Canım şöyle ki 1 ay önce yaptırdığım değer aralığı 4 - 6 sonucum 4,9 idi.
Bu sefer devlette yaptırdım değer aralığı 4,8 - 5,9 sonucum 4,7 idi.
Sağol belfüm inşallah doktordan iyi haberler alırız tüm temennimiz o, 2,500 ü duyduğum anda ohh çekeceğim ama zor tabi Allah'tan umut kesilmez inşallah bu arada parmak ölçümlerinin yüksek çıkması sebebiyle doktorda diyor yüksek çıkar o yüzden ona bağlı kalmayalım haftada 1-2 kez git hastanede koldan ölçüm verki doktorunda görsün durumud dedi:26::26: ay o hastanede 2 saat beklemek ve beni götürcek kimsenin olmaması, araba kullanmak zorunda kalmak sinir ediyor beni, diyorum yaa doğumada ben kendim gidersem şaşmıycam yani
Bizimde bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumuzu aldık. Kuzum 1952 kg boyu 42,5 cm doktor gelişimi gayet iyi dedibaşı aşağıda dönmüş, açıkçası bu durum beni korkuttu, normal doğum pozisyonunu almış :)
Dün kızımızın odası geldi, yerlerine yerleştirdik temizledik, çamaşırlarını da yıkadım, ütüleyip yerleştirmesi kaldı ki bence en zevkli kısmı bu :) perdesi dikiliyor, birde avizesi ve abajuru kaldı, hee bide çantamı hazırlamadım o kaldı bideAşağıda Defne'nin odası :)
Eki Görüntüle 594758 Eki Görüntüle 594759 Eki Görüntüle 594760
maşşallah canım çok güzel çıkmış en önemli hemoglabin değerinde süper allah sağlıcakla almayı nasip etsin bebişini
anaaammm sen o halde arabamı kullanıosun hala, çok ama çok dikkat et canım ya o strese dayanmak bile zorken direk içinde olmak oyyy... çookkk dikkatli ol lütfennnn, Allaha emanetiz
çok iyi nazar değmesin. benim 10. haftada 6, 22. haftada 5,5 çıktı. artık son 1 kez daha ölçtürürüm nasıl geçirmşim son 3 ayı görürüm. Bunun ort.şekere çevrilmiş hali var.
%4 ise son 3 ay ort.şeker değeri yaklaşık 65
%5 100
%6 135
Devamıda var Allahtan bize lazım değil. Prof dr metin özatanın sitesinden aldım. Bizim diyetler işe yaramış demekki ,düşürebilmişiz.
Bebişinle ilgili de iyi haberler gelir inş.
ben oğlumda 33. haftaya kadar çalışabilmiştim. İlaç firmasındaydım o zaman,sürekli araba kullanıyordum. Arkadaşlarım da dalga geçiyordu artık göbüşün direksiyona değiyor, ellerinle direksiyonu tutmana gerek yok diye.sen de nasıl göbüş,direksiyon durumu?
Hastane yakındır sana inş.
ışılayy verdiğin sitede çok güzel şeyler var.Ben hiç bunu düşünmemiştim. Eksik listeme yazayım.
canım ben mavi yaptırdım, ama benim geceliklerim filan da hep mavili o yüzden, sen bence kırmızı yaptır, erkek sonuçta pembe olmasın ama tabii yine de sen bilirsin, senin için hangisi güselse onu yaptır ki içinde kalmasınbu arada kaça yaptıracaksın, benim görümcem yapıyo bak bizimki aşağıda mesela, beğenirsen ona sorabilirim canım en azından tanıdık
Eki Görüntüle 595124
Canım ben bebek şekeri değil de geçen sene bir kıyafet almıştım o siteden. Resimde koydukları gibi değildi iade etmiştim. Kredi kartıma bir dahaki ay geri yatırıldı,sorun olmadı ama iade ederken kargo sana ait oluyor. Satıcısı şahıs mı toptancı mı. Şahıssa ben koyulan resme güvenmiyorum.1 kere aldım gerçi bana öyle denk gelmiş de olabilir yanlış yönlendirmiyim. Kıyafet başka bebek şekeri bambaşka sonuçta.
Ben daha önce alışveriş yaptım edacım.
Sen onay vermeden ödeme yapmıyorlar.
3 gün süre veriyor sana bu sürede eline ulaşmazsa mail atıyorsun elime ulaşmadı ödeme yapmayın diye , onlarda ödeme yapmıyorlar.
Yani garanti iş oluyor :)
Ben de şekerleri ordan aldım canım 5 gün falan oldu kargoya verilmedi hala,umarım bir sıkıntı olmaz.Bir de satıcı hakkında yorumları oku,%100 olanları tercih etmeye çalış.
Canım ben bebek şekeri değil de geçen sene bir kıyafet almıştım o siteden. Resimde koydukları gibi değildi iade etmiştim. Kredi kartıma bir dahaki ay geri yatırıldı,sorun olmadı ama iade ederken kargo sana ait oluyor. Satıcısı şahıs mı toptancı mı. Şahıssa ben koyulan resme güvenmiyorum.1 kere aldım gerçi bana öyle denk gelmiş de olabilir yanlış yönlendirmiyim. Kıyafet başka bebek şekeri bambaşka sonuçta.
kızlar nasılsınız bakalım
ya bişiy sorcam benim göbüş resmen aşağıya indi sizdede öylemi yürüken sanki alttan fırlıycakmış gibi kızımmidem boşaldı resmen
bebegın kafası asagı ınmıs annesı... gözün aydın.. yanı coktandır ınmıstı belkı ama bu dogumumuzun yaklastıgının belırtısı. gögüslerının altı ellerını koyacak kadar bosalacak,aralanacak. göbüs daha cok asagı ınecek. veeeeeeeeeee hayırlısıyla 1 aya kalmadan da bebeklerımız gelecek ınsaallah:))
ne kadar sürdüğü önemli,dinlenince geçiyor mu , hemen tekrarlıyor mu?Bazen anne sancıyı anlamaz, böyle hissedermiş. Geçmezse dr.unu ara bence. Geçmiş olsun canım
Bizimde bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumuzu aldık. Kuzum 1952 kg boyu 42,5 cm doktor gelişimi gayet iyi dedibaşı aşağıda dönmüş, açıkçası bu durum beni korkuttu, normal doğum pozisyonunu almış :)
Dün kızımızın odası geldi, yerlerine yerleştirdik temizledik, çamaşırlarını da yıkadım, ütüleyip yerleştirmesi kaldı ki bence en zevkli kısmı bu :) perdesi dikiliyor, birde avizesi ve abajuru kaldı, hee bide çantamı hazırlamadım o kaldı bideAşağıda Defne'nin odası :)
Eki Görüntüle 594758 Eki Görüntüle 594759 Eki Görüntüle 594760
Gerçektenmi ben pek anlamıyorum ne demek ama iyimiş :))
Tatlım benim araba otomatik vites o yüzden sadece sağ ayak hareket ediyor aslında zorluk yok ama aniden pat diye bıçak saplıyorlar ya kasığına karnına falan öyle bişey olur diye korkuyorum birde öküzler var biliyorsun aniden önüne kıranlar falan olurda irkilirim diye korkuyorum aslında çok soğuk kanlıyım korkum bu sadece
% lik değerler ne demek canım anlamadım ben
canım ben 9 kilo aldım göbiş rahat emniyet kemeri takmıyorum tabiki hastane şöyle 2 gün önce gittiğim 3 km falandı bu hafta gideceğim 5-6 km falan ama doğum hastanem 20 km
canım daha öncede verdim bu siteyi açıkcası diğerlerine ben ısınamadım yaa
arkadaş bundan almış çok yakışmıştı benim geceliğimin bandanası gayet güzel birde taçlarım var almıycam o yuzden
feltdesign - Feltdesign'dan Lohusa Tacı 93 - 98463 - emek sensin
canım çok zorunlu olmadıkça bu haftada artık doktor değiştirmek bana mantıklı gelmiyor
32.haftaya kadar sana gerekli açıklamaları yapıyor muydu doktorun?
Yoksa hep mı böyleydi
hep böyleyse keşke baştan değiştirseydın
ama yok son kontrolde böyle olduysa bence takılma
ama güvenım kırıldı diyorsun bilemiyorum
şuan senin gebeliğini ve bebeğinin gelişimini en iyi tanıyan o ve bu bence çok önemli
hemen szeryan diyecek düşüncesine kapılma
sen normal istiyorsan bunu dile getir
ki artık konuşulması lazım
ben 28.haftada konuştum
cnm yaaa cok güzel bu tac. bayıldım..pahalı bıraz ama.. kargoyu ptt olarak belırtın aksı taktırde yurtıcı kargo ıle gönderılır dıyo. ama öyle secım yapacagın bır yer görmedım. bı göz atsanız:)
şimdiye kadar (iki kez özeline gittiğim için mi bilmem)gerekli açıklamalrı yapıyodu.2 hafta sonra tekrar randevumuz var her şeyi detaylıca anlat dicem,yapışcam yakasına:)yoksa adam gerçekten tam bi kelime tasarrufçusu.çok az konuşuyor sormazsan bişe söylemiyor.sanırım doktor değiştirmek de pek mantıklı değil haklısın..
Saol canımmm. Olsun sende yerleştirirsin hemencecik bişi olmaz, senin de iyi günlerde kullansın minişin :)canım ben çok beğendim..bebeğin iyi günlerde kullansın.bende versin siparişimi ama gelmesi 20 günü bulacak maalesefbende sabırsızlanıorum bi an önce odamıs gelsede artık yerleştirsem diye..
ben bişi dicem, yani bizde böyle bilinen bişey dicm
bu lohusa taçlarını rengarenk alıyorsunuz ya, bu tamamen estetiksel bişi oluyor, lohusa tacının sadece ve sadece kırmızı olması gerekir (günümüze uyarlanarak taç yada saten kurdele halini aldı ) . bu geleneğin aslı kırmızı eşarp. doğumdan sonra al basması denen bişi olurmuş ( günümüzde lohusa depresyonu gibi bişi sanırım ) , işte eskiler derler ya yeni evlenene ve doğum yapana dadanır bişiler bişiler... işte o bişilerin dadanmaması için al yazma örtülürmüş duayla.
işte günümüzde de taç ve kurdele halini aldı
taçların yanına bitanecik de kırmızı bi yazma koyuverin
ben fotolar için bi kırmızı taç ( erkek kardeşim hamileliğimi öğrendiğinde koşmuş almış gelmiş ♥ ) , bir de kınada kullandığımız işlemeli eşarbı koydum valize
Teşekkür ederim canım aminnnn :)maşallah defnoşaodası da hayırlı olsun canım Allah güsel ve sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin inşallah tüm bebişlerimiz için amiiinnnnn
yaa bende en zevkli kısmı ütü-yerleştirme diyodum ama ütü kısmı azıcık bezdirici olabiliyo, yapım gereği illa işi bitirip öyle oturcam ama malum uzun süre ayakta kalmak işkence artık sırt-bel ağrılarımız fantazi yapıyo resmen o yüzden iki tulum ütüleyip otur kalk iki badi ütüle otur diye diye uzuuunn bi süreye yayıldı bizim ütü işimiz, tavsiyem evde birileri varsa yardım etsinheee ama yerleştirme kısmı cidden en ama en keyiflisi, Allah sağlıkla kullanmalarını nasip etsin inşallah aminnnn
Teşekkür ederim canım, evet oldukça rahatladım bide yerleştirsem tamamdır :)maaşallah kızına , odasıda çok cici.Odası gelince kafan rahatlamıştır çok.
Olsun canım üzülme bizim yerimiz vardı da yaptık yoksa bizde yapamazdık ki... Olsun annesi minişin sağlıklı olsun o yeter, insallah bigün daha büyük bir eviniz olur, minnak kuzunun da odası olur, Aminnnn :))bayıldımmmmmmmmmm...benım evım ıkı odalı. salon ve yatak odasından ıbaret.malesef ılk ve bırıcık mınnagıma oda falan yapamıyoruz. sadece bır park yatak o kadar((
o da bızım odamızda... gardrop bıle koycak yerımız yok ve benım eskı şifonyerı bosalltım büyükçe 5 çekmecelı.. baska da bıseyı yok... yoksenın adına sevındım.. doya doya tadını aldırsın allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?