yaa takma tatlım kafana yaa annenlere gidince yolunu bulursun kaynananda ziyarete gelirse naz yap annene onu getir bunu getir ay sancım var ayy fenayım kaynananda ay ben bunla uğraşamam der biz kadınlar biliriz işimizi takma kafana Allah yardım eder kocan konuşsun dursun sallama sen keyfine bırak bu nazlarımızı zor bulabiliriz birdaha hiç olmadı yalancı sancılarım başladı de hep yat yaa ben anneme bile daha 6. ayda naz yapıyordum yalancı sancım başladı diye oda ödü patlıyor her telefonda okadar sinirliyimki annem alttan alıyor sende sinir yaptı hamilelik diye normal kafamı patlatırdı nasıl sabırlı tadını çıkarıyorum
Qcnm bu konuda bende ışılay gib düşünüyorum.eşine tamam de sonra gitme.hee eşini mutlu etmek için 1 gece kal derim.ama eşinle muhabbetin güzelse .onu kırmamak adına tabi.inatlaşmadan kurnazlıkla hallet işini. eşinede açıkca söyle ben hamileyim kendi annemin evinde daha rahat ederim.seninkilere gezmeye gideyim ama kalmak şstemiyorum diye açık açık konuşsan diyeceğim ama dürüstlük çok işe yaramıyo çoğu zaman. sanki eşlerimiz biz olmadan memlekete gittiklerinde bizim ailelerimizde kalacaklarda bizdende aynısını istiyorlar.[/Q
eşim benden kurnaz :) ya inatlaşıp üzmek istemiyorum eşimi ama üstüme çok geliyo...ben gezmek için gitmiyorum sonuçta rahat etmek için memlekete gidiyorum nerde rahatsam orda kalmalıyım aslında ama sanki annesigilin gönlünü yapmak zorundaymışım gibi davranıyor...
merhaba ,geçmiş olsun , yani erken geldiği için normal mi doğum yaptın?merhaba burada ilk kez yazıyorum. Bende de şeker var gebeliğe bağlı. İlk gebelikte de olmuştu. Diyetisyene gitmiştim ben de. Kilosunu sınırlamayı başarabilmiştik.Ona rağmenn 39+0 da 4 kilo doğmuştu.Annede şekerin yüksek olması bebekte aşırı büyüme yapabiliyor. Aslında bebek iri gidiyorsa bu annenin de şekerinin kont. altında olmadığı anlamına geliyor. Bir de annede şeker varsa amniyon sıvısı kontrolsüz artabiliyor bu da erken doğuma neden olabiliyor. Bebek yüksek şekere alışınca doğumda hipoglisemi(şekerin düşmesi )olabiliyor. Ama bunlar annede şeker olunca değil şeker kontrol altına alınamayınca oluyor. Diyet ve diyetisyen çok önemli. Diyet ile kont. altına alınırsa ya da insülin ile çok sıkkıntı olmaz bebek için. Önemli olan şşekerin dengelii gitmesi. Geçmiş olsun çokkk.... Bu arada şimdi 2.hamileliğim ve yine diyabet çıktı gebeliğe bağlı(
ben de peşinizdeyim..günaydın güzel annelerr ve pıtırcıklarıııı
çoktandır yazamadım hepiniz iyisinizdir inş. yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama annemler burada olduğu için çok vakit ayıramıyorum...
biz de dün zorunlu olarak okulumuzu bıraktık. çünkü erken doğum riskim olduğu söylendipazartesiyi salıya bağlayan gece sabaha kadar azar azar sancı çekince sabah 5 te dr.a gittik ilk defa nst ye girdim ve sancılar 100 ü buldu. ( (gerçi çok hissetmedim bana hafif kasılmalar gibi geldi ama) dr. bunlar doğum sancısı dedi ve bize ciğer geliştirici iğne vurdular. 2 şişe serumumuzu da yiyip eve geldik. 2-3 saat sonra kendi dr.ma gittim bana doğumu geciktirici bir ilaç verdi. tekrar nst ye girdim sancılar 25'lere düştü.
yalnız verdiği ilaçta gebelerin kullanması sakıncalıdır diyor dr. açıklama yaptı bu ilacı bazı dr.lar önermiyor ama ben güveniyorum aklında soru işareti kalmasın dedi. ne yapacağımı bilemedim içiyorum ama inş. yavruma zarar vermez. benim sabırsız oğlum da 2514 gr. 48 cm olmuş. şu anda doğarsa ancak 3 gün küvezde kalır endişelenme diyor. esimiseviyorumdan sonra ben de erkenci annelerden olacağım galiba
bende haberler böyle hepinizi çok seviyor ve özlüyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. çok sık giremesem de aklımda olacaksınız sevgiler ve saygılar...
sakın ha ne stres yapıyosun , aynen kızların dediği gibi , hee de geç , annenlere geldiğinde de at kendini yatağa , sağlığınla ilgili risk olabilir bahanesiyle çıkma evden, asıl koyan şey kocanın bu teklifi edebilme cüretidir tabiiki anlıyorum seni, ama çok sallama.. her koca hala minik bi anne çocuğu , anne sözkonusu olunca mantık vs. duruyor onlarda. üzme kendini , salla gitsinsinirimden ağlıcam çok canım sıkkın yaa...
bulunduğum ilde doğru düzgün bi doktor olmadığı için eşim memlekete götürmek istiyor oraya gidince annemlerde kalırım dedim eşim bizimkilerede gider kalırsın biraz annenlerde biraz bizimkilerde diyo... nerdeyse doğum yapıcam 9 aydır annesi bi arayıp napıyosun, çocuk iyi mi, hastaymışsın geçmiş olsun demedi ben niye onun evinde kalıyım yaa :))) offff Allahım nolur sen bana bi kapı aç (amin) gerçekten çok stres yaptım
sinirimden ağlıcam çok canım sıkkın yaa...
bulunduğum ilde doğru düzgün bi doktor olmadığı için eşim memlekete götürmek istiyor oraya gidince annemlerde kalırım dedim eşim bizimkilerede gider kalırsın biraz annenlerde biraz bizimkilerde diyo... nerdeyse doğum yapıcam 9 aydır annesi bi arayıp napıyosun, çocuk iyi mi, hastaymışsın geçmiş olsun demedi ben niye onun evinde kalıyım yaa :))) offff Allahım nolur sen bana bi kapı aç (amin) gerçekten çok stres yaptım
günaydın 6 aylık doğum izninden hiç haber yok galiba
günaydın güzel annelerr ve pıtırcıklarıııı
çoktandır yazamadım hepiniz iyisinizdir inş. yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama annemler burada olduğu için çok vakit ayıramıyorum...
biz de dün zorunlu olarak okulumuzu bıraktık. çünkü erken doğum riskim olduğu söylendipazartesiyi salıya bağlayan gece sabaha kadar azar azar sancı çekince sabah 5 te dr.a gittik ilk defa nst ye girdim ve sancılar 100 ü buldu. ( (gerçi çok hissetmedim bana hafif kasılmalar gibi geldi ama) dr. bunlar doğum sancısı dedi ve bize ciğer geliştirici iğne vurdular. 2 şişe serumumuzu da yiyip eve geldik. 2-3 saat sonra kendi dr.ma gittim bana doğumu geciktirici bir ilaç verdi. tekrar nst ye girdim sancılar 25'lere düştü.
yalnız verdiği ilaçta gebelerin kullanması sakıncalıdır diyor dr. açıklama yaptı bu ilacı bazı dr.lar önermiyor ama ben güveniyorum aklında soru işareti kalmasın dedi. ne yapacağımı bilemedim içiyorum ama inş. yavruma zarar vermez. benim sabırsız oğlum da 2514 gr. 48 cm olmuş. şu anda doğarsa ancak 3 gün küvezde kalır endişelenme diyor. esimiseviyorumdan sonra ben de erkenci annelerden olacağım galiba
bende haberler böyle hepinizi çok seviyor ve özlüyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. çok sık giremesem de aklımda olacaksınız sevgiler ve saygılar...
sinirimden ağlıcam çok canım sıkkın yaa...
Bnede aynı durumdayım 2 gecedır sancılarla uyanıyorum ama dayanıyorum doktora gıtmıyorum :) eger sancılarım artarsa gıdecegım bu gece ,banada sankı erken olucakmıs gıb gelıyor bebek ama daha cok erken en azından 1-2 hafta daha beklesın bebısler)
mesela ben bu olayı duaya çevirdim :)) Allahım benim evladım da inşallah kocamın annesine düşkün olduğu kadar bana düşkün olur diye dua ediyorum :) babacığına çek tamammı minnakım d,yerek seviyorum oğluşumu :) eşim alıyor mesajı, sırıtıyor pis pis
kızlar saglık ocagıyla konustum sımdı kan aldırmıstım kan şekerim 127 cıkmıs ama gecen aykı seker yuklememde bırsey cıkmamıstı ,şimdi ne yapacagım moralım cok bozuldu
kececi cnm moralini bozma. sınır 140 değil miydi ya, bu şeker beni de endişelendirmeye başladı. 6.ayda 50gr şeker yüklememde açlık 77 tokluk 87 ydi benm. Senin de önceden bişe çıkmamış,yine tekrarlamak mı gerekiyormuş ölçümleri. Dr. bişe de demiyor sizden okuyunca üzülüyorum ve kendimden de şüphelenmeye başladım,yemediğim şey de yok tıka basa herşeyden yiyorum valla
Kızlar ya bir bakarmısınız, hastanede dağıtmak için bikaç hafta sonra çikolata siparişi verecektim. Burda da konuşmuştuk link olarak burdan sipariş verecektim:
Size Özel Çikolata, Logolu çikolata, çikolata, Madlen çikolata, Firmalara özel, hediye çikolata, ucuz çikolata, kutulu çikolata, Resimli çikolata, Doğum Günü, size özel, Yılbaşı çikolatası, madlen
Şimdi görüştüm, 1 kilosu 48 adet civarındaymış ve 65 tl miş ama minimum 2 kilo satışı varmış o da 130TL. Ben okadar almak istemiyorum çok gelir sayı ve tutar olarak.
Önereceğiniz başka yerler var mı, normal pastaneler bu tarz çikolata yapıyomu acaba. magnetli,bebek biblolu süslerimden var ama onu mevlütte dağıtıcam hastanede düşünmüyorum,çikolata ikram edelim diyorum
canım benimde üç hafta önde gidiyo 2160 gr diyet işe yaramıyo şeker aldırıyo ama iri bebek olması ne gibi sıkıntı olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?