- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
Merhabaaa
ne kadar şanslıyız dimi, eski yıl da bize, yeni yıl da bize geldi ♥ ne kötü şeyler yaşandı geçen yıl , hiç hatırlamıyorum biliyor musunuz.. dünyanın en güzel duygularını yaşıyorken , o acılar hiç gelir mi aklıma :) ♥
Sanırım klimadan dolayı, burnum fevkalade kötü , çok fenayım. ve bugün 2. gün başka bir odada yatıyorum. evet, horlama olayı .. daha önce de yaşadım burnum tıkalıyken..:Sönceki gün gözüne uyku girmedi adamın , gece aşırı sık kalktım ben de, ama gene de kafamı yastığa koyduğum anda diğer boyuta geçiyordum , o esnada da anında horlamaya başlamışım. gözümü de açamıyordum ki pozisyon değiştirsem ..
tekrar rezil olamam, ben başka odada yatıcam dedim çok şiddetli karşı çıktı, ben de az yanında uzanıyorum , o uykuya daldığı anda kaçıyorum yataktan. yakalandım ama inadım inat !
vuuhuuuuuuuuu, çok seksiiii
Cinnet geçirebilirim her an..
Eşimin çok sevdiği büyükbabasının ismini koyduk, Mustafa ♥ mübarek ismi kısaltıp musti , mıstık arabaya kıstık felan diye mahfetmemeleri için bir de kısa isim koyalım yanına dedik , 2. ismi Kaan koyduk.
Hamileliğimde beni 1 kere dahi arayıp tebrik bile etmeyen , hamile değilmişim, ilk ve tek torunu dünyaya gelmeyecekmiş gibi , hatta son 2 yıldır oğlu evli değilmiş ve hatta ve hatta ben kişisi yeryüzünde yokmuşum gibi davranan eşimin annesi , dün ''bebeğimiz '' ilgili ilk yorum olarak ( ve inşallah son olur) bilin bakalım eşime ne demiş :
'' Kaan da nedir , tanıdığım her kaan kısa ve kel ve şişko ! değiştirin ismi ''
Normalde bu ucuzca davranışa ehemmiyet vermezdim ama hamilelik psikolojisi sanırım böyle birşey ki, internetten Kaan isimli ünlülere yada kişilere bakıyorum.. oğluşum da tombik ya !
off nelerle uğraşmaya başladım ben böyle............
Yarın Yusuf suresini okuyayım hemen..
TV8 de bir ses bir nefes programı var. Volkan konak gene döktürüyor ♥ Kaadınıımmmmm dedikçe eridim gene haaa
kızlar bir şey soracağım benım bebeğimin hareketleri 2 gündür daha yumuşak
evet gün için de hareket hissediyorum ama daha yumuşak hareketler normal mi?
hemen velveleye vermek istemiyorum ama tedirgin olmadım da değil
kızlar benim bu elden ölçüm aleti kafayı yedi.önce sağ serçeden ölçtüm 153 çıktı.eşimde dedi meyveyi fazla kaçırırsan bu olur işte diye.halbuki beklemiyordum okadar.ne yedimki yaninda sütle hep ekşi meyveler.tatlı değillerdi.ve 3 tane falan yedim. sonra dur dedim sağ orta parmaktan ölçtüm 355 çıktı.alet alarm verdi.kenton menton gibi bişiler yazdı. sonra sağ seçeden tekrar ölçtüm 170 çıktı. ??????????(((((((((((
Merhabaaa
ne kadar şanslıyız dimi, eski yıl da bize, yeni yıl da bize geldi ♥ ne kötü şeyler yaşandı geçen yıl , hiç hatırlamıyorum biliyor musunuz.. dünyanın en güzel duygularını yaşıyorken , o acılar hiç gelir mi aklıma :) ♥
Sanırım klimadan dolayı, burnum fevkalade kötü , çok fenayım. ve bugün 2. gün başka bir odada yatıyorum. evet, horlama olayı .. daha önce de yaşadım burnum tıkalıyken..:Sönceki gün gözüne uyku girmedi adamın , gece aşırı sık kalktım ben de, ama gene de kafamı yastığa koyduğum anda diğer boyuta geçiyordum , o esnada da anında horlamaya başlamışım. gözümü de açamıyordum ki pozisyon değiştirsem ..
tekrar rezil olamam, ben başka odada yatıcam dedim çok şiddetli karşı çıktı, ben de az yanında uzanıyorum , o uykuya daldığı anda kaçıyorum yataktan. yakalandım ama inadım inat !
Eşimin çok sevdiği büyükbabasının ismini koyduk, Mustafa ♥ mübarek ismi kısaltıp musti , mıstık arabaya kıstık felan diye mahfetmemeleri için bir de kısa isim koyalım yanına dedik , 2. ismi Kaan koyduk.
Hamileliğimde beni 1 kere dahi arayıp tebrik bile etmeyen , hamile değilmişim, ilk ve tek torunu dünyaya gelmeyecekmiş gibi , hatta son 2 yıldır oğlu evli değilmiş ve hatta ve hatta ben kişisi yeryüzünde yokmuşum gibi davranan eşimin annesi , dün ''bebeğimiz '' ilgili ilk yorum olarak ( ve inşallah son olur) bilin bakalım eşime ne demiş :
Normalde bu ucuzca davranışa ehemmiyet vermezdim ama hamilelik psikolojisi sanırım böyle birşey ki, internetten Kaan isimli ünlülere yada kişilere bakıyorum.. oğluşum da tombik ya !
TV8 de bir ses bir nefes programı var. Volkan konak gene döktürüyor ♥ Kaadınıımmmmm dedikçe eridim gene haaa
kızlar bişey farkettim benim genital ağrıyordu 3 aydır hatırlarsınız doktor bu gidişimde magnezyumu gün aşırı yerine hergün al dedi farkettimki benim ağrım yok denecek kadar az yatakta rahat dönüyorum ve kalkıyorum, birde sola değil canım inadına sağa yatmak istiyor
bende hıc bır sekılde sola yatamıyorum, ya saga yada sırtustu yatıyorum bakalım ınsallah sorun olmaz ya
kızlar ben grip oldum ıhlamur içip meyve yiyorum, ilaç kullanabiliyo muyuz?
kızlar bir şey soracağım benım bebeğimin hareketleri 2 gündür daha yumuşak
evet gün için de hareket hissediyorum ama daha yumuşak hareketler normal mi?
hemen velveleye vermek istemiyorum ama tedirgin olmadım da değil
sağolasın canım rahatadım zaten gece coşmaya başladı kerataMerhaba Canım,
Haftalar ilerledikçe yerleri daraldıgından buyuk hareketler yapmamaları normal. Bana doktorum soyledı sakın telaslanma onemlı olan hareket etmesi, hareketleri zayıf gelebilir sana dedi. Gonlunu rahat tut tatlım:)
afedersin ama öküz insan çok memleketimzdeçok şükür hastaneden geldim sonuçları alıp yarın endokrin doktoruna gösereceğiz bakalım hazır gitmişken birde idrar testi yapalım dedim doktor sağolsun yazdı verdi. Bir çıktım sabah sabah hastanede otoparkında arabanın arkasına parketmiş bir ö..üz nasıl sinirim bozuldu ya ben hangi hastaneye gitsem sanki bizim arabanın arka camında gel bana parket diyor tövbe tövbe güvenlikle tartıştım yetişemiyorum diyor anons ettiler kaç kere en son geldi gerizekalı genç bir çocuk dedim Allah sana bana şurda çektirdiğinin 10 katını çektirsin 9 aylık hamileyim be ayıp dedim hastane burası dedim, ya tamam tamam uzatma diyor dedim 10 katını çekersin inşallah salak. O sıradada başka bir çocuk benim arabayı çıkartmaya çalışıyordu yardım için sağolsun.
aynı sorun var doktorum okyanus suyu kullanabilirsin dedi.
Merhabaaa
Teşekkür ederim cevaplar için bakalım hafta sonu yikayacagim .
Canım benimde geceleri çok tıkanıyor burnum doktora sordum okyanus suyu kullanabilirsın dedi yatarken sıkıyorum
Aynı şeyi ben de yaşadım. Kortikosteroid içerenler var. otrivin,iliadin gibi küçük boyda spreyler. Onları normalde de 1 haftadan uzun kullanmamak gerekiyor. Bana dr.um hiç kullanma onları dedi. Sadece okyanus suyu kullanabilirsin dedi. Çok sıkıştıkça kullandım dedim,olmaz öbürüyle idare et dedi.Okyanus suyu ile bir kaç gece uyuyamdım gripte vardı bende. sonra azaldı. Ama tam tıkanmadan kullanmak lazım,tam tıkanırsa hiç işe yaramıyor. Geçmiş olsun.
Işılayım gümbürtüye gitmedi aslında. Sgk ile de konuştm kendim gidip eğer 32. Haftadan sonra açılan raporumu şirkete teslim eder ve şirkette sgk ya bildirimde bulunursa, o süre zarfında hala çalışıp çalışmadığıma bakmadan sgk parayı yatırıomuş. Eğer bir de 6 aya çıkarsa çok ii olacak.
Bir de hamileyi işten çıkarma durumlarında çok çok ağır tazminatlar ödüomuş şirketler yargıtay kararı doğrultusunda avukatımın dediğine göre. Ben de pazarlık yaptım, bu sgk parasının dışında da biraz para aldım şirketten anlaşmaya varmak için. Bebişin bereketi diyorum ben de çok canımı sıkmıyorum artık.
İlkokul arkadaşım çok teşekkür ederim. Ddiğin gibi bence de vardır bir hayır. En azından kafama takmadan iş konusunu kızımla vakit geçirebileceğim diye seviniyorum.
benimde öyle son birkaç gündür hareketleri daha yavaş
ama yeri daraldıgı için bu çok normal..
benim hareketlerle ilgili tek sıkıntım çok aşağıda
resmen şeyimin üstünde oynuyo
o konuda benimde kafam karışık aslında doğumdan sonra başlaması gerekmez mı?sonuçta doğum öncesi o 8 haftalık iznin 5 ini kullanmayıp 3 haftasını kullanmış oluyoruz
bide biz izne çıktıktan sonra halen çalışmakta olan diye bir ibre ekleyip bizi kapsamazsa diye korkuyorum inş kıl payı kaçırmayız
kızlar önceki gğn başıma geleni anlatyıyım size :))
koltukta uyuya kalmışım kalktım yatacagım lavaboya gittim tuvaletimi yaptım kalktım eşofmanımı çektim
kızlar benden asagı bişey akıyo bacaklarımdan
anaa dedim gözlerim yerinden fırladı
eşime cırladım
geldi
ama o suda durdu :)))
dedim bu su nee sandımki suyum geliyo
eşim baktı balktı dediki altına kaçırdınnn
rezilliğimemi güleyim eşime haber vermememi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?