Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canım benim yerim senin yerine de :)) kız güldürdün beni hee :)))
Ay walla biraz rahatladım gülümsedim, iyi ki varsınız hepiniz.
Yemeye verip kendimi kilodan sapıtmiim diodum son düzlükte ama öle yapınca da yavrum geri kaldı. Aman yiyim ben verilir kilolar nası olsa dimiiiii:)

aynen oh veriyorum dedim kuzumun geride kaldığını görünce helede küvezi düşündüğüm için artık ben alayım sorun değil dedim eşimde diyor artık anne oldun farkındamısın yavrum iyi olsunda ben alayım dıyorsun kendini 2. plana atmaya başladına artık diyor

ben zerre canımı sıkmıyorum inanın , hatta eşimle milyon kere bu konuda istişare yaptık , sonuç Ç belki de bu zorluklar , bu bizi ayırma çabaları olmasa bu kadar kenetlenip bu kadar aşkla senelerimizi sürdüremeyecektik . şükrediyorum desem abartmış olmam!

Kızlar sizce ilk kim fırtlatacak :))) bu topikte

Ayyy ben de çok merak ediyorum, boyle dogum hikayelerimizi yazacagımız zamanlar falan gelecek mi:))) Çok heyecanlı yaaaa...

tabi canım ne kaldıki şurda benim 4 haftam var herşey yolunda giderse inşallah :)

:))) bende aynı şeyi düşünüyorum
ama ilk olmam inşallahh

erkenci olmazsa (Allah korusun)20-25 ocağa gün verecek doktorum
ilk ben fırtlatabilriiiiiimm
benden erken sezeryan olacak var mı

beennn =))))) benim roket rampaya yerleşti çoktan, geri sayımdayız

derken, bir de gelmezmiş oğlummm.... ay Allah korusun , bazen geri kaçıyomuş çocuk 10 ayı buluyormuş doğum, sezeryan olur o zaman zaten..

hayırlısı hayırlısı

Ah aynen aynennnnnnnn. Kendimden hoşlanmıcam bu işin sonunda biliyorum ama kiloyu ben kasıp verebilirim nasıl olsa ama kızım düşük kiloyla çok daha büyük sıkıntılar yaşayabilir. Yapacak bişi yok Işılayımmmm yemeye devamm devamm devammmmmm

yaa bebek ilerde olmasın şekerden diyecekler diye ödüm patlıyordu şimdi aman geride kalmasın şeker dietinden diyorum yaa ayy şöyle ağız tadıyla hamileliğimi yaşayayım derken bir yandanda doğursammı diyorum.

Benim 6 hafta var aslında kızlar tüp bebek ve sezeryan 16 şubat tarihi doktor 5-6 şubat olabilir dedi bende ya 1 ya 5 şubat diyorum 5 uğurlu rakamım birde kesin net sayıları seviyorum benim 10 u eşim 20 si net rakamlar yani :)) böyle takıntılarım vardır düğünümü 5 temmuz da yaptım annem ayın 1 i babam 25 i doğumlu :)) ama tabiki kısmetin önüne geçemem :) ama doktorla zamanı gelince konuşcam 5 i derse cuma hemde mübarek gün :)) annemde diyor bu kız ne acayip yaa neleri hesaplıyor diyor

canımben özellikle rapor aldığım hastaneyi aradım
dedim böle böle ben yanlış almışım
ama 32.haftaya göre vereceğiz dedi 37yi
yanı 10una kadar çalışayım ben dedim
hayrı çalışma 4ünde gel biz yazarız 1 haftada erken doğum gibi gösteririz falan dediler
o nedenle bu cuma alacağım ben

ynen ben de öyleyim ya 2 günlük bi yere gitsek iki koca valizle
bu arada ilk doğum yapacaklar normal veya szeryan iyi anılar yazılsın bence de herkes doğrusun ALlah korsun kimse yaşamasın tabi ama olursa sıkıntılar sonra yazılsın

kız güldürdün benı
rampaya yerleşti roket haaa

birde komik bişey söyliyim şimdi eşimle 2 günlük bir tatile çıkalım diyoruz atıyorum ben valiz + çanta diyorumki ya çok oldu diyorum bavul kapanmıyor eşim almış 2 tişört 2 fanila birini geri bırakıyor ay diyorum kıyamam yaa biz niye böyleyiz yaa

32. haftada rapor aldığım doktora gidemedim izinliymiş canım. burda doktor belirlemek öyle kolay değilki istediğin dokoru bulamıyorsun.. biraz kötü oldu benim için doğum sonrasına 5 değil 4 hafta ekletebilmiş oldum ama sağlık olsun yapacak bişi yok. inş sende sorun olmaz alırsın canım.
belfüm teşekkür ederim canım ışılayım sanada teşekkür ederim, sende görürsün bu kiloları inşş

kızlar ben grip oldum ıhlamur içip meyve yiyorum, ilaç kullanabiliyo muyuz?

Dr.um bana ıhlamur,bol sıvı ,burun tıkanıklığı için okyanus suyu dedi. Kalanı istirahat,ilaç yok dedi. Boğaz ağrısı ve ateş olmadığı sürece tabiii.Son ikisi olmazsa idare edeceksin, ama normalde 3 gün sürecekse sende 6 gün sürer,gebeler çabuk hastalanır geç iyileşir, moralini bozma uzarsa dedi. Ben atlattım 2 hafta sürdü. Darısı başına geçmiş olsun:))

Benim de haftasonu kont. vardı,artık aşağı dönmüş,tekrar yukarı döner mi dedim. senin ufaklık bi değişiklik olsun isterse yapar ama normalde bu halde kalırlar dedi.(gerçi benim zaten sezeryan) Bi hastamda bebek aşağı dönmüşken 35. haftada tekrar yukarı çevirmiş kafayı. 1-2 hafta beklicem,dönmezse alıcam sezeryanla dedi. Ne olur ne olmaz makat gelişi sıkıntılı normal doğumlarda.
Senin bebişte değişiklik istemiş galiba, sağlıkla gelsinde sezeryanada katlaılıyor.

benim kızımın kafası da 2,5 hafta ilerideymiş. Ama bu haftalarda kafa hızlı büyür dedi. Ama diğer ölçümleri de yaklaşık 2 hafta öndeydi. Büyük ama üst sınırın üstünde değil,korkulacak bi şey yok dedi. Ne kadar ileride acaba ölçümleri?3 haftaya kadar iri kabul edilmezmiş ölçümler.

erkek bebeklerde olabiliyor diye biliyorum cinsiyeti neydi bebişin..
Kızlar birde bu doktorların kilo tahminleri çok yanılıyor.
Teyzemin bebeğine çok kilolu bir bebek olacak dedi
cılızzz bir bebek dogdu.

o kilo ölçümleri ultrason ölçümlerine göre tahmini sonuçlar zaten.

canm cok tesekkur ederim cok agır sekilde geciyor gözlrim burnum basım... nası gececekl bilmiyorum ya ates,m yok dr u aradım doncek dediler ama hala donmedi

aaaaa evet parol bana da söylemişti dr.um. Minosetin sade olanı bir de plus olanı var. Plus olanı hamilelikte kullanılmıyor.

protein ağırlıklı yersen senin kilo açısından sorun olmaz ki :)

Çoook uzun bi listem var. yazabilirsem yazarım arkadaşlar, acıbademin diyetisyenine gidiyorum düzenli Belki faydası olur size ve bebeklerinize. bende diyabet ve kabızlık var,listem bu konulara odaklı ama bebek gelişimide ihmal etmiyor tabi.

Selamlar kızlar; doktor randevum vardı bugün. Önce göğüs hastalıklarına gittik yine. Şu benim geçmeyen öksürük yüzünden şimdi de kaburgamın bittiği yerde batma oldu. Öksürürken çok kötü batıyor. İşin kötüsü de çözüm yok. Doğuma kadar çekmek zorundayım. Sonra kendi doktoruma gittim. Oğlum 3 kilo olmuş nihayet:)) Çatı muayenesini yaptı. Normal doğum için hiç bir tehlike yokmuş. Ama ben kafamdaki endişeleri paylaştım doktorumla. En başta ilerleyen zamanlarda mesane sarkması, idrar tutamama, vajinada açılma, cinsel isteksizlik gibi sorunlar olabiliyormuş siz ne düşünüyorsunuz dedim. O da aynı nedenlerden dolayı ben sezaryen oldum ama sana normal doğum yapma sezaryen yap demem bu tamamen senin tercihin dedi. Sezaryen düşündüğüm için bebeğime kötülük yapmış gibi hissediyorum dedim. O da ben de aynı şeyleri hissetmiştim ama sezaryen bebek için daha az risk taşıyor dedi. Sonuç olarak sezaryen istiyorsam 24 ocakta olacak. Yani 22 gün kaldı. Ama şu öksürük beni canımdan bezdirdi. Geçmiyor bir türlü. NST de hafif sancılar çıktı. Artık izne ayrılmamı söyledi. Pazartesiden itibaren izne ayrılıyorum. Son 2 günüm yani okulda:) Kendimi yormamam gerekiyor sezaryene kadar. Çok heyecanlanıyorum. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

ben ilaçsız ıhlamur içine tarçın karanfil de kattım. kivi mandalina ve zencefille atlattım. umarım en kısa zamanda sende atlatırsın.

kızlar ben grip oldum ıhlamur içip meyve yiyorum, ilaç kullanabiliyo muyuz?

benim ilacım : lohusa şerbeti bir büyük kupaya , bir karecik atıyorum , üstüne sıcak su.. mmmmmmmm

zaten içinde biliyosunuz tarçın, karanfil, zencefil , karabiber vs. var. tadı da muhteşemmm

tam soğukalgınlığından koruyup , içini yumuşatıp, sakinleştiren süper bi çay, pardon şerbet :))) kutusunu 6.5 tl den alıyorum ben, 20 gün gidiyor çok rahat
tabi eşim de içtiği için 20 gün ,yoksa daha uzun da gider

herkese tavsiye ederim, enn güzel içecek o şuann

Son düzenleme:

ben ebebekten aldım birtane buzluğa attımda nasıl yapılıyor o canım küçük kare nedemek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…