Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
bende bebeğimi kaybettim kızlar allah sizinkilere ömür versin 3 gün önce kalbi durmuş ne yapalım verende Allah alanda

canım inanki söyleyecek ,yazacak kelime bulamıyorum. allah sana ve eşine sağlık versin. inşallah en yakın zamanda güzel bir hamilelik,sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. herşeyde bir hayır vardır. hep öyle düşünmeye çalış. çok iyi bak kendine

tüm annelere ve bebişlerine iyi günler dilerim....
bende perşembe ve cuma günü bebeğimi görücem inşallah. bebeğim tüp bebek old. için tüp bebek servisinde son randevumuz cuma günü. fakat ben özelden de kalp atışlarını duymak için ( yani dünyanın en güzel müziğini :) ) randevu aldım. eşimle gidip dinlicez inş. cumada son kontrolünü yapıcaklar . daha sonra hep özele devam edicem. şimdiden çok heyecanlıyım. 8+2 yiz bugün. bu arada hiç yoktu fakat son 1 haftadır acayip mide bulantım var. ama okuduklarıma göre mide bulantısı bebeğin sağlıklı old.na işaretmiş. ne kadar doğru bilmiyorum. :26:

ben bi şey duydum ama sezaryan olurken karın yağlarınıda aldırabiliyomuşsun doğrumu acaba bilgisi olan varmı

ben bi şey duydum ama sezaryan olurken karın yağlarınıda aldırabiliyomuşsun doğrumu acaba bilgisi olan varmı

çok ilginç. bebek çıkarırken doktorun diğer taraftanda yağ alması bana biraz tuhaf geldi. daha önce hiç duymadım canım böyle bir şeyi.

bende bebeğimi kaybettim kızlar allah sizinkilere ömür versin 3 gün önce kalbi durmuş ne yapalım verende Allah alanda

Allah sabır versin canım, maalesef hiç birimizin garantisi yok herşey Allah a kalmış. Bu da bi sınav ama 9 ay karnında taşıyıp sonradan kaybedenler de var. İnşallah en kısa zamanda acını unutturacak yeni umudun olur.

Canım ben bu yazıyı sağlık sitesinde okudum kopyaladım. Adaçayını duymadım ama maydanozun hamileliğe yaramadığını duymuştum.
ben bizzat doktorun ağzından duydum İbrhim saraçoğlu aynen şöle demişti ''ilk 3 ay nane-maydonoz-adaçayı bunlardan kesinlikle ve kesinlikle uzak duracaksınız''..
benim aklıma yer etmişti bu sözleri ve ben şu 3 aydır ağzıma sürmedim hiç birini

canım geçmiş olsun Allah sağlıklı sıhhatli en kısa zamanda bebek versin sana....Takdiri ilahi önüne geçilmiyor işte , Rabbiminde bir bildiği vardır elbet...

Canım, kına olabilir. Bir de belki amonyak içermeyen boyalar olabilir. Tabiki doktorun en doğru bilgiyi verir.

merhaba şubat anneleri bende işallah şubatta anne olcam 2.hamileliğim ama çok heyecanlıyım:)

dicleefe bak aynı zamanda doğum tarihimiz senin SAT ne? benim 27 nisan
benim de 2.hamileliğim üstelik 13 yıl aradan sonra :26:

Merhaba arkadaşlar. Benim de 2. hamileliğim. 4 yaşında bir oğlum var. Allah'ın izniyle öncelikle tabiki hayırlı, sağlıklı olması dileğiyle kız olmasını diliyorum....Tabiki en doğruyu Allah'ım bilir.

Canım çok üzüldüm, Allah sabır versin...

CeYz aramızda 2 gün varmış seninle, şimdi dikkat ettim sen söyleyince. Bebişin oynatıyordur kesin kollarını ayaklarını, merak etmeee :) o zamana iyice hareketlenir, çok daha net görürsün :) benim doktorum biraz şaşırdı bile denebilir hareketli görünce bu kadar erken; 8. hafta kadar erkenden faydası oluyor mudur bilmiyorum ama gitmeden çikolata yemiştim. Belki ondan da olabilir hareketli oluşunun sebebi.

CeYz, Bahar hanıma gidiyor musun? Benim de yarın kontrolüm var bir sonraki doktor kontrolü için sanırım ikili testi bana da verecek

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorucam. bildiğiniz gibi günde en az 2 lt su içmemiz lazım. benim su içtiğimde mide bulantılarım dahada artıyor.peki bu durumu nasıl çözücez :18:

arkadaşlar bişey sorucam. bildiğiniz gibi günde en az 2 lt su içmemiz lazım. benim su içtiğimde mide bulantılarım dahada artıyor.peki bu durumu nasıl çözücez :18:

ılık suyla soğuk suyu karıştırarak içersem mide bulantısı yapmıyor ben bunu keşfettim

devamlı dalgalanmakta midemaz kaldı inş. bitecek:26:

sanırım içinizde en yakın zamanda 2 li teste girecek olan benim gun sayıyorum cuma günü az kaldı perinatoloji uzmanı yapacak inş. hayırlı habrlerle ayrılırım
birde ben çok merak ediorum kolu bacağı hareket ediormu görmedim şimdiye kadar belki o doktor gösterir inş. birde biraz sevimli davranarak doktora cinsiyetini öğrenmek isticeminş. işe yarar

kızlar ben bu aralar acayip maydonozu tuzlayıp limonlayıp yiyorum..hatta şimdi bi tabak hazırladım foruma bakıyım öle yiyim diyodum...iyiki okudum kesinlikle kesmeliyiim şu maydanozu...ikili testide bence 13. haftada falan baktırın.cinsiyeti öğrenme ihtimaliniz daha yüksek olur ben öyle yapacak ama önce hastane işini halletmem gerek..burada yaptıracağım biyer yok batman diyarbakır mardin arasında seçim yapmam gerekecek...

aman aman yeme sakın

ben son adetimi söledim kendisi hesaplayıp tarihi verdi doktorumben kendi doktorumun tum gunlerinin randevusunu alıyorum çağırdığında randevuya denk getirip gidiorum

aman aman yeme sakın

ben son adetimi söledim kendisi hesaplayıp tarihi verdi doktorumben kendi doktorumun tum gunlerinin randevusunu alıyorum çağırdığında randevuya denk getirip gidiorum

cnm ben biraz kafama göre gidiyorum şu sıralar...buraki devlet hastanesinde eşimi içeri almıyorlar bikaç kişi birden alıyorlar o yüzden başka bi ilçede özele gittim pazartesi günü.ama özel demeye bin şahit ister..orada ikili testte yapılmıyor. şimdi onun için başka bi şehirde hastaneye gitmem gerek. oradan sonuçlarıda faxlattırıp o özeldeki dr.a gösterecem...benim şartlar biraz kötü anlıcan.o yüzden burada çocuk yapmak istemiyodum.ama Allah şimdi uygun görmüş bizde elimizden geleni yapıyoruz...inş sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur... ne güzel senin düzenli bir dr.unun olması bende öyle istiyodum ama olmadı...

aynen ben de ihtimalim yüksek olsun diye 13.haftayı tercih ettim:) hatta 14 bile olabilir ama her gittiğimizde hafta bilgisi değiştiği için riske atmak istemedim. Benim taaa 11 ağustosta çoook var

CeYz, Bahar hanıma gidiyor musun? Benim de yarın kontrolüm var bir sonraki doktor kontrolü için sanırım ikili testi bana da verecek

Evet canım ona gidiyorum ben,memnunum:) hadi bakalım yarınki haberleri bekliyoruz:)

suyun içine bir kaç damla limon sıkıp balla tadlandırabilirsin öyle daha kolay içilir tahminimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…