Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

canım maşallah bebişine : ) ben 30 derecede aynı tonlarda olanları atıcam bebek derecesi 30 diye biliyorum 45 dakka dalin sabun tozuyla yıkasam yeter çok azda yumuşatıcısından döküyorum

Teşekkür ederim cevaplar için bakalım hafta sonu yikayacagim .

kızlar bir şey soracağım ama gülmeyin tamam mı
şimid benım burnum tıkalı geceleri nefes alamıyorum resmen ve burun spreylerinden kullanmak zorunda kalıyorum
bir sorun olmaz dimi
Canım benimde geceleri çok tıkanıyor burnum doktora sordum okyanus suyu kullanabilirsın dedi yatarken sıkıyorum

termessoooooossssss çok tatlısınnnnnnn,
akşam akşam sayende güldük kuzum Allah razı olsun çok nüktedansın çookkkkk

oyyyy maşallah tosun paşayaaaaa

belfücüğüm çok sağol canım vaktini ayırmışsın aklıma eva süngerler geldi okulda çok kullandım karne süslemek içinnette baktım bebek şekerinde evada kullanılmış.Bi tane örnek ekleym.yarın alıp deneeceğim zahmetli olmazsa böyle yapayım

Eklentiler

• $img-5340-264x198.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 30

Boyayabilir diye düşündüklerini ayrı yıka bence. ben 2 tulumu elde yıkadım,kırmızılıydı,ikiside boyadı,fişlerini atmamıştım değiştirdim.

mevlüt takımı böyle smokin tarzında yaldızlı falan birkısmı parlak kumaştan ben yıkamayım diyorum onu bozulursa çok üzülürüm ne olurki yıkamadan üstüne giyse

kızlar bir şey soracağım ama gülmeyin tamam mı
şimid benım burnum tıkalı
geceleri nefes alamıyorum resmen ve burun spreylerinden kullanmak zorunda kalıyorum
bir sorun olmaz dimi
Aynı şeyi ben de yaşadım. Kortikosteroid içerenler var. otrivin,iliadin gibi küçük boyda spreyler. Onları normalde de 1 haftadan uzun kullanmamak gerekiyor. Bana dr.um hiç kullanma onları dedi. Sadece okyanus suyu kullanabilirsin dedi. Çok sıkıştıkça kullandım dedim,olmaz öbürüyle idare et dedi.Okyanus suyu ile bir kaç gece uyuyamdım gripte vardı bende. sonra azaldı. Ama tam tıkanmadan kullanmak lazım,tam tıkanırsa hiç işe yaramıyor. Geçmiş olsun.

Valla çok iyi düşünmüşsün canım
Denedikten sonra Paylaş ama

canım aramıza hoşgeldin bebek 01 / 02 / 2013 gibi bişey önemli olan formatı ben yazıyı düzeltirim

Tamam kuzum ben sana atarım

mevlüt takımı böyle smokin tarzında yaldızlı falan birkısmı parlak kumaştan ben yıkamayım diyorum onu bozulursa çok üzülürüm ne olurki yıkamadan üstüne giyse

Direk tenine değecekleri yıkasan yeterli Isılayım

kızlar benim bu elden ölçüm aleti kafayı yedi.önce sağ serçeden ölçtüm 153 çıktı.eşimde dedi meyveyi fazla kaçırırsan bu olur işte diye.halbuki beklemiyordum okadar.ne yedimki yaninda sütle hep ekşi meyveler.tatlı değillerdi.ve 3 tane falan yedim. sonra dur dedim sağ orta parmaktan ölçtüm 355 çıktı.alet alarm verdi.kenton menton gibi bişiler yazdı. sonra sağ seçeden tekrar ölçtüm 170 çıktı. ?????????? (((((((((((

canım benimde sağ elden yüksek çıktı 150 çıktı sol 137 bu alete güvenmemek lazım iyi kötü haber veriyor ama seninki uçmuş gülüm 355 ne yaa bende dün kola içtim çerez bisküvü bir baktım 1 saat sonra 141 şaşırdım kaldım.

Akşamda az tavuk haşlama göğüs kısmı 4 adet brokoli baş haşlama sade yoğurt birde tavuk suyu yağlı tabi şehriyeli çorba çok özür dilerim tiremusu yedim sonuç 122 bune yaa dedim anasını satayım tatlımı yemeliyim dedim 132 çıktı 2. saat ama karar verdim ölçüm yaptığım parmağı 2. saattede kullanacağım. Birde benim en sapıtık ölçümüm 179 oluyor 190 ı görmedim çok şükür.

Yarın endokrinci ne diyecek bakalım.

Valla çok iyi düşünmüşsün canım
Denedikten sonra Paylaş ama

Tamam kuzum ben sana atarım

Direk tenine değecekleri yıkasan yeterli Isılayım

sağol belfüm bitanesin.

hepberaber burun tıkanıklığı benide bitiriyor sabah nefes alamıyorum lavoboda açmak için şu buhar makinesini açsammı diye düşünüyorum ama üşeniyorum yaa işe yararmı acep bilemiyorum :26:

Merhabaaa
ne kadar şanslıyız dimi, eski yıl da bize, yeni yıl da bize geldi ♥ ne kötü şeyler yaşandı geçen yıl , hiç hatırlamıyorum biliyor musunuz.. dünyanın en güzel duygularını yaşıyorken , o acılar hiç gelir mi aklıma :) ♥
aynı sorun var doktorum okyanus suyu kullanabilirsin dedi.
Sanırım klimadan dolayı, burnum fevkalade kötü , çok fenayım. ve bugün 2. gün başka bir odada yatıyorum. evet, horlama olayı .. daha önce de yaşadım burnum tıkalıyken..:S önceki gün gözüne uyku girmedi adamın , gece aşırı sık kalktım ben de, ama gene de kafamı yastığa koyduğum anda diğer boyuta geçiyordum , o esnada da anında horlamaya başlamışım. gözümü de açamıyordum ki pozisyon değiştirsem ..

tekrar rezil olamam, ben başka odada yatıcam dedim çok şiddetli karşı çıktı, ben de az yanında uzanıyorum , o uykuya daldığı anda kaçıyorum yataktan. yakalandım ama inadım inat !

vuuhuuuuuuuuu, çok seksiiii

Bu dede ismi muhabbetine de çok kızıyorum. Çok gereksiz. Allah'tan ne eşim ne de kayınpederim böyle bir şey istemiyor. Biz Rüzgar düşünüyoruz. Başka isim gelmiyor aklımıza:)

Cinnet geçirebilirim her an..
Eşimin çok sevdiği büyükbabasının ismini koyduk, Mustafa ♥ mübarek ismi kısaltıp musti , mıstık arabaya kıstık felan diye mahfetmemeleri için bir de kısa isim koyalım yanına dedik , 2. ismi Kaan koyduk.
Hamileliğimde beni 1 kere dahi arayıp tebrik bile etmeyen , hamile değilmişim, ilk ve tek torunu dünyaya gelmeyecekmiş gibi , hatta son 2 yıldır oğlu evli değilmiş ve hatta ve hatta ben kişisi yeryüzünde yokmuşum gibi davranan eşimin annesi , dün ''bebeğimiz '' ilgili ilk yorum olarak ( ve inşallah son olur) bilin bakalım eşime ne demiş :
'' Kaan da nedir , tanıdığım her kaan kısa ve kel ve şişko ! değiştirin ismi ''

Normalde bu ucuzca davranışa ehemmiyet vermezdim ama hamilelik psikolojisi sanırım böyle birşey ki, internetten Kaan isimli ünlülere yada kişilere bakıyorum.. oğluşum da tombik ya !
off nelerle uğraşmaya başladım ben böyle............
Yarın Yusuf suresini okuyayım hemen..

TV8 de bir ses bir nefes programı var. Volkan konak gene döktürüyor ♥ Kaadınıımmmmm dedikçe eridim gene haaa

sende benim gibi uykusu kaçanlardansın demek canım :) burun tıkanıklığı fena birde benim kanlı oluyor yara gibi en yakın dostum oğluna Mustafa ismini verdi Peygamber Efendimiz (SAV)'in ismi aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk'ün ismi bunu üstüne eşim göbek adına karışmam dedi bende göbek adını koydum nüfusa geçmeyecek ama kulağına okutacağım kendi ismiyle birlikte kv seni takmıyorsa sende onu takma canım bu dünyada herkes ektiğini biçer görme duyma, benim kv diğer yakada oturuyor manevi desteği hep var sağolsun benim için 41 güm meryem suresi okudu canım yemek istediği zaman ertesi gün kaynımlarla gönderiyor hemen kendi annemde çalıştığı için ondan isteyince hafta sonu yapabilirim diyor gerçi babam hemen götüreyim diye anneme söyleniyor ama ben annemi kızdırmak için boşver kv karşıdan yetişir bana diyorum senimi bekliycem aşermişim kaç gün diyorum :) uyuyorumdur diye günün her saati aramaya korkuyorlar önce eşimi kontrol ediyorlar 2. torunları ama birincinin ilk doğum telaşını yaşamadılar için eltim hamile kaldı ve yurtdışına memleketine gitti bebek 4-5 aylıktı geldi gördük umudu kesmiştik :)) şimdi ona doydular kız bu erkek gerçi sıksık göremezler onun gibi ayda 1 anca görürler :) kv bana kendi yaklaştı kendi kazandı eşime beni eleştirmedi en azından hiç hissetmedim mesela anneme diyorumki yenidoğan sünneti yepıcam nee saçmalama diye sinirleniyor hevesimi kırıyor ama kv deye diyorum istemese bile gülümsüyor kızım hayırlısı olsun inşallah diyor. O yüzden ismini kimseye açıklamıyoruz hevesimizi kırmasınlar diye.

2 saat sonra doktora gidip gizli şeker ölçtüreceğim ben kaçar canım sana iyi sabhlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…