Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Canım şöyle ki 1 ay önce yaptırdığım değer aralığı 4 - 6 sonucum 4,9 idi.

Bu sefer devlette yaptırdım değer aralığı 4,8 - 5,9 sonucum 4,7 idi.

çok iyi nazar değmesin. benim 10. haftada 6, 22. haftada 5,5 çıktı. artık son 1 kez daha ölçtürürüm nasıl geçirmşim son 3 ayı görürüm. Bunun ort.şekere çevrilmiş hali var.
%4 ise son 3 ay ort.şeker değeri yaklaşık 65
%5 100
%6 135

Devamıda var Allahtan bize lazım değil. Prof dr metin özatanın sitesinden aldım. Bizim diyetler işe yaramış demekki ,düşürebilmişiz.
Bebişinle ilgili de iyi haberler gelir inş.

ben oğlumda 33. haftaya kadar çalışabilmiştim. İlaç firmasındaydım o zaman,sürekli araba kullanıyordum. Arkadaşlarım da dalga geçiyordu artık göbüşün direksiyona değiyor, ellerinle direksiyonu tutmana gerek yok diye.sen de nasıl göbüş,direksiyon durumu?
Hastane yakındır sana inş.

maaşallah kızına , odasıda çok cici.Odası gelince kafan rahatlamıştır çok.

ışılayy verdiğin sitede çok güzel şeyler var.Ben hiç bunu düşünmemiştim. Eksik listeme yazayım.

maşşallah canım çok güzel çıkmış en önemli hemoglabin değerinde süper allah sağlıcakla almayı nasip etsin bebişini

Gerçektenmi ben pek anlamıyorum ne demek ama iyimiş :))

anaaammm sen o halde arabamı kullanıosun hala, çok ama çok dikkat et canım ya o strese dayanmak bile zorken direk içinde olmak oyyy... çookkk dikkatli ol lütfennnn, Allaha emanetiz

Tatlım benim araba otomatik vites o yüzden sadece sağ ayak hareket ediyor aslında zorluk yok ama aniden pat diye bıçak saplıyorlar ya kasığına karnına falan öyle bişey olur diye korkuyorum birde öküzler var biliyorsun aniden önüne kıranlar falan olurda irkilirim diye korkuyorum aslında çok soğuk kanlıyım korkum bu sadece

% lik değerler ne demek canım anlamadım ben

canım ben 9 kilo aldım göbiş rahat emniyet kemeri takmıyorum tabiki hastane şöyle 2 gün önce gittiğim 3 km falandı bu hafta gideceğim 5-6 km falan ama doğum hastanem 20 km

ışılayy verdiğin sitede çok güzel şeyler var.Ben hiç bunu düşünmemiştim. Eksik listeme yazayım.

canım daha öncede verdim bu siteyi açıkcası diğerlerine ben ısınamadım yaa

arkadaş bundan almış çok yakışmıştı benim geceliğimin bandanası gayet güzel birde taçlarım var almıycam o yuzden

feltdesign - Feltdesign'dan Lohusa Tacı 93 - 98463 - emek sensin

cnm cok şirin olmus tacın. hangı ıldesınız bılmıyorum . ne kadara yapıo acaba sakıncası yoksa yazar mısın. ben de ıstıyorum ondan :)

ay iyi bari hemen ödeme almıyolarsa iade şansım var en azından.

Ben de şekerleri ordan aldım canım 5 gün falan oldu kargoya verilmedi hala,umarım bir sıkıntı olmaz.Bir de satıcı hakkında yorumları oku,%100 olanları tercih etmeye çalış.

pazartesi kargoya vwercekler güya bakalım inş iyi çıkarlar :)

dükandan istedim canım
kişi değildi baya bebek şekeri ve o tarz şeyler yapıyo.

kızlar nasılsınız bakalım

ya bişiy sorcam benim göbüş resmen aşağıya indi sizdede öylemi yürüken sanki alttan fırlıycakmış gibi kızım midem boşaldı resmen

ay aynen haa
gögsümün altında 1 karış mesafe var nerdeyse
aşağı indi
karnım karpuz gibi top :)
az kaldı yaniii bunu anlıyoruz bebişlere kavuşmaya

ne kadar sürdüğü önemli,dinlenince geçiyor mu , hemen tekrarlıyor mu?Bazen anne sancıyı anlamaz, böyle hissedermiş. Geçmezse dr.unu ara bence. Geçmiş olsun canım

dün öyleydi bugün daha iyiyim canım
dün taş gibi oluyodu ara ara
kasılma birşey hissetmiyodum

bayıldımmmmmmmmmm...benım evım ıkı odalı. salon ve yatak odasından ıbaret.malesef ılk ve bırıcık mınnagıma oda falan yapamıyoruz. sadece bır park yatak o kadar((
o da bızım odamızda... gardrop bıle koycak yerımız yok ve benım eskı şifonyerı bosalltım büyükçe 5 çekmecelı.. baska da bıseyı yok... yok senın adına sevındım.. doya doya tadını aldırsın allahım

cnm yaaa cok güzel bu tac. bayıldım..pahalı bıraz ama.. kargoyu ptt olarak belırtın aksı taktırde yurtıcı kargo ıle gönderılır dıyo. ama öyle secım yapacagın bır yer görmedım. bı göz atsanız:)

şimdiye kadar (iki kez özeline gittiğim için mi bilmem)gerekli açıklamalrı yapıyodu.2 hafta sonra tekrar randevumuz var her şeyi detaylıca anlat dicem,yapışcam yakasına:)yoksa adam gerçekten tam bi kelime tasarrufçusu.çok az konuşuyor sormazsan bişe söylemiyor.sanırım doktor değiştirmek de pek mantıklı değil haklısın..

canım üye olmak gerekiyor buna mail atsana yurtiçi kargo ücretinide sorarsın hem iyice inceledinmi birde bunun anne kız takımlısı var

ben bişi dicem, yani bizde böyle bilinen bişey dicm
bu lohusa taçlarını rengarenk alıyorsunuz ya, bu tamamen estetiksel bişi oluyor, lohusa tacının sadece ve sadece kırmızı olması gerekir (günümüze uyarlanarak taç yada saten kurdele halini aldı ) . bu geleneğin aslı kırmızı eşarp. doğumdan sonra al basması denen bişi olurmuş ( günümüzde lohusa depresyonu gibi bişi sanırım ) , işte eskiler derler ya yeni evlenene ve doğum yapana dadanır bişiler bişiler... işte o bişilerin dadanmaması için al yazma örtülürmüş duayla.
işte günümüzde de taç ve kurdele halini aldı
taçların yanına bitanecik de kırmızı bi yazma koyuverin
ben fotolar için bi kırmızı taç ( erkek kardeşim hamileliğimi öğrendiğinde koşmuş almış gelmiş ♥ ) , bir de kınada kullandığımız işlemeli eşarbı koydum valize

Canım bence de değiştirme doktorunu, hem eşinin beğenmesinin ve çok hastası olmasının sebebi vardır.Benim doktorum da ben sormasam
doğumun nasıl olacağıyla ilgili bişe söylemiyordu ama sorunca açıklama yapıyor. 36-37.haftadan önce sen normal yapamazsın ya da sezeryan yapmalısın demeyi erken olarak görüyorlar çoğu. En azından doğum yöntemlerini neyi önerip neyi önermediğini sorsan söyler bence canım.

Bebişin durumunu sorup senin şikayetlerini soruyordur ama dimi

canım ben çok beğendim..bebeğin iyi günlerde kullansın.bende versin siparişimi ama gelmesi 20 günü bulacak maalesef bende sabırsızlanıorum bi an önce odamıs gelsede artık yerleştirsem diye..
Saol canımmm. Olsun sende yerleştirirsin hemencecik bişi olmaz, senin de iyi günlerde kullansın minişin :)

NİHALPER
canım sormadan açıklayan dotkor pek azdır merak etme
sen doktorunun bilgisine ve tecrübesine güveniyorsan
hele ki ona muayeneye gittiğinde rahatsan hiç değiştirme
sor aklında ne varsa açıklasın

al basmasını annem de dedi bana
ama eşarbı bilmiyordum

Teşekkür ederim canım aminnnn :)

şimdi sen söyleyince düşündüm de o asması bile zor olan küçücük bi sürü kıyafetleri nasıl ütülücem bennn :26: aynen fazla bi iş yaptığım zaman belim kopacak gibi oluyor. Neyse allahtan kardeşim gelecek haftasonu ütüleme işini ona satayım bari, yerleştirmesini ben yaparımmm :)

Olsun canım üzülme bizim yerimiz vardı da yaptık yoksa bizde yapamazdık ki... Olsun annesi minişin sağlıklı olsun o yeter, insallah bigün daha büyük bir eviniz olur, minnak kuzunun da odası olur, Aminnnn :))

Merhaba Arkadaşlar, ya 3-4 gündür fark ediyorum göbeğim aşağı inmiş sizdede böyle durumlar varmı ? Görenlerde söylüyor aşağı inmiş diye.. Erken doğum olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…