Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

bana bakmak istediğinden değil ki zaten... kadın sırf beni mutsuz etsinde nasıl ederse etsin... bakalım her yolu denicem onların evine gitmemek için...

merhaba ,geçmiş olsun , yani erken geldiği için normal mi doğum yaptın?

açlık şekerim 107 çıktı bu arada.. tokluk şekerim düşük hep ama açlık yüksek çıkıyor.bunu da sormam lazım doktora
ben de peşinizdeyim.. dün akşam doğuruyorum sandım zatenn ...

sakın ha ne stres yapıyosun , aynen kızların dediği gibi , hee de geç , annenlere geldiğinde de at kendini yatağa , sağlığınla ilgili risk olabilir bahanesiyle çıkma evden, asıl koyan şey kocanın bu teklifi edebilme cüretidir tabiiki anlıyorum seni, ama çok sallama.. her koca hala minik bi anne çocuğu , anne sözkonusu olunca mantık vs. duruyor onlarda. üzme kendini , salla gitsin

canım allah yardımcın olsun ... çok zor bir durum..bu erkekler tam anneci olmuşlar ..mademki kv den seni arayıp sormadı neden eşin seni göndermek istiyorki..sen yinede stres yapma canım bebeğini düşün..inşallah istediğin gibi olur herşey...

Günaydın edacım, noluyonuz yahu bebişlerinizi azcık ikna edin gelmesinler hemen:):) şaka bir yana ben de okudukça heyecan yapıyorum ya, nst ye hiç girmedim acaba benm kaçtır. arada kasılma oluyor ama daha bakmadı dr. hiç.Bebişine iyi bak biz de seni çok seviyoruz canımm:)

Canım aynen benm kocamın kafasında seninki de. Kayınvalidemler yaklaşık 1 saatlik mesafede oturuyorlar eskiden haftanın en az 2 günü giderdik. İş çıkışı evime gelip yan gelip yatmak uzanmak istiyorum ama ne mümkün. Şimdi de hamileliğimden dolayı inş. anlayış gösteriyorlardır ya da arkamdan konuşuyorlardır,gidemiyorum napayım. Eşimle çok zıtlaşıyorduk hatta ailesini sevmediğimi bile düşünüyor ,kendisi uğruyor bazen beni de zorlamıyor artık. Bence sen de annene git bikaç gün sonra kv ye gider 1 gün kalırsın,eşinin de gönlü olsun. Sonra annene dönersin tekrar. Dr. hazırlıklar, sancı vs bişeler sölersin, zaten çok ısrar edeceklerini sanmam

mesela ben bu olayı duaya çevirdim :)) Allahım benim evladım da inşallah kocamın annesine düşkün olduğu kadar bana düşkün olur diye dua ediyorum :) babacığına çek tamammı minnakım d,yerek seviyorum oğluşumu :) eşim alıyor mesajı, sırıtıyor pis pis

Geçmiş olsun inşallah zamnını bekler senin yavru

Bnede aynı durumdayım 2 gecedır sancılarla uyanıyorum ama dayanıyorum doktora gıtmıyorum :) eger sancılarım artarsa gıdecegım bu gece ,banada sankı erken olucakmıs gıb gelıyor bebek ama daha cok erken en azından 1-2 hafta daha beklesın bebısler)

Bbek sureklı asagıya doğru baskı yapıyor,içinizde boyle olan varmı??

bence de çok mantıklı bir dua :))) baba olacaklar ama daha annelerinin küçük oğulları gibi davranıyolar...

kızlar saglık ocagıyla konustum sımdı kan aldırmıstım kan şekerim 127 cıkmıs ama gecen aykı seker yuklememde bırsey cıkmamıstı ,şimdi ne yapacagım moralım cok bozuldu

kızlar saglık ocagıyla konustum sımdı kan aldırmıstım kan şekerim 127 cıkmıs ama gecen aykı seker yuklememde bırsey cıkmamıstı ,şimdi ne yapacagım moralım cok bozuldu

kececi cnm moralini bozma. sınır 140 değil miydi ya, bu şeker beni de endişelendirmeye başladı. 6.ayda 50gr şeker yüklememde açlık 77 tokluk 87 ydi benm. Senin de önceden bişe çıkmamış,yine tekrarlamak mı gerekiyormuş ölçümleri. Dr. bişe de demiyor sizden okuyunca üzülüyorum ve kendimden de şüphelenmeye başladım,yemediğim şey de yok tıka basa herşeyden yiyorum valla

Kızlar ya bir bakarmısınız, hastanede dağıtmak için bikaç hafta sonra çikolata siparişi verecektim. Burda da konuşmuştuk link olarak burdan sipariş verecektim:
Size Özel Çikolata, Logolu çikolata, çikolata, Madlen çikolata, Firmalara özel, hediye çikolata, ucuz çikolata, kutulu çikolata, Resimli çikolata, Doğum Günü, size özel, Yılbaşı çikolatası, madlen

Şimdi görüştüm, 1 kilosu 48 adet civarındaymış ve 65 tl miş ama minimum 2 kilo satışı varmış o da 130TL. Ben okadar almak istemiyorum çok gelir sayı ve tutar olarak.
Önereceğiniz başka yerler var mı, normal pastaneler bu tarz çikolata yapıyomu acaba. magnetli,bebek biblolu süslerimden var ama onu mevlütte dağıtıcam hastanede düşünmüyorum,çikolata ikram edelim diyorum

Selam arkadaşlar,

Forumu düzenli okuyorum ama şuana kadar yazmak nasip olmamıştı.

Bir forumda çalışan annelerin ücretli izinlerinin 6 aya çıkma konusunun ocak ayında görüşüleceği yazıyordu. Umarım doğrudur Sabırsızlıkla bu haberi bekliyoruz. Bu konuda duyum alan var mı? Şuan izin çıksa anında ayrılırım. Sırf bebeğimize 1 ay fazla bakabilmek için daha çok efor sarfediyoruz ((

34 gebelik haftasındayım ve şu ana kadar 15 kilo aldım. 60 ile başlamıştım ve şuan 75 kilo oldum. Dr fazla buluyor kilomu sizlerde durumlar nasıl? (Gebelik şekeri yok bu arada)

Çalışan anneler için devletin verdiği bir kereye mahsus olan süt yardımı ve doğum yardımı varmış. Bu konuda bilgisi olan var mı?

aynen bende aynı sekıldeyım
doktr tekrarlanıcak dememıstı bana hatta sana gerek yok yasın 24 demıstı ama ben yınede yaptırdım ozman cıkmamıstı,aclık 90 galıba gercı ben gıderken ac dııldı ama napım:) doktora gııtıgımde danısacagım

ya güzelim açlık 90 ise tokluk 125 ise ne dert ediniyon.sağlıklısın işte. ben geçende 5 zeytin, domates , peynir ve yanında sabahalrı 1 kaşık bal iyi gider diye 1 tatlı kaşığı balın içine az tereyağı koydumda yedim tokluk şekerim 195 oldu ilk saat,ikinci saat 170 oldu.diyete rağmen 1 küçük kaçamakla çıkıyo bizim şeker sen herşeyden yiyip içtiğin halde 125 çıkmış, dertsiz başına dert edinme tatlım sen bizim yerimize de ye(

Kahve dünyasında bebek patiği şeklinde çikolatalar vardı kilosuda 40-50 arası bişeydi şimdi ne desem yalan olur geçmiş gün hatırlamıyorum bir bak istersen

canım benimde üç hafta önde gidiyo 2160 gr diyet işe yaramıyo şeker aldırıyo ama iri bebek olması ne gibi sıkıntı olur bilmem

benim bebeğim içinde doktor haftası bacak boyundan belli yoksa kilosu çok fazla demişti Sat 31. haftada kilosu 2250 idi. şimdi 3 hafta sonra yani bu cuma doktora gideceğim bakalım kilosu ne kadardır acaba 500gramdan fazla aldımı merak ediyorum
ama artık karnımda büyük poposu direk çıkıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…