Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

ben bi pembe bi kırmız aldım herseyi.öyle yapabilirsin

Bizimde bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumuzu aldık. Kuzum 1952 kg boyu 42,5 cm doktor gelişimi gayet iyi dedi başı aşağıda dönmüş, açıkçası bu durum beni korkuttu, normal doğum pozisyonunu almış :)

Dün kızımızın odası geldi, yerlerine yerleştirdik temizledik, çamaşırlarını da yıkadım, ütüleyip yerleştirmesi kaldı ki bence en zevkli kısmı bu :) perdesi dikiliyor, birde avizesi ve abajuru kaldı, hee bide çantamı hazırlamadım o kaldı bide Aşağıda Defne'nin odası :)

slm canım hemoglabin kaç çıktı yazarsan sevinirim

Belfüm benm doktorum en son gittiğimde yan durduğunu söyledi,ben normal doğum istediğimi belirttim, sezeryan ve normal doğum hakkında bilgi verdi. Duruşu engel olsa söylerdi sanırım,bilmiyorumki. salı günü muayenede dönüp dönmediğini söyler ama sanki hala yan duruyor bana da sezeryan mı der acaba Çevremde doğum yapanlar, doğum sancısı çekerken bile dönebildiğini söylüyor,o kadar beklemem riske atmam ama 2 hafta öncesinden de sezeryan için gel derse sanırım başka doktora da giderim.Sanki doğum yöntemi seçilirken en önemli faktör çatı muayenesi gibi geliyor bana.ben büyük bir merakla onu bekliyorum şuan.

Canım izne ayrılmakla en iyisini yapmışsın, inş. bebeğin zamanını bekler sen kendini yormamaya çalış.6 aylık izin çıkacak Allahın izniyle,o yüzden erken çıktım vs düşünme. Bikaç hafta etkiler ama olsun cnm.

Pıtırcığın tarifi çok iyiymiş ondan deneyecem tadını tutturamazsam dışarılardan bakarız,inş. tuttururum :) sen belirttiğin mağazadan mı sipariş vermiştin canım,tadı nasıl

Valla izin geldi çattı:) senin oğlun çok ufakmış bıraktığında cnm ya kıyamam, inş. 2 ay daha fazla kendimiz bakabiliriz şans işte. yoksa ücretsiz izin ya da işten ayrılmayı düşünücem sanırım

kızlar nasılsınız bakalım

ya bişiy sorcam benim göbüş resmen aşağıya indi sizdede öylemi yürüken sanki alttan fırlıycakmış gibi kızım midem boşaldı resmen

oo bebiş herşeye hazırlamış kendini,aşağı inmiş ne güzel. Benim sıpa hala mideme kaburgalarıma kafa ve poposu ile ataklarda blunuyor Hem yukarıda hem de hala dönmedi diye hissediyorum.Hareketleri ve bi yere toplanması da çok arttı bazen noluyor ya diye korkuyorum. Normal doğum için usg de 29 ocak görünüyordu, 37.hafta bitmek üzere yani. Benm bebiş niye hala 7-8 aylık gibi tepkiler veriyor ya

Bahar gibi İzmir sabahından hepinzie günaydın kızlar
nasılsınız,minikler nasıl?
gece eşim rüyasında 15 ocağa doktorun gün verdiğini söyledii
yatakta hayır çok erken diyip durdum
ama ben de bana zorla çatı muayenesi yapıldığını ve benım düzgün duramayıp doktorun bana kızdığını gördüm
sanırım doğumlar yaklaştıkça daha çok görürürüz böyle rüyalar

sağol tatlım
kıyamam ya 9 haftalık minnacık bir bebek

kızlar nasılsınız bakalım

ya bişiy sorcam benim göbüş resmen aşağıya indi sizdede öylemi yürüken sanki alttan fırlıycakmış gibi kızım midem boşaldı resmen
canım doğumun yaklaştığının habercisi işte
sen bu ara daha da dikkatli ol
annem benım hergün mideme bakıyor boşalmış mı diye

bu arada Defne'nın odası şahane olmuş canım
ISILAY gözün aydın canım

kırmızı bence de

tabii ki kırmızı =)))

ben bi pembe bi kırmız aldım herseyi.öyle yapabilirsin
tsk ederim tatlışlar kırmızısını sipariş verdim pembede var zaten iki tane yeter:)

çok güzel olmuş canım güzel günlerde kullansın bebişin bu halılara bayılıyorum

Havvam gelişimi çok iyi maşallah.İyi düşünelim iyi olsun kuzum stres yapma kendine sakın.

Işılayım gerçekten çok sevindimm:) Gözümüz aydın ama yaramazlık yapma çok :) Temkinli ol sen
Doktordan da güzel haberler aldın mı bi oh çekeriz :)

Kırmızı :)

Canım güzel günlerde mışıl mışıl uyusun odasında kuzucuğun :) Çok güzel Maşallah

Ceyzim benimki tamamen yukardaymış kafası yani doktor öyle dedi.
Bi de 37 sonunda dönmezse sezeryan mecbur dedi direk
Bende hiç istemiyorum sezeryan herşey olağan olsun istiyorum.
Salı günü senden güzel haberler bekliyorum canım:)

canım ben çok beğendim..bebeğin iyi günlerde kullansın.bende versin siparişimi ama gelmesi 20 günü bulacak maalesef bende sabırsızlanıorum bi an önce odamıs gelsede artık yerleştirsem diye..

Sağol belfüm inşallah doktordan iyi haberler alırız tüm temennimiz o, 2,500 ü duyduğum anda ohh çekeceğim ama zor tabi Allah'tan umut kesilmez inşallah bu arada parmak ölçümlerinin yüksek çıkması sebebiyle doktorda diyor yüksek çıkar o yüzden ona bağlı kalmayalım haftada 1-2 kez git hastanede koldan ölçüm verki doktorunda görsün durumud dedi:26::26: ay o hastanede 2 saat beklemek ve beni götürcek kimsenin olmaması, araba kullanmak zorunda kalmak sinir ediyor beni, diyorum yaa doğumada ben kendim gidersem şaşmıycam yani

Son düzenleme:

hadi gözün aydın canım, inşallah bebeğinle de ilgili güzel haberler verirsin bize

Işılayım az kaldı artık , sağlıkla gelecekler birbir şubat kuzuları.Sonrasın şubat bebekleri büyüyorda ay ne yapıcamları konuşcaz :))

canım ben mavi yaptırdım, ama benim geceliklerim filan da hep mavili o yüzden, sen bence kırmızı yaptır, erkek sonuçta pembe olmasın ama tabii yine de sen bilirsin, senin için hangisi güselse onu yaptır ki içinde kalmasın bu arada kaça yaptıracaksın, benim görümcem yapıyo bak bizimki aşağıda mesela, beğenirsen ona sorabilirim canım en azından tanıdık

kızlar şu sitede çok değişik şeyler var onlarada bakın bence

http://emeksensin.com/ara?&etiket=lohusa tacı&sira=son

Son düzenleme:

maşallah defnoşa odası da hayırlı olsun canım Allah güsel ve sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin inşallah tüm bebişlerimiz için amiiinnnnn
yaa bende en zevkli kısmı ütü-yerleştirme diyodum ama ütü kısmı azıcık bezdirici olabiliyo, yapım gereği illa işi bitirip öyle oturcam ama malum uzun süre ayakta kalmak işkence artık sırt-bel ağrılarımız fantazi yapıyo resmen o yüzden iki tulum ütüleyip otur kalk iki badi ütüle otur diye diye uzuuunn bi süreye yayıldı bizim ütü işimiz, tavsiyem evde birileri varsa yardım etsin heee ama yerleştirme kısmı cidden en ama en keyiflisi, Allah sağlıkla kullanmalarını nasip etsin inşallah aminnnn

Canım şöyle ki 1 ay önce yaptırdığım değer aralığı 4 - 6 sonucum 4,9 idi.

Bu sefer devlette yaptırdım değer aralığı 4,8 - 5,9 sonucum 4,7 idi.

maşşallah canım çok güzel çıkmış en önemli hemoglabin değerinde süper allah sağlıcakla almayı nasip etsin bebişini

anaaammm sen o halde arabamı kullanıosun hala, çok ama çok dikkat et canım ya o strese dayanmak bile zorken direk içinde olmak oyyy... çookkk dikkatli ol lütfennnn, Allaha emanetiz

tatlım odanız çok güzel olmuş,sağlıcakla gelsin bebişin inşallah,ben de sabırsızlanıyorum bizim odamızın bir an önce gelmesi için ama daha 25 günümüz var

havvam87
canım bebeğinden zaman çalmayacaksın merak etme,şu 6 aylık izin çıkacak inşallah ve tüm çalışan anneler rahatlayacak:)
termessos

Canım bilgiler için teşekkürler,sayende lohusa şerbetinin bizim kaynar diye adlandırdığımız içecek olduğunu anladım.meğer üretim yeri benim benim memleketimmiş:)TARUS:))ne kadar da cahilim ya:)

trianofiliz
canım çok çok geçmiş olsun,az çok öksürüğün ne kadar can sıkıcı bi hastalık olduğunu bilirim,şu sıralar eşim de yakalandı,sürekli öksürüyor,ben de arada gıcık olmuyor değilim git bi doktora diye.Kendisi için ne büyük eziyettir dışardakini bile rahatsız ederken.Sen ilk çatı muayenesi olanlardansın,ne güzel normal doğumuna engel yokmuş.Darısı bizlere ve normal doğum isteyenlere inş.Ben hiç muayene olmadım altten ve çok tırsıyorum(

Bir de kızlar sizlere bişe danışacağım,doktorum bebek gebelik öncesinde tedavimi yapan doktordu,bilgili bi adam,çok güveniyorum ona ama en son muayenede gözümden düştü tamamen.32. haftada gitmiştim,sadece karnıma baktı ağzından hiçbişe çıkmadı ben sorunca gayet normal dedi,kilosunu söyledi o kadar.yani bebek inmiş,normal doğum olur olmaz,şunlara dikkat et ya da benzeri hiçbişe sölemedi.bu yüzden çok tereddüte düştüm ona güvenme konusunda.eminim sezeryan diyecek ve hala beni tanımıyo.Bir de hastane özel ve doktorum o kadar kalabalık ki her randevuda en az yarım saat bekliyoruz ne kadar erkene alırsak alalım.kafam çok karıştı,başka bi doktora da mı görünsem diyorum ama eşim bu adama çok güveniyo.başka bi yere gidemeyiz diyo.uufff doğum yaklaştıkça SORULAR SORULAR SORULAR(ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

ütüyü hep ayakta yaparım ben de ama bebişinkiler küçücük olduğu için oturarak yapabildim. Seyahat ütüsü kullandım,minik kıyafetler için çok ideal. Gerçi ütününü çoğunu annem yapmıştı ben sonradan aldıklarımızı yaptım. Heveslendimde yeni cicileri ben ütüleyeyim istedim.oturarakta yapsan belin ağrıyor ama bi deneyebilisiniz arkadaşlar.

canım çok zorunlu olmadıkça bu haftada artık doktor değiştirmek bana mantıklı gelmiyor
32.haftaya kadar sana gerekli açıklamaları yapıyor muydu doktorun?
Yoksa hep mı böyleydi
hep böyleyse keşke baştan değiştirseydın
ama yok son kontrolde böyle olduysa bence takılma
ama güvenım kırıldı diyorsun bilemiyorum
şuan senin gebeliğini ve bebeğinin gelişimini en iyi tanıyan o ve bu bence çok önemli
hemen szeryan diyecek düşüncesine kapılma
sen normal istiyorsan bunu dile getir
ki artık konuşulması lazım
ben 28.haftada konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…