Bugün kontrolümüz vardı. Oğlum 1800 gr olmuş, boyu da olması gerekene göre uzunmuş. Doğum nasıl olacak diye sordum doktoruma. 36. haftada muayene yaparız, ona göre konuşuruz dedi. 36 dan önce yapılan muayeneler erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Korktuğumu söyledim. O da "seni istemediğin bir şeye kesinlikle zorlamayız dedi. Çok seviyorum doktorumu. Sadece isteğe bağlı sezaryen 1600 TL, zorunlu sezaryen 1100 TL imiş. Ama zaten biz parasında değiliz. İkimiz için de en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun. 10 gün sonra tekrar randevumuz var. Bu arada çalışabilir raporumu da aldım. 37. haftaya kadar çalışmaya devam. Erken doğum olursa da kullanamadığım izinler sonrasına ekleniyormuş. Göbeğimin üstünde şişlik hissediyordum, oğlumun poposuymuş :) Ters dönmüş, kafası aşağıdaydı.
Hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah...
kızlar trendyol da geceliklerde indirim var almayı düşünenler varsa bir göz atsın ben bunu aldım sizce nasıl??
http://www.trendyol.com/Mavi-Bayan-Lohusa-Gecelik-02502K22079/UrunDetay/12149/1955372
Çok güzelmiş,ben de seçsem aynısını seçerdim,gülegüle sağlıklı günlerde kullan inşallah canım.Yalnız daha bugün gittik iş çıkışı gecelik almaya,böyle bir geceliğe 55tl verince içim gitti cidden,bir de 65ten indirttik
Kızlar ya benim iki sorum var, birincisi bende beyaz renkli yoğun ama kokusuz bir akıntı var sürekli. aslında en başından beri vardı da son zamanlarda günlük ped ihtiyacı doğuracak kadar arttı, sizce bu normal mi? ikinicisi de komik gelebilir belki amaben her kış mandalina tüketimini abartırım. yani günde en az 4-5 kocaman mandalina yemek ister canım. şimdi de yiyiyorum ama ne zaman yemeye başlasam bi süre sonra bebiş şiddetli tekmeler atıyor. hatta birinciyi bitirip bir süre bekliyorum,o da duruyor ama ikinciyi yemeye başlayınca yine vurmaya başlıyor bi bağlantısı olma ihtimali var mıdır, sizce fazla yemem bir sorun yaratır mı? (ayrıca umarım kimsenin canı çekmez bu saatte eşlerinizin kulaklarımı çınlatmasını istemem doğrusu
o beyaz renkli akıntı bende de var doktora sormayı unuttum ama normal dönemden farklı sümükümsü (af edersiniz) bir yapısı var normaldir inş:26: demek senin bebiş de mandalina sevecek
Kızlar ya benim iki sorum var, birincisi bende beyaz renkli yoğun ama kokusuz bir akıntı var sürekli. aslında en başından beri vardı da son zamanlarda günlük ped ihtiyacı doğuracak kadar arttı, sizce bu normal mi? ikinicisi de komik gelebilir belki amaben her kış mandalina tüketimini abartırım. yani günde en az 4-5 kocaman mandalina yemek ister canım. şimdi de yiyiyorum ama ne zaman yemeye başlasam bi süre sonra bebiş şiddetli tekmeler atıyor. hatta birinciyi bitirip bir süre bekliyorum,o da duruyor ama ikinciyi yemeye başlayınca yine vurmaya başlıyor bi bağlantısı olma ihtimali var mıdır, sizce fazla yemem bir sorun yaratır mı? (ayrıca umarım kimsenin canı çekmez bu saatte eşlerinizin kulaklarımı çınlatmasını istemem doğrusu
Aaaaaaaaaaaaaa cekti bileeeeeeee
Sen cok severek yiyorsan oda severek yiyordur o yüzdendir, ben neyi ne zaman cok severek yersem benimkide oynamaya basliyor, ahh simdi olsada yesem eksi eski
kızlar trendyol da geceliklerde indirim var almayı düşünenler varsa bir göz atsın ben bunu aldım sizce nasıl??
http://www.trendyol.com/Mavi-Bayan-Lohusa-Gecelik-02502K22079/UrunDetay/12149/1955372
günaydınlar herkese,arkadaşlar bir sorum olcak dün akşamdan beri karnımın sol tarafında üstte zaman zaman sızlamamı desem nasıl tarif etsem bilmiyorum ama rahatsız oluyorum önemli bişeymidir diye sizce gerildiği için olabilir mi yada sizce neden olabilir
günaydın canım. benimde arada karnımın sol tarafında çok hafif sızlama oluyor ve geçiyor. doktor plesentanın orda olduğunu söyledi. o sebeptenmiş. belki seninkide aynıdır.muaynede doktoruna sor derim.geçmiş olsun.
canım biliyosundur ama yine de söyleyim hamile kalmadan önce hangi beden giyiniyorsan o bedeni aldın dimi?Ben 4 aylıkken limangodan ebrunun üçlü pijama takımının almıştım. m beden aldım büyük geldi şimdi bile giyiniyorum bol gibi canım sıkılıyor değiştirme durumu olsa değiştireceğim ama mümkün değilkızlar trendyol da geceliklerde indirim var almayı düşünenler varsa bir göz atsın ben bunu aldım sizce nasıl??
canım ben izmirde çınarlı kadın doğum hastanesinde güngör beye gidiyorum. sadece özel olduğu için bi tek özel sigortası olanlar yararlanabiliyor. ben özel olmasını göze aldım.2400 demişler bi arkadaşım sorduğunda doğum için.
canım biliyosundur ama yine de söyleyim hamile kalmadan önce hangi beden giyiniyorsan o bedeni aldın dimi?Ben 4 aylıkken limangodan ebrunun üçlü pijama takımının almıştım. m beden aldım büyük geldi şimdi bile giyiniyorum bol gibi canım sıkılıyor değiştirme durumu olsa değiştireceğim ama mümkün değil
Hayırlara gelsin canım..doğum az kaldı böyle rüyalar görmemiz çok normal bilinçaltımızda hep doğum var..:18:Bende iki gün önce gördüm normal doğum yapıyordumkızlar günaydın bugün rüyamda erken doğum yapıyorum gidiyorum ki tam 5 iz 1 tanesini doğuruyorum diğerlerine kuvvetim kalmıyor sezryan yapacaklarmış ağlıyorum annem daha gelmedi o gelmeden olmaz diye hem güzel hem korkutucu bi rüyaydı hayır olsun doğum meselesini çok takıyorum galiba :)
amin cnm saolasın...mutfakta kullanmadıklarımdan başladım yazlıkları toparlıcam kendime valiz hazırlıcam gerisini eşime koli yapacam herşeyi hazırlamam gerek eşim tek başına beceremezTatlım valla işin zor ya allah yardım etsin,eşin konuştu mu ne demiş adam. Bence kullanmadığın mutfak gereçlerinden başla en zoru mutfak ve vitrinin,gümüşlüğün içindeki ıvır zıvırlar.
cnm o akıntıya çok dikkat etmek gerek çünkü bazı hamilelerde azar azar su kıvamında akıntı oluyormuş aslında azalan bebeğin suyu olabiliyor..daha yoğun kıvamlıysa ve koku kaşıntı yoksa arkadaşlarında dediği gibi sorun yokKızlar ya benim iki sorum var, birincisi bende beyaz renkli yoğun ama kokusuz bir akıntı var sürekli. aslında en başından beri vardı da son zamanlarda günlük ped ihtiyacı doğuracak kadar arttı, sizce bu normal mi? ikinicisi de komik gelebilir belki amaben her kış mandalina tüketimini abartırım. yani günde en az 4-5 kocaman mandalina yemek ister canım. şimdi de yiyiyorum ama ne zaman yemeye başlasam bi süre sonra bebiş şiddetli tekmeler atıyor. hatta birinciyi bitirip bir süre bekliyorum,o da duruyor ama ikinciyi yemeye başlayınca yine vurmaya başlıyor bi bağlantısı olma ihtimali var mıdır, sizce fazla yemem bir sorun yaratır mı? (ayrıca umarım kimsenin canı çekmez bu saatte eşlerinizin kulaklarımı çınlatmasını istemem doğrusu
canım ben daha geçen hafta doktora gittim akıntı varmı kaşıntı koku diye sordu. akıntı var ama kaşıntı koku yok dedim. normal dedi akıntı olması hatta akıntı beyazdır çamaşırda sarıya dönük olabilir falan dedi. tam bende olan gibiydi ve ben günlük ped sürekli kullanıyorum . eğer kaşıntı koku falan yoksa normalmiş
cnm o akıntıya çok dikkat etmek gerek çünkü bazı hamilelerde azar azar su kıvamında akıntı oluyormuş aslında azalan bebeğin suyu olabiliyor..daha yoğun kıvamlıysa ve koku kaşıntı yoksa arkadaşlarında dediği gibi sorun yok
kızlar günaydın bugün rüyamda erken doğum yapıyorum gidiyorum ki tam 5 iz 1 tanesini doğuruyorum diğerlerine kuvvetim kalmıyor sezryan yapacaklarmış ağlıyorum annem daha gelmedi o gelmeden olmaz diye hem güzel hem korkutucu bi rüyaydı hayır olsun doğum meselesini çok takıyorum galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?