sanırım içinizde en yakın zamanda 2 li teste girecek olan benim gun sayıyorum cuma günü az kaldıperinatoloji uzmanı yapacak inş. hayırlı habrlerle ayrılırım
birde ben çok merak ediorum kolu bacağı hareket ediormu görmedim şimdiye kadarbelki o doktor gösterir inş. birde biraz sevimli davranarak doktora cinsiyetini öğrenmek isticem inş. işe yarar
arkadaşlar bişey sorucam. bildiğiniz gibi günde en az 2 lt su içmemiz lazım. benim su içtiğimde mide bulantılarım dahada artıyor.peki bu durumu nasıl çözücez :18:
Evet canım ona gidiyorum ben,memnunum:) hadi bakalım yarınki haberleri bekliyoruz:)
Merhabalar anne adayları.. Bir arkadaş pastörize olmayan peyniri sormuş bunlar çiğ sütten yapılan peynirler özellikle pazarlarda açık yerlerde bu şekilde yapılan peynirler var keçi peynirleride genelde çiğ sütten yapılıyor. peynir aldığınız yere çiğ süttenmi pişmiş sütten mi yapıldığını sorup öyle alın normal insanlar için bile bu peynirler zararlıdır brucella yapma tehlikesi vardır. UHT süt güvenlidir çok iyi ısıl işlemden geçirildiği için sterildir yağlı süt kilo yapacağı için yağsız yada yarım yağlı süt tüketmenizi tavsiye ederim. Haftaya Salı günü muayenem var 2 li test olacağım dualarınıza ihtiyacım var herkese sevgiler...
Canım ben de memnunum. Günlerimiz de yakın birbirine. Belki birgün doktor sırasında, doğum falan karşılaşırız
dicleefe bak aynı zamanda doğum tarihimiz senin SAT ne? benim 27 nisan
benim de 2.hamileliğim üstelik 13 yıl aradan sonra :26:
Kemre ben buldum:) 2li test zamanını 11 Ağustosa al geç olmuyorsa aynı anda yaptıralım testlerimizi:) belki de karşılaşmışızdır önceleri
merhaba şubat anneleri bende işallah şubatta anne olcam 2.hamileliğim ama çok heyecanlıyım:)
AAA canım olabilir, güzel bir fikirKaçta gideceksin??
Belki de karşılaşmışızdır. Ben toplam 3 defa gittim Bahar hanıma...Yarın 4. olacak.
Belki de karşılaşmışızdır. Ben toplam 3 defa gittim Bahar hanıma...Yarın 4. olacak.
yarin kontrolum varrrrrr heycanliyimmmmmm cokkkk
oo sen benden kıdemlisin:) ben 1 kere gittim bi de aynı hastaneden farklı doktora gittim. Deneme yanılma yoluyla bahar hanımı buldum yani:) 11 ağustos cumartesi ilk beni alacak sabahtan. 10:30
Ay canım, yarın benim de kontrolüm var. Ben de çok ama çookkkk heyecanlıyım. İnşallah hiçbirşey çıkmaz...
Canım yanlış yazmışım. 2 kere gittim yarın 3. olacak. Yine de kıdemliyim senden
insallah canim benim dusuk riskim vardi 5. haftada 10 gun yattim simdi 9+4um her hafta gidiyorum massallah iyiye gidiyor ama hep tedirginim korkuyorum
sağol canım. ağlattın beni. 15 gün sonra patoloji raporu gelicek. o zaman cinsiyetinibilirler mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?