak çok hoşuma gidiyor=)inşallah doğum haberlerinizi de okuruz=)
Birkaç arkadaş yazmıştı alttan muayene oldum diye,bana da garip geldi cidden,haftaya kontrolüm var korkmaya başladım.Umarım bizim dr. da bu konuda hassas davranır.

kızlar trendyol da geceliklerde indirim var almayı düşünenler varsa bir göz atsın ben bunu aldım sizce nasıl??

http://www.trendyol.com/Mavi-Bayan-Lohusa-Gecelik-02502K22079/UrunDetay/12149/1955372

Çok güzelmiş,ben de seçsem aynısını seçerdim,gülegüle sağlıklı günlerde kullan inşallah canım.Yalnız daha bugün gittik iş çıkışı gecelik almaya,böyle bir geceliğe 55tl verince içim gitti cidden,bir de 65ten indirttik

Kızlar ya benim iki sorum var, birincisi bende beyaz renkli yoğun ama kokusuz bir akıntı var sürekli. aslında en başından beri vardı da son zamanlarda günlük ped ihtiyacı doğuracak kadar arttı, sizce bu normal mi? ikinicisi de komik gelebilir belki ama ben her kış mandalina tüketimini abartırım. yani günde en az 4-5 kocaman mandalina yemek ister canım. şimdi de yiyiyorum ama ne zaman yemeye başlasam bi süre sonra bebiş şiddetli tekmeler atıyor. hatta birinciyi bitirip bir süre bekliyorum,o da duruyor ama ikinciyi yemeye başlayınca yine vurmaya başlıyor bi bağlantısı olma ihtimali var mıdır, sizce fazla yemem bir sorun yaratır mı? (ayrıca umarım kimsenin canı çekmez bu saatte eşlerinizin kulaklarımı çınlatmasını istemem doğrusu

teşekkür ederim sen de güle güle kullan tatlım valla hamile ürünü olunca istedikleri gibi fiyat yükseltiyorlar ben de uygun bulunca hemen sipariş verdim inş. iyi bir üründür:44:

o beyaz renkli akıntı bende de var doktora sormayı unuttum ama normal dönemden farklı sümükümsü (af edersiniz) bir yapısı var normaldir inş:26: demek senin bebiş de mandalina sevecek

o beyaz renkli akıntı bende de var doktora sormayı unuttum ama normal dönemden farklı sümükümsü (af edersiniz) bir yapısı var normaldir inş:26: demek senin bebiş de mandalina sevecek

zaten ya çok sevecek ya da nefret edecek oğluşum, öyle görünüyo bu arada bende dr.a sormayı unutmuşum, zaten 2 hafta önce gitmiştim en son o zaman bu kadar fazla değildi. umarım bir sorun belirtisi değildir. :44:

Son düzenleme:

Aaaaaaaaaaaaaa cekti bileeeeeeee

Sen cok severek yiyorsan oda severek yiyordur o yüzdendir, ben neyi ne zaman cok severek yersem benimkide oynamaya basliyor, ahh simdi olsada yesem eksi eski

Aaaaaaaaaaaaaa cekti bileeeeeeee

Sen cok severek yiyorsan oda severek yiyordur o yüzdendir, ben neyi ne zaman cok severek yersem benimkide oynamaya basliyor, ahh simdi olsada yesem eksi eski

eyvaaaahhh! bak şimdi üzüldüm valla, neyse allah'tan zor bulunur bişi diil, yarına kadar idare edemez misin

canım ben daha geçen hafta doktora gittim akıntı varmı kaşıntı koku diye sordu. akıntı var ama kaşıntı koku yok dedim. normal dedi akıntı olması hatta akıntı beyazdır çamaşırda sarıya dönük olabilir falan dedi. tam bende olan gibiydi ve ben günlük ped sürekli kullanıyorum . eğer kaşıntı koku falan yoksa normalmiş

günaydınlar herkese,arkadaşlar bir sorum olcak dün akşamdan beri karnımın sol tarafında üstte zaman zaman sızlamamı desem nasıl tarif etsem bilmiyorum ama rahatsız oluyorum önemli bişeymidir diye sizce gerildiği için olabilir mi yada sizce neden olabilir

günaydın canım. benimde arada karnımın sol tarafında çok hafif sızlama oluyor ve geçiyor. doktor plesentanın orda olduğunu söyledi. o sebeptenmiş. belki seninkide aynıdır.muaynede doktoruna sor derim.geçmiş olsun.

günaydın kızlar.Benim de sol gögsümün altında bir agrı oluşuyor ama kaburgalrım değil sanki etim kesilmiş gibi etim acıyor.pzrtsi kontrolum var doktoruma soracağım hareketimi bile kısıtlıyor

kızlar trendyol da geceliklerde indirim var almayı düşünenler varsa bir göz atsın ben bunu aldım sizce nasıl??

http://www.trendyol.com/Mavi-Bayan-Lohusa-Gecelik-02502K22079/UrunDetay/12149/1955372
canım biliyosundur ama yine de söyleyim hamile kalmadan önce hangi beden giyiniyorsan o bedeni aldın dimi?Ben 4 aylıkken limangodan ebrunun üçlü pijama takımının almıştım. m beden aldım büyük geldi şimdi bile giyiniyorum bol gibi canım sıkılıyor değiştirme durumu olsa değiştireceğim ama mümkün değil

peki medical park hakkında bilgin var mı?bir de çınarlı doğumda muayene ücretleri ne kadar ?cevabın için teşekkür ederim buarada

canım aslında m beden alacaktım ama kalmadığı için l aldım biraz büyük geleceğini ben de tahmin ediyorum ama bulamadım:26: daralttırırım olmazsa... hiç olmazsa annneme hediye ederim

kızlar günaydın bugün rüyamda erken doğum yapıyorum gidiyorum ki tam 5 iz 1 tanesini doğuruyorum diğerlerine kuvvetim kalmıyor sezryan yapacaklarmış ağlıyorum annem daha gelmedi o gelmeden olmaz diye hem güzel hem korkutucu bi rüyaydı hayır olsun doğum meselesini çok takıyorum galiba :)

Hayırlara gelsin canım..doğum az kaldı böyle rüyalar görmemiz çok normal bilinçaltımızda hep doğum var..:18:Bende iki gün önce gördüm normal doğum yapıyordum

Oğulçezimin kıyafetlerini yıkıyorum şimdirenklileri ve beyazları ayırdım inşallah bozulmazlar

Tatlım valla işin zor ya allah yardım etsin,eşin konuştu mu ne demiş adam. Bence kullanmadığın mutfak gereçlerinden başla en zoru mutfak ve vitrinin,gümüşlüğün içindeki ıvır zıvırlar.
amin cnm saolasın...mutfakta kullanmadıklarımdan başladım yazlıkları toparlıcam kendime valiz hazırlıcam gerisini eşime koli yapacam herşeyi hazırlamam gerek eşim tek başına beceremez burada 3 gündür aralıksız yağmur yağıyor ve inanmıcaksınız ama 3. kattaki evi su basıyor...elimde kova bez sürekli suları siliyorum dünden beri canım çıkıyo resmen nefret ettim artık şu evden...

saolasın eşimiseviyorum inş çabuk geçer bizim için zaman ayrılık biter biran önce..eşim konuştu ama evi alan avukatta çok zor durumda kalmış bürosunun tavanı akıyomuş yıkılma noktasına gelmiş boşaltmış adam büroyu öle olunca pek tepki göterememiş eşimde. ama gidinceye kadar idare edecek mecburen benimde yapabileceğim bişi yok bende aralık sonuna gidecem sanırım ocağa kalmıcam. geldi mi bu arada annenler :))
cnm o akıntıya çok dikkat etmek gerek çünkü bazı hamilelerde azar azar su kıvamında akıntı oluyormuş aslında azalan bebeğin suyu olabiliyor..daha yoğun kıvamlıysa ve koku kaşıntı yoksa arkadaşlarında dediği gibi sorun yok

mrb doktor bebğimde yarık dudak olduğunu söyledi başta antalya olmak üzere en iyi doktor kim ve nerde tel bilen varsa lütfen yardım etsin

Sağolun kızlar, yelizcim aynen senin dr.un tarif ettiği gibi benim de, sorun yok o zaman.Teşekkürler, içim rahatladı valla, daha dr.a gitmeme 10 gün vardı çünkü.
Kamikaze kolay gelsin sana canım, çok yormamaya çalış kendini...

Elvin benzer bir rüya da ben gördüm 2 akşam önce, ameliyata girip çıkıyorum, dikiş izim var ama karnım hala şiş ve bebek yok, meğer sadece kist almışlar bebek daha duruyomuş falan bilinçaltı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…