Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
günaydın kızlar.Benim de sol gögsümün altında bir agrı oluşuyor ama kaburgalrım değil sanki etim kesilmiş gibi etim acıyor.pzrtsi kontrolum var doktoruma soracağım hareketimi bile kısıtlıyor

bende tam anlamlandıramadım ara ara oluyor kontolüme de daha çok var ,çok şiddetli bir sızlama değil sanki gerliyor gibi gelıyoor beni çok rahatsız etmıyor ama endişeleniyorum işte geçer inş.seninkide benimki de

ewt artık tek düşüncemiz bu galiba ondan görüyoruz doğum falan ama rüyası bile bu kadar güzelken gerçeği nasılsır kimbilir

Merhaba kızlar,
Bugün doktor kontrolümüz vardı kızımı gördüm :) Herşey yolunda şükürler olsun. 1700 gr ve 42.4 cm olmuş kuzum.Erken doğum sıkıntımız yok ve başı aşağıda.Doktorum 37.haftada doğum şeklini konuşucağımızı ve çatı muaynesinin o zaman olacağını söyledi.3 hafta sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi.Sanırım bu görüşmenin sonrasında 2 haftaya düşücek kontroller :)

Maşallah oğluşuna canım Anlayışlı doktor olması şahane :) Herşey dilediğin gibi olsun canım.

Hamileliğin en başından beri var bende, doktoruma sorduğumda kokusuz ise sıkıntı olmadığıydı.Gene de kendi doktoruna da sor canım.
Senin gibi mandalina sever olucak demek ki:)

Miniğin yaslanmış olabilir ya da karnın geriliyordur canım.Zaman zaman bende yaşıyorum.

kızlar trendyol da geceliklerde indirim var almayı düşünenler varsa bir göz atsın ben bunu aldım sizce nasıl??

http://www.trendyol.com/Mavi-Bayan-Lohusa-Gecelik-02502K22079/UrunDetay/12149/1955372

Güzel günlerde giy canım çok güzel :)

mrb doktor bebğimde yarık dudak olduğunu söyledi başta antalya olmak üzere en iyi doktor kim ve nerde tel bilen varsa lütfen yardım etsin

Canım çok çok geçmiş olsun. Açıkçası ben bu rahatsızlığın detayını bilmiodum şimdi araştırdım. Estetik sıkıntı hariç hiçbir zararı yokmuş ve bebek 2 ay civarındayken ameliyatla sorunsuz düzeltilebiliomuş. Ama doktor konusunda yorum yapamıcam. Bu işe anladığım kadarıyla estetik cerrahlar bakıyor, bu şekilde bir araştırma yapabilirsin belki. Bir de emin olmak için bir başka kadın doğmcuya daha gitmekte fayda olabilir mi acaba?

kizlar bebegimin kiyafetlerini bu deterjanla yikmayi düsünüyorum. burda ben ayri bebek icin deterjan bulamadim ama sanirim bu. farfüm falan yokmus icinde. arastidigim kadariylada burda bunu kullaniolar sanirim. zaten az az koycam ilk esyalarinda ne kir olcak tozu aksin yeter.
bugün cocuk arabasinin yikanan kisimlarini yikadim bu deterjanda gercekten parfüm kokusu yok.
bu arada cocuk arabasini cikan yerlerini yikayan varmi. ben bebek icin araba koltugununda kilifini yikadim simdi nasil geri takcam diye düsünüyorum :))))

bu arada bebek arabamiz bu iyi yada kötü aldik artik :)))

Belfüm maşallah kuzucuğuna Allah sağlık versin inşallah. Benim bebişte hepaşağıda duruyor. Bende 29+5 te gittim 32 +5 yani 3 hafta sonra çağırdı sonra 2 haftamı dedim onu ozaman konuçcaz dedi.Dahada uzatmaz herhalde.

Ben ebeye sordum doktor çatı kontrolü yaparmı diye sezeryansa yapmaz dedi ama bence sonlarda yapar.

Akıntı bende bazen 3 günde 1 falan su gibi geliyor demir para büyüklüğünde o kadar.

İlkokul arkadaşım hernekadar benım sorularıma cevap vermesede ben bildiğim kadarıyla yazayım yarık dudak genelde mantar kreminin yan etkilerinde okumuştum bunun dışında bizim şirket avukatının bebeği öyle doğdu ve ameliyat oldu 1 yıl içinde oldu ama ne zaman oldu bilmiyorum ameliyatla düzeliyor. Benim lisede kız arkadaşımında öyleydi ama onun zamanında sanırım ameliyat olunmuyordu 18 yaşını bekliyordu, sonra oldu.

Kızlar 2 gündür diet yapıyordum dün parmak ucu sabah 1. saat tokluk şekerim 152 çıktı gizli şekerimde çıkmadı diabet doktoru fena değil düşürcez inşallah dedi birde gizli şeker olmadığı için demekki gebelikte başladı öncesi yok dedi, bu sabah açlık şekerim parmaktan 92 çıktı. Tokluk şekerim hastanede koldan 1. saat 120 2. saat 106 çıktı bu kahvaltıdan sonra ölçülen değerler çok şükür beni rahatlattı doktor bu değerleri duyunca insülün vermez herhalde sonra ben arkadaşın mevlüte gittim ve dayanamadan tatlı yedim tabi sonraki parmak şekerim 161 çıktı sanırım parmaktan ölçümler daha yüksek çıkıyor bunu anladım.

Atlatıcam inşallah Alalh'ın izniyle bu arada diet sayesindede kilolar gidiyor en azından almasam bile bubana yeter :)

Son düzenleme:

akinti dedigin gibi bende dün azcik su gibi geldi ama beyaz renkteydi. korktum bi an ama bida gelmedi

seker meselesine gelince bende parmaktan sonra bakiyorum sekerime ama güvenmiyorum parmak ölcümüne ya sabah bi ölctüm 97 cikti ama ayni kandan bida ölctüm ucundaki cubugu degistirerek 87 oldu. bende ilk zaman diyet yaptim hic düsmedi sekerim aksine cikti sanki diyeti biraktim ben :)) simdi daha iyi cikiyo. tabi abartmiyorum cikolatami tatlimi yiyorum ama az az. 160 dan yukari cikarsa direk gel dedi doktor ama gerek kalmadi sükür 140 gecmiyorum simdilik. ama sunu anladim canim yemegin yaninda bol yesillik tüket. salatayi cok cok ye :))) sanki ben öyle yapinca düzeldim gibime geldi hurafe de olabilir ama ne bilim bol yesilli salata yedigimde ölcümlerim hep az cikiyo.

canım farkındaysan şikayetlerimiz hep aynı dönemde ve aynı şeyler oluyor bu topikte demekki hamilelikte normal ben 4-5 kişi yazınca aynı şikayeti ok diyorum sorun yok benim kemik ağrısı fena genitalde yataktan kalkarken çığlık atıyorum birde sağa sola dönerken buarada doktor sırtüstü yatma dedi zaten hep yan yatıyorum.

Canım sendedemi şeker var yağsız tuzsuz şeyler yiyince tabi düşüyor bol salata ye diyor zaten doktor ama diet çok işe yaradı bence bu sonuçları görmek güzel. Rahatladım bugün, demmekki çok çeneye hakim olmak gerek :))

evet haklisin bazen agrim olunca hemen esim acile gidelim diyo yok diyorum normalmis diger kizlardada oluyomus :)))

evet ben diyet yapmiyorum desemde aslinda normal yasantima göre yapiyorum zaten en azindan abur cuburu kestik cips bisküvit asitli icecek yada hazir meyve suyu tabiki almiyoruz artik bide beyaz ekmek yemiyoruz bol yagli kizartmalarda yok. ama doktor diyet yapcaksin diyince ben sekeri tamamen cikarmistim cayi cok sekerli icerdim. ilk zamanlar sekersiz ictim hic tatli yemedim resmen ac kaldim. iki tane meyve dedi doktor günde. ama ikiden fazla yiyorum ben simdi. cayima yarim cay kasigida olsa seker atiyorum:)) yemekleri bile iice kismistim bi kac kasik yemek yiyodum sekerim cikar diye birakiyodum ama dedigim gibi o zamanlar düsmedi. o kadar kismiyorum artik meyve ve yemegi sadece ekmekle sekeri kisitladim.
ama kilo verdim yinede. zaten iki kilo almistim bi kilo verdim iki haftada.
doktor bana kilo verme dedi. kiloluyum gerci ama verme dedi. bilmem nasil yapcam

mrb doktor bebğimde yarık dudak olduğunu söyledi başta antalya olmak üzere en iyi doktor kim ve nerde tel bilen varsa lütfen yardım etsin

canım çok geçmiş olsun, artık tıp çok ilerlemiş durumda, üzme kendini. benim asıl dr.um ant.da, ailem orda oturuyor, doğuma oraya gidicem inşallah. Andeva Yıldız Hastanesinde (gerçi şimdi adı değişti Med Star oldu hastanenin) dr. un adı Ayhan YILMAZ. çok ilgili bir dr. hastane de gayet güzel, orayı tavsiye edebilirim. bir de vitale tüp bebek merkezinde ali fuat şengör var bildiğim iyi dr.lardan ama o daha çok kısırlık tedavisi yapıyor sanırım ve hastane çok kalabalık oluyor, devletteki gibi sıra beklemen gerekiyor saatlerce. yalnız bence senin iyi bir perinatoloji uzmanı bulman daha iyi olur. bu konuda da ant.da değil ama İzmir'de Soner Recai Öner'i tavsiye ederim.ant.da bu yönde bir araştırma yapmanı tavsiye ederim, tekrar geçmiş olsun...

cvplayan herkeze çok teşekkür ederim araştırıyorum ama iyi bir plastik cerrah bulamadım konuşup rahatlamak istiyom tarih almak ne zaman gitmeliyim vs sonuçta emmede problem olacak ve küçücükken ameliyat olması çok acı bence içim acıyo

peki medical park hakkında bilgin var mı?bir de çınarlı doğumda muayene ücretleri ne kadar ?cevabın için teşekkür ederim buarada

medikal parkın fiyatlarını bilmiyorum ama orası ssk ve sgk ile anlaşmalı olduğu için daha uygundur. çınarlıda normal muayene ücreti 100 tl. inşallah istediğin koşullarda bi yer bulursun

geçmiş olsun . aslında gittiğin doktora danışabilirsin gibime geliyor. yani antalyadaysan onlar kaçıncı ayında ve nerede yaptırabileceğini belki söyleyebilirler.

medikal parkın fiyatlarını bilmiyorum ama orası ssk ve sgk ile anlaşmalı olduğu için daha uygundur. çınarlıda normal muayene ücreti 100 tl. inşallah istediğin koşullarda bi yer bulursun

teşekkür ederim umarım hayırlı bir şekilde bebeklerimizi dünyaya getiririz.

Canım maşallah kuzuna :)) nazar değmesin! :)

Işılayım çok sağol canım.Tüm kuzuları nazarlardan korusun:)

Değerlerin düştüğüne inanılmaz sevindim canım:) inşallah daha da düşecek sende bizde güzel haberler vereceksin :) Hemen sonuç vermesi şahane.

Canım deterjan hakkında hiç bilgim yok ne yazık ki.Arabası çok güzel ama kuzucuğun sağlıkla güzel günlerde kullansın.

Canım Allah çözümsüz dert vermesin, şimdi moral bozma zamanı değil kuzunu etkiliyorsun.İyi düşünme zamanı çok çok geçmiş olsun canım.

Canım maşallah kuzuna :)) nazar değmesin! :)

Sağol luflemm:) Hepimizin yavrularını nazarlardan korusun :)

Slm :)) bugün dr kontrolüm vardı ve geçen hafta 1200 olan bebeğim (bir hafta hiç kilo almamış haliydi) bugün 1760 gr çıktı bir hafta nasıl yedim nasıl yedim anlatamam kızlar sonunda yüzüm güldü bebeğim normale döndü:)) darısı benim gibi olanların başına inşaallah ......

Canım deterjan hakkında hiç bilgim yok ne yazık ki.Arabası çok güzel ama kuzucuğun sağlıkla güzel günlerde kullansın.

tesekkür ederim canim. deterjan isinde yapabilecek daha iyi seyim yok bunda idare etcez artik. yurtdisinda yalniz olmak zor kendi cabamla bunu bulabildim.
bebek arabasi bize joker gibi geldi valla 400 eurodan 170 e düsmüstü. arastirdim 350 eurodan asagi hic bir yerde yoktu. :))

masallah canim bebisinede sanada. böyle devam edersiniz ins

Canım yurtdışında nerdesin? Bnim ablam Almanyada, ona sorabilirim istersen detarjan konusunu.. Çok hassastır o böyle konularda, bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…