Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Sağol kuzucum , şimdi daha iyiyim neyseki.Gene de akşamı bekliyorum güzel bir uyku için.Limonu deneyeceğim canım çok sağol

Evet canım sağlıkla kucağımıza aldığımızda tüm sıkıntılarımız son bulacak
Bakalım ilk kim doğum yapacak :))

Ağlatmanın doğru olduğunu bende düşünmüyorum.Mantıken kendini yalnız ve savunmasız hissedecektir kuzucuklar hiç gerek yok

Çoğu tutuyor :) Ama karnım sivri benim, şişliklerde henüz yok.Aksine daha güzelleştiğimi söylüyorlar :)

ben chıcco lıteway aldım kullananlar cok memnun hem doğumdan ıtıbaren kullanırsın hemde baston tarzında hafıf.

320 tl

cnm 4-5 ürün ekledım sık kullanılanlara. bu da onlardan bırıydı. dönüp dönüp bakıyorum.. kararsızım... bu arada kafama taklılan sey su.. önü cok acık duruyo. kısın nasıl kullanıcak bunu bebıslerımız. bacakları üşümez mi

mide bulantısı, ayaklarımın sıcaklığı ve tatlı aşerme ile tüy hızı konusu dışında hepsi doğru cidden

canımmmmm nasıl ihtiyacım warmış izinle ilgili yazdıklarını duymaya, Allah razı olsun walla içim rahatladı azıcık daha

Kızlar bebek odası için halı alanınız varmı,nerden aldınız? kafam hep almadığım ne kaldı gibi sorularda,enerjim bitti resmen

Kızlar bebek odası için halı alanınız varmı,nerden aldınız? kafam hep almadığım ne kaldı gibi sorularda,enerjim bitti resmen

bende almadım bugün trendyolda 3K Konsept & Esprit Home da bikaç çocuk halısı beğendim ama karar veremedim eve gidince ölçü almam lazım akşama karar vericem.

asıl benım alma sebebım buydu ztn:) uyku tulumu var kendı ıcınde:) sabıtlenıo arabaya tulumun ıcıne koyuyorsun bebegı netten bu sekılde arastrrsan bulabılırsın cnm

hepsi aynı :)))
sabah bulantısı yaşamadım
aşırı tatlı yiyorum
et ve peynir çok tüketiyorum canım istiyo
eşimde benimle şişko oldu
karnım sadece kilo aldı :)
tek yanlış olan bacak tüylerim hiç uzamıyo ve burnum genişlemedi :)))

Off halı en büyük derdim şu an oda ile ilgili olarak :)
Bak unnado da Denokids var, onun kuşlu bir halısı var çok beğendim düşündüm bir süre. Halıyı görmeden almak içime sinmedi, çok hav çıkarır mı nasıldır emin olamadım çünkü..

bende almadım bugün trendyolda 3K Konsept & Esprit Home da bikaç çocuk halısı beğendim ama karar veremedim eve gidince ölçü almam lazım akşama karar vericem.
caglacım benim üyeliğim yok trendyolda, halının ölçüleri nedir?

ben english homeden aldım mavi puanlı halı
kk da görmüştüm bayıldım hemen gidip aldım :)

Bunlar güzelmiş kızlar sağolun ama benim uzun kenarı 200cm,kısası da 150 cm. filan olması lazım,ufak oluyor bunlar

Bu odaya bu halı çok mu cafcaflı oluyor, gerçi bu da biraz ufak. Ayrıca kaliteli mi bilemedim?

halı da bu KAŞMİR ORJİNAL DİSNEY SERİSİ 133X185 145 TLKARGO DAHİL - ve Bebek Halı & Kilimi sahibinden.com'da - 106408640

arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.bacaklarımın en üst kısmında ön tarafı nda döküntüler oldu nasıl desem alerji gibi kızarık kızarık hafif kalçamda da var.sizce kilo alımıyla mı alakalı yani çaylayacağı için mi böyle oluyor kaşıntım da oluyor ama tutuyorum kendimi kaşımıyorum.daha önce karnımın bir bölümünde olmuştu bir süre sonra o döküntü olan yerler çatladı ve geçti.sizde bunla mı alakalı önemli bişey olabilir mi aynı şeyi yaşayan varmı aranızda ( ne yapsam bilemedim kontrole gittiğimde yoktu ama karnımda olduğunu anlatmıştım bir dermatoloğa gidersin rahatsız olursan demişti.

Canım kullandığın bir ürün varmı, alerji yapmış olabilir mi. benm olmadı hiç bilemiyorum ama dr. bi danış bence

Nasıl yapılıyorki bu benim doktorum özel muayene mesela nasıl oluyor? Onlaramı geliyor?

Ben 444lü numarasını aramıştım, form doldurmadım canım ve kısa sürede gelmişti

Canım şu halıya bir baksana senin odaya uyabilir belki?
Ama bu halılar halı gibi değil de paspas gibi sanki, hani altında kaydırmaz olanlar oluyor ya yavları overloklu.. sen yine de bi bak..

Halı | Confetti | Çocuk Halısı | Banyo Paspası | Dekoratif Halı | Duvardan Duvara | Mutfak Halısı | Yolluk

Ama şimdi baktım ölçüsü uymuyormuş sana. Senin 140x200 halı bakman lazım kuşum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…