güle güle kullanın aldıkalrınız canım
bebeğin tarihi öne gelebiliyor bazen o da şu şekilde oluyor
hani doktor bazı ölçümler yapıyor ya kafa çapı,bacak boyu vs işte bunların ortalama değerine göre usg bir tarih veriyor
bebeğine de maşallah buarada
Maşallah canım bundan sonra dikkatli besleyici şeyler ye zaten süt acayip yarıyor bebeğe
Canım iyi günlerde kullan aldığın cicileri bende arabalı sepet yapıcam kapı süsünüde hoşgeldin bebek tarzı alıcam birde şeker kutusunu değişcem sen tam nerden aldın bende oraya bakayım 20 TL fark normal yani
canım tam girişte karşında görüceksin zaten adı 'süslü bebek' ordan aldım ben.4.kattada vardı ama orası daha tasarım ve kişiye özel çalışsada 2 katı fiyat biçiyo tavsiye etmiorum.örneğin ben o kovaların tanesini 1 tl ye almıştım yukarsaki dükkanda tanesini 1,5 tl ye veriyolardı üstelik aynı kova yani..süslü bebek çok kalabalık oluo hatta nefes alamıosun ama gayet uygun fiyat olarak:) sende şimdiden iyi günlerde kullan canım):
Canım bende dışarda 65 TL olan aldığım hastane çıkışımın havuzlu handa tüm dükkanlarda 40 TL olduğunugörüp gıcık olmuştum o kadar fark ediyordu mevlür takımıda uygundu nettede çok takip ediyorum mesela mevlüt yatağı 45 e satılıyor nette ben aynısını 25 e aldım bence havuzlu han uygun mesela çantalar gecelik chicco burun aparatı bile orda 10 TL en ucuz yerde 12 TL mesela bazı şeyler pahalı değil ama bazı şeyler aynı fiyat diyebilirim ben.
Bunun dışında orda beğendiğim beşik var nevresim yatağı falan 250,00 TL idi onu mesela 400,00 TL den aşağı bulamıyorum nette eşimde gidelim bakalım dedi tekrar bu hafta inşallah gene buluruz
canım tam girişte karşında görüceksin zaten adı 'süslü bebek' ordan aldım ben.4.kattada vardı ama orası daha tasarım ve kişiye özel çalışsada 2 katı fiyat biçiyo tavsiye etmiorum.örneğin ben o kovaların tanesini 1 tl ye almıştım yukarsaki dükkanda tanesini 1,5 tl ye veriyolardı üstelik aynı kova yani..süslü bebek çok kalabalık oluo hatta nefes alamıosun ama gayet uygun fiyat olarak:) sende şimdiden iyi günlerde kullan canım):
Tamam canım küçük bir dükkan sanırım bakmıştım oraya birdaha bakarım sağol
DermoEczanem - Online Dermokozmetik Sat
Kızlar ben 1. süt arttıran ile (ebebekten 20 ye almıştım ) + 4. cü rezene çayını aldım burdan aldım
Hastaneye giderken süt arttıran çayı götüreceğim sizede fikir olsun.
ya kızlar ben hiç süt içemiyorum haftada 1 gün balık yiyorum aklıma geldikçe ceviz işte oda tam düzenli değil hamile kaldığımdan beri pek iştahım olduğuda söylenemez zaten eşim 12 de öyle yemeğine geliyor yemek için onu bekliyorum mesela o yemeğe gelmese yemek aklıma bile gelmiyo 26. haftada gittiğimde kızım 800 grm dı doktor iyi dedi ama acaba bende bi anormallik mi var açıkçöası korkmaya başladım 2 hafta sonra gidecem doktora bakalım ne alemdeyiz bu arada kendim de 6 kilo oldım
sağol canım Allah razı olsun.bebeğim denizlide yoğun bakım ünitesinde.ben denizliye yakın bir ildeyim.emekli sandığı karşılıyor küvezi ama ssk yı bilmiyorum.doktor 5 hafta küvezde kalacak dedi,.
süt içemiyorsan mutlaka yoğurt yemelisin. Ayrıca ceviz günde iki tane unutma. Birde ben balık yağı içiyorum.ben de 6 kilo aldım. 32. haftadayım
Sıvı akıntı benm de var günlük ped kullanıyorum,kokusuzsa sorun yokmuş.
sat ve usg hesaplamasında en madur benmarada 2 hafta var topik açtım geçen gün. usg ye göre 35.haftadan sonra eli kulağında olurmuş,1 ark.cevaplamış sağolsun ama yanlış başlığa yazdım galiba çok yazan yok . Benim de doğumum ocakta olacakmış gibi geliyor. Hayırlısı http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-cikan-haftaya-gore-sata-gore-dogum-olur.html
C.tesi biz de meşhur havuzlu hana gittik ilk kez:) ne çok hamile varmış:) Eşim tahmini harcama sormuştu ben de bebek arabası almazsak 300 filan gider demiştim Allahtan yanımızda çok vardı 800e yakın masrafımız oldu.çok şey de almadık ama kendimi kaybettim(satıcılar çok fena ikna ediyor insanı). Bebişin canım sağolsun. sabahlıklı pijama takımı ve gecelik aldık zaten onlar 200 gibi bişe tuttu. banyo takımı,bebe bakım ürünleri,bebek için 1 tane daha nevresim takımı,alt açma,polar battaniye,dönence,lohusa şerbeti için bardak süsü,kapı süsü,40 tane mevlüt süsü,takı yastığı,çoraplar, bikaç kıyafet vs aldık. Tekstil olarak çoğu şeyi vardı zaten. benm de nevresim takımım vardı çeyizimdekini kullancm ek olarak da iç çamaşırları ve emzirme atleti aldım.Pazar günü yıkadık ütüledik annemle,bugün de çantamızı hazırlıycm. İnsanın içi nasıl rahatlıyor yaa herşey hazır oluncamevlüt hazırlığımız bile şerbeti de alınca bitiyor:)
Şimdi tek eksiğimiz bebek arabası,emzirme pompası,hastane için değil de günlük taşımak için çanta, doğum sonrası kullanacağım babet yada terlik ve lohusa tacı.
kızlar eksikleri kalanlar varsa üzülmesin 1 gün de hallediliyor:) birikim olması yeterli. bu arada perş. 34.haftamıza giriyoruz dr. 3 hafta sonra gel demişti,4 hafta sonra gitsem bişe olurmu ki.
sizlerın de hareketlerınde azalma var mı kızlar.. acaba büyüyor da yerı daraldıı ıcın mı azaldı dıyorum ama zaten kılosu az bebegımın..sabahları delı gıbı oynar benı uyandırırdı.. simdi tık yok kızlar.. zorluyorum ancak mınık mınık dokunuyo tekme falan kalmadı..p.tesı kontrolüm var.. nasıl beklerım bılmıyorum...32. haftadayım..dua edın noolur
kızlar merhaba..
benim sat'a göre doğumum 7 şubat yani 31+3'teyim fakat usg'de beklenen doğum tarihi 25 ocak görünüyor yani arada 13 gün var, bebiş 13 gün önden gidiyor ve ben usg'ye göre 34+2 de olmuş oluyorum. ben hangisini dikkate alayım bilemedim:44::44:bebişi önde giden arkadaşlarım siz hangisini baz alıyorsunuz????:44::44:
Kızlar diabet doktorumla şimdi görüştüm ve 2 günde 1 herhangi bir öğünümü ölçmemi istedi mesela sabah kahvaltı 1. saat 2. saat hastane sonuçlarına göre dietle gidelim dedi ancak parmak ölçümlerinde 150 çıkıyor yaa neden??( hastanede koldan daha düşük çıkıyor ayy düşürmek çok zor gerçekten.
Dünde çok sevdiğim bir arkadaşımın boşanacağını duydum çok üzüldüm sağ tarafıma bir sancı geldide akşam çok şükür şimdi iyiyim.Annemde ben üzülmeyim diye ne zamandır söylememiş aniden duyunca şoka girdim resmen 2 yıllık evli dahauyuyamadım doğru düzgün kendisiylede konuşamadım.
Belfüm yiyebilirsen Hindistancevizini dene o çok aldırıyormuş bebeğe..
Birde bşr arkadaş yazmıştı neler yediğini yumurta süt et suyu falanda çok aldırıyor.Kivide derler.
Haftasonları yorulmuyoruz,işe gelmek işkence gerçekten,hele ki haftabaşları. Bu sabah kalkarken kendi kendime kaldı 4 hafta dedim:)
Işılayım benm de o eksiğim var bak sen hatırlattın şimdi:) çaydan almam lazım,bu site güvenilir mi acaba?
İyi haftalar belfücüm, bebeğin kilosu iyi ya ; benm bebiş de 32+2 de 2009 grm dı.Kilo aldıranlar yumurta,ceviz,süt ve süt ürünleri,kivi,hindistan cevizi hergün yemeğe çalışıyorum,bazen yumurtayı aksatıyorum ama.Bir de balık ve et.
Acaba kol ve parmaktan ölçümler farklı mı hangisi doğru çıkıyor acaba? Arkadaşına ben de çok üzüldüm canım zor gerçekten.bizim de altımızda oturan benm yaşlarımda karı koca vardı,çok seviyordum Allah kimseye vermesin eşi aniden vefat etti genç yaşta.beyninde tümör varmış.bana geç söylediler,hamile olduğum için. Elden ne gelir ki
Kızlar benimde cuma kontrolüm vardı 30+6 ogün kilo 1700 gr boy 42 cm dedi gayet iyi dedi doktorum. endişelenmeyin bence gayet iyi bebişlerimiz inşş hayırlısıyla tamamlarız yanlız doktorum günde 5kere hareketlerini hissetmelisin az olursa gel dedi cumartesi günüm vardı nerdeyse hiç hissetmedim pazarda tüm gün dinlendim ama cok az hissettim kafam karıstı bugün konuşuyorum ama nafile siz günde ne kadar hissediyorsunuz ?
ben de cuma günü eminönü çarşıya gittim.çok güzel bebek şekerleri aldım,mevlüt için ve hastane için.dönence aldım,kapı süsü leylek,anı defteri falan.ay çok heyecanlıydı.erken gittim çünkü havalar soğuyo,bidaha gidemezdim.32 hafta bitince de annemle kıyafetleri yıkayıp valizliycez:)bişey sorucam bi de,32. haftanın başında yani hemen o pazartesi 37 haftaya kadar çalışma kağıdı alabiliriz dimi?32 yi doldurmamıza gerek var mı?bi de 37 de de aynısı geçerli dimi,37 haftayı bitirmiyoruz?
kızlar cuma günü raporumu yazdırdım
sata göre 31+1 ultrasona göre 33. hafta dedi doktor.
bebek için de 2250 olmuş kilosu dedi.
gerçektende artık büyüdüğü için ultrasonda tek parça halinde göremiyoruz artık bebegi :)))
kilolu olacak dedi doktor anasına çekmiş dedim bakalım :)
selammm guzel anneler vee hayirli haftalarrr
masallah cogunuz calisabilir raporu aliyosunuz, biz bu p.be itibariyle izne ayriliyoruz cunku belim cok agriyo ve ise gelis gidis yolum uzun otobus minibus cok sarsiyo bide insanlar monttan farkedemeyebilio hamile oldugumu hic dikkat etmiyolar dogal olarak ve ben aman bebisime zarar gelmesin bisey olmasin diye karnimi kollayip kendimi kasmaktan cok korkuyorum artik ve bu yuzden esimle izne ayrilmam konusunda karar verdik.. Allah korusun hepimizicalismaya dvam edecek olan anneler dikkat edin kendinize..
Alisverisler son surat, herkese hayirli olsun saglikli gunlerde kullanalim insallah aminnn..
Bizde bi daha havuzluhana gidices kismetse, logusa serbet bardak susleri, mevlut takimi, kapi susu taki yastigi vee sonunda karar verebildigim bebek sekerlerini yapmak icin malzemeler (izne erken cikacagm icin zaman varken kendim yapim dedim) bide sabahlik gecelik takim almamiz lazimmmm..
Ebrar Allah saglik versin kuzuna insallah saglika kucaginiza alirsiniz yakin zamanda canim aminnn..
15 aralikta medicalpark seminere gidecek olan anneler cokk kiskandimmmmbiz esimle kasim ayinda pendiktekine gitmistik bilgiler cok faydali amaaaa siz ne gusel gorusceksinizzzz
ben de cuma günü eminönü çarşıya gittim.çok güzel bebek şekerleri aldım,mevlüt için ve hastane için.dönence aldım,kapı süsü leylek,anı defteri falan.ay çok heyecanlıydı.erken gittim çünkü havalar soğuyo,bidaha gidemezdim.32 hafta bitince de annemle kıyafetleri yıkayıp valizliycez:)bişey sorucam bi de,32. haftanın başında yani hemen o pazartesi 37 haftaya kadar çalışma kağıdı alabiliriz dimi?32 yi doldurmamıza gerek var mı?bi de 37 de de aynısı geçerli dimi,37 haftayı bitirmiyoruz?
bende haftasonu hastane için sabahlıklı gecelik takımı ve pijama takımı aldım..
ama hiç tarzım olan şeyler değil
ben leoparlı filan şeyler istedim :)))
annem tutturdu böyle olmalı beyaz dantelli tüllü şeyler :)
mecbur anneyi dinledik
bebişede english home den mavi yün battaniye aldım
sonra kırmızı birşeyler istiyordum annem baya kıyafet aldı
kırmızı sweetler , pantolonlar çok şeker şeylerr :)))
kırmızı ayakkabı aldım oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?