Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Anladım canım ben acaba pahalı bir mağazaya mı girmişim, çoğunu en alt kattan aldım:) benm indirim çekim vardı disneyin hastane çıkışını 40-45 gibi bişeye almıştım internetten orda sormadım ne kadar diye,bir de bazı alt üst beğendiğim takımlar 30-40 filandı,istediğim tipte arabalar 700ün üstündeydi(internette daha uygunları var diye biliyorum) o yüzden pahalı geldi. Çok da dışarıyla kıyaslayarak almadım ya da uygun bir mağazaya denk gelmemiş olabilirm. neyse artık,yine olsa yine havuzlu hana giderim,ucuz olan şeyler ve bol çeşit var

Kızlar benimde cuma kontrolüm vardı 30+6 ogün kilo 1700 gr boy 42 cm dedi gayet iyi dedi doktorum. endişelenmeyin bence gayet iyi bebişlerimiz inşş hayırlısıyla tamamlarız yanlız doktorum günde 5kere hareketlerini hissetmelisin az olursa gel dedi cumartesi günüm vardı nerdeyse hiç hissetmedim pazarda tüm gün dinlendim ama cok az hissettim kafam karıstı bugün konuşuyorum ama nafile siz günde ne kadar hissediyorsunuz ?

Bu site güvenilir canım 2 kere 180 TL lik alışveriş yaptım hemen ertesi gün geliyor promosyon kremler falanda yolluyorlar.

Taksitte yapıyorsun.

ben de cuma günü eminönü çarşıya gittim.çok güzel bebek şekerleri aldım,mevlüt için ve hastane için.dönence aldım,kapı süsü leylek,anı defteri falan.ay çok heyecanlıydı.erken gittim çünkü havalar soğuyo,bidaha gidemezdim.32 hafta bitince de annemle kıyafetleri yıkayıp valizliycez:)bişey sorucam bi de,32. haftanın başında yani hemen o pazartesi 37 haftaya kadar çalışma kağıdı alabiliriz dimi?32 yi doldurmamıza gerek var mı?bi de 37 de de aynısı geçerli dimi,37 haftayı bitirmiyoruz?

ya kızlar ben hiç süt içemiyorum haftada 1 gün balık yiyorum aklıma geldikçe ceviz işte oda tam düzenli değil hamile kaldığımdan beri pek iştahım olduğuda söylenemez zaten eşim 12 de öyle yemeğine geliyor yemek için onu bekliyorum mesela o yemeğe gelmese yemek aklıma bile gelmiyo 26. haftada gittiğimde kızım 800 grm dı doktor iyi dedi ama acaba bende bi anormallik mi var açıkçöası korkmaya başladım 2 hafta sonra gidecem doktora bakalım ne alemdeyiz bu arada kendim de 6 kilo oldım

kızlar cuma günü raporumu yazdırdım
sata göre 31+1 ultrasona göre 33. hafta dedi doktor.
bebek için de 2250 olmuş kilosu dedi.
gerçektende artık büyüdüğü için ultrasonda tek parça halinde göremiyoruz artık bebegi :)))
kilolu olacak dedi doktor anasına çekmiş dedim bakalım :)

süt içemiyorsan mutlaka yoğurt yemelisin. Ayrıca ceviz günde iki tane unutma. Birde ben balık yağı içiyorum.ben de 6 kilo aldım. 32. haftadayım

sağol canım Allah razı olsun.bebeğim denizlide yoğun bakım ünitesinde.ben denizliye yakın bir ildeyim.emekli sandığı karşılıyor küvezi ama ssk yı bilmiyorum.doktor 5 hafta küvezde kalacak dedi,.

ebrar Allah bebeğini korusun yazdıklarını okurken çok duygulandım Rabbim en yakın zamanda bebeğinle evine dönmeyide nasip edecek inş.sanada bebeğine de sağlık diliyorum

süt içemiyorsan mutlaka yoğurt yemelisin. Ayrıca ceviz günde iki tane unutma. Birde ben balık yağı içiyorum.ben de 6 kilo aldım. 32. haftadayım

bende 29+1 deyim bugün kilolu hamile kaldım zaten çok kilo alma dedi doktorum 88 ile kaldım 94 üm şuan

bende haftasonu hastane için sabahlıklı gecelik takımı ve pijama takımı aldım..
ama hiç tarzım olan şeyler değil
ben leoparlı filan şeyler istedim :)))
annem tutturdu böyle olmalı beyaz dantelli tüllü şeyler :)
mecbur anneyi dinledik

bebişede english home den mavi yün battaniye aldım
sonra kırmızı birşeyler istiyordum annem baya kıyafet aldı
kırmızı sweetler , pantolonlar çok şeker şeylerr :)))
kırmızı ayakkabı aldım oğluşuma

büyüdükçe hareketleri azalacak zaten korkma
yeri daralıyor çünkü

sata göre aynıyız senle
benimde sata göre 7 şubat fakat ultrasona göre ocak 20 dogum tarihi görünüyo..
sata göre 31+1 de aldım raporu ultrasona göre 33 görünüyordu

selammm guzel anneler vee hayirli haftalarrr
masallah cogunuz calisabilir raporu aliyosunuz, biz bu p.be itibariyle izne ayriliyoruz cunku belim cok agriyo ve ise gelis gidis yolum uzun otobus minibus cok sarsiyo bide insanlar monttan farkedemeyebilio hamile oldugumu hic dikkat etmiyolar dogal olarak ve ben aman bebisime zarar gelmesin bisey olmasin diye karnimi kollayip kendimi kasmaktan cok korkuyorum artik ve bu yuzden esimle izne ayrilmam konusunda karar verdik.. Allah korusun hepimizi calismaya dvam edecek olan anneler dikkat edin kendinize..
Alisverisler son surat, herkese hayirli olsun saglikli gunlerde kullanalim insallah aminnn..
Bizde bi daha havuzluhana gidices kismetse, logusa serbet bardak susleri, mevlut takimi, kapi susu taki yastigi vee sonunda karar verebildigim bebek sekerlerini yapmak icin malzemeler (izne erken cikacagm icin zaman varken kendim yapim dedim) bide sabahlik gecelik takim almamiz lazimmmm..
Ebrar Allah saglik versin kuzuna insallah saglika kucaginiza alirsiniz yakin zamanda canim aminnn..
15 aralikta medicalpark seminere gidecek olan anneler cokk kiskandimmmm biz esimle kasim ayinda pendiktekine gitmistik bilgiler cok faydali amaaaa siz ne gusel gorusceksinizzzz

Işılayım canım benim yemeye çalışıcam çok sağol

Ceyzim yumurta sadece haftasonları yiyorum ben Artık az daha dikkat edeceğim o halde.Çok sağol canım.

Sırt üstü yatıp 2 saat içinde 10 hareket alman gerek canım.Yerleri daralıyor artık ondan hissetme azalabilir.

Sonradan ağırlaşırız zaten iyi yapmışsın şimdiden halletmekle.
Alabilirsin canım bende 31+3de aldım.Zaten üzerinde sadece 32.den 37.haftaya kadar çalışabilir diyor.Yani en azından benim ki öyle.

Maşallah kuzucuğuna canım benim

Canım gene gelme ihtimalin yokmu bilginin fazlasının zararı olmaz :) Amaç tanışmak olsun

İznini o şekilde alabiliyorsun tatlım

Güle güle giysin paşamız. ya ben de kırmızıyı çok seviyorum,bikaç tane eşyası var bebişin kırmızı kırmızı

Kızlar biliyormusunuz eşim kızımızı kıskanıyor galiba.Neden derseniz, kasım ayında dr.kontrolünden çıkmıştık bir kere,çok güzel bir resim yakalamıştı doktor.Yanaklar tombişti maş. Eşim bana eve gidene kadar "bak resmi kimseye gösterme, bebek iyi de yeter" demişti. haftasonu alışveriş yaparken de benm istediğim resim çerçevesi olan mevlütte dağıtılan buzdolabı süsünü aldırmadı bana. Neymiş de elalemin evinde kızımızın resmi ne arıyormuş.Basit tüllü,ufak bebek biblolu şekerlerden aldım ben de,buna benzer biçok şey. Bu ne ya daha beni bile bu kadar kıskanmadı hiç

Bayanlar oda takımımız tamam ama ilk aylar yatması için park yatak alıcam bir türlü karar verip alamıyorum.Birkaç model var yardımcı olurmusunuz.

Eklentiler

• $mHAU-600405_1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $lNUN-1149_1.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…