Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

her balik icin degil o ton baligi ve birkac tane daha var buyuk baliklar derinlerde yasadiklari icin iclerinde civa bulunabiliyormus onun disinda rahatlikla yenebilecek ve tr rahatlikla bulunabilecek baliklar var ben bir balik hastasi olarak burada tek cins balik bulabildim damak zevkime uyan onunda adi sani ne bilmem onunla idare ediyorum

insallah canim benim dusuk riskim vardi 5. haftada 10 gun yattim simdi 9+4um her hafta gidiyorum massallah iyiye gidiyor ama hep tedirginim korkuyorum

bu yazını sonradan okudum cnm daha vaktin varmış senin...geçmiş olsun bu arada içini ferah tut kötü şeyler düşünmemeye çalış biliyorum kolay değil ama zorla bu konuda kendini....

ben zaten oyle cok peynir bulamiyorum yabanci markalardan bi labne tr de de satilan bi kiri peynir var kup kup krem peynir onu bide ambalajli market raflarinda olanlar gibi yine tanimadigimiz bir marka ithal beyaz peynir. uzerleri zaten yabanci dil ama baktigim kadariyla pastorize sutten yapilmis falan yazmiyor tr de de yazmaz ki hic dikkatimi cekmemis ben nerden bilicem bunlarin nasil yapildiklarini... bu gune kadar zarar gormedim bundan sonrasida Allah kerim diyip devam edicem o zaman peynirsizde kahvalti olmaz ya...

bu yazını sonradan okudum cnm daha vaktin varmış senin...geçmiş olsun bu arada içini ferah tut kötü şeyler düşünmemeye çalış biliyorum kolay değil ama zorla bu konuda kendini....

aminnnnnnnnnnn insallah yaarabbim hakkimizda iyi yazilar yazilidir

int arastirma yaparken cok faydali seyler goruyorum o sitelerin linklerini paylasmak yasak mi yani baska bir sitenin linkini kopyalasam belki benim gibi bilmeyen faydalanacak insanlar vardir. bunun icin ceza alirmiyim bilginiz varmi bu konuda beni bi yetkili bilgilendirebilirmi yana kime danismaliyim?

ilk defa boyle bisey oldu sasirdim bnde

esimin gozleri renkli. renkli gozde daha belirgin oluyor gozlerini gorebilecegim los bi isikta gozlerine bakarken tel isigini gozune tutuyorum. gozbebegi hizla kuculup sonra normal bi boyutta geliyor biraz urkutucu :) ama da bi mucize goz basli basina mukemmel bi yapi bebeklerimiz gibi...

Merhaba hanimlar benimde. Bir dusuk , bir kimyasaldan sonra ucuncu hamileligim bende subat annesiyim allah kismet ederse insallah.

bebeklerini kaybeden arkadaşlarım.. canım acıdı ..Rabbim sabrını versin nolur dirayetli olun inşallah bunu da atlatacak güzel güzel evlatlara sahip olacaksınız.

bu hamilelik maşşallah bana mucize etkileri yaptı.. yıllardır ürtikerim yani alerjiğim ve sürekli ilaç kullanmak zorundaydım ama bu hamilelik nasıl olduysa öyle bir sabır verdi ki.. krizler geçiren ben bi şekilde üstesinden gelmeye başladım inşallah böyle devam eder .
ayrıca gastrik ülserdim ve yıllardır sürekli kusan bir tiptim, herşeyden iğrenen çarçabuk beti benzi atan.. şimdi ise zerre bulantım yok, mide yanmaları kısa bir süre oldu , yeme içmeme dikkat edince geçti. psikolojik açıdan ise daha kararlı ve daha keskin biri oldum.. bu konular benim için o kadar önemli ki şaşkınlıklar içindeyim..karın ağrım da baş ağrımda saç dökülmelerim de yani hamilelik şikayeti ne varsa umrumda bile değil. Allah yavrumu bana bağışlasın ki göreyim nasıl bir yavru bu daha doğmadan anasına deva olan.. nası bi melek ki sanki ben onu değil o beni koruyo kolluyo.. nasıl bir nur ki ışıltısı gözlerimden taşıyor..

Rabbim bebeklerimizi çocuklarımızı bize bağışlasın , sağlıkla huzutrla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah <3

Canım seni çok iyi anlıyorum :) Eşimle bu yılın başında Endonezya'ya gelmiştik. Gerçekten oradaki balıklar biz Türklerin damak zevkine göre değil. Biz hiç tat tuz alamamıştık en çok tavsiye edilenlerden bile..

günaydın herkeseee

ilk ve son nikahımda saçımın kendi rengine boyatmıştım tek renk olsun diye
dahada boyatmam sanırım
hamilelikte oje ve saç boyası kullanmayın diyolar
ama ne durumda ne şartlarda kullanılır bilmiyorum
ben ikisinide kullanmadığmdan pek sorun yok

meyve çok tüketiyorum. sütü pek içemiyorum.onun yerine ayran ve yoğurt çok yiyorum
et balık çok olmasada tüketiyorum. çay sabah ve öğlen içiyorum.kahve haftada bir filan
adaçayı nane maydonoz kullanılmaz diye duydum bende
ama nane ve maydonozu azıcık salatalarda kullanıyorum ben
özellikle nane tadı mide bulantısını yatıştırıyo rahatlatıyodu.bulantımda bitti çok şükür
turşu ödem yapıyo çok yemeyin filan diyolar ama çok seviyorum ben
yinede abartmadan yiyorum azar azar
limonlu olan herşeyi seviyorum. yani salataya bayılıyorum

zararlıların arasından sadece börek olursa ev yapımı onu yiyorum

ne kadar güzel şeyler ya
allahım o günleride göstersin inş canım

acı sivri biber yemekten bi hal olacağım canım çekiyor napayım? ama dudaklarım yanıyorrr :120:

hahaha ye ye zararı yok nasılsa severim bende ama bu ara yiyemiyom
bi tanıdık vardı bebek yanacak diye acı biber yemiyodu

arkadaşlar bişey sorucam. bildiğiniz gibi günde en az 2 lt su içmemiz lazım. benim su içtiğimde mide bulantılarım dahada artıyor.peki bu durumu nasıl çözücez :18:

ay sorma bende çok çok içemiyodum bi ara suyu
hele bide çeşme suyu acı yapıyodu ağzımı ve midem bulanıyo
babam köyden getiriyo suyu saolsun,ondan içiyorum yudum yudum artık
işyerindede hazır su alıyorum
oda soğuk olucak ılık yada az soğuk oldumu içemiyorum yine

hiç yoktan bi sefere değilde yudum yudum içmeye çalış canım
bide fındık badem kraker türü bişiler yiyebiliyosan arada at ağzına
ben öle yapıyom ağzımın tadı değişiyo iyi oluyo

ikili test için 2 gün sonraya randevum var. (cuma)

Bende ptesi randevumu aldım.Hepimiz güzel sonuçlarla geliriz inşallah

Beyazlar hususunda bende çok rahatsızım Hamilelik öncesi bu denli beyazım yoktu gitgide çoğalmaya başladı.
Boyama hususunda ise kafam çok karışık bilemiyorum

zazzi ben bikaç sitede link paylaştıklarını görmüştüm ama yasak mı bilmiyorum. ne güzel olur paylaşılması. çok uzun değilse kopyalayabiliriz de aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…