Sana da mutlu sağlıklı seneler. Biz de İstanbul'da yalnızız. Yeni yıla da yalnız girdik eşimle. Hatta benim sancım vardı yatarak girdim:) Sen şanslısın yani yine:)) Bebeğin kıyafetlerini ben yıkadım ütüledim hiçbir şey olmadı. Makinenin elde yıkama programında hacı şakirin granüllü toz deterjanıyla ve dalin yumuşatıcıyla yıkadım. Zaten kirli ve lekeli olmadığı için elde yıkama yetiyor. Kolay gelsin
canım maşallah bebişine : ) ben 30 derecede aynı tonlarda olanları atıcam bebek derecesi 30 diye biliyorum 45 dakka dalin sabun tozuyla yıkasam yeter çok azda yumuşatıcısından döküyorum
Canım benimde geceleri çok tıkanıyor burnum doktora sordum okyanus suyu kullanabilirsın dedi yatarken sıkıyorumkızlar bir şey soracağım ama gülmeyin tamam mı
şimid benım burnum tıkalı geceleri nefes alamıyorum resmen ve burun spreylerinden kullanmak zorunda kalıyorum
bir sorun olmaz dimi
Geceki yazdıklarımın hiç biri çıkmamış.hahah üzülmesinler çok kayıpları yok dedi herifim =))))) kendiyle ilgili yazdığım şeyi söylemiştim de sinir olmuştu bu siteye de bana da size de =))))) hoofff karnım ağrıdı gülmekten. bak bak bak laf koyuyo haala haspam ordannnn hahahahah
benim popo pirireis haritası olmuş çatlaklardan..bi orayı ihmal etmiştim.. kuru ciltli ve zayıd olunca birden yüklenmeyi kaldıramadı popişim..zavallımm
Benim annanem (dünyanın en muhteşem kadınıdır kendisi, belirtmesem günah olur :) ) herşey yasak olmasına rağmen Ya Şafi , bu yediğim şifa olsun ey Allahım der, götürür de götürür tabakları =)) vallahi de şifa oluyor bitaneciğime =))
Dün eşimin zoruyla başka bir doktora gittik , arkadaşları çok tavsiye ve ısrar etmişler, tv programlarına da çıkan bir doktor. Normal doğumun gerekliliğini savunuyormuş
uzandım , ilk yaptığı ayak bileklerime bastırdı , kollarıma ve nabzıma baktı birde göbeği inceledi. noluyor derken ben, çok iyi çok iyi kilo çok ama ödem şişlik ve çatlak yok , baktınmı kendiliğinden mi diye sordu , pehlivanlarla yarışıyorum hocam yağlanmakta dedim. güldü. ok dedi (bu sorular sanırım normal doğumla alakalı bişi , mantığını düşündük ama heralde ten elastikiyetini mi bilmek istedi ..heyse)
minnakım 3045 gr. ,şuan doğsa bile küvez görmicek dediLüüütfen maaşşallah diyin teyzeleri ama o tombik yanakları bi görüünnnnn , pirelli reklamındaki gibi, o şiş koca burnuu , o dolmacık parmaklarııı ♥
şuanda doğsa bile bu erken doğum olmaz dedi. korkmayın dedi. ciğer gelişimini sorduk , 40 haftalık doğup ciğeri gelişmemiş o kadar çok bebek var ki , ve premeture doğup sağlıklı olan da çok dedi. bunları siz düşünmeyin, biz önlemi alıyoruz, doğduktan sonra bakacağız dedi.
yanlız o kadar tecrübe akıyordu ki , adama biat ettik resmen. 9 gün sonra tekrar gelin dedi.
ha kafa aşağıda ya, doğum pozisyonuna girmiş ya, hemen sordum dönermi diye, bu saatten sonra %1 dir ihtimal dedi.
suratı asık , yanaklar sarkmış , neden böyle dedim , yeri daralıyor canı sıkılmıştır dedi =DD
unuttum birsürü şey sordum ama..hatrlayınca yazarım
tabi bu doktor da sezeryan dedi ama şu şartla, eğer bikaç hafta içinde kendi gelmezse biz sezeryanla alıcaz dedi.tombik diye
off tombik olmak çook zor kızlar çook zorr.. eskiden tombiklere taparlarmış, frig krallıklarını hatırlayın..şimdi ise hayat nasıl da zor )
herneyse
bacaklarını ıslatacak ve ısıtacak kadar su gelirse;
az leke değil ama regl kanı gibi kan gelirse;
sancılar çok sıklaşıyorsa ve kısa sürelere düşüyorsa;
bebek 6 saatten fazla hareketsiz kalırsa hemen beni arıyorsunuz ve buraya geliyorsunuz dedi.
bebek sekerleri bmx33
Tanesi 1 lira cok güzeller ama
bebek sekerleri hazr minik kese
40 kuruş bu sekilde geliyormuş keseden ayırıp kullanabilirsin
Bebek Şekeri Biblo, bebek şekeri malzeme, nikah şekeri malzeme
95 kuruş canım
Isılayım peki ne yazacak bellirledin mi
Canım artık daha iyiyim cok sağol canım benim
Hepimize mutlu sağlıklı huzurlu seneler olsun. Bir kaç gündür giremiyordum yılbaşı için misafirlerim vardı 10 kişiydik evde bugün yolcu ettim hepsini eşimle bir başımıza kaldik yine koca istanbulda.
Geçen hafta kontrolumuz vardı 33.hafta 2300 olmuş bebisim herşey normal dedi doktorumuz. Yüzünü göstermiyor artık bize elleriyle kapatıyor yüzünü.
Kızlar size birşey soracağım bebeğin kıyafetlerini yikayacagim ama korkuyorum renkleri bozulursa çekerse diye yapmam gereken özel bişey varmı
Aynı şeyi ben de yaşadım. Kortikosteroid içerenler var. otrivin,iliadin gibi küçük boyda spreyler. Onları normalde de 1 haftadan uzun kullanmamak gerekiyor. Bana dr.um hiç kullanma onları dedi. Sadece okyanus suyu kullanabilirsin dedi. Çok sıkıştıkça kullandım dedim,olmaz öbürüyle idare et dedi.Okyanus suyu ile bir kaç gece uyuyamdım gripte vardı bende. sonra azaldı. Ama tam tıkanmadan kullanmak lazım,tam tıkanırsa hiç işe yaramıyor. Geçmiş olsun.kızlar bir şey soracağım ama gülmeyin tamam mı
şimid benım burnum tıkalı
geceleri nefes alamıyorum resmen ve burun spreylerinden kullanmak zorunda kalıyorum
bir sorun olmaz dimi
belfücüğüm çok sağol canım vaktini ayırmışsınaklıma eva süngerler geldi okulda çok kullandım karne süslemek için nette baktım bebek şekerinde evada kullanılmış.Bi tane örnek ekleym.yarın alıp deneeceğim zahmetli olmazsa böyle yapayım
canım aramıza hoşgeldin bebek 01 / 02 / 2013 gibi bişey önemli olan formatı ben yazıyı düzeltirim
mevlüt takımı böyle smokin tarzında yaldızlı falan birkısmı parlak kumaştan ben yıkamayım diyorum onu bozulursa çok üzülürüm ne olurki yıkamadan üstüne giyse
Kızlar yarım yamalak aldıklarımdan ekledim size birde kayınvalidemin ördükleri falan var ama onları koymadım
kızlar bir şey soracağım ama gülmeyin tamam mı
şimid benım burnum tıkalı
geceleri nefes alamıyorum resmen ve burun spreylerinden kullanmak zorunda kalıyorum
bir sorun olmaz dimi
kızlar benim bu elden ölçüm aleti kafayı yedi.önce sağ serçeden ölçtüm 153 çıktı.eşimde dedi meyveyi fazla kaçırırsan bu olur işte diye.halbuki beklemiyordum okadar.ne yedimki yaninda sütle hep ekşi meyveler.tatlı değillerdi.ve 3 tane falan yedim. sonra dur dedim sağ orta parmaktan ölçtüm 355 çıktı.alet alarm verdi.kenton menton gibi bişiler yazdı. sonra sağ seçeden tekrar ölçtüm 170 çıktı. ??????????(((((((((((
Valla çok iyi düşünmüşsün canım
Denedikten sonra Paylaş ama
Tamam kuzum ben sana atarım
Direk tenine değecekleri yıkasan yeterli Isılayım
Sanırım klimadan dolayı, burnum fevkalade kötü , çok fenayım. ve bugün 2. gün başka bir odada yatıyorum. evet, horlama olayı .. daha önce de yaşadım burnum tıkalıyken..:Saynı sorun var doktorum okyanus suyu kullanabilirsin dedi.
Bu dede ismi muhabbetine de çok kızıyorum. Çok gereksiz. Allah'tan ne eşim ne de kayınpederim böyle bir şey istemiyor. Biz Rüzgar düşünüyoruz. Başka isim gelmiyor aklımıza:)
Merhabaaa
ne kadar şanslıyız dimi, eski yıl da bize, yeni yıl da bize geldi ♥ ne kötü şeyler yaşandı geçen yıl , hiç hatırlamıyorum biliyor musunuz.. dünyanın en güzel duygularını yaşıyorken , o acılar hiç gelir mi aklıma :) ♥
Sanırım klimadan dolayı, burnum fevkalade kötü , çok fenayım. ve bugün 2. gün başka bir odada yatıyorum. evet, horlama olayı .. daha önce de yaşadım burnum tıkalıyken..:Sönceki gün gözüne uyku girmedi adamın , gece aşırı sık kalktım ben de, ama gene de kafamı yastığa koyduğum anda diğer boyuta geçiyordum , o esnada da anında horlamaya başlamışım. gözümü de açamıyordum ki pozisyon değiştirsem ..
tekrar rezil olamam, ben başka odada yatıcam dedim çok şiddetli karşı çıktı, ben de az yanında uzanıyorum , o uykuya daldığı anda kaçıyorum yataktan. yakalandım ama inadım inat !
vuuhuuuuuuuuu, çok seksiiii
Cinnet geçirebilirim her an..
Eşimin çok sevdiği büyükbabasının ismini koyduk, Mustafa ♥ mübarek ismi kısaltıp musti , mıstık arabaya kıstık felan diye mahfetmemeleri için bir de kısa isim koyalım yanına dedik , 2. ismi Kaan koyduk.
Hamileliğimde beni 1 kere dahi arayıp tebrik bile etmeyen , hamile değilmişim, ilk ve tek torunu dünyaya gelmeyecekmiş gibi , hatta son 2 yıldır oğlu evli değilmiş ve hatta ve hatta ben kişisi yeryüzünde yokmuşum gibi davranan eşimin annesi , dün ''bebeğimiz '' ilgili ilk yorum olarak ( ve inşallah son olur) bilin bakalım eşime ne demiş :
'' Kaan da nedir , tanıdığım her kaan kısa ve kel ve şişko ! değiştirin ismi ''
Normalde bu ucuzca davranışa ehemmiyet vermezdim ama hamilelik psikolojisi sanırım böyle birşey ki, internetten Kaan isimli ünlülere yada kişilere bakıyorum.. oğluşum da tombik ya !
off nelerle uğraşmaya başladım ben böyle............
Yarın Yusuf suresini okuyayım hemen..
TV8 de bir ses bir nefes programı var. Volkan konak gene döktürüyor ♥ Kaadınıımmmmm dedikçe eridim gene haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?