Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Canım yurtdışında nerdesin? Bnim ablam Almanyada, ona sorabilirim istersen detarjan konusunu.. Çok hassastır o böyle konularda, bilir :)

bende avusturyadayim. burasinin almanyadan hic farki yok almanyanin bi sehri gibi bisi :)) konustugunuz zaman sorarsan memnun olurum canim simdiden tesekkür ederim.

bende avusturyadayim. burasinin almanyadan hic farki yok almanyanin bi sehri gibi bisi :)) konustugunuz zaman sorarsan memnun olurum canim simdiden tesekkür ederim.

Çok yakın ülkeler herşeyleri aynı haklısın :) sorarım konuştuğumda tabiki..

Son düzenleme:
Canım kendini ve bebişini strese sokma, aynı haftalardaki 2 bebeğin kilosu baya fark edebiliyor.Seninki de kilo alır merak etme canım. daha zaman var önümüzde

cnm umarım dedıın gıbı olur.. p.tesı kontrolüm var. 1600 gr.dı en son oğlusum..cok mınuk teyzesı yaa. en az 1900 olması gerekıodu haftasına göre...bu arada bebegımın hareketlerı nerdeyse bıttı.. cok az ve zayıf.. tekme falan yok. mınık mınık dokunuyo o da ben dokununca bıraz pıt pıt karnıma vurunca..o da ufacık ufacık dokunuyo.. kan basıncı düşüük demıslerdı... acaba bebısımın dırayetı mı azalıo dıe endıse edıyorum..

sizlerın de hareketlerınde azalma var mı kızlar.. acaba büyüyor da yerı daraldıı ıcın mı azaldı dıyorum ama zaten kılosu az bebegımın..sabahları delı gıbı oynar benı uyandırırdı.. simdi tık yok kızlar.. zorluyorum ancak mınık mınık dokunuyo tekme falan kalmadı..p.tesı kontrolüm var.. nasıl beklerım bılmıyorum...32. haftadayım..dua edın noolur

Maşallah canım 560 gr nasıl alırki 1 haftada bebek şaşırdım ya acaba doktor yanlışmı ölçtü 1,200 ü yediklerini yazda bebişi zayıf olan annelere örnek olsun canım.

Allah şifa versin canım sabret yarın inşallah güzel haberler verirsin. Canım hamilelik haftan yazmıyor kaçıncı haftadasın.

Son düzenleme:

gönlünü ferah tutumaya çalış inşallah endişe edilecek bir şeyi yoktur büyüdükçe azalıyor diyorlar ama biz henüz 29 dayız azlama yok ama arada 3 hafta var ondandır belki yarın hayırllı haberler alırsın inşallah

teşekkür ederim umarım hayırlı bir şekilde bebeklerimizi dünyaya getiririz.

tınaztepe has.1500 lira doğum ,kendi doktorum geldin dersen 1800 lira ,normal muayeneler buca tıpa gidersen 20 veriyorsun tınaztepeye gidersen 40 veriyorsun,ben aylın hanıma gidiyorum tınaztepede,daha önce başka bir yere gidiyordum hiç memnun değildim aylin hanım daha iyi geldi inşallah sonuda iyi olur,

günaydınlar herkese pazar pazar yine erkenden uyandım,dünden beri şiddetli kaşıntım var delircem kendimi tutuyorum ama nasıl bir de bana sorun bebeyağı zeytin yağı sürüp ovdum şimdi yine başladı.geçen haftalarda yine aynı olmuştu ve sonrasında çatlamıştı hafif sanırım bu da o çatlamanın devamı olcak

kızlar merhaba..

benim sat'a göre doğumum 7 şubat yani 31+3'teyim fakat usg'de beklenen doğum tarihi 25 ocak görünüyor yani arada 13 gün var, bebiş 13 gün önden gidiyor ve ben usg'ye göre 34+2 de olmuş oluyorum. ben hangisini dikkate alayım bilemedim:44::44:bebişi önde giden arkadaşlarım siz hangisini baz alıyorsunuz????:44::44:

Edacim ayni durumdayiz hatta benim sata gore en basta 17 subatti sonra 8 subata geldi en son gittigimde 25 ocak cikti ultrasonda cok fazla fark var bende de. dr 25 ocaktan sonra hazir ol dedi subat basinida bulabilir 8 ini de ama 25 ocaktan sonra heran olabilir kendini ona gore ayarla dedi bende herseyi 25 ocaga gore hazirlicam ama subatin ilk haftasini bulur diye dusunuyorum bide erkekler daha gec gelebiliyomus ya oyuzden ocagi atlaticaz gibi geliyor :)

evet canım senin de çok fark varmış... bana dr. 15inden sonra bekle dedi. bana en fazla ocak sonu olur şubatı bulmam gibi geliyor nasip tabi... dr. bana her zaman 'sat'ı baz al, usg'de çocuğun gelişimine göre farklılıklar olabilir' diyor. bilemedim bakıyorum herkes hamilelik takviminde günlerini değiştiriyor ben hala sat hesabı gidiyorum ama ocak annesi olacağım galiba:44:

yazılan yerler bana uzak ben karşıyaka tarafındayım tınaztepe çok uzak bulunduğum yere yakın olsun istiyorum ne olur ne olmaz diye bu gidişle doktor bulamadan en yakın devlet hastanesinde doğuracam:) birde doğumdan korkuyorken

canım ben de aynı durumdayım bir garip ama sizinki gibi çok değil
sata göre 3 şubat usg 26-30 ocak diyor
ama doktrumun konuşmasından sanki sat önemliymiş gibi algılaadım
çünkü raporu 32.hafta raporunu usg ye göre aldım erken almışsın bu tahmını ve bırden fazla ölçümün ortak sonucu
bu tarihte bebek doğacak diye bir şey yok dedi
:26::26:
benım szeryan olacka mesela acaba diyorum günü sata mı usg ye göre mı verecek şaştım kaldım

slm kızlaar..bayadır yazamamıştım ama yazdıklarınızı okudum tek tek:) çarşamba günü dr a gittim oğluşum 1500 gr boyuda 36 cm olmuş maşşalah..dr bundan sonra daha sık geliceksin dedi.ordan annemle havuzluhana gittik bide ben bakiym neler varmış bu havuzluhanda dedim ama gerçektende insan kendini kaybediyo:) bi sürü şey aldım bebeğime.uyku seti aldım funnababy train.sonra loğusayken giyeceğim pijama ve gecelik takımı aldım sonra loğusayken serilecek olan nevresim takımı,bebeğin şekerini aldık hatta kampanya vardı 120 tl ye kapı süsü,50 adet şekeri,takı yastığı,sepeti,kapı tülü ve hoşgeldin yazılı kapı sürü ama ben kampanyanın dışına çıktığım için 140 a geldi:) çok güsel şeyler var gerçekten.bebeğin dasına abajur aldık nevresim takımıyla aynı vs..bi sürü zıbını hastane çıkışı vs olduğu için onları almadım artık.zaman yaklaştıkça heyecanım dahada artıyo.buarada benim hala 17 şubat olarak görünüyo muhtemel doğum tarihim sizde nasıl öne geldi?

Canım bende bu hafta gidip yatak odası için orda bir beşik beğenmiştim ona bakacağım birde şu süslemeleri alacağım sen farklı olarak neyi değiştirdin ben mesela kapı süsünü sepetini şeker kutusunuda değiştirmek istiyorum açıkcası birde şeyi merak ettim bu bebek şekerlerinin badem şekerlerinide veriyorlarmı?

Nevresim takımı kendin içinmi aldın? Nasıl bişey? merak ettim? nerde ve nekadar? yazarsan sevinirim canım.

canım ben süslerden sepeti çok klasikti arabalı bişi vardı onun farkını vererek değiştirdim bide tahmin ettiğin gibi kapı süsünüde değişik aldım orda bi sürü seçenek vardı neyseki.badem şekerinide farkını vererek alıolar.ben mavi minik kovalı bişey aldım içinde badem şekeri yok tanesi 1 tl den.şekerini taze taze kendim yapıcam sonra.malum kova burcu geleceğinden bebekim:) nevresim takımı kendim için aldım canım havuzlu hanın çıkışında bi yer vardı ordan aldım 250 tl ye.hani ziyatere geliolar ya bebeği görmeye yatağı süslüyolar fln o yüzden aldık oysa bana kalsa pek gerekli değil ya neyse:)ben ipek saten almadım beyaz sade şık bişi aldım saten rahat gelmiyo bana o yüzden keten saten aldım..rahat olsun diye

güle güle kullanın aldıkalrınız canım
bebeğin tarihi öne gelebiliyor bazen o da şu şekilde oluyor
hani doktor bazı ölçümler yapıyor ya kafa çapı,bacak boyu vs işte bunların ortalama değerine göre usg bir tarih veriyor
bebeğine de maşallah buarada

senin çok fark yokmuş yine canım ama ne bileyim 10-15 gün önce olup da doğum için sat'ı beklemek bebişi de tehlikeye sokmaz mı??? ay ne bileyim paşanın canı ne zaman gelmek isterse artık...

canımmaşallah bebişinee güle güle kullanın havuzluhan'da ben de kendimi kaybetmiştim saten yatak örtüsünü falan taa çeyizde aldırmışlardı bana doğumunda kullanırsın diyebenim sıpa baştan beri bir hafta öndeydi şimdi 13 güne çıkmış ne bileyim ya tosuncuk olacak ya erken doğacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…