Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

cnm 32. haftadayım. simdi doktordan geldım. oglum 1750 gr olmus.. olsun.. bıraz olsun ıcım rahat ettı. duan ıcın tesekkur ederım

Kızlar cevaplar için teşekkür ederim
Bizim anneannede babaannede başka şehirlerde onlara gidincede kullanacagiz.

Son düzenleme:

merhaba bende antalyadayım medisu seyide soysala gidiyom

Merhaba kızlar, ben şu an ant.da değilim ama ailem orda olduğundan daha önce Andeva Yıldız Hastanesinde Dr. Ayhan Yılmaz'a gidiyordum, çok sevdiğim, ilgili bir dr. Doğumu da orda yapmayı istiyorum bu nedenle. Ama andeva hastanesinde daha önce doğum yapan var mı, hastanenin durumu nasıl merak ediyorum açıkcası. Annemler buraya gelene kadar ben gidip 1-2 ay kalırım dedim, hem hava da daha sıcak olur buraya göre. Ayrıca Kuşadası küçük yer olduğundan mıdır nedir, bi doğru düzgün dr.a denk gelmedim. Hamieliğimin başından beri en az 5 farklı dr.a gittim, Ayhan Bey tel.de bile daha çok yardımcı oluyor. Neyse ben inşallah erken doğum falan olmazsa ocak sonu gelicem, size de hayırlı doğumlar dilerim, sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah

Bayanlar oda takımımız tamam ama ilk aylar yatması için park yatak alıcam bir türlü karar verip alamıyorum.Birkaç model var yardımcı olurmusunuz.

bence 3. gracco marka sanırım. ben bu modele uzun araştırmalar sonucunda beğenip karar vermiştim ama şimdi oda takımını karyolalı almaya, ilk aylar için de sepet beşik almaya karar verdim. 6. aya kadar kullanılabiliyormuş, 5-6 aylıkken de kendi odasına geçirmeyi planlıyorum inşallah.

Papetto Kelebek Sepet Beşik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

oda takımının da gardolabını siparişle yaptırcaz, planını çizdik. karyola konusunda ise halen kararsızım, sizce büyüyen karyola mı yoksa normal mobilya beşiklerden mi olsa daha kullanışlı olur?

ayrıca kızlar bu siteden haberiniz var mı bilmiyorum, sahibi sipariş üzerine lohusa tacı yapıyormuş, fikir alıp kendimiz bile yapabiliriz, çok orjinal şeyler var

"Crafts By Nazo"

bu arada yeni eşyalar, ciciler alan herkese hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın inşallah bebişleriniz

ben oda almadım arkadaslar park yatak aldık simdilik.herseyimiz tamma son 1 haftada bitti 2 aylık bezi 6 aylık ıslak mendili bile hazır :)kıyafelerini yıkayıp çantamı hazırlayacağım zaten erken doğum tehdidi var. herkesin aldıkları hayırlı olsun güle güle kullansın bebişleriniz

Günaydın kızlar,

Çok güzel hepsi canım.Güzel günlerde kullansın kuzun :)

Ya bende ne zaman sagima yatsam acayip tekmeliyor bebek, sola döndügüm zaman duruyor tekmeleri.
Karar verememistim rahatsiz oldugu icin mi teme atiyor diye, sanirim öyle.

Bende rahatsız oluyor diye düşünüyorum.Sağ tarafa yatmamam için en dibe giriyor:) Hemen dönüyorum bende :)

Günaydın güzel anneler nasılsınız. Bugün soğuk ama güneşli bir hava var ne güzel:)

Dün akşam çantalarımızı hazırladım,herhangi bir listeden bakmadım kafama göre koydum:) Sizde bir bakarmısınız eksik ya da gereksiz bişe var mı?

Bebeğime;

10lu hastane çıkışı
5li takım (tulum)
4 tane iç zıbın
1 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane pijama
6 tane ağız mendili
Polar battaniye
4 tane yenidoğan bezi
Pişik kremi

Büyük çantamız için;

Pijama takımı-Sabahlık
Gecelik
Emzirme atleti
6 tane çamaşır
Uzun ped
Göğüs kremi
Göğüs pedi
4 kısa çorap
Hastane odası için kapı süsü,tül
Süt artırıcı çay

Eksik olan alacaklarım;
Lohusa tacı ve babet yada terlik
Süt pompası
Bebek taşıma koltuğu
İkram için çikolata yaptırılacak
Bakım ürünleri ve foto mak. vs sonradan yanıma alırım

KIZLAR DOĞUM IZNI ILE ILGILI BI SORUM OLUCAK DUN BIRAZ AKLIM KARISTI,

ben doğumumu acıbademde olacagım, ama ssk anlasması yok bana dedılerkı ssk anlasması olmadıgından dolayı ssk para odemez ,,çalısabılır raporunu ve ıs goremez raporunu ssk anlasması olan bı hastaneden alman gerekıyor dıyor,anlamadıgım su kı dogum yapmadıgım hastaneden nasıl doğum raporu alacagım

Yazmayı unuttum, kızıma unibaby ıslak mendil de koydum, bir de biberon ve emzik mi koysam ki?

koymakta yarar var cnm ne olur ne olmaz inşş kullanmassın ama bulunsun sonradan telaşlanmamış olursun havlu koy kullanılır bebek için örgü bi yelek al kış bebegi sonuçta birde penye battaniyede koy polar cok sıcak gelebilir birde altını degiştirken falan kirlenebilir pattaniye olsun fazladan mutlaka aklıma gelenler şimdilik bunlar darısı başıma :) çok işim var daha...

Yazmayı unuttum, kızıma unibaby ıslak mendil de koydum, bir de biberon ve emzik mi koysam ki?

Biberon kesin koy canım.Bir de 4 tane bez az geldi bana yarım paket her ihtimale karşı yanında olsun bence.
Kendine terlik, eşin içinde rahat üst alabilirsin mesela:)

cnm kendi doktorunla bi görüş eger böyle bi durum varsa bi devlet hastanesine gidip durumunu anlatıp raporunu alırsın inşş sorun çıkmaz halledersin bi çözümü vardır kesin herkes devlet hastanesinde yapmıyo sonuçta

Evet canım haklısın biberon-emzik de koyayım,hırka hiç aklıma gelmedi yaa en önemlisi o :) Penye battaniye hastane çıkışının içinde var başka almadım,çok lazım olur mu ki bi tane daha mı alsam mağazadan?

İnş. senin de hazır olur cnm en kısa zamanda,çok büyük hevesle hazırlanıyor başka bişe yapsam yoruluyorum ama bu bambaşka 34.haftama az kaldı, Allah korusun erken doğum olur diye tırsıyorum azıcık:)

canım bence de bir doktora sor, çalışabilir ve iş göremez raporlarını belki devlet hastanesinden halledersin de doğum yaptığına dair raporu nasıl alacan benm de kafam karıştı. Belki doktorun doğum raporunu yazar, sen ssk hastanesinde onaylatırsın. Sonuçta dr.un yol göstermesi çözüm sölemesi gerekir diye düşünüyorum

Off yaa evi taşıycam nerdeyse bune böyle kızlar eşiniz içinde refakatçi ise çamaşır giysi falan unutmayın derim.

Biberon ve emzik koy mutlaka canım yalnız bebeğe zıbın oalyını abartmamışmısın zıbınlar ve pijama gereksiz 2 hastane çıkışınvar zaten hastanedede bildiğim kadarıyla onların giydirdikleri ile duruyor çıkana kadar. birde hasta bezini unutmayın, bebek taşıma koltuğuna yenidoğan bebek yatırılırmıki ben bebek taşıma bez pusete koyacağım polar battaniyeye sarıp nasipse

gnd ben geçen hafta doktora gittim yarık dudak dedi ama damaktan emin değil bu cts tekrar radyolojiye gitmek istiyorum ama bişey sorucam bi hafta ara ile ultrasano girmek zararlımı ve kadındoğumcumu radyoloji uzmanımı daha iyi bilir

CeYzcim bana yeterliymiş gibi geldi,sonuçta ıvır zıvır bi sürü şeyle çantayı doldurmaya gerek yok.Ben de senin listeni izlicem:)

haklısın cnm bende odamızı bekliyorum haftaya gelicek ozaman yıkayıp yerleştireyim dedim ama sabırsızlanıyrm gece uyansam aklıma geliyor :) şimdi agrım olsa allah korusun hiç bişey hazır değil diyorum. inşş vaktinde gelirler kuzucuklar :) bi arkadasım yeni dogum yaptı 2tane penye battaniye bide peluşu varmış yetmemiş cıkıp alamamısta cok cabuk kirleniyor dedi sonrası içinde önemli yani bende 2 bazen 4 penye 3 polar var şimdilik daha gelicekler var ama her daim büyüyesiye kadar işimzi yarıcak sen genede al bazen terletmezmiş cok güzel bazen battaniyeler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…