Tamam canım küçük bir dükkan sanırım bakmıştım oraya birdaha bakarım sağol
aynen canım hatta baya küçük bi dükkan..rica ederim ne demek :)
Tamam canım küçük bir dükkan sanırım bakmıştım oraya birdaha bakarım sağol
Bayanlar oda takımımız tamam ama ilk aylar yatması için park yatak alıcam bir türlü karar verip alamıyorum.Birkaç model var yardımcı olurmusunuz.
canım bence 4 numara daha güsel sanki..
Maşallah canım 560 gr nasıl alırki 1 haftada bebek şaşırdım ya acaba doktor yanlışmı ölçtü 1,200 ü yediklerini yazda bebişi zayıf olan annelere örnek olsun canım.
Allah şifa versin canım sabret yarın inşallah güzel haberler verirsin. Canım hamilelik haftan yazmıyor kaçıncı haftadasın.
Merhaba Layzy , ben de antalyadayım. Çok sordum ama başka antalyada olan yok galiba. ben medical parka gidiyorum 15 günde bir. çok süper ilgi var ve doktorum da çok tatlı bir adam. dr.timur uğurlu.biz de tavsiyeler üzerine gitmiştik ona
merhaba bende antalyadayım medisu seyide soysala gidiyom
Bayanlar oda takımımız tamam ama ilk aylar yatması için park yatak alıcam bir türlü karar verip alamıyorum.Birkaç model var yardımcı olurmusunuz.
kızlar cuma günü raporumu yazdırdım
sata göre 31+1 ultrasona göre 33. hafta dedi doktor.
bebek için de 2250 olmuş kilosu dedi.
gerçektende artık büyüdüğü için ultrasonda tek parça halinde göremiyoruz artık bebegi :)))
kilolu olacak dedi doktor anasına çekmiş dedim bakalım :)[/
maşallah canım.benim kızım da 30+1 de 1800 kg 42 cm çıktı.32 hafta gözüküyo,çalışabilir kağıdı verilebilir dedi ama ben sat a göre 32 olmak zorunda diye 2 hafta sonra alayım dedim tamam dedi.esniyodu ultrasonda böceğim,yerim onu:)
Eki Görüntüle 573317 Eki Görüntüle 573316 Eki Görüntüle 573315 Eki Görüntüle 573314
bunlarda kızım için aldıklarımız teyzesi resimlerini bulabildiklerimi ekledim hepsi memlekette annanemizde dopumdan önce vermedi bize
Ya bende ne zaman sagima yatsam acayip tekmeliyor bebek, sola döndügüm zaman duruyor tekmeleri.
Karar verememistim rahatsiz oldugu icin mi teme atiyor diye, sanirim öyle.
Günaydın güzel anneler nasılsınız. Bugün soğuk ama güneşli bir hava var ne güzel:)
Dün akşam çantalarımızı hazırladım,herhangi bir listeden bakmadım kafama göre koydum:) Sizde bir bakarmısınız eksik ya da gereksiz bişe var mı?
Bebeğime;
10lu hastane çıkışı
5li takım (tulum)
4 tane iç zıbın
1 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane pijama
6 tane ağız mendili
Polar battaniye
4 tane yenidoğan bezi
Pişik kremi
Büyük çantamız için;
Pijama takımı-Sabahlık
Gecelik
Emzirme atleti
6 tane çamaşır
Uzun ped
Göğüs kremi
Göğüs pedi
4 kısa çorap
Hastane odası için kapı süsü,tül
Süt artırıcı çay
Eksik olan alacaklarım;
Lohusa tacı ve babet yada terlik
Süt pompası
Bebek taşıma koltuğu
İkram için çikolata yaptırılacak
Bakım ürünleri ve foto mak. vs sonradan yanıma alırım
Günaydın güzel anneler nasılsınız. Bugün soğuk ama güneşli bir hava var ne güzel:)
Dün akşam çantalarımızı hazırladım,herhangi bir listeden bakmadım kafama göre koydum:) Sizde bir bakarmısınız eksik ya da gereksiz bişe var mı?
Bebeğime;
10lu hastane çıkışı
5li takım (tulum)
4 tane iç zıbın
1 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane pijama
6 tane ağız mendili
Polar battaniye
4 tane yenidoğan bezi
Pişik kremi
Büyük çantamız için;
Pijama takımı-Sabahlık
Gecelik
Emzirme atleti
6 tane çamaşır
Uzun ped
Göğüs kremi
Göğüs pedi
4 kısa çorap
Süt artırıcı çay
Eksik olan alacaklarım;
Süt pompası
Bebek taşıma koltuğu
Yazmayı unuttum, kızıma unibaby ıslak mendil de koydum, bir de biberon ve emzik mi koysam ki?
KIZLAR DOĞUM IZNI ILE ILGILI BI SORUM OLUCAK DUN BIRAZ AKLIM KARISTI,
ben doğumumu acıbademde olacagım, ama ssk anlasması yok bana dedılerkı ssk anlasması olmadıgından dolayı ssk para odemez ,,çalısabılır raporunu ve ıs goremez raporunu ssk anlasması olan bı hastaneden alman gerekıyor dıyor,anlamadıgım su kı dogum yapmadıgım hastaneden nasıl doğum raporu alacagım
koymakta yarar var cnm ne olur ne olmaz inşş kullanmassın ama bulunsun sonradan telaşlanmamış olursun havlu koy kullanılır bebek için örgü bi yelek al kış bebegi sonuçta birde penye battaniyede koy polar cok sıcak gelebilir birde altını degiştirken falan kirlenebilir pattaniye olsun fazladan mutlaka aklıma gelenler şimdilik bunlar darısı başıma :) çok işim var daha...
KIZLAR DOĞUM IZNI ILE ILGILI BI SORUM OLUCAK DUN BIRAZ AKLIM KARISTI,
ben doğumumu acıbademde olacagım, ama ssk anlasması yok bana dedılerkı ssk anlasması olmadıgından dolayı ssk para odemez ,,çalısabılır raporunu ve ıs goremez raporunu ssk anlasması olan bı hastaneden alman gerekıyor dıyor,anlamadıgım su kı dogum yapmadıgım hastaneden nasıl doğum raporu alacagım
Bebeğime;
10lu hastane çıkışı
5li takım (tulum)
4 tane iç zıbın
1 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane pijama
6 tane ağız mendili
Polar battaniye
4 tane yenidoğan bezi
Pişik kremi
Büyük çantamız için;
Pijama takımı-Sabahlık
Gecelik
Emzirme atleti
6 tane çamaşır
Uzun ped
Göğüs kremi
Göğüs pedi
4 kısa çorap
Süt artırıcı çay
Eksik olan alacaklarım;
Süt pompası
Bebek taşıma koltuğu
Bebeğime;
10lu hastane çıkışı
5li takım (tulum)
4 tane iç zıbın
1 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane pijama
6 tane ağız mendili
Polar battaniye
4 tane yenidoğan bezi
Pişik kremi
Büyük çantamız için;
Pijama takımı-Sabahlık
Gecelik
Emzirme atleti
6 tane çamaşır
Uzun ped
Göğüs kremi
Göğüs pedi
4 kısa çorap
Süt artırıcı çay
Eksik olan alacaklarım;
Süt pompası
Bebek taşıma koltuğu
Evet canım haklısın biberon-emzik de koyayım,hırka hiç aklıma gelmedi yaa en önemlisi o :) Penye battaniye hastane çıkışının içinde var başka almadım,çok lazım olur mu ki bi tane daha mı alsam mağazadan?
İnş. senin de hazır olur cnm en kısa zamanda,çok büyük hevesle hazırlanıyor başka bişe yapsam yoruluyorum ama bu bambaşka34.haftama az kaldı, Allah korusun erken doğum olur diye tırsıyorum azıcık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?