Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

oohh maşallah annesine de kuzusuna da

kızlar yoktum ne zamandır.dün iştr kasık ve bel ağrısından duramadım apar topar gittim bebeğin dönmüş dedi ama nstde de sancı çıktı,muayene yaptı rahim ağzın çok yumuşamış,çok durmayabilir dedi.ama çok erken daha.akciğer gelişimi için iğne yaptı yatıyorum,yıllık izin aldım.37 ye kadar idare edicez.yıllık izin dönüş zamanımızı etkiliyomu ki,bebeğimle kalacağım zamandan çalıyo mu?işte dün 33 hafta 3 günlüktü,2500 kilo olmuş bakalım yatıyorum ne kadar sürcek

tatlım nasıl bir tadı var,oralet gibi bi şeye benziyor.öyleyse eğer almıcam,renklendirici falan var sanırım içinde.

inan bana oraletle uzaktan yakından alakası yok hiç.. hem karanfil tadı var kokusu çok hoş tarçın tadı geliyor, zencefil acılığı ve karanfil acılığı biraz keskinleştiriyor tadını , üstünde 1 kare bir çay bardağına diyor ama çok şekerli olur diye biz kupada içiyoruz o kareciği

normalde 41 bitkiden yapılır derler lohusa şerbetini .. bi düşündüm , tuz , pulbiber kimyon kekik safran sumak felan dahil ederek saysam tüm bildiğim baharat çeşitlerini , 20 etmez =))))

eğer bulamazsanız bu tarz bi lohusa şerbeti ,yarın bigün çıkayım evden, o mağazanın telefonunu alayım yazayım buraya, belki görüşürsünüz sipariş edersiniz.
belki de üretim yerinden daha iyi temin edilir .üstünde üretim yeri: mersin-tarsus 03246246688 / 05072893882 // 0544 793 9513 felan yazılı..

ha bu arada biz bademleri en son yani şerbet bardaklara konduktan sonra üstüne serperiz.

Son düzenleme:

canımmm, hiç sıkma canını 5 gün kaybım var diye öyle düşünme lütfen.. Allah yeterki sağlık versin bizlere de eşlerimize ve miniklerimize de amiiinnnn...
çektiğin acılar için de zordur muhakkak ama azıcık daha dayan canım, bebeişini kucağına alıp onun o misler gibi kokusunu içine çektiğinde hele ki o boncuk gözleriyle gözlerinin içine baktığında hepsini unutacaksın eminim ki canımmm

hmmm bence serra, ortaokuldan beri tanıdığım bi arkadaşımın ablasının adı, ilk duyduğumda anam dedim ne değişik isim (arkadaşımın adı da seda) çok cici bi ablamız, veteriner şuan kendisi hem zeki hem güzel yani
bi yanda babanın istediği isim bi yanda eşinin istediği... peki senin istediğin serra mı? isim konusu zor mesele canım Allah içine sindirsin inşallah

kıyamam yaa.. annen gelsin de hayırlısıyla inşallah bebeğin gelene kadar bebekler gibi bakar sana ayyy annelik işte ömrünce bitmeyen bitmesini de istemediğin yegane vazife

slm kızlar endokrin doktorundan geldim çok şükür 1 hafta kalem kalem yazdığım yediklerimi ve ölçümlerimi baktı hemoglabin a1c de (3 aylık şeker) gayet iyi çıktı dahada artması gerekirken çok iyi dedi.

yediklerimin çok doğru olduğunu az hata olduğunu ölçümlerde ilklerde bazıları yüksek ama bu durumda insülün verirsem çok düşürürüz şekeri dedi eğer bebeğin gelişimi normalseki çok iyi besleniyorsun geride kalması beni şaşırtır dedi doktorunla görüştükten sonra hala bebekte kilo sıkıntısı varsa 4 ünite insülün veririm falan dedi ne demekse artık, bende dedim hocam 4 hafta kaldı inşallah vermeyiz dedim oda istemiyor vermek diyetisyenden hiç bahsetmedi. Verdiğim 1 kiloyu 1 haftada geri almışım inşallah yarım kilosu bebektir nar suyuna bile kızdı taze meyve suları kesinlikle yasak dedi ama nar suyu düşürüyor dedim hayır dedi sonra ben neyaptım gittim nar suyu içitm birde bunun şerefine tatlı ısmarladım kendime :) neyse kızlar bebişin kilosunu merak ediyorum sadece inşallah herşey yolundadır azda kaldı ya hepimizin nerdeyse 1 randevu arası kadar zaman kaldı doğumuna hayırlı haberlerle inşallah.

Yok canım biz geç gittik biraz,eşimle ortak boş zamanımızı ayarlayamadık.33+2 dedi dr.Doğumumuz da 15 Şubat gibi olacak ama o zamana kadar doğuran gider,kendi derdine düşer biz yalnız kalırız

Ben de şekerleri ordan aldım canım 5 gün falan oldu kargoya verilmedi hala,umarım bir sıkıntı olmaz.Bir de satıcı hakkında yorumları oku,%100 olanları tercih etmeye çalış.

Ben de Serra'yı beğendim:128:

kızlar isimli lohusa tacı siparişi vereceğim de benim pijama takımlarım pembe hep oğluşum olacak tacı pembe alsam erkeğe nasıl olur saçma mı düşünüyorum:)yoksa kırmızı mı yaptırıyım..

esimiseviyorum,ceyz,hepberaber hoşgeldiniz ev hanımlığına. Bu kadar dayandınız zor bela ama sonra çok kıymetli olacak bu haftalar,insan yüzünü görünce bırakmak istemiyor bebişini. Ben oğlumu bırakıp işe başladığımda 9 haftalıktı,öyle minik oluyorki, insan hiç bırakmak istemiyor.Hayırlı olsun izinleriniz:))

ben de yakın durumdayım canım ve daha erken haftada. önemli olan senin ve bebişinin sağlığı. geçen kont.e gittiğimde çok sıkıntılıyımdım,ama bebiş iyi olunca moralim düzeldi. Ben de çok çabuk yoruluyorum. Oğluma kahvaltı hazırlıyorum, oturup dinlenmem gerekiyor. Belim ağrımayı geçti sızlıyor ve artık sırtıma vuruyor. Ama hiç kalkmadan da olmuyor. Oğlumda çok rahat bırakmıyor. Anaokuluna gidiyor gerçi ama evde kaldığı zaman bana yetiyor. eşim gelince ben oturuyorum, bazen hiç kalkamıyorum ağrı,sızılardan. anne olmak o yüzden bu kadar kutsal sanırım. biraz sabır,bebişlerimiz gelince hiç birşeyimiz kalmayacak inş.

biz biberon,emzik ne varsa kaynattık. acı bir kayıbımız var, emziği içine koymak için chiccoun ördekli bir emzik kabını almıştık,yamuldu,kapanmıyor.Çok titizlenmemek lazım sanırım:))

çok sevindim,inş. ins e gerek kalmadan atlatırsın son haftaları

kızlar nasılsınız bakalım

ya bişiy sorcam benim göbüş resmen aşağıya indi sizdede öylemi yürüken sanki alttan fırlıycakmış gibi kızım midem boşaldı resmen

kızlar nasılsınız bakalım

ya bişiy sorcam benim göbüş resmen aşağıya indi sizdede öylemi yürüken sanki alttan fırlıycakmış gibi kızım midem boşaldı resmen

bebegın kafası asagı ınmıs annesı... gözün aydın.. yanı coktandır ınmıstı belkı ama bu dogumumuzun yaklastıgının belırtısı. gögüslerının altı ellerını koyacak kadar bosalacak,aralanacak. göbüs daha cok asagı ınecek. veeeeeeeeeee hayırlısıyla 1 aya kalmadan da bebeklerımız gelecek ınsaallah:))

evet galiba öyle oluyor değil mi iki gün önce kontrolümüz vardı tam 4 haftan var dedi doktorumuz sezeryan olucak ya günü belli bakalım hayırlısıyla gelsin kuzular fazla yürümemek ayakta kalmamak lazım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…