canım şeker sıkıntın yoksa daya sütlü tatlıyı burda bir arkadaş böyle 500 gr aldı bebeği 1 haftada et suyu içtim et yedim dedi bol bol ye kuzum ben kendim 1,5 kilo verdim kivi ye ceviz fındık badem ye bol yeşil sebzeler yee portakalı daya bol bol meyva çikolata ye kız ye işte benim yerimede :))) daha ne istiyon
benim 11 i bakalım yazıcam gelişmeleri
Canım benim yerim senin yerine de :)) kız güldürdün beni hee :)))
Ay walla biraz rahatladım gülümsedim, iyi ki varsınız hepiniz.
Yemeye verip kendimi kilodan sapıtmiim diodum son düzlükte ama öle yapınca da yavrum geri kaldı. Aman yiyim ben verilir kilolar nası olsa dimiiiii:)
geçmiş olsun canımmmm,
kv de enteresanlıklarımı iletiyorum şekerim, ama hiç takılma o şimdi bozum olmuştur seninde oğlun oluyo ya, bazı kaynanalar çekemiyodur eminim bu durumu... hiç ama hiç sıkma canını, kaan paşa bi gelsin hele inşallah, siz sarmaş dolaş bi kenetlenin ailecek de asıl o zaman gör sen kv kudurmasınıkısım yaaa yine e iyi ki varlar, onlar olmasa bis kime gülüces dimi ama..
yaaa bizde kv olucas kısııııımmmmm ama bis iyi olucas dimi, gelinler bise böyle demicek dimi, bis yapmayıs demi ayyyy...
Kızlar sizce ilk kim fırtlatacak :))) bu topikte
Ayyy ben de çok merak ediyorum, boyle dogum hikayelerimizi yazacagımız zamanlar falan gelecek mi:))) Çok heyecanlı yaaaa...
tabi canım ne kaldıki şurda benim 4 haftam var herşey yolunda giderse inşallah :)
:))) bende aynı şeyi düşünüyorum
ama ilk olmam inşallahh
erkenci olmazsa (Allah korusun)20-25 ocağa gün verecek doktorum
ilk ben fırtlatabilriiiiiimm
benden erken sezeryan olacak var mı
aynen oh veriyorum dedim kuzumun geride kaldığını görünce helede küvezi düşündüğüm için artık ben alayım sorun değil dedim eşimde diyor artık anne oldun farkındamısın yavrum iyi olsunda ben alayım dıyorsun kendini 2. plana atmaya başladına artık diyor
canımben özellikle rapor aldığım hastaneyi aradımSağol pıtırcığım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Bende merak ediyorum valla.Sanırım ben olmam ama bakalım :)
Canım benim doktorum da rapor için 37+1 randevu aldırdı.Önemli sanırım.
32de çalışır verirken çok dert olmuyor anladığım kadarıyla :)
Çok sevindim canım süper haber bu.Kuzunun da maşallahı var :) Sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
Luflem canım benim.Geçen kontrolde benim kuzuda az gerideydi sakın kafana takma.Kafan rahat olsun.
Beslenmene dikkat et yeter.Ceviz,kivi,muz ve keçiboynuzu pekmezi aldırır diyorlar.
Ama önce rahatla kuzum inan gelişimine şaşacaksın
ynen ben de öyleyim ya 2 günlük bi yere gitsek iki koca valizlecanım ben koca valiz alcam kendim için tahminim bebişede 2 küçük çanta genede sığdırabilirmiyim diye düşünüyorum eşimede koycam 2 gün yatcak oda hastanede ben böyleyim yaa iş seyahatlerine çıktığımda sadece bir gün bile kalıcaksam o koca valiz gelirdi benimle
hayırlısı olsun canım ilk doğuranlar yazacaklar yardım edecekler kötü anıları paylaşmayın kızlar ama olurmu :))
nedir kızlar bu topikte kağan furyası :)
ohh maşallahay bedne bu kiloyu yazmak istiyorum artık hiç korkma canım bugun doğsa hemen çıkarsınız hastaneden:)
Canım aynı şeyi yaşamışız seninle 32 + 5 de gittim bende 1820 gr dı diet yüzünden kuzum 2000 yerine geri kalmış şimdi bende sürekli onla uğraşıyorum yarın endokrin doktoruna gideceğim inşallah duruma göre dietisyene göndercekki inşallah göndermez artık git gel yapmaktan sıkıldık yaa şimdi doktor tavuk balık ye dedi bende balıkçının telini aldım 3 günde bir söyliycem tavuk ye et suyunu iç ben bunları yapıyorum canım şekerin yoksa eğer sütlü tatlıları daya ben süt içiyorum günde yarım litre içebilirsen bir litre iç meyva yiyorum zaten herçeşit araöğünlerde yoğurt ye hergün yumurta ye yemek sıkıntısı yoksa hertürlü alırsın ama ben şeker var diye yiyemiyorum canım bol bol etli yemekler ye bakalım bende senin gibi 2 hafta sonra çağırdı 35 +0 da kaç olcak merak ediyorum hayırlı haberler veririz inşallah
ben zerre canımı sıkmıyorum inanın , hatta eşimle milyon kere bu konuda istişare yaptık , sonuç Ç belki de bu zorluklar , bu bizi ayırma çabaları olmasa bu kadar kenetlenip bu kadar aşkla senelerimizi sürdüremeyecektik . şükrediyorum desem abartmış olmam!
beennn =))))) benim roket rampaya yerleşti çoktan, geri sayımdayız
derken, bir de gelmezmiş oğlummm.... ay Allah korusun , bazen geri kaçıyomuş çocuk 10 ayı buluyormuş doğum, sezeryan olur o zaman zaten..
hayırlısı hayırlısı
canım maşallah bebeğineee
32.hafta raporunu aldığın doktora gitmedin mi
aynı yerden almak gerekiyor diye biliyorum yanlış mıyım
benım de adete göre 36.hafta ama usg de 37ye girdim bugün ve ben de 4-5 gün kadar erken almıştım
şimdi cuma gidip yeni raporumu yazacaklar
kızlar ben grip oldum ıhlamur içip meyve yiyorum, ilaç kullanabiliyo muyuz?
Kızlar merhaba ,
Bugün doktor günümüzdü kızımı gördüm rahatladım valla :)
2723 gram 49,28cm. Ultrasona göre doğum tarihimiz 31/01/2012
Ama benim yaramaz kızımın kafası yukarı dönmüşDoktor 2 hafta sonraki kontrolde dönmemişse sezeryan dedi
Hepberaber: canım doktora sordum hareketlerin ittirerek dokunur şekilde olması normalmiş.
Hıçkırıklar bile hareket sayılıyormuş.Günde 20 kere hareket ediyorsa sıkıntı yok demekmiş.
benim kızımın kafası da 2,5 hafta ilerideymiş. Ama bu haftalarda kafa hızlı büyür dedi. Ama diğer ölçümleri de yaklaşık 2 hafta öndeydi. Büyük ama üst sınırın üstünde değil,korkulacak bi şey yok dedi. Ne kadar ileride acaba ölçümleri?3 haftaya kadar iri kabul edilmezmiş ölçümler.Kızlar bendede basladı hafıften kasılmalar yıllık ıznımle bırlestırıp erken cıkıcam sanırım, bırde benım bebegımın kafası daha buyuk dedı dr bedenıne gore sorun olurmu?kendisi birsey olmayacagını soyledı ama.
erkek bebeklerde olabiliyor diye biliyorum cinsiyeti neydi bebişin..
Kızlar birde bu doktorların kilo tahminleri çok yanılıyor.
Teyzemin bebeğine çok kilolu bir bebek olacak dedi
cılızzz bir bebek dogdu.
canm cok tesekkur ederim cok agır sekilde geciyor gözlrim burnum basım... nası gececekl bilmiyorum ya ates,m yok dr u aradım doncek dediler ama hala donmedi
Ah aynen aynennnnnnnn. Kendimden hoşlanmıcam bu işin sonunda biliyorum ama kiloyu ben kasıp verebilirim nasıl olsa ama kızım düşük kiloyla çok daha büyük sıkıntılar yaşayabilir. Yapacak bişi yok Işılayımmmm yemeye devamm devamm devammmmmm
canım şeker sıkıntın yoksa daya sütlü tatlıyı burda bir arkadaş böyle 500 gr aldı bebeği 1 haftada et suyu içtim et yedim dedi bol bol ye kuzum ben kendim 1,5 kilo verdim kivi ye ceviz fındık badem ye bol yeşil sebzeler yee portakalı daya bol bol meyva çikolata ye kız ye işte benim yerimede :))) daha ne istiyon
benim 11 i bakalım yazıcam gelişmeleri
Dr.um bana ıhlamur,bol sıvı ,burun tıkanıklığı için okyanus suyu dedi. Kalanı istirahat,ilaç yok dedi. Boğaz ağrısı ve ateş olmadığı sürece tabiii.Son ikisi olmazsa idare edeceksin, ama normalde 3 gün sürecekse sende 6 gün sürer,gebeler çabuk hastalanır geç iyileşir, moralini bozma uzarsa dedi. Ben atlattım 2 hafta sürdü. Darısı başına geçmiş olsun:))
ben ilaçsız ıhlamur içine tarçın karanfil de kattım. kivi mandalina ve zencefille atlattım. umarım en kısa zamanda sende atlatırsın.
benim ilacım : lohusa şerbetibir büyük kupaya , bir karecik atıyorum , üstüne sıcak su.. mmmmmmmm
zaten içinde biliyosunuz tarçın, karanfil, zencefil , karabiber vs. var. tadı da muhteşemmm
tam soğukalgınlığından koruyup , içini yumuşatıp, sakinleştiren süper bi çay, pardon şerbet :))) kutusunu 6.5 tl den alıyorum ben, 20 gün gidiyor çok rahat
tabi eşim de içtiği için 20 gün ,yoksa daha uzun da gider
herkese tavsiye ederim, enn güzel içecek o şuann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?