kızlar isimli lohusa tacı siparişi vereceğim de benim pijama takımlarım pembe hep oğluşum olacak tacı pembe alsam erkeğe nasıl olur saçma mı düşünüyorum:)yoksa kırmızı mı yaptırıyım..
slm kızlar endokrin doktorundan geldim çok şükür 1 hafta kalem kalem yazdığım yediklerimi ve ölçümlerimi baktı hemoglabin a1c de (3 aylık şeker) gayet iyi çıktı dahada artması gerekirken çok iyi dedi.
yediklerimin çok doğru olduğunu az hata olduğunu ölçümlerde ilklerde bazıları yüksek ama bu durumda insülün verirsem çok düşürürüz şekeri dedi eğer bebeğin gelişimi normalseki çok iyi besleniyorsun geride kalması beni şaşırtır dedi doktorunla görüştükten sonra hala bebekte kilo sıkıntısı varsa 4 ünite insülün veririm falan dedi ne demekse artık, bende dedim hocam 4 hafta kaldı inşallah vermeyiz dedim oda istemiyor vermek diyetisyenden hiç bahsetmedi. Verdiğim 1 kiloyu 1 haftada geri almışım inşallah yarım kilosu bebektir nar suyuna bile kızdı taze meyve suları kesinlikle yasak dedi ama nar suyu düşürüyor dedim hayır dedi sonra ben neyaptım gittim nar suyu içitmbirde bunun şerefine tatlı ısmarladım kendime :) neyse kızlar bebişin kilosunu merak ediyorum sadece inşallah herşey yolundadır azda kaldı ya hepimizin nerdeyse 1 randevu arası kadar zaman kaldı doğumuna hayırlı haberlerle inşallah.
slm canım hemoglabin kaç çıktı yazarsan sevinirim
Ceyzim senin doktor ne dedi peki en son ne zaman dönermiş.
benim dönmüştü ama 20-22.haftalardan beri başı aşağıdaydı.
Şimdi dönmüş deli kızım.En son 37-38de dönermiş.Benim doktor 37.bitince çağırdı beni dönmezse sezeryan dedi.
kızlar yoktum ne zamandır.dün iştr kasık ve bel ağrısından duramadım apar topar gittim bebeğin dönmüş dedi ama nstde de sancı çıktı,muayene yaptı rahim ağzın çok yumuşamış,çok durmayabilir dedi.ama çok erken daha.akciğer gelişimi için iğne yaptı yatıyorum,yıllık izin aldım.37 ye kadar idare edicez.yıllık izin dönüş zamanımızı etkiliyomu ki,bebeğimle kalacağım zamandan çalıyo mu?işte dün 33 hafta 3 günlüktü,2500 kilo olmuş bakalım yatıyorum ne kadar sürcek
inan bana oraletle uzaktan yakından alakası yok hiç.. hem karanfil tadı var kokusu çok hoş tarçın tadı geliyor, zencefil acılığı ve karanfil acılığı biraz keskinleştiriyor tadını , üstünde 1 kare bir çay bardağına diyor ama çok şekerli olur diye biz kupada içiyoruz o kareciği
normalde 41 bitkiden yapılır derler lohusa şerbetini .. bi düşündüm , tuz , pulbiber kimyon kekik safran sumak felan dahil ederek saysam tüm bildiğim baharat çeşitlerini , 20 etmez =))))
eğer bulamazsanız bu tarz bi lohusa şerbeti ,yarın bigün çıkayım evden, o mağazanın telefonunu alayım yazayım buraya, belki görüşürsünüz sipariş edersiniz.
belki de üretim yerinden daha iyi temin edilir .üstünde üretim yeri: mersin-tarsus 03246246688 / 05072893882 // 0544 793 9513 felan yazılı..
ha bu arada biz bademleri en son yani şerbet bardaklara konduktan sonra üstüne serperiz.
esimiseviyorum,ceyz,hepberaber hoşgeldiniz ev hanımlığına. Bu kadar dayandınız zor bela ama sonra çok kıymetli olacak bu haftalar,insan yüzünü görünce bırakmak istemiyor bebişini. Ben oğlumu bırakıp işe başladığımda 9 haftalıktı,öyle minik oluyorki, insan hiç bırakmak istemiyor.Hayırlı olsun izinleriniz:))
kızlar nasılsınız bakalım
ya bişiy sorcam benim göbüş resmen aşağıya indi sizdede öylemi yürüken sanki alttan fırlıycakmış gibi kızımmidem boşaldı resmen
sağol tatlımesimiseviyorum,ceyz,hepberaber hoşgeldiniz ev hanımlığına. Bu kadar dayandınız zor bela ama sonra çok kıymetli olacak bu haftalar,insan yüzünü görünce bırakmak istemiyor bebişini. Ben oğlumu bırakıp işe başladığımda 9 haftalıktı,öyle minik oluyorki, insan hiç bırakmak istemiyor.Hayırlı olsun izinleriniz:))
canım doğumun yaklaştığının habercisi iştekızlar nasılsınız bakalım
ya bişiy sorcam benim göbüş resmen aşağıya indi sizdede öylemi yürüken sanki alttan fırlıycakmış gibi kızımmidem boşaldı resmen
kırmızı bence de
tabii ki kırmızı =)))
tsk ederim tatlışlar kırmızısını sipariş verdim pembede var zaten iki tane yeter:)ben bi pembe bi kırmız aldım herseyi.öyle yapabilirsin
çok güzel olmuş canım güzel günlerde kullansın bebişin bu halılara bayılıyorumBizimde bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumuzu aldık. Kuzum 1952 kg boyu 42,5 cm doktor gelişimi gayet iyi dedibaşı aşağıda dönmüş, açıkçası bu durum beni korkuttu, normal doğum pozisyonunu almış :)
Dün kızımızın odası geldi, yerlerine yerleştirdik temizledik, çamaşırlarını da yıkadım, ütüleyip yerleştirmesi kaldı ki bence en zevkli kısmı bu :) perdesi dikiliyor, birde avizesi ve abajuru kaldı, hee bide çantamı hazırlamadım o kaldı bideAşağıda Defne'nin odası :)
Eki Görüntüle 594758 Eki Görüntüle 594759 Eki Görüntüle 594760
kızlar yoktum ne zamandır.dün iştr kasık ve bel ağrısından duramadım apar topar gittim bebeğin dönmüş dedi ama nstde de sancı çıktı,muayene yaptı rahim ağzın çok yumuşamış,çok durmayabilir dedi.ama çok erken daha.akciğer gelişimi için iğne yaptı yatıyorum,yıllık izin aldım.37 ye kadar idare edicez.yıllık izin dönüş zamanımızı etkiliyomu ki,bebeğimle kalacağım zamandan çalıyo mu?işte dün 33 hafta 3 günlüktü,2500 kilo olmuş bakalım yatıyorum ne kadar sürcek
slm kızlar endokrin doktorundan geldim çok şükür 1 hafta kalem kalem yazdığım yediklerimi ve ölçümlerimi baktı hemoglabin a1c de (3 aylık şeker) gayet iyi çıktı dahada artması gerekirken çok iyi dedi.
yediklerimin çok doğru olduğunu az hata olduğunu ölçümlerde ilklerde bazıları yüksek ama bu durumda insülün verirsem çok düşürürüz şekeri dedi eğer bebeğin gelişimi normalseki çok iyi besleniyorsun geride kalması beni şaşırtır dedi doktorunla görüştükten sonra hala bebekte kilo sıkıntısı varsa 4 ünite insülün veririm falan dedi ne demekse artık, bende dedim hocam 4 hafta kaldı inşallah vermeyiz dedim oda istemiyor vermek diyetisyenden hiç bahsetmedi. Verdiğim 1 kiloyu 1 haftada geri almışım inşallah yarım kilosu bebektir nar suyuna bile kızdı taze meyve suları kesinlikle yasak dedi ama nar suyu düşürüyor dedim hayır dedi sonra ben neyaptım gittim nar suyu içitmbirde bunun şerefine tatlı ısmarladım kendime :) neyse kızlar bebişin kilosunu merak ediyorum sadece inşallah herşey yolundadır azda kaldı ya hepimizin nerdeyse 1 randevu arası kadar zaman kaldı doğumuna hayırlı haberlerle inşallah.
kızlar isimli lohusa tacı siparişi vereceğim de benim pijama takımlarım pembe hep oğluşum olacak tacı pembe alsam erkeğe nasıl olur saçma mı düşünüyorum:)yoksa kırmızı mı yaptırıyım..
Bizimde bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumuzu aldık. Kuzum 1952 kg boyu 42,5 cm doktor gelişimi gayet iyi dedibaşı aşağıda dönmüş, açıkçası bu durum beni korkuttu, normal doğum pozisyonunu almış :)
Dün kızımızın odası geldi, yerlerine yerleştirdik temizledik, çamaşırlarını da yıkadım, ütüleyip yerleştirmesi kaldı ki bence en zevkli kısmı bu :) perdesi dikiliyor, birde avizesi ve abajuru kaldı, hee bide çantamı hazırlamadım o kaldı bideAşağıda Defne'nin odası :)
Belfüm benm doktorum en son gittiğimde yan durduğunu söyledi,ben normal doğum istediğimi belirttim, sezeryan ve normal doğum hakkında bilgi verdi. Duruşu engel olsa söylerdi sanırım,bilmiyorumki. salı günü muayenede dönüp dönmediğini söyler ama sanki hala yan duruyor bana da sezeryan mı der acabaÇevremde doğum yapanlar, doğum sancısı çekerken bile dönebildiğini söylüyor,o kadar beklemem riske atmam ama 2 hafta öncesinden de sezeryan için gel derse sanırım başka doktora da giderim.Sanki doğum yöntemi seçilirken en önemli faktör çatı muayenesi gibi geliyor bana.ben büyük bir merakla onu bekliyorum şuan.
Canım izne ayrılmakla en iyisini yapmışsın, inş. bebeğin zamanını bekler sen kendini yormamaya çalış.6 aylık izin çıkacak Allahın izniyle,o yüzden erken çıktım vs düşünme. Bikaç hafta etkiler ama olsun cnm.
Pıtırcığın tarifi çok iyiymiş ondan deneyecem tadını tutturamazsam dışarılardan bakarız,inş. tuttururum :) sen belirttiğin mağazadan mı sipariş vermiştin canım,tadı nasıl
Valla izin geldi çattı:) senin oğlun çok ufakmış bıraktığında cnm ya kıyamam, inş. 2 ay daha fazla kendimiz bakabiliriz şans işte. yoksa ücretsiz izin ya da işten ayrılmayı düşünücem sanırım
oo bebiş herşeye hazırlamış kendini,aşağı inmiş ne güzel. Benim sıpa hala mideme kaburgalarıma kafa ve poposu ile ataklarda blunuyorHem yukarıda hem de hala dönmedi diye hissediyorum.Hareketleri ve bi yere toplanması da çok arttı bazen noluyor ya diye korkuyorum. Normal doğum için usg de 29 ocak görünüyordu, 37.hafta bitmek üzere yani. Benm bebiş niye hala 7-8 aylık gibi tepkiler veriyor ya
Bahar gibi İzmir sabahından hepinzie günaydın kızlar
nasılsınız,minikler nasıl?
gece eşim rüyasında 15 ocağa doktorun gün verdiğini söyledii
yatakta hayır çok erken diyip durdum
ama ben de bana zorla çatı muayenesi yapıldığını ve benım düzgün duramayıp doktorun bana kızdığını gördüm
sanırım doğumlar yaklaştıkça daha çok görürürüz böyle rüyalar
sağol tatlım
kıyamam ya 9 haftalık minnacık bir bebek
canım doğumun yaklaştığının habercisi işte
sen bu ara daha da dikkatli ol
annem benım hergün mideme bakıyor boşalmış mı diye
bu arada Defne'nın odası şahane olmuş canım
ISILAY gözün aydın canım
Bizimde bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumuzu aldık. Kuzum 1952 kg boyu 42,5 cm doktor gelişimi gayet iyi dedibaşı aşağıda dönmüş, açıkçası bu durum beni korkuttu, normal doğum pozisyonunu almış :)
Havvam gelişimi çok iyi maşallah.İyi düşünelim iyi olsun kuzum stres yapma kendine sakın.
Işılayım gerçekten çok sevindimm:) Gözümüz aydın ama yaramazlık yapma çok :) Temkinli ol sen
Doktordan da güzel haberler aldın mı bi oh çekeriz :)
Kırmızı :)
Canım güzel günlerde mışıl mışıl uyusun odasında kuzucuğun :) Çok güzel Maşallah
Ceyzim benimki tamamen yukardaymış kafası yani doktor öyle dedi.
Bi de 37 sonunda dönmezse sezeryan mecbur dedi direk
Bende hiç istemiyorum sezeryan herşey olağan olsun istiyorum.
Salı günü senden güzel haberler bekliyorum canım:)
Sağol belfüm inşallah doktordan iyi haberler alırız tüm temennimiz o, 2,500 ü duyduğum anda ohh çekeceğim ama zor tabi Allah'tan umut kesilmez inşallah bu arada parmak ölçümlerinin yüksek çıkması sebebiyle doktorda diyor yüksek çıkar o yüzden ona bağlı kalmayalım haftada 1-2 kez git hastanede koldan ölçüm verki doktorunda görsün durumud dedi:26::26: ay o hastanede 2 saat beklemek ve beni götürcek kimsenin olmaması, araba kullanmak zorunda kalmak sinir ediyor beni, diyorum yaa doğumada ben kendim gidersem şaşmıycam yani
canım ben mavi yaptırdım, ama benim geceliklerim filan da hep mavili o yüzden, sen bence kırmızı yaptır, erkek sonuçta pembe olmasın ama tabii yine de sen bilirsin, senin için hangisi güselse onu yaptır ki içinde kalmasınbu arada kaça yaptıracaksın, benim görümcem yapıyo bak bizimki aşağıda mesela, beğenirsen ona sorabilirim canım en azından tanıdık
Eki Görüntüle 595124
Canım şöyle ki 1 ay önce yaptırdığım değer aralığı 4 - 6 sonucum 4,9 idi.
Bu sefer devlette yaptırdım değer aralığı 4,8 - 5,9 sonucum 4,7 idi.
Sağol belfüm inşallah doktordan iyi haberler alırız tüm temennimiz o, 2,500 ü duyduğum anda ohh çekeceğim ama zor tabi Allah'tan umut kesilmez inşallah bu arada parmak ölçümlerinin yüksek çıkması sebebiyle doktorda diyor yüksek çıkar o yüzden ona bağlı kalmayalım haftada 1-2 kez git hastanede koldan ölçüm verki doktorunda görsün durumud dedi:26::26: ay o hastanede 2 saat beklemek ve beni götürcek kimsenin olmaması, araba kullanmak zorunda kalmak sinir ediyor beni, diyorum yaa doğumada ben kendim gidersem şaşmıycam yani
maşallah defnoşaodası da hayırlı olsun canım Allah güsel ve sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin inşallah tüm bebişlerimiz için amiiinnnnn
yaa bende en zevkli kısmı ütü-yerleştirme diyodum ama ütü kısmı azıcık bezdirici olabiliyo, yapım gereği illa işi bitirip öyle oturcam ama malum uzun süre ayakta kalmak işkence artık sırt-bel ağrılarımız fantazi yapıyo resmen o yüzden iki tulum ütüleyip otur kalk iki badi ütüle otur diye diye uzuuunn bi süreye yayıldı bizim ütü işimiz, tavsiyem evde birileri varsa yardım etsinheee ama yerleştirme kısmı cidden en ama en keyiflisi, Allah sağlıkla kullanmalarını nasip etsin inşallah aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?