canım lohusasepetinden 15 e yaptırdım kargoya verilmiş bile:)bu arada kırmızı yaptırdımcanım ben mavi yaptırdım, ama benim geceliklerim filan da hep mavili o yüzden, sen bence kırmızı yaptır, erkek sonuçta pembe olmasın ama tabii yine de sen bilirsin, senin için hangisi güselse onu yaptır ki içinde kalmasınbu arada kaça yaptıracaksın, benim görümcem yapıyo bak bizimki aşağıda mesela, beğenirsen ona sorabilirim canım en azından tanıdık
Eki Görüntüle 595124
Ayyy gülsem mi aglasam mi yaa, nedir bu kayinvalidelerden cektigimiz. Benimkide göya bana yardima geldi, bütün gün evde basimda oturuyor, ben sofra kurarsam yiyor kurmazsam yemiyor, dolayisiyla ister istemez bi hizmet bekliyor ve bende yapmak zorunda kaliyorum. Kadin bi tabagi bi yerden alip bi yere koymuyor. Bu halimle hizmet etmek zoruma gidiyor, hele bide milletin bana onun simdi cok yardimi oldugunu düsünmesi beni deli ediyor.
Hadi onu da gectim maddi yönden, kadin ayin 1inde maasini aldi, benim esim 10unda aliyor, dün ayiptir söylemesi bankaya gidip para cekmedigim icin 5 lira bozuk param yoktu, evde de su bitmisti, aksama esim eve gelene kadar susuz oturduk da cikarip 5 lira vermedi sucuyu cagir diye. Hamile hamile susuz oturdum bende inat ettim
enteresanlarmış seninkilerde iicene.. Allahtan eşin yanında, bide düşünsene eşinin de tüm bunları görmezlikten geldiğini..
Allah sana sabır versin canım, senin durumun dahada zor..
eşim çok anlayışlıdır, tarafsız düşünür Allahtan dediğin gibi..
kızlar inanın bende takılmıyorum, eskiden kayınvalidem neden böyle yapıyor vs.. diye çok vesveselenirdim ama artık umrumda değiller onlar orda mutlu olsunlar biz burda.... ama şu durum çok enteresan değil mi erkek bebeğime bariz kız şeyleri almaları bana bilinçli yapılmış gibi geliyor, ona takıldım. bana uzak Allaha yakın olsunlar ben yine saygıda kusur etmem Allah biliyor, görüyor...
Allah sana sabır versin canım, senin durumun dahada zor..
eşim çok anlayışlıdır, tarafsız düşünür Allahtan dediğin gibi..
kızlar inanın bende takılmıyorum, eskiden kayınvalidem neden böyle yapıyor vs.. diye çok vesveselenirdim ama artık umrumda değiller onlar orda mutlu olsunlar biz burda.... ama şu durum çok enteresan değil mi erkek bebeğime bariz kız şeyleri almaları bana bilinçli yapılmış gibi geliyor, ona takıldım. bana uzak Allaha yakın olsunlar ben yine saygıda kusur etmem Allah biliyor, görüyor...
Valla kizlar ben Istanbul'da kaynanam Kahramanmaras'tayken, ben kaynanami cok seviyordum, uzaktayken melek gibiydi, saygida kusur etmezdim, o aramasada ben arar sorardim, hatta kaynanasini sevmeyenleri, onunla anlasamayanlari anlamazdim.
ama insan ayni evde yasamak zorunda kalinca sunu anladim ki, hic bi kaynana iyi kaynana degildir.
canım ben mavi yaptırdım, ama benim geceliklerim filan da hep mavili o yüzden, sen bence kırmızı yaptır, erkek sonuçta pembe olmasın ama tabii yine de sen bilirsin, senin için hangisi güselse onu yaptır ki içinde kalmasınbu arada kaça yaptıracaksın, benim görümcem yapıyo bak bizimki aşağıda mesela, beğenirsen ona sorabilirim canım en azından tanıdık
Eki Görüntüle 595124
canım lohusasepetinden 15 e yaptırdım kargoya verilmiş bile:)bu arada kırmızı yaptırdım
Ayyy gülsem mi aglasam mi yaa, nedir bu kayinvalidelerden cektigimiz. Benimkide göya bana yardima geldi, bütün gün evde basimda oturuyor, ben sofra kurarsam yiyor kurmazsam yemiyor, dolayisiyla ister istemez bi hizmet bekliyor ve bende yapmak zorunda kaliyorum. Kadin bi tabagi bi yerden alip bi yere koymuyor. Bu halimle hizmet etmek zoruma gidiyor, hele bide milletin bana onun simdi cok yardimi oldugunu düsünmesi beni deli ediyor.
Hadi onu da gectim maddi yönden, kadin ayin 1inde maasini aldi, benim esim 10unda aliyor, dün ayiptir söylemesi bankaya gidip para cekmedigim icin 5 lira bozuk param yoktu, evde de su bitmisti, aksama esim eve gelene kadar susuz oturduk da cikarip 5 lira vermedi sucuyu cagir diye. Hamile hamile susuz oturdum bende inat ettim
kızlar benim gibi çatır çatır çatlayan var mıı yaa sinirlerimi bozuyor:2:bide üstüne kaşıntı başladı göbeğimi kapatamıyorum resmen
kızlar benim gibi çatır çatır çatlayan var mıı yaa sinirlerimi bozuyor:2:bide üstüne kaşıntı başladı göbeğimi kapatamıyorum resmen
Evet ne alaka cidden,ellerinde vardı da tekrar masraf mı etmek istemediler ki=)aman boşver canım ya sen de kullanma başka birine hediye edersin.
ayy hepimiz aynı durumdayız yaa .bizim evde çok küçük, lojmandayız zaten, aynen park yatak aldık. yazın şehir değiştiricez batıya gelicez inş, tüm heveslerimi o zamana bırakıyorum artık..sağlık, huzur olsun, gerisi halledilir.. benimde canım sıkkın kızlar, annemler bir aydır yanımda her işimle ilgileniyorlar, kayınvalidemler uzaktan el sallamakla yetiniyor, bir kere sağlığımı sormadılar, sadece oğlumun ismini kayınbabamın ismini koyacakmışım onu söylüyorlar, moralim çok bozuluyor, bebekle ilgili biraz alışveriş yapmışlardı ( kayınvalidem anlata anlata bitiremiyordu aldıklarını) dün otobüsle göndermişler kargo parası vermek istemedikleri için... otobüs sabahın 8,30 unda geldi, eşimin izinli günüydü uyku haram oldu tabi bize. asıl şok bundan sonra, hastane çıkışı almışlar ama kız bebekler için alt açma takımı almışlar oda kız bebekler için, görseniz her taraf şerit, fırfır oldu... ben hiçbir şey demedim hep eşim dedi, bunlar neye hep kız bebek şeyleri almışlar diye.. cahil insanlar değiller kayınvalidemde kayınbabamda öğretmen emeklisi.. Allaha havale ediyorum onları diyecek bişey bulamıyorum.. doğumada gelmeyecekler yolunu yapıyorlar şimdiden.. şimdiye kadar onları sevebileceğim hiç bir şey yapmadılar, düğünümde tam bir faciaydı.. Allah gönüne göre versin herkesin, herkes hakettiğini yaşar oğulları bile soğudu onlardan iice.. şuan farkediyorum yüzüm kızardı sinirdenn.. adları bile geçince moralim bozuluyor ya..
ben varım bennn çatırr çatırr çatladım, aynı azimle devam ediyorum, yağlanmaktan bir hoş oldum banamısın demiyorrr
yok canım hepsini yeni aldılar, mağazada defalarca aradılar şunları şunları alıyorum diye say say bitirememişti zaten, haa birde gönderdiğinde hepsinin üzerinde fiyat etiketi halaa duruyorduordan biliyorum yani yeni aldılar.. hediye edicem canım dediğin gibi başka yolu yok zaten
ben varım bennn çatırr çatırr çatladım, aynı azimle devam ediyorum, yağlanmaktan bir hoş oldum banamısın demiyorrr
yok canım hepsini yeni aldılar, mağazada defalarca aradılar şunları şunları alıyorum diye say say bitirememişti zaten, haa birde gönderdiğinde hepsinin üzerinde fiyat etiketi halaa duruyorduordan biliyorum yani yeni aldılar.. hediye edicem canım dediğin gibi başka yolu yok zaten
snirlenmemek elde değil canım
yaşayan bilir en iyi
umarım eşin kabul etmez kayınpederinin ismini koymayı
biz de ilk ismini kayınpederimin ismini koyduk
ama Allah var eşimin bekarlığından bu yana aferdersiniz totosunu topluyor eşiminm
benım olsa her işme koşar gık demez
ben buna rağmen önce karşı çıktım ama iki isim koyduk tabii
ayyy ben bile sinirlendim senin adına
hadi ortak renkler falan vardır sarı kırmızı olur da bariz kız bebek eşyası da gönderilmez kii
canım çatlama meselesi kesinlikle genetik
ben doktoruma sordum çatlamış mıyım diye hayır dedi
döndü anne siz çatladınız mı annem hayır dedi
korkma sen de çatlamazsın o zaman dedi
ablamlar da çok çok az çatlamışlar o da şuan belli olmuyor
senin annen çatladıysa ya da varsa ablan genetk işte anla
hediye konusuna gelince ayıbın dibine vurmuş kayınvalidenler
Fiyat etiketimi Allah'ım yaa şu kadar masraf yaptık haberiniz olsun yani
aslında aldıkları herşey yeşil renkli canım ama bariz kız bebekler için, asla giydiremeyiz fırfırlar ve renk renk kurdeleler var üstlerinde işlemeler var.. ilk bebeğinde koydun kayınbabanın ismini demekki. yok canım ben kayınbabamın ismini koymucam kabul etmiyorum ne derlerse desinler, oğluşumun ismi kağan olacak inşş
evt canım malesef annem ve ablam epey çatlamışlar.. kaçışım yok yaniidahada çatlamasam bari yaa. ne güzel çatlamamışsın maşş çatlamayanlara yaa nazarım değecek şimdi
aynen. yok etikete gerek yoktu zaten kayınvalidem mağazadan çıkınca aramış direk eşimi 180 liralık kıyafet aldık diye.. 180 liralık ne varsa artık. birazına kıyamadı göndermedi demekki
sürmediğim kalmadı canım çatlamasını geçtim artık çok kşınıyor yaaSusuzluk benim için dayanılmaz bazen abartıp 4 litreyi içtiğim oluyor sabaha kadar 2 akşama kadar 2 genelde 3 litre içiyorum ama ben senin yerinde olsam bastıra bastıra anne su söylemem gerekiyor 5 liraysa eğer 5 TL borç verirmisin? akşam eşim geldiğinde alıp sana veririm derdim o utansın. Haa akşamda eşimede su yoktu param yoktu susuzluğa dayanamadım annene dedim borç verirmisin su söylemem gerekiyor diyede anlatırdım. Hizmet konusundada 2 günlük misafire hizmet edilir ama hergün başımdaysa uzatır ayaklarımı yatardım yani kızım işinizi bilmiyorsunuz yaa iş yaparken yemek hazırlarken sancı girmiş gibi bağır uzan hatta akşam eşinde evdeyken yap bunuki artık dayanamadığını yorulduğunu görsün kv belki işin ucundan tutmaya kalkar.
Benim dün kaynımlar pat diye 3-4 saate ordayız müsaitmisin dedi yan binada ev vardı ona bakmaya geleceklerdi eltimle her geldiklerinde evim derli toplu olur uzak olduğumuz için dağınıklık toz falan görsünler istemiyorum eşim olsa o yardım ediyor iş başa düştü kaç saat evi süpür toparla banyoyu temizle yemekleri yap çünkü işten geliyorlar kalıyorlar banyo yapıyorlar ikramlıklar hazırla vss. seviyorum hizmet etmeyi ama çok yoruldum yemekte yemediler zaten eşimle ben yedik.
Kv.ler korkudan hiç gelmediler bana hizmet edicem diye rahat durmayacağımı evi temizliycemi biliyorlar eşimede diyorlar ışılay raha durmaz oğlum gelmiyoruz diyorlar kp ile geliyor tek gelmiyorki oda herseferinde bide 2 gün kalıyorlar ben rahat edemediğim için oturmuyorum hakkaten çok yoruluyorum hele çalışırken ama 2-3 ayda 1 gelirlerdi işten gelirdim cuma akşamından pazar onlar gidene kadar çok yorulurdum, annem gelince eğilmeme bile kızıyor şu anda oda 2 ayda 1 geliyor zaten çalışıyor ben yemek siparişi verirsem 2 taraftanda istediğim yapılıp hemen ulaştırılıyor bana ama :)) annem dün aradı son hafta yanında kalırım olmazsa dedi birde lohusayken dedi ama bilmiyorum.
ben kaşınmaktan çatladım sinirden yeter artık diyorum inanılmaz tatlı sanırım çatlamadı sürekli kremliyorum ama çatlamaması imkansız gibi
aynennnnben varım bennn çatırr çatırr çatladım, aynı azimle devam ediyorum, yağlanmaktan bir hoş oldum banamısın demiyorrr
annemde çatlamış..nstye girdim geçen hafta ordaki hamiş bayanın karnı hiç çatlamamış sinirim bozulducanım çatlama meselesi kesinlikle genetik
ben doktoruma sordum çatlamış mıyım diye hayır dedi
döndü anne siz çatladınız mı annem hayır dedi
korkma sen de çatlamazsın o zaman dedi
ablamlar da çok çok az çatlamışlar o da şuan belli olmuyor
senin annen çatladıysa ya da varsa ablan genetk işte anla
hediye konusuna gelince ayıbın dibine vurmuş kayınvalidenler
benimde eşimin babası yok sevgiliyken hep derdi erkek olursa babamın ismi olsun kızıda sen koyrasın karısmam demişti şimdi oğlumuz olacak inşallah bende hem eşimin babası hemde kendi babamın ismini koydum eşim başta itiraz etti şimdi kabullendi neticede bi sonrakinde oğlumuz olacağını bilmiyoruz babamında gönlünü almış olup onada jest yapmış oldukönceleri itiraz ettim çok çok ama eşim çok isityordu
bir de inatlaştıkça o da inat etmeye başladı
iki isim koyacağız biz de Mehmet Tuna olacak
sen de gönlünden geçeni koy dediğine göre haketmiyorlar zaten
gelen hediyeleri de sen başkasına hediye edersin
o masraftan yırtarsın
çatlama konusuna gelince inşallah daha çatlamazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?