Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
canım benim kv sıkıntısı yokki o nerden çıktı aldıkların hayırlı olsun sevinçle, mutlulukla, gülen gözlerle, heyecanla yap hazılrıklarını inşallah.

yok şekerim karışmış, cümlenin başına seninle başladım sonrasında da diğer sıkıntılara dem vurdum ya ondan karışmış sanırım, aman olmasın kuzum zaten sorun filan
aminnnnn canım benim hepimiz için inşallah

canm cok tesekkur ederim cok agır sekilde geciyor gözlrim burnum basım... nası gececekl bilmiyorum ya ates,m yok dr u aradım doncek dediler ama hala donmedi

çok sağol canımmm valla ben o onbeş kargo parasına razıyım zira bidaha eminönüne filan gidemem ki bide arabayla gidip gelmek bizim adımıza işkenceye eş değer trafik yüzünden :18:
şimdi modellere baktım da isimler ne hoş öyle yahuu, ve en zarifi bizim model sanırımmmm güzel sağlıklı günlerde kullansın inşallah paşalarımız amiinnnn

canım yalnız nakit 250 kredi 275 ti tabikideğmez ne gerek var otopark parası tutuyor + benzin vss 15 çok normal başka şey almıycaksan padişah modeli istemiştim kalmamıştı 325 nakitti galiba telde sor sen

erkenci olmazsa (Allah korusun)20-25 ocağa gün verecek doktorum
ilk ben fırtlatabilriiiiiimm
benden erken sezeryan olacak var mı

ya kızlar ben abarttım mı acaba hele bir bakın
bebek için hastaneye bir anne bebek çantası çok büyük değil
kendime de miniden bir boy büyük çekçek valiz aldım
anneme dedim abarttım diye ben bilmem sonra bana kızarsın onu bunu almadık diye sıyrıldı işin içinden:26:
ama hep lazım şeyler yazdım aldıklarımı zaten

Canım benim yaşadığım rahimde hareketlilik şeklinde açılıp kapanıyor gibi sanki.

Işılayım sende sağlıklı haberlerle gelirsin inşallah canım.Dualarımız seninle

valla bende de iğne batmaları oluyor vajinaya

bende kağan düşünüyorum canım ama celili anlayamadım anlamı neki biraz daha açarmısın canım. güzelse bende kulağına kağan celil dedirtirim
Kızlar sizce ilk kim fırtlatacak :))) bu topikte

kesin ben olurum ama hayırlısı

bugün bende kontrole gittim kızlar çok şükür nst de sancı çıkmadı, çok korkmuştum yine hastanede mi yatarım diyee.. yine kan idrar testleri yapıldı. bir sorun yok görünüyor bu arada oğluşum 2,900 gr olmuş suyu, bebeğin gelişimi çok normal görünüyor dedi. herşey iyi görünüyor, tek sorun iş görmezlik raporunu vermedi doktor. sen 37. aftada değil daha yeni 36. haftada görünüyorsun dedi, oysaki 32. haftada rapor alırken hiç sorun olmamıştı.. bu doktor biraz dikkatli çıktı. ben biraz ısrar edincede 1 hafta rapor verdi, haftaya çarşamba gel 37. hafta çalışamaz raporunu veriiyim dedi.. hiçbişey anlamadım. okula götürdüm raporu...

Edacım merak etme tüm haklarımı anlaşarak aldım zaten. Az para fln almış sayılmam, o nerden çıktı ki :))

Belfüm maşallah kuzuna..

Kızlar moralim çok bozuk, bugün kontrole gittik ve kızım 1750 gr da kalmış. Gelişiminde kilo anlamında gerilik var ve ben çok üzüldüm. Bu iş konusunu ne kadar takmamaya çalışmış olsam da onun da etkisi olabileceğini düşünüyorum. 2 hafta sonra bir daha kontrole gideceğim, o zamana kadar kızıma yarayacak neler yiyebilirim?

canım maşallah bebeğineee
32.hafta raporunu aldığın doktora gitmedin mi
aynı yerden almak gerekiyor diye biliyorum yanlış mıyım
benım de adete göre 36.hafta ama usg de 37ye girdim bugün ve ben de 4-5 gün kadar erken almıştım
şimdi cuma gidip yeni raporumu yazacaklar

canım sıkma canını ama biraz rahatla
kivi ve muz kilo aldırıyor diyrolar
bır de yeni doğum yapmış birinden okudum topikte keçiboynuzu pekmesi yemiş son zamanlarda bebeğe iyi gelmiş kilosu açısından

oyy maşallah kuzunaaaaa doğum için de sağlıklı ve hayırlısı olsun canımmmm

Sağol pıtırcığım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Kızlar sizce ilk kim fırtlatacak :))) bu topikte

Bende merak ediyorum valla.Sanırım ben olmam ama bakalım :)

Canım benim doktorum da rapor için 37+1 randevu aldırdı.Önemli sanırım.
32de çalışır verirken çok dert olmuyor anladığım kadarıyla :)

Çok sevindim canım süper haber bu.Kuzunun da maşallahı var :) Sağlıkla zamanında gelsin inşallah.

Luflem canım benim.Geçen kontrolde benim kuzuda az gerideydi sakın kafana takma.Kafan rahat olsun.
Beslenmene dikkat et yeter.Ceviz,kivi,muz ve keçiboynuzu pekmezi aldırır diyorlar.
Ama önce rahatla kuzum inan gelişimine şaşacaksın

erkenci olmazsa (Allah korusun)20-25 ocağa gün verecek doktorum
ilk ben fırtlatabilriiiiiimm
benden erken sezeryan olacak var mı

canım ben koca valiz alcam kendim için tahminim bebişede 2 küçük çanta genede sığdırabilirmiyim diye düşünüyorum eşimede koycam 2 gün yatcak oda hastanede ben böyleyim yaa iş seyahatlerine çıktığımda sadece bir gün bile kalıcaksam o koca valiz gelirdi benimle

bende kağan düşünüyorum canım ama celili anlayamadım anlamı neki biraz daha açarmısın canım. güzelse bende kulağına kağan celil dedirtirim

kesin ben olurum ama hayırlısı

hayırlısı olsun canım ilk doğuranlar yazacaklar yardım edecekler kötü anıları paylaşmayın kızlar ama olurmu :))

nedir kızlar bu topikte kağan furyası :)

ohh maşallah ay bedne bu kiloyu yazmak istiyorum artık hiç korkma canım bugun doğsa hemen çıkarsınız hastaneden:)

Canım aynı şeyi yaşamışız seninle 32 + 5 de gittim bende 1820 gr dı diet yüzünden kuzum 2000 yerine geri kalmış şimdi bende sürekli onla uğraşıyorum yarın endokrin doktoruna gideceğim inşallah duruma göre dietisyene göndercekki inşallah göndermez artık git gel yapmaktan sıkıldık yaa şimdi doktor tavuk balık ye dedi bende balıkçının telini aldım 3 günde bir söyliycem tavuk ye et suyunu iç ben bunları yapıyorum canım şekerin yoksa eğer sütlü tatlıları daya ben süt içiyorum günde yarım litre içebilirsen bir litre iç meyva yiyorum zaten herçeşit araöğünlerde yoğurt ye hergün yumurta ye yemek sıkıntısı yoksa hertürlü alırsın ama ben şeker var diye yiyemiyorum canım bol bol etli yemekler ye bakalım bende senin gibi 2 hafta sonra çağırdı 35 +0 da kaç olcak merak ediyorum hayırlı haberler veririz inşallah

hepberaber & belfü kızlar yazdıklarınız aynı şeyler gibi, demekki var bir hikmet.. Hemen denemeye başlıyayım. Teşekkürler kızlar, inşallah toparlar minnoşumm

Işılayımmm aynı şey evet canım benim şeker sıkıntısı yok Allaha çok şükür, süt falan da içerim severim çok. Balık diyenler oldu bana da ve aynı şeyi düşündüm pişirip eve servis eden bi yerden haftada en az 3 gün söliim bari dedim ben de. Ay inşallah iyi haberler alırız kontrollerde canım ya. Ben 16sına aldım randevumu, bakalım.

canım şeker sıkıntın yoksa daya sütlü tatlıyı burda bir arkadaş böyle 500 gr aldı bebeği 1 haftada et suyu içtim et yedim dedi bol bol ye kuzum ben kendim 1,5 kilo verdim kivi ye ceviz fındık badem ye bol yeşil sebzeler yee portakalı daya bol bol meyva çikolata ye kız ye işte benim yerimede :))) daha ne istiyon

benim 11 i bakalım yazıcam gelişmeleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…