Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

yaa yemişim öylelerini.ne yani bende kaan koyacağım.ama kulağına bende kağan celil okutacağım.eşim eskiden beri oğlum olursa adına kağan koyacağım dermiş.bende dini vbir isim olsun diye anlamı güzel diye celil istedim göbek adına.

Merhaba Canım,

Haftalar ilerledikçe yerleri daraldıgından buyuk hareketler yapmamaları normal. Bana doktorum soyledı sakın telaslanma onemlı olan hareket etmesi, hareketleri zayıf gelebilir sana dedi. Gonlunu rahat tut tatlım:)

Günaydın kızlar,

Nasılsınız bakalım 2013 yılınız güzel geçiyordur inşallah, Bu yıl bebişlerimiz ve eşlerimizle nice güzel zamanlar geçirelim inşallah:))

Biz 31 akşamı hatta gecesi annemler ve eşimin ailesiyle oglumun kıyafetlerini yıkadık utuledık yerleştirdik, tabi çogunu anneler yaptılar sagolsunlar:)) Çok guzel cicileri olmus oglusumun, bu haftasonu kv ile alısveris yapacagız eksikleri alacagız bakalım, perde avize siparişi de veririz herhalde:)))

Ayyy eksikler bitmiyorDD Ama hazırlanması cok guzel bir duygu:))

Bu arada gazım cogaldı sankı ne yesem gaz yapıyormus gıbı hıssetmeye basladım

Dun ikeadan oglusuma oyuncak ve kuklalar aldık, bir de eşim profesyonel fotolar çekiyordu da oglu için arka fon olabilecek malzemeler aldık çok tatlılar:)))

benim parmaklarım delik deşik çok sıkıldım ölçmekten ara sıra ölçüyom artık

çok şükür hastaneden geldim sonuçları alıp yarın endokrin doktoruna gösereceğiz bakalım hazır gitmişken birde idrar testi yapalım dedim doktor sağolsun yazdı verdi. Bir çıktım sabah sabah hastanede otoparkında arabanın arkasına parketmiş bir ö..üz nasıl sinirim bozuldu ya ben hangi hastaneye gitsem sanki bizim arabanın arka camında gel bana parket diyor tövbe tövbe güvenlikle tartıştım yetişemiyorum diyor anons ettiler kaç kere en son geldi gerizekalı genç bir çocuk dedim Allah sana bana şurda çektirdiğinin 10 katını çektirsin 9 aylık hamileyim be ayıp dedim hastane burası dedim, ya tamam tamam uzatma diyor dedim 10 katını çekersin inşallah salak. O sıradada başka bir çocuk benim arabayı çıkartmaya çalışıyordu yardım için sağolsun.

kızlar bişey farkettim benim genital ağrıyordu 3 aydır hatırlarsınız doktor bu gidişimde magnezyumu gün aşırı yerine hergün al dedi farkettimki benim ağrım yok denecek kadar az yatakta rahat dönüyorum ve kalkıyorum, birde sola değil canım inadına sağa yatmak istiyor

bende hıc bır sekılde sola yatamıyorum, ya saga yada sırtustu yatıyorum bakalım ınsallah sorun olmaz ya

selam hanımlar nasılsınız?

ben insülin kullanmaya başladım günde 4 defa 5er doz ama kullnmasam da değişen birşey yoktu bence yine diyete sıkı devam etmem gerekiyor yoksa hemen yükseliyor özellikle sabahları tokluk 1.saat 170 in üstünde çıkıyor hatta 195 falan bir kurabiye yesem küçücük birkepekli ekmek parçasına azcık nutella sürsem bile yükseliyor

şu anda arkada bende volkan çalıyor yeni albümünü yeni alabildimde :)
2012 konusunda sana tamamen katılıyorum harika bir yıl olarak hatırlıyorum. 2013 muhteşem ve 2 gündür çok güzel haberler alıyorum. izne de çıktım artık. ohhh keyfime :))

burun tıkanıklığı bayağı zamandır var bende birazda alerjik benim ki ama. kanamalı da oluyor. Hormonlardan dolayı burun mukozası şişiyormuş. ben bizim yatakta tek yatıyorum 2 ay olmak üzere çünkü hem horlama var hemde eşim yatarken karnıma çarpıcam diye korkuyor o yüzden başka odada yatıyor biz oğlumla beraber yatıyoruz :))

bende sola yatıyorum ama sağ daha rahat gibi geliyor çoğu zaman.

merhaba güzel anneler
nasılsınz bugün bakalım?
ben bugün çok duygulandım mutlu oldum
sabah okula gittim 12.sınıflara dersim vardı 10 kişilik sınıf
yoklama defterini açtım ve o ana önüme kocaman bir paket konduu
bebeğime hediye almışlar
10 lu hastane çıkışı
alt açma
ağız mendiki
2 tane de eldiven
o kadar güzel seçmişler kii
ay bı duygulandım
hemen yıkayıp hastane çantasına onu da koyacağım doğumdan sonra hemen onu giydirip abilerine ablalarına o kıyafetle fotosunu göndereceğim

kızlar ben grip oldum ıhlamur içip meyve yiyorum, ilaç kullanabiliyo muyuz?

canım ayakta geçirebilceksen çok ağrın ateşin yoksa ilaç derim
ama dayanamadğın noktada doktorunu ara sor
bana bir ilaç verdi acil durumlar için adını vermeyim yasak olabilir
çok şükür sadece 1 kere kullanmak zorunda kaldım

benimde öyle son birkaç gündür hareketleri daha yavaş
ama yeri daraldıgı için bu çok normal..
benim hareketlerle ilgili tek sıkıntım çok aşağıda
resmen şeyimin üstünde oynuyo

sağolasın canım rahatadım zaten gece coşmaya başladı kerata
afedersin ama öküz insan çok memleketimzde
özür dileyeceği yerde

aynı sorun var doktorum okyanus suyu kullanabilirsin dedi.

Teşekkür ederim cevaplar için bakalım hafta sonu yikayacagim .

Canım benimde geceleri çok tıkanıyor burnum doktora sordum okyanus suyu kullanabilirsın dedi yatarken sıkıyorum

termesos canım canını sıkma diyeceğim ama ben bile sinir oldum
sen içine sinen ismi koyacaksın tabii
Mustafa Kaan adıyla yaşasın
kayınvalideler de artık böyle saygısızlıklar yapmasın gelinlerine yaaa

kızlar okyanus suyu demiş doktorlarınız ama o ne inanın bilmiyorum ben
otrivin kullandım valla birkaç gün
ay bir daha kullanır mıyımmm hiç
çok sağolun iyi ki sormuşum
pek de rahatlatıyor namussuzlar yaa

seni işten çıkardılar normalde tazminat hakkın var.
bide sen hamilesin hamilelik döneminde seni işten çıkaramazlar çıakrırlarsa tazminat kesinlikle alırsın.
anlaşıp az para alacagına noterden bir yazıgönder 15 gün içinde tazminatımı şu hesaba yatırın diye. mecburlar yatırmaya.

benimde öyle son birkaç gündür hareketleri daha yavaş
ama yeri daraldıgı için bu çok normal..
benim hareketlerle ilgili tek sıkıntım çok aşağıda
resmen şeyimin üstünde oynuyo

herkes aynı durumları yaşıyor demek ki normal bu
senin kerata inmiş aşağıya demek ki benımki daha yukarda popo sağ göğsümün altında bir geriniyor ordaaa nefes al alabilirsen
okşuyorum poposunu hemen gevşeyip yer değiştiriyor

kızlar ben izledim şeymiş
dogum öncesi izni değişmiyor 8 hafta sonrası 8 hafta yerine 16 hafta olacak yani bu bir kaç ay içinde olursa bizde faydalanabileceğiz

Allahım holley tek değilim
benimde durum hiç farklı diil kuzum...
geçen akşam eşim bişi anlatıyo ama kendi kendine söylenme şeklinde hiç de komik diildi aslında ama benim nasıl gülesim geldi (wc den yeni çıkmıştım oysaki...) ben gülerken anam bi baktım bacaklarımda bi ıslaklık ama nasıl gidiyo ben güldükçe o gidiyo o gittikçe ben gülüyorum... bi yandan da bağırınıyorum geliyo geliyooo diye.. adamcım yazık ne geliyo bebeğimiz mi geliyo noluyo derken suyum diyemeden anaaammmm benim hanım altına kaçırıyooooo... diye oda başladı mı gülmeye biz ikimiz karşılıklı bi müddet gülmekten alamadık kendimizi... rezaletttt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…