Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Berrak gel senle yer değişelim ne dersin:) Yaa ben de hemen gitmek istiyorum bir bahane mi bulsam doktora gitmek için napsammm:) Canım kaçıncı haftaydı senin, 11-12 haftalık oldu mu.

arkadaşlar bişey sorucam. bildiğiniz gibi günde en az 2 lt su içmemiz lazım. benim su içtiğimde mide bulantılarım dahada artıyor.peki bu durumu nasıl çözücez :18:

Su resmen ilaçmış hamileler için ben çok şükür içebiliyorum ama vücutta kalmıyor ki wc den çıkamıyorum valla:) Bağırsaklar maş. iyi çalışıyo :) İşyerinde artık utanıyorum lavaboya gitmeye, temizlikçi kadın bile sen benden çok geliyorsun diye gülüyor bana:)

Merhabalar anne adayları.. Bir arkadaş pastörize olmayan peyniri sormuş bunlar çiğ sütten yapılan peynirler özellikle pazarlarda açık yerlerde bu şekilde yapılan peynirler var keçi peynirleride genelde çiğ sütten yapılıyor. peynir aldığınız yere çiğ süttenmi pişmiş sütten mi yapıldığını sorup öyle alın normal insanlar için bile bu peynirler zararlıdır brucella yapma tehlikesi vardır. UHT süt güvenlidir çok iyi ısıl işlemden geçirildiği için sterildir yağlı süt kilo yapacağı için yağsız yada yarım yağlı süt tüketmenizi tavsiye ederim. Haftaya Salı günü muayenem var 2 li test olacağım dualarınıza ihtiyacım var herkese sevgiler...

Evet canım ona gidiyorum ben,memnunum:) hadi bakalım yarınki haberleri bekliyoruz:)

Canım ben de memnunum. Günlerimiz de yakın birbirine. Belki birgün doktor sırasında, doğum falan karşılaşırız

Canım ne güzel anlatmışsın,Allah korusun zararlı gıdalardan bebişlerimizi. İnş. kontrolünde hayırlı güzel sonuçlar alırsın bol çikolata ye bize de güzel haberler getir:)

Canım ben de memnunum. Günlerimiz de yakın birbirine. Belki birgün doktor sırasında, doğum falan karşılaşırız

Kemre ben buldum:) 2li test zamanını 11 Ağustosa al geç olmuyorsa aynı anda yaptıralım testlerimizi:) belki de karşılaşmışızdır önceleri

Kemre ben buldum:) 2li test zamanını 11 Ağustosa al geç olmuyorsa aynı anda yaptıralım testlerimizi:) belki de karşılaşmışızdır önceleri

AAA canım olabilir, güzel bir fikir Kaçta gideceksin??
Belki de karşılaşmışızdır. Ben toplam 3 defa gittim Bahar hanıma...Yarın 4. olacak.

Son düzenleme:
Belki de karşılaşmışızdır. Ben toplam 3 defa gittim Bahar hanıma...Yarın 4. olacak.

oo sen benden kıdemlisin:) ben 1 kere gittim bi de aynı hastaneden farklı doktora gittim. Deneme yanılma yoluyla bahar hanımı buldum yani:) 11 ağustos cumartesi ilk beni alacak sabahtan. 10:30

oo sen benden kıdemlisin:) ben 1 kere gittim bi de aynı hastaneden farklı doktora gittim. Deneme yanılma yoluyla bahar hanımı buldum yani:) 11 ağustos cumartesi ilk beni alacak sabahtan. 10:30

yarin kontrolum varrrrrr heycanliyimmmmmm cokkkk

Ay canım, yarın benim de kontrolüm var. Ben de çok ama çookkkk heyecanlıyım. İnşallah hiçbirşey çıkmaz...

Canım yanlış yazmışım. 2 kere gittim yarın 3. olacak. Yine de kıdemliyim senden

insallah canim benim dusuk riskim vardi 5. haftada 10 gun yattim simdi 9+4um her hafta gidiyorum massallah iyiye gidiyor ama hep tedirginim korkuyorum

insallah canim benim dusuk riskim vardi 5. haftada 10 gun yattim simdi 9+4um her hafta gidiyorum massallah iyiye gidiyor ama hep tedirginim korkuyorum

canım Allahın izniyle bişe olmaz inş.riskli zamanların bitmesine az kaldı:)

sağol canım. ağlattın beni. 15 gün sonra patoloji raporu gelicek. o zaman cinsiyetinibilirler mi acaba.

ozur dilerim uzmek icin soylemedim. hepimizin yasayabilecegi seyler bunlar bizimde aklimizn bir kenarinda boyle bir ihtimalin varligi. hayirlisi olsun diye dua ediyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…