- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
canım benim kv sıkıntısı yokki o nerden çıktı aldıkların hayırlı olsun sevinçle, mutlulukla, gülen gözlerle, heyecanla yap hazılrıklarını inşallah.
Canım geçmiş olsun minoset yada parola izin veriyor doktorlar ıhlamurun içine evde ne meyva varsa atıp kaynatıyorum ben birde tarçın doktoruma dedim grip atlattım tuzlu gargara ıhlamur ve 4 gün günde bir tane parol içtim dedim en doğrusunu yapmışsın dedi bana ateş yaptımı dedi yok dedim. Eğer ateş varsa doktorunu ara sanırım o zararlı canım ona dikakt etmek gerekiyormuş.
canım bebeğin yarım resmini çektiğim beşiği evet cibinliğide var minik yorgan örtüsü ve yastığı var birde onları makinede yıkadım ayy şimdi yazarken aklıma geldi yaa ben ona ne çarşaf sercem :26: minik çarşaf bulmam lazım neyse 250 tl havuzlu handa canım
ee o yazıları sipariş vermek nasıl olcak 2 tl dıyor ama ilk baskılı fiyat belki daha pahalıdır kargo falan ???
maşallah belfüm yavruna kuzumuda haftaya cuma görcez kızlar ne olur dua edin 2500 ü geçsin 35 + 0 olacak haftaya
Kızlar şimdi kolinin üstüne baktım
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
bu sitede beşikler benim model sultan modeli satıcı dedi istersen siteden sipariş ver ama 15 TL kargo parası vermek gerekiyormuş
düşünenler bakabilirler ama tüm modeller farklı fiyat
Kızlar sizce ilk kim fırtlatacak :))) bu topikte
Ayyy ben de çok merak ediyorum, boyle dogum hikayelerimizi yazacagımız zamanlar falan gelecek mi:))) Çok heyecanlı yaaaa...
çok sağol canımmm valla ben o onbeş kargo parasına razıyım zira bidaha eminönüne filan gidemem ki bide arabayla gidip gelmek bizim adımıza işkenceye eş değer trafik yüzünden :18:
şimdi modellere baktım da isimler ne hoş öyle yahuu, ve en zarifi bizim model sanırımmmmgüzel sağlıklı günlerde kullansın inşallah paşalarımız amiinnnn
tabi canım ne kaldıki şurda benim 4 haftam var herşey yolunda giderse inşallah :)
Canım benim yaşadığım rahimde hareketlilik şeklinde açılıp kapanıyor gibi sanki.
Işılayım sende sağlıklı haberlerle gelirsin inşallah canım.Dualarımız seninle
bende kağan düşünüyorum canım ama celili anlayamadım anlamı neki biraz daha açarmısın canım. güzelse bende kulağına kağan celil dedirtirimyaa yemişim öylelerini.ne yani bende kaan koyacağım.ama kulağına bende kağan celil okutacağım.eşim eskiden beri oğlum olursa adına kağan koyacağım dermiş.bende dini vbir isim olsun diye anlamı güzel diye celil istedim göbek adına.
seni işten çıkardılar normalde tazminat hakkın var.
bide sen hamilesin hamilelik döneminde seni işten çıkaramazlar çıakrırlarsa tazminat kesinlikle alırsın.
anlaşıp az para alacagına noterden bir yazıgönder 15 gün içinde tazminatımı şu hesaba yatırın diye. mecburlar yatırmaya.
bugün bende kontrole gittim kızlar çok şükür nst de sancı çıkmadı, çok korkmuştum yine hastanede mi yatarım diyee.. yine kan idrar testleri yapıldı. bir sorun yok görünüyorbu arada oğluşum 2,900 gr olmuş suyu, bebeğin gelişimi çok normal görünüyor dedi. herşey iyi görünüyor, tek sorun iş görmezlik raporunu vermedi doktor. sen 37. aftada değil daha yeni 36. haftada görünüyorsun dedi, oysaki 32. haftada rapor alırken hiç sorun olmamıştı.. bu doktor biraz dikkatli çıktı. ben biraz ısrar edincede 1 hafta rapor verdi, haftaya çarşamba gel 37. hafta çalışamaz raporunu veriiyim dedi.. hiçbişey anlamadım. okula götürdüm raporu...
Edacım merak etme tüm haklarımı anlaşarak aldım zaten. Az para fln almış sayılmam, o nerden çıktı ki :))
Belfüm maşallah kuzuna..
Kızlar moralim çok bozuk, bugün kontrole gittik ve kızım 1750 gr da kalmış. Gelişiminde kilo anlamında gerilik var ve ben çok üzüldüm. Bu iş konusunu ne kadar takmamaya çalışmış olsam da onun da etkisi olabileceğini düşünüyorum. 2 hafta sonra bir daha kontrole gideceğim, o zamana kadar kızıma yarayacak neler yiyebilirim?
oyy maşallah kuzunaaaaadoğum için de sağlıklı ve hayırlısı olsun canımmmm
ya kızlar ben abarttım mı acaba hele bir bakın
bebek için hastaneye bir anne bebek çantası çok büyük değil
kendime de miniden bir boy büyük çekçek valiz aldım
anneme dedim abarttım diye ben bilmem sonra bana kızarsın onu bunu almadık diye sıyrıldı işin içinden:26:
ama hep lazım şeyler yazdım aldıklarımı zaten
valla bende de iğne batmaları oluyor vajinaya
bugün bende kontrole gittim kızlar çok şükür nst de sancı çıkmadı, çok korkmuştum yine hastanede mi yatarım diyee.. yine kan idrar testleri yapıldı. bir sorun yok görünüyorbu arada oğluşum 2,900 gr olmuş suyu, bebeğin gelişimi çok normal görünüyor dedi. herşey iyi görünüyor, tek sorun iş görmezlik raporunu vermedi doktor. sen 37. aftada değil daha yeni 36. haftada görünüyorsun dedi, oysaki 32. haftada rapor alırken hiç sorun olmamıştı.. bu doktor biraz dikkatli çıktı. ben biraz ısrar edincede 1 hafta rapor verdi, haftaya çarşamba gel 37. hafta çalışamaz raporunu veriiyim dedi.. hiçbişey anlamadım. okula götürdüm raporu...
Edacım merak etme tüm haklarımı anlaşarak aldım zaten. Az para fln almış sayılmam, o nerden çıktı ki :))
Belfüm maşallah kuzuna..
Kızlar moralim çok bozuk, bugün kontrole gittik ve kızım 1750 gr da kalmış. Gelişiminde kilo anlamında gerilik var ve ben çok üzüldüm. Bu iş konusunu ne kadar takmamaya çalışmış olsam da onun da etkisi olabileceğini düşünüyorum. 2 hafta sonra bir daha kontrole gideceğim, o zamana kadar kızıma yarayacak neler yiyebilirim?
erkenci olmazsa (Allah korusun)20-25 ocağa gün verecek doktorum
ilk ben fırtlatabilriiiiiimm
benden erken sezeryan olacak var mı
ya kızlar ben abarttım mı acaba hele bir bakın
bebek için hastaneye bir anne bebek çantası çok büyük değil
kendime de miniden bir boy büyük çekçek valiz aldım
anneme dedim abarttım diye ben bilmem sonra bana kızarsın onu bunu almadık diye sıyrıldı işin içinden:26:
ama hep lazım şeyler yazdım aldıklarımı zaten
valla bende de iğne batmaları oluyor vajinaya
bende kağan düşünüyorum canım ama celili anlayamadım anlamı neki biraz daha açarmısın canım. güzelse bende kulağına kağan celil dedirtirim
kesin ben olurum ama hayırlısı
Belfüm maşallah kuzuna..
Işılayımmm aynı şey evet canım benimşeker sıkıntısı yok Allaha çok şükür, süt falan da içerim severim çok. Balık diyenler oldu bana da ve aynı şeyi düşündüm pişirip eve servis eden bi yerden haftada en az 3 gün söliim bari dedim ben de. Ay inşallah iyi haberler alırız kontrollerde canım ya. Ben 16sına aldım randevumu, bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?