Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Oglusumun odasi gelicek kismetse canim yoksa dedigin gibi tanismaya gelirdimmm ciddennnn
buarada muz da kilo aldiriyomus bebise bilgineee

canım bebeğin gayet iyi kilosu sen hiç takılma
benım sata göre 30+ bişey usg ye 31+3 iken 1650 idi kilosu doktor gayet iyi böyle giderse 3250 gibi doğar dedi
bebğin kilosunun fazla olması ya da az olması onun sağlığı hakkında net fikir vermez
önce rahat ol gayet iyi miniğin maşlah

maşallah
sen bunu 4 le fırtlatırsınn

Tatlım senin bebeğin gününde gidiyor abartma bence iri olacak bebek maşallahı var

sata göre aynıyız senle
benimde sata göre 7 şubat fakat ultrasona göre ocak 20 dogum tarihi görünüyo..
sata göre 31+1 de aldım raporu ultrasona göre 33 görünüyordu

ben daha rapor almadım perşembe sata göre 32+0 olunca verecekmiş raporu dr.um, sen ne güzel erkenden almışsın:)

Ceyzim küçük olduğu için nazar değmesini istemiyor sadece babası :) kıskanma sen kızışını :) İkinizin yeri de ayrı olacaktır eminim :))

Bayanlar oda takımımız tamam ama ilk aylar yatması için park yatak alıcam bir türlü karar verip alamıyorum.Birkaç model var yardımcı olurmusunuz.

Çağlacım ben 1.numarayı beğendim çok sade ve şık

Oglusumun odasi gelicek kismetse canim yoksa dedigin gibi tanismaya gelirdimmm ciddennnn
buarada muz da kilo aldiriyomus bebise bilgineee

Ohh keyifli bir gün olucak desene :) Bol keyifli bir gün olsun o zaman tatlım.
Önerin için sağol canım

Ben takıntı yaptım sanırım gereksiz.ULtrason kağıdında 2-3 gün geride görününce

Tatlım senin bebeğin gününde gidiyor abartma bence iri olacak bebek maşallahı var

Işılayım kuruntu yaptım sanırım Kiloma dikkat ediyordum eşim sebebiyle suçlu hissettim kendimi

selamm geleceğin en güzel anneleri

yakın zamanda doğum yapacak olan varmı

hiç kuruntu yapma hatta sanırım benımki seninkinden 50-60 gr daha bzayıf canımm
zaten bu ultrson değeri + ya da - olabiliyor gerçekte
bebeğin çok iyi maşallah
zaten doktor ters bir durum görse söyler

benı de bugün sağlık ocağından aradılar
gitiim kalp atışı vs baktılar
ebe karnımı açar açmazz bu neee bu bebek nasıl duruyor dedikafa yukarda sağda toplanmış

maşallah bebişine hiç takılma bence de, beslenmene dikkat ettiğin sürece sorun olmaz. yağlı bir bebiştense sağlıklı bir bebiş olması çok daha önemli

benı de bugün sağlık ocağından aradılar
gitiim kalp atışı vs baktılar
ebe karnımı açar açmazz bu neee bu bebek nasıl duruyor dedikafa yukarda sağda toplanmış

hehehe benimkinin de ayakları ciğerlerime ve mideme yapıştı sağolsun kuzum ittirdikçe ittiriyorbazen topuğunu dayıyor sağ tarafıma tam yakalayım diyorum dokunur dokunmaz kaçırıyor sıpa

hehehe benimkinin de ayakları ciğerlerime ve mideme yapıştı sağolsun kuzum ittirdikçe ittiriyorbazen topuğunu dayıyor sağ tarafıma tam yakalayım diyorum dokunur dokunmaz kaçırıyor sıpa

oyy maşallah
bu gece ben de ilk kez oğlumun bana mesaj gönderdiğine şahit oldum
doktor soluna yat sdedi
bütün gece yatamıyorum tabi solda ağrı oluyor çok
ne zaman sağa dönsem benımki bir tekmeliyor sola dönünce tık yok
kafa sağda yaa kıyamam rahatsız oluyor heralde

Kuruntulu oluyoruz sanırım gereksiz yere :)

Canım ben nette şeker bakarken değişik bi kapı süsü bulmuştum bi bak istersen
BEBEK ODASI KAPI SÜSÜ | Bekarlığa Veda Partisi Hediye ve Aksesuar Tasarım

maşallah bebişine hiç takılma bence de, beslenmene dikkat ettiğin sürece sorun olmaz. yağlı bir bebiştense sağlıklı bir bebiş olması çok daha önemli

Edacım canım benim çok sağol.Hepiniz iyi ki varsınız

bunlarda kızım için aldıklarımız teyzesi resimlerini bulabildiklerimi ekledim hepsi memlekette annanemizde dopumdan önce vermedi bize

Ya bende ne zaman sagima yatsam acayip tekmeliyor bebek, sola döndügüm zaman duruyor tekmeleri.
Karar verememistim rahatsiz oldugu icin mi teme atiyor diye, sanirim öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…