- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
bende bebeğimi kaybettim kızlarallah sizinkilere ömür versin 3 gün önce kalbi durmuş ne yapalım verende Allah alanda
Kızlarr,
Birkaç gündür topikten ayrı kaldım sıcaklar, tansiyon düşmeleri, mide bulantıları derken..
Öncelikle talihsizlikler yaşayan arkadaşlarımın hepsine Allah sabır versin diyorum, denecek çok da söz bulamıyorum
Geri kalan arkadaşlarımın iyi olduğunu gördüm çok sevindim :)
Bize gelince; dün doktora gittik bebişi gördük. Kollarını oynatıyordu :) Herşey yolundaymış Allah'ıma şükürler olsun (gitmeden önce içimde bir telaş vardı sebepsiz)
Doktorum 8+4 günlük bir bebekte ne görebiliyorsak hepsini gösterdi dedi, içimi iyice rahatlattı :)
11 Ağustos'a 2li Test randevum var, doktorum bu testte cinsiyet görülebilir ama sen sakın ona göre alışveriş yapma mutlaka 16. haftayı bekle kesinleşmesi için dedi.
ben bi şey duydum ama sezaryan olurken karın yağlarınıda aldırabiliyomuşsun doğrumu acaba bilgisi olan varmı
bende bebeğimi kaybettim kızlarallah sizinkilere ömür versin 3 gün önce kalbi durmuş ne yapalım verende Allah alanda
dicleefe bak aynı zamanda doğum tarihimiz senin SAT ne? benim 27 nisan
benim de 2.hamileliğim üstelik 13 yıl aradan sonra :26:[/QUOT
evet öyküm aynı tarihte beklenen doğum yalnız olmadığıma sevindim .13 yıl aradan sonra zor olsada çok heyecan verici olmalı tekrar anne olmak..bende 6 yıl aradan sonra anne olcam..kızım benden de sabırsız.benim SAT 30 NİSAN .
bu arada 3 lü test yapmayı düşünmüyorum..bana gereksiz geliyoo kızımda boş yere stres yaşamıştım tekrar bunu kaldıramam allahtan sağlıklı eli kolu düzgün hayırlı bir evlat istemekten başka yapacak bişey yok herşey allahtan:)
ben bizzat doktorun ağzından duydumCanım ben bu yazıyı sağlık sitesinde okudum kopyaladım. Adaçayını duymadım ama maydanozun hamileliğe yaramadığını duymuştum.
ben bizzat doktorun ağzından duydumİbrhim saraçoğlu aynen şöle demişti ''ilk 3 ay nane-maydonoz-adaçayı bunlardan kesinlikle ve kesinlikle uzak duracaksınız''..
benim aklıma yer etmişti bu sözleri ve ben şu 3 aydır ağzıma sürmedim hiç birini
aaaa ben nane çok yiyodum iyi ki söledin artık yemeyecem
Kızlaar bir şey sorayım sizee
bu saç boyama olayından fazlasıyla muzdaribim,dibim geldi ama tehlikeliymiş ilk 3 ayda sanırım,böyle bakımsız gezmek de hiç hoşuma gitmiyor,bilsem kuzumun geleceğini önceden alırdım önlemi,hazırlıksız yakalandım
Var mıdır acaba bildiğiniz alternatif bir çözüm?Yoksa en fazla bayrama kadar bekleyip bayramda bakıcam çaresine:108:
merhaba şubat anneleri bende işallah şubatta anne olcam 2.hamileliğim ama çok heyecanlıyım:)
dicleefe bak aynı zamanda doğum tarihimiz senin SAT ne? benim 27 nisan
benim de 2.hamileliğim üstelik 13 yıl aradan sonra :26:
LufLee senle aynı gün 2li test yaptırıyoruz:) ben çok merak ediyorum yaa ne zamandır görmüyorum bebişi. en son 30 haziranda gördüm okadarKollarını oynatıyor mu benmki de bilmiyorum yani. görebilecez mi biz de acaba :) inş. görürüz.
arkadaşlar bişey sorucam. bildiğiniz gibi günde en az 2 lt su içmemiz lazım. benim su içtiğimde mide bulantılarım dahada artıyor.peki bu durumu nasıl çözücez :18:
kızlar ben bu aralar acayip maydonozu tuzlayıp limonlayıp yiyorum..hatta şimdi bi tabak hazırladım foruma bakıyım öle yiyim diyodum...iyiki okudum kesinlikle kesmeliyiim şu maydanozu...ikili testide bence 13. haftada falan baktırın.cinsiyeti öğrenme ihtimaliniz daha yüksek olurben öyle yapacak ama önce hastane işini halletmem gerek..burada yaptıracağım biyer yok batman diyarbakır mardin arasında seçim yapmam gerekecek...
aman aman yeme sakın
ben son adetimi söledim kendisi hesaplayıp tarihi verdi doktorumben kendi doktorumun tum gunlerinin randevusunu alıyorum çağırdığında randevuya denk getirip gidiorum
kızlar ben bu aralar acayip maydonozu tuzlayıp limonlayıp yiyorum..hatta şimdi bi tabak hazırladım foruma bakıyım öle yiyim diyodum...iyiki okudum kesinlikle kesmeliyiim şu maydanozu...ikili testide bence 13. haftada falan baktırın.cinsiyeti öğrenme ihtimaliniz daha yüksek olurben öyle yapacak ama önce hastane işini halletmem gerek..burada yaptıracağım biyer yok batman diyarbakır mardin arasında seçim yapmam gerekecek...
CeYz, Bahar hanıma gidiyor musun? Benim de yarın kontrolüm var bir sonraki doktor kontrolü için sanırım ikili testi bana da verecek
arkadaşlar bişey sorucam. bildiğiniz gibi günde en az 2 lt su içmemiz lazım. benim su içtiğimde mide bulantılarım dahada artıyor.peki bu durumu nasıl çözücez :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?