Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

kızlar ben izledim şeymiş
dogum öncesi izni değişmiyor 8 hafta sonrası 8 hafta yerine 16 hafta olacak yani bu bir kaç ay içinde olursa bizde faydalanabileceğiz

Kızlar bende dün hastane için magnetlerimi sipariş verdim çubuklu istedim arkalarında magnetler olacak.
şeker olarak bi organizasyoncuda gördüm çok tatlı kavanozlar içinde mavi badem şekerleri olacak
onun dışında kapı süsünü sipariş verdim
biraz değişik birşey kardeşim begendi birazda fazla büyük ama artık sonradan evde buluruz koycak biryer :))
birde nazar boncukları aldım
balonlar aldım :)

kızlar haftaya son haftam iş yerinde 11 ocakta izne ayrılacagım
ama çok korkuyorum işyerinde birşey olacak diye
iş yerine 1 saat sürüyo araba.
ya arabada birden su gelirse diye içim içimi yiyo
eskisi gibi değilim rahat değilim doğumun yaklaştıgını hissediyorum
rahat yürüyemiyorum
gece yatınca bebeğin alta baskıları arttı
insan hissederya, erken birşey olacak gibi geliyor bana

oohhhh süppermiş, eşine saygılarımı sunarım Allah nazarlardan korusun şekeriiimmmmm

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

Canım arkadaşlarım hepinize mucizelerinizle birlikte mutlu seneler diliyorum. Bizim hediyelerimiz göbüşlerimizdeeeee..!!!

Seni çok seviyorum Defne'mmmm

aminn canım benimmmmm

arkadaşlar hepinize iyi seneler diliyorum:) bebeklerimizle ailelerimizle ve tüm sevdiklerimizle birlikte nice senelere..dilerim 2013 hepimize uğur getirsin..

amin canım inşallah

oyyy üst üste gelmiş canım yaa, ama olsun hiç sıkma sen canını güsel Allahımın vardır muhakkak bildiği, eminim bebeğinin şansına daha güsel daha keyifli bir işin olacaktır inşallah aminnnn yeter ki bebeklerimizin sağlığı yerinde olsun inşallah... aminnnn

arkadaslar yeni yılda sağlık mutluluk huzur diliyorum bebişlerimizle Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah.
aminnnnnn
herkese mutlu bir yıl diliyorum arkadaşlar:)))
aminnn canımmmm
herkeze mutlu bi yıl diliyorum bebeklerimizle sağlıkla inşallah
aminnnnn
Herkese mutlu guzel seneler :)
inşallah, aminnnn
kızlar şu bebek şekerlerine yazı olaylarını ne yapacaksınız yaa excelde hazırlayan varsa sevabına bana mail atsın çıktı alayım.

canım ben burdan sipariş vereceğim, evde kendim zımbalarım artık
bebek şekeri için kart yazıları

Kızlar yarım yamalak aldıklarımdan ekledim size birde kayınvalidemin ördükleri falan var ama onları koymadım

ayy maşallah hepsi çok şirirn, sağlıkla kullansın gizemli paşan inşallah bu arada bizde sizin paşanın beşiğinden alacağız kısmetse, internette beğendik, siz nerden aldınız canım kaça aldınız, 249 benim baktığım yerde birde cibinliği var, seninkinin de vardır dimi aynısı muhtemelen

mevlüt takımı böyle smokin tarzında yaldızlı falan birkısmı parlak kumaştan ben yıkamayım diyorum onu bozulursa çok üzülürüm ne olurki yıkamadan üstüne giyse

bizimkide öyle canım, şapkası, ayakkabıları, yeleği ve pantolonu yıkamadım, sadece badisini ve eldiveni yıkadım makinede (elde yıkama prog.), pantolonu ve şapkayı elde yıkayacağım, hırpalamadan, yelek ve patik hiç yıkamıcam zaten direk tenine değmeyecek..

geçmiş olsun canımmmm,
kv de enteresanlıklarımı iletiyorum şekerim, ama hiç takılma o şimdi bozum olmuştur seninde oğlun oluyo ya, bazı kaynanalar çekemiyodur eminim bu durumu... hiç ama hiç sıkma canını, kaan paşa bi gelsin hele inşallah, siz sarmaş dolaş bi kenetlenin ailecek de asıl o zaman gör sen kv kudurmasını kısım yaaa yine e iyi ki varlar, onlar olmasa bis kime gülüces dimi ama..
yaaa bizde kv olucas kısııııımmmmm ama bis iyi olucas dimi, gelinler bise böyle demicek dimi, bis yapmayıs demi ayyyy...

kısçeler ve minikleri bisde çook uzun zamandır yazamadık, ya gezentideydik ya bizde birileri vardı, bide miniğimizin eşyalarını yıka-ütüle-yerleştir operasyonları filan anca dün akşamdan beri okuma faslını yeni bitirip yazmaya geçebildik...
öncelikle unutmadan ışılayım Allah sabır versin, şeker konusundan muzdarip olan annelerimiz Allah şifa versin inşallah hepinize amiinnnn... kv sorunsalı hakkında yorum yok...
bebek şekerleri için başımdan geçenleri paylaşmak istiyorum müsadenizle....
sabah eşimin peşinden kalkıp kahvaltı hazırlık vs. saat 8 de çıkıp ottübüs-vapur teeee eminönülere gidip saat 15 e kadar gezip bissürü şeyler alıp saat 17 gibi eve döndüm.
aldıklarım:
* loğusa şerbeti için (hastane faslı için) mika kadeh ve süsleri, ev için yine kadeh süsleri (yuvarlak kesim tüllerden aldım, kadehin altına yerleştirip yanındaki iplerden çekiyosun hoop şahane, 50 denesi 7 tl)
* loğusa şerbeti ikram edilcek tepsim için (gümüş büyük tepsi) kenarlarına silikonla yapıştıracağım süslü tüllerden 2 mt - 3 tl, bebeğimizin adını meydana getiren tahta harfcikler, 12 adet tahta bebek figürlü sticker, bebek bibloları,
* hastane odası süslemeleri için köpük harfler (adedi 1.5 tl), tül (8 mt 10 tl), köpük nazar boncukları
* hastanede ikram edebilmek için mavi kese (işte bunu aldığımı sanıp almamışım...), içine renkli badem şekeri (kg fiyatı 6 tl idi ben iki renk aldım iki kg 12 tl), keseleri süslemek için nazar boncuğu sticker ve emzik süslerden aldım, hoşgeldin bebek kurdelesi, bu şekerleri de kendi hazırlayacağım şeker ağacında sunacağım inşallah, kurdele ağacı kaplamak için..
* daha ıvır zıvır bissürü şeyler
avm listemdekilerle aldıklarımı karşılaştırma kısmını eve ertelediğim için olsa gerek kendime söylene söylene durdum akşama kadar... çünkü en önemli şeyimizi yani şekerlerim için keselerimizi unutup dönmüşüz ve buralarda bulamamıştım zati....
amaaaaa araştırmacı kişilik hemen netten siparişimi verdim ve aslında teeee eminönülere gitmeye hiçde gerek olmadığını test edip onaylamış olduk.. kıslar demem o ki aşağıdaki site müthiş, ihtiyaçlarınızı alıp kapıda ödeme ile de içiniz rahat alışveriş etmiş oluyorsunuz.. bilgilerinizeeee

BEBEK MALZEMELERİ « TÜRKİYENİN EN BÜYÜK VE EN UCUZ TOPTAN ÜRÜN SİTESİ

canım çok zor artık çalışmak biliyorum
az kalmış umarım minik aceleci davranmaz
ben de sata göre biraz erken aldım raporu yarın son iş günüm ama iyi ki erken almışım
ben de çok tedirginim artık
birkaç gündür adet ağrısı gibi sancılar oluyor
aklım çıkıyor
Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar merhaba ,
Bugün doktor günümüzdü kızımı gördüm rahatladım valla :)
2723 gram 49,28cm. Ultrasona göre doğum tarihimiz 31/01/2012
Ama benim yaramaz kızımın kafası yukarı dönmüş Doktor 2 hafta sonraki kontrolde dönmemişse sezeryan dedi

Hepberaber: canım doktora sordum hareketlerin ittirerek dokunur şekilde olması normalmiş.
Hıçkırıklar bile hareket sayılıyormuş.Günde 20 kere hareket ediyorsa sıkıntı yok demekmiş.

canım maşallah kızımıza
senin kafası aşağıdaydı da mı yukarı dönmüş:26:
benım yukardaydı aşağı dönmüş doktor artık dönmez korkma dedi de bana :26:
hareket meselesi rahatlattı canım çok sağol
sezeryandan da korkma Allah hangisi senin ve bebğin için sağlıklı kolay olacaksa onu nasip etsin
hep böyle dua et ben öyle yapıyorum

sağol kuzum.
Evet kafası aşağıdaydı hakkımızda hayırlısı

sağol kuzum.
Evet kafası aşağıdaydı hakkımızda hayırlısı

aaaaa çok ilginç benım doktorum artık dönmez yukarı demişti ama demek ki olabiliyormuş

ya bir de kasılmalar nasıl anlaşılıyor kızlar
ben çok tedirginim bu ara yaaa:18::18:

Kızlar bendede basladı hafıften kasılmalar yıllık ıznımle bırlestırıp erken cıkıcam sanırım, bırde benım bebegımın kafası daha buyuk dedı dr bedenıne gore sorun olurmu?kendisi birsey olmayacagını soyledı ama.

kızlar ben grip oldum ıhlamur içip meyve yiyorum, ilaç kullanabiliyo muyuz?

Canım geçmiş olsun minoset yada parola izin veriyor doktorlar ıhlamurun içine evde ne meyva varsa atıp kaynatıyorum ben birde tarçın doktoruma dedim grip atlattım tuzlu gargara ıhlamur ve 4 gün günde bir tane parol içtim dedim en doğrusunu yapmışsın dedi bana ateş yaptımı dedi yok dedim. Eğer ateş varsa doktorunu ara sanırım o zararlı canım ona dikakt etmek gerekiyormuş.

canım bebeğin yarım resmini çektiğim beşiği evet cibinliğide var minik yorgan örtüsü ve yastığı var birde onları makinede yıkadım ayy şimdi yazarken aklıma geldi yaa ben ona ne çarşaf sercem :26: minik çarşaf bulmam lazım neyse 250 tl havuzlu handa canım

ee o yazıları sipariş vermek nasıl olcak 2 tl dıyor ama ilk baskılı fiyat belki daha pahalıdır kargo falan ???

maşallah belfüm yavruna kuzumuda haftaya cuma görcez kızlar ne olur dua edin 2500 ü geçsin 35 + 0 olacak haftaya

aaaaa çok ilginç benım doktorum artık dönmez yukarı demişti ama demek ki olabiliyormuş

ya bir de kasılmalar nasıl anlaşılıyor kızlar
ben çok tedirginim bu ara yaaa:18::18:

Canım benim yaşadığım rahimde hareketlilik şeklinde açılıp kapanıyor gibi sanki.

Işılayım sende sağlıklı haberlerle gelirsin inşallah canım.Dualarımız seninle

canım benim kv sıkıntısı yokki o nerden çıktı aldıkların hayırlı olsun sevinçle, mutlulukla, gülen gözlerle, heyecanla yap hazılrıklarını inşallah.

erkek bebeklerde olabiliyor diye biliyorum cinsiyeti neydi bebişin..
Kızlar birde bu doktorların kilo tahminleri çok yanılıyor.
Teyzemin bebeğine çok kilolu bir bebek olacak dedi
cılızzz bir bebek dogdu.

Kızlar şimdi kolinin üstüne baktım

BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi

bu sitede beşikler benim model sultan modeli satıcı dedi istersen siteden sipariş ver ama 15 TL kargo parası vermek gerekiyormuş

düşünenler bakabilirler ama tüm modeller farklı fiyat

oyy maşallah kuzunaaaaa doğum için de sağlıklı ve hayırlısı olsun canımmmm

heh işte aynı sorular benimde aklımı kurcalıyo, mail aticiimmmm cevap alınca haber ederim güselim,
inşallah yawrucuk sapsağlıklı dır amiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…