Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
valla canım bana usg mantıklı geliyor ama bilemedim ben de
ay sonunda gideceğim doktora bakalım ne diyecek
bu arada netten oda süsü (kapı süsü vs) alabileceğim bir yer var mı

Ya kizlar bebegimin giyisilerini yikamistim özel deterjanla mis gibi kokuyorlardi, astim üc gündür kurumaya calisiyorlardi hava kötü diye. DÜn komsuya gittim, gec geldim eve. Bi baktim asagda mangal yakmislar tüm koku giyisilere sinmis Sinir oldum yaa ne güzel yikamistim iki kere durulamistim, zaten renkleri akti diye moralim bozuktu, tüm beyazlar pembe olmus, salak gibi renklilerle beyazlari ayirmadan yikadim, bide bu cikti

Neyse, bende sanki kokulu akinti var gibi ya, bilemedim tam simdi, normal mi degil mi.
Dün aksam bebegim cok hareketliydi ya, karnimi acip esimle resmen izledik bi sisiyor bi iniyor karnim, cok güzel bi görüntü

Merhaba Layzy , ben de antalyadayım. Çok sordum ama başka antalyada olan yok galiba. ben medical parka gidiyorum 15 günde bir. çok süper ilgi var ve doktorum da çok tatlı bir adam. dr.timur uğurlu.biz de tavsiyeler üzerine gitmiştik ona

Sıvı akıntı benm de var günlük ped kullanıyorum,kokusuzsa sorun yokmuş.

sat ve usg hesaplamasında en madur benm arada 2 hafta var topik açtım geçen gün. usg ye göre 35.haftadan sonra eli kulağında olurmuş,1 ark.cevaplamış sağolsun ama yanlış başlığa yazdım galiba çok yazan yok. Benim de doğumum ocakta olacakmış gibi geliyor. Hayırlısı http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-cikan-haftaya-gore-sata-gore-dogum-olur.html

C.tesi biz de meşhur havuzlu hana gittik ilk kez:) ne çok hamile varmış:) Eşim tahmini harcama sormuştu ben de bebek arabası almazsak 300 filan gider demiştim Allahtan yanımızda çok vardı 800e yakın masrafımız oldu.çok şey de almadık ama kendimi kaybettim(satıcılar çok fena ikna ediyor insanı). Bebişin canım sağolsun. sabahlıklı pijama takımı ve gecelik aldık zaten onlar 200 gibi bişe tuttu. banyo takımı,bebe bakım ürünleri,bebek için 1 tane daha nevresim takımı,alt açma,polar battaniye,dönence,lohusa şerbeti için bardak süsü,kapı süsü,40 tane mevlüt süsü,takı yastığı,çoraplar, bikaç kıyafet vs aldık. Tekstil olarak çoğu şeyi vardı zaten. benm de nevresim takımım vardı çeyizimdekini kullancm ek olarak da iç çamaşırları ve emzirme atleti aldım.Pazar günü yıkadık ütüledik annemle,bugün de çantamızı hazırlıycm. İnsanın içi nasıl rahatlıyor yaa herşey hazır olunca mevlüt hazırlığımız bile şerbeti de alınca bitiyor:)

Şimdi tek eksiğimiz bebek arabası,emzirme pompası,hastane için değil de günlük taşımak için çanta, doğum sonrası kullanacağım babet yada terlik ve lohusa tacı.

kızlar eksikleri kalanlar varsa üzülmesin 1 gün de hallediliyor:) birikim olması yeterli. bu arada perş. 34.haftamıza giriyoruz dr. 3 hafta sonra gel demişti,4 hafta sonra gitsem bişe olurmu ki.

Sıvı akıntısı hepimizde var anlaşılan :)) Mandalina neselesine gelincee ben utanmasam 1 kilo yiyecem bi seferde :)) mandalinayı bebeklerde çok seviyor demekki kıpırtılar hemen başlıyor yiyince.

Güle güle kullanın cicilerinizi göğüs pompası küvet kova falan aldım bende ebebekten

Ceyz canım bebişinin cicileri hayırlı olsun bizde eşimle gittiğimizde aynen senin gibi çok harcadık hatta farkında olmadan son kuruşumuza kadar harcamışızda otoparka para kalmayınca çıkınca bankamatikten para çektik :)))

Canım doktora eğer iyiysen istediğin zaman gidebilirsin telefon açıp asistanıyla yada kendisiyle konuş istersen, 29+5 de gittim ben 3 hafta sonra 32+5 de çağırdı sanırım bundan sonra 2 haftaya düşürecek beni,

Güzel günlerde kullanın canım siz de. Ben nacizane fikrimi söylemek istiyorum iyiki hastane çıkışını, mevlüt takımını vb. internetten beğenerek ve kamp.ları bekleyerek almışım. Çünkü havuzlu han bikaç eşya dışında hiç de uygun fiyatlı değil.daha doğrusu,diğer mağazalar gibi. Ben bunu bilerek gittim, en büyük avantajı herşeyini biseferde hallediyorsun.Satıcılar da neyin iyi olduğunu yönlendiriyor.

Aynen canım kesinlikle maaş alındıktan sonra gidilmesi lazım nolur nolmaz:)
Çok şükür normal rahatsızlıklar dışında bişeyim yok,çalışabilir raporumu da aldım bu halime güvenerek. İnş. sorunsuz geçiririz hepimiz de. Beni çalışamaz raporumu aldıktan sonra sık sık çağırsın dr Exrta bişe olursa da ki inş. olmaz,ben zaten muayene günümü beklemeden giderim.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bu hafta sonumuz dolu gectı baya:))
Cuma kınaya gittim cumartesi pazarda dışarılardaydım hep:))

Gezerken zor gelmedi de bugun işe gelmek sor geldiDDD kendime gelemedim halaD

Günaydın kızlar,
Herkese güzel haftalar.

Tüm kuzular iyi ve süper gelişiyorlar maşallah :) Allah nazarlardan korusun hepsini.Alışverişlerini yapan arkadaşlar da güzel günlerde kullansınlar iinşallah.

Biz haftasonu ütümüzü yaptık ve kızımın eşyalarını çantamıza yerleştirdik.Odasında da herşeyi yerleşti , bir tek halı eksiğimiz mevcut:)

Bu arada sanırım kızım biraz az kilo aldı 31+3 e göre 1708 gr 42,42cm.Ne yememi önerirsiniz.Büyük bi eksiklik yok ama aklım takıldı gene de

Kızlar diabet doktorumla şimdi görüştüm ve 2 günde 1 herhangi bir öğünümü ölçmemi istedi mesela sabah kahvaltı 1. saat 2. saat hastane sonuçlarına göre dietle gidelim dedi ancak parmak ölçümlerinde 150 çıkıyor yaa neden?? ( hastanede koldan daha düşük çıkıyor ayy düşürmek çok zor gerçekten.

Dünde çok sevdiğim bir arkadaşımın boşanacağını duydum çok üzüldüm sağ tarafıma bir sancı geldide akşam çok şükür şimdi iyiyim.Annemde ben üzülmeyim diye ne zamandır söylememiş aniden duyunca şoka girdim resmen 2 yıllık evli daha uyuyamadım doğru düzgün kendisiylede konuşamadım.

Belfüm yiyebilirsen Hindistancevizini dene o çok aldırıyormuş bebeğe..

Birde bşr arkadaş yazmıştı neler yediğini yumurta süt et suyu falanda çok aldırıyor.Kivide derler.

bebeğim 1800 gr ve ben insülin kullandıkça o kilo almayacak sanıyodum ama almış hemde iri allahım inşallah doktor yanılıyordur ve sağlıklı bebek olur dudak yarıklığı yoktur yanılmıştır

Canım bende dışarda 65 TL olan aldığım hastane çıkışımın havuzlu handa tüm dükkanlarda 40 TL olduğunugörüp gıcık olmuştum o kadar fark ediyordu mevlür takımıda uygundu nettede çok takip ediyorum mesela mevlüt yatağı 45 e satılıyor nette ben aynısını 25 e aldım bence havuzlu han uygun mesela çantalar gecelik chicco burun aparatı bile orda 10 TL en ucuz yerde 12 TL mesela bazı şeyler pahalı değil ama bazı şeyler aynı fiyat diyebilirim ben.

Bunun dışında orda beğendiğim beşik var nevresim yatağı falan 250,00 TL idi onu mesela 400,00 TL den aşağı bulamıyorum nette eşimde gidelim bakalım dedi tekrar bu hafta inşallah gene buluruz

teşekkür ederim canım :) sanırım bir hafta önden gidiyo çünkü dr un bana verdiği ultrason çıktılarında 30w4d gibi bişi yazıo..belki zamanla daha öne gelir ne güsel bi an önce kavuşmuş olurus.aman sağlıklı doğsunda yeterki:)

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bu hafta sonumuz dolu gectı baya:))
Cuma kınaya gittim cumartesi pazarda dışarılardaydım hep:))

Gezerken zor gelmedi de bugun işe gelmek sor geldiDDD kendime gelemedim halaD

Haftasonları yorulmuyoruz,işe gelmek işkence gerçekten,hele ki haftabaşları. Bu sabah kalkarken kendi kendime kaldı 4 hafta dedim:)

Işılayım benm de o eksiğim var bak sen hatırlattın şimdi:) çaydan almam lazım,bu site güvenilir mi acaba?

İyi haftalar belfücüm, bebeğin kilosu iyi ya ; benm bebiş de 32+2 de 2009 grm dı.Kilo aldıranlar yumurta,ceviz,süt ve süt ürünleri,kivi,hindistan cevizi hergün yemeğe çalışıyorum,bazen yumurtayı aksatıyorum ama.Bir de balık ve et.

Acaba kol ve parmaktan ölçümler farklı mı hangisi doğru çıkıyor acaba? Arkadaşına ben de çok üzüldüm canım zor gerçekten.bizim de altımızda oturan benm yaşlarımda karı koca vardı,çok seviyordum Allah kimseye vermesin eşi aniden vefat etti genç yaşta.beyninde tümör varmış.bana geç söylediler,hamile olduğum için. Elden ne gelir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…