aynen öyle canım
ben artık çamaşır sepetini taşımak için bile eşimi bekliyorum
ya da azar azar çıakrtıp asıyorum
benım de annem yolda geliyor yanımıza çok şükür
daha rahat olurum artık
canım annem yaa
senin eşin gibi benım eşim de sağlsun bitanedir ne yemek arar ne iş
Lüfleem canım benin hakkaten yazımı okuyunca utandımsanki rahat gezmişim gibi geliyor ama inan gözlerimden yaşlar başımda ağrı akşam ve sabah ıhlamuru ve pastili stokladım burnumda her sildiğimde kanlı oda sinirimi bozuyor. 
Eşimin izni mecburdum ağırlaştım daha gidemezdim inanın hiç gezmedim gider gitmez arabayı taa cağoluğuna parkettik otopark yok inerken nar suyu sıktırdım çok özür dilerek canınız istemesin bir dükkandan onuda diktim kafaya eşimde portakal içti ondanda içtim biraz sonra doğubankta saatçiye uğradık eşimin saat kordonu yapılsın dıye ordan hemen tahtakaleye daldık.
Girereken kenarda bir beebk dükkanı vardı gel bir beşik soralım dedim dışarda bir dükkan mısır çarşının solunu doğusunu düşünün diyim çıkınca 30 metre ilerde köşe dükkan orda gecelikleri gösterdi alt katta kısa kolluları 40 uzunu 50 ye bırakıyordu ben uzun 45 e aldım mama tabağını ve kaşığınıda burdan aldım koşturarak bebek süslemeciye ilk girdik herşeyi ordan aldım.
Eşim dedi dönelim düşünün 2 saat oldu daha toplamda, dedim havuzluhana girelim çıkalım ne olur tamam dedi girdiğimiz gibi ilk katta beşiği biliyordum aldım çıktık ne biryer gezebildikki elimizdekiler çok ağırdı ne nimet ablaya uğrayıp bilet alabildik eşim gitti saatçiye ben bankta bekledim yürüyerek cağoluğuna çıkmak zor oldu.
Düşünün 2 de arabayı park ettik 5 te arabanın yanındaydık. 3 saat uzun gelebilir ama İstanbul yani hiç bişey bakıp oyalanamadık hasta olduğum ve ellerimiz dolduğu için havada hemen karardı ona rağmen 1,5 saatte trafik çektik
İnşallah canım yalnız üzülme nette de aynı şeyler satılıyor bak burayı incele ben uzakta olsam burdan alacaktım.
https://www.facebook.com/bebislerinseker.tukkani.3?ref=ts&fref=ts
iyi akşamla bebeğimde yarık dudak vardı bugün epinatologa gittim oda var ve derin dedi yarık damakta var dedi ve 30 haftalığım aminosentez yaptı genelde bu bebeklerde kromozon sorunlarıda olurmuş çarşamba günü sonucu çıkacak ama çok kötüyüm her hafta kötü bi haber alıyorum ve çok korkuyorum allah kimseye bu duyguları yaşatmasın ve nolur sağlıklı olsun yalvarırım allahım sana
iyi akşamla bebeğimde yarık dudak vardı bugün epinatologa gittim oda var ve derin dedi yarık damakta var dedi ve 30 haftalığım aminosentez yaptı genelde bu bebeklerde kromozon sorunlarıda olurmuş çarşamba günü sonucu çıkacak ama çok kötüyüm her hafta kötü bi haber alıyorum ve çok korkuyorum allah kimseye bu duyguları yaşatmasın ve nolur sağlıklı olsun yalvarırım allahım sana
Kızlar Allah razı olsun hepinizden ıhlamurun içine evde ne meyca varsa atıyorum limon ve 1 tarçın ile içiyorum gerçi hep içiyorum ama genede tek çarem o baş ağrım çok yarın dayanamazsam 1 ağrı kesici içeceğim.
Canım sanada acil şifalar diliyorum eşim eve sarımsak sokturmazki bende nefret ederim.
Seninki erkek olmasın canım :)))
Size Özel Çikolata, Logolu çikolata, çikolata, Madlen çikolata, Firmalara özel, hediye çikolata, ucuz çikolata, kutulu çikolata, Resimli çikolata, Doğum Günü, size özel, Yılbaşı çikolatası, madlen
canım ben vermıştım busite
sabah kontrolümüz vardı,minik kuşumuzu gördük 2274 gr olmuş + _ 300 gr ile haftasıyla uyumlu çok şükürben yine kilo almamışım kahvaltı yapmış ve kıyafetlerimle çizmelerimle 56 ama aslında 55 kilo falanım 53,5 la hamile kaldığımı söylemiştim.hiç kilo almayışıma kendim şaşıyorum eşimse kızıyor ama doktorum çok iyi diyor ayrıca hemşire de şart değil almaman daha iyi dedi ve kızım da duydu yoksa o da kızıyordu almıyorum diye 
'plesentan çok önde dikkatli olmalısın,masaya kapı kenarlarına falan çarpmamalısın kucağına sevmek için bebek alsan karnına atacağı tekmeler sakıncalı' falan dedi doktorum
bir daha ki randevumuz 20 gün sonra ondan sonra da haftada bir görüşeceğiz dedi doktorum fakat benim haftaya da başka bir hastanede randevum var bebişimi yine göreceğiz
Işılayımmmm bozulmadın dimi bana ben takıldım sana kuşum :) ben de senin yerinde olsam işler hallolsun diye dökülürdüm yollara kesin.
Kızlar biz bugün CeYz ve belfüyle birlikte seminere gittik, hem güzel bilgiler aldık hem de tanışmış olduk. Eğitimle ilgili detayları bir ara ayrıca anlatırız.
canım cok üzüldüm ama allah beterinden saklasın caresi olan bişi sonucta bir iki ameliatla düzelir annelik zorluklara bebegi için gögüs germektir bebegin yeterki saglıklı zeki akıllı olsun sakın üzme kendini bebegine hissettrme sakın allahım büyük cok dua et insalah rabbm anne karnında sifa verir dogdugunda hiç bişi olmaz bol dua et dualarm senb ve bebeginle[/QUOTçok sağol canım zaten uyuyamıyorum ve sürekli dua ediyorum ama çok endişeliyim acabalarım var zekayla ilgili ve çok korkuyorum son iki aydır gülemiyorum sürekli ağlamakla geçti her doktora gidince iyi bişey desin istiyorum ama olmuyor
canım çok üzüldüm ama herşeyin biçaresi var artık bizim bi akrabanında yarık damak ve dudaktı ameliyatla düzelttiler ve esteteik dikiş yaptı doktoru hiçbbelli bile değil zor bi süereç ameliyat vs ama sonunda iyi olacak bebeğin hem doktorum dediği gibi kromozom bozukluğu yoktu ve acayip zeki bi çocuktu allahın izniyle
Allah hayırlısını versin,inşallah güzel haberler alırsın.yarık dudak olmaması için sanırım eti çok yemen gerekiyor şimdiden sonra etkili olur mu bilmem ama söyleyim dedim
canım inşallah sonuçlar iyi çıkar yarık dudak ameliyatı artık çok kolay kromozomlarda da problem yoktur inş. dualarımız seninle
sağol canım gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var
maşallahhh kuzucuğunave annesine da tabi aman canım dikkat et sonlara yaklaşıyoruz şu zamanlar tahtına çekil prenses gibi baktır kendine 
hepberaber ve esimiseviyorum ne güzel kavuşmuşsunuz anneannelere bizim anneannemiz ay sonunda gelecek inş eşim çok destek oldu ama garibim de yoruldu erkek ne kadar yardımcı olabilir ki?
lufleee tanışmanız ne güzel olmuşş öğrendiklerinizi bizimle de paylaşın
cnm beğendiğin modellere baktım yakından görmedim hiç ama sanki bunlarda çocuk biraz büyüse düşecekmiş oturması hiç rahat değillmiş gibi geldi.3 tekerli bir modelde gördüm ondan kesinlikle uzak dur derim geçenlerde mardine gittim orada satan adam bile sıkıntılı bir model olduğunu kaldırım falan çıkarken devrilme riskinin olduğunu söyledi.anakucağı takılmasa bile çift yönlü olursa anakucağına gerek kalmıyor zaten.ben ayrı ayrı alacam bi model beğendim yakından göremedim yorumda bulamadım netten ama ankaraya gidince bakıp karar verecem araba içincanım bunlarda çok güzel hemde uygun fiyatlı. ama ana kucağı direk bebek arabasına takılanlardan olsun istiyorum yaabunlar bebek arabasının içine geçiriliyor direk sanırım. 
cnm çok çok geçmiş olsun inş güzel olacak herşey bütün dualarımız seninle zorlu bir süreç haklısın ama inş sonucu güzel olacakiyi akşamla bebeğimde yarık dudak vardı bugün epinatologa gittim oda var ve derin dedi yarık damakta var dedi ve 30 haftalığım aminosentez yaptı genelde bu bebeklerde kromozon sorunlarıda olurmuş çarşamba günü sonucu çıkacak ama çok kötüyüm her hafta kötü bi haber alıyorum ve çok korkuyorum allah kimseye bu duyguları yaşatmasın ve nolur sağlıklı olsun yalvarırım allahım sana
gecelikk çok güzelmiş güle güle kullan cnm bende 25 inde ankaraya gidince bu pasaja gidip almayı düşünüyorum bu verdiğin linkin yeride orada belki ekstra pazarlık imkanım olurKızlar bugün uzun zamandır beğendiğim ama paraya kıyıp alamadığım lohusa gecelik sabahlık takımını aldım.
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
biraz suçluluk hissettim başta ama çok beğendiğim için severek aldım.Kumaşı gayet kaliteli,tavsiye edebilirim hepinize.Bir de internetten hep beğendiğim stylo anne çantalarından aldım indirimle birlikte 57 ye gelmiş oldu.gerçekten kocaman bi çanta,herşeyi sığdırabiliyorsunuz.Bi bakın derim.
STYLO Anne Bebek Çantası Kırmızı
hala bebek arabamız,odamız hazır değil,çok kararsız bi aileyiz biz sanırım.Artık bu hafta son,çünkü bebek odaları yaklaşık 1 ay içinde geliyolar,bebişler sabırsızlanırsa işimiz zor.
Bu arada ilkokulcum çok geçmiş olsun canım.sen merak etme doktorlar hep en kötüsünü düşünmek zorundadır.bence herhangi bir problem yoktur.sen Allaha sığın.Bol bol dua et.Rabbim yardımcın olsun,bebişin sağlıkla gelsin inşallah.
bursada yaşayan anne adayları varmı topikde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?